Cel mai bun VPN pentru Phoenix

Orașul Phoenix este cunoscut în toate SUA drept singura capitală de stat cu peste 1 milion de rezidenți. Toți locuitorii și turiștii pot bucurați-vă de o experiență online sigură și nelimitată dacă ei utilizați un VPN. Acest oraș Arizonian este faimos pentru turiști, studenți și angajați. Deci, dacă intenționați să vă mutați sau să faceți o călătorie la Phoenix, va trebui să aveți o VPN. Voi explica totul despre cele mai bune VPN-uri pentru Phoneix de mai jos.


Cel mai bun VPN pentru Phoenix

Cel mai bun VPN pentru Phoenix

Motive pentru o VPN în Phoenix

Pentru a spune acest lucru cât se poate de clar: Phoenix se întâmplă să fie un oraș american. În general, SUA este una dintre cele mai grave non-dictaturi atunci când este vorba monitorizare și supraveghere online. Ba chiar au fondat 5 Ochi, ceea ce explică de ce este nevoie protejați-vă datele și traficul Acolo.

Cu toate acestea, dacă utilizați un VPN, vă acordați destul de mult protecția de care aveți nevoie online. Scurt pentru Rețea virtuală privată, principalul obiectiv al VPN este protejarea datelor. Acest lucru este posibil datorită obținerii redirecționării traficului printr-un server securizat. Prin utilizarea serverelor lor, VPN-urile le oferă utilizatorilor lor o conexiune la internet privată. Cu alte cuvinte, nici guvernul, nici ISP-ul dvs. nu vor putea monitoriza ceea ce faceți online.

VPN-uri de asemenea spoof IP-ul dvs. pentru a vă potrivi cu serverul la care sunteți conectat. Aceasta înseamnă că poți utilizați VPN-ul pentru a debloca conținutul restricționat regional, pentru a ascunde adevărata dvs. locație online, și accesați canalele sportive bazate pe stat cu ușurință.

Cel mai bun VPN pentru Phoenix

După cum puteți vedea, aveți nevoie într-adevăr de un VPN în Phoenix. Rețineți următoarele când sunteți în căutarea unui nou furnizor VPN:

 • Cum va afecta VPN-ul viteza dvs. de internet? În general, toate VPN-urile încetinesc conexiunea la internet. Acest lucru se datorează faptului că trebuie să redirecționeze întregul trafic. Cu toate acestea, unele VPN-uri și-au optimizat serverele pentru a limita cât mai mult posibil pierderea vitezei. Vei găsi furnizori VPN care încetinesc internetul la viteze imposibile, dar vei găsi și VPN-uri care abia fac asta.
 • Vă oferă VPN suficiente servere pentru a debloca atât de mult conținut cât doriți? Nu este vorba despre numărul serverului aici, de altfel, ci mai multe despre locațiile serverului. Cu cât serverele sunt mai răspândite, cu atât este mai bine pentru oricine dorește să rămână anonim și să deblocheze conținut geore-restricționat..
 • Politica de confidențialitate a VPN este clară și concisă? Aveți nevoie de un VPN cu o politică de confidențialitate transparentă care să dicteze tot ceea ce se întâmplă cu datele dvs. În politică, ar trebui să căutați dovezi că VPN nu ține niciun registru în conexiunea VPN. În ceea ce privește jurnalele de înregistrare obligatorii, căutați un VPN care funcționează pe date agregate, deoarece datele respective nu pot fi conectate la niciun utilizator individual.

Experții noștri VPN au făcut deja toate cercetările. Aici sunt cele mai bune VPN-uri pe care le puteți utiliza în Phoenix, Arizona:

ExpressVPN

ExpressVPN prevede spectacole consistente datorită lui rețea vastă de server. Cu peste 2000 de servere din 94 de țări, ajungi să te conectezi din orice parte a lumii fără a fi nevoie să îți faci griji cu privire la viteza lentă a serverului sau la bâlbâială. Acest furnizor este cunoscut la nivel mondial drept cel mai bun furnizor VPN de pe piață. Este Politica zero-logs și criptare de grad militar face din ExpressVPN un furnizor sigur.

Este, de asemenea, unul dintre puținele servicii care oferă o caracteristică Smart DNS gratuită. Puteți contacta pentru a primi ajutor din partea furnizorului asistență pentru clienți de cinci stele prin chat live. Există un comutator ucide caracteristică care vă garantează Adresa IP nu este expusă dacă conexiunea dvs. scade. În cele din urmă, există o politică de rambursare de 30 de zile, pe care îl puteți folosi pentru a testa serviciul înainte de a vă înscrie la acesta. Puteți obține mai multe informații despre ExpressVPN în această recenzie.

IPVanish

Al doilea meu vot este valabil IPVanish. Acest furnizor este recunoscut pentru rețea solidă de servere de mare viteză. În timp ce sediul IPVanish are sediul în SUA, compania le promite utilizatorilor săi zero-jurnal experiență. Toate 1000+ servere în 60 de țări sunt rapide și permit conexiuni rapide.

Acest furnizor oferă un serviciu VPN excelent cu al ei; cu al lui Asistență P2P, comutator de ucidere și zece conexiuni simultane de dispozitiv. Ceea ce trebuie să iubești mai mult despre IPVanish este 24/7 caracteristică chat live. Cu toate acestea, numai compania oferă o politică de rambursare de 7 zile, ceea ce ar putea fi puțin limitativ. În această recenzie, veți găsi tot ce trebuie să știți despre IPVanish.

NordVPN

A treia mea alegere pentru un VPN în Phoenix este NordVPN. Ceea ce este impresionant în legătură cu NordVPN este imensă rețea de server. Cu mai mult de 3500+ servere din peste 60 de țări, NordVPN depășește rețeaua de server ExpressVPN. Cu oferte de genul Protecție împotriva scurgerii DNS, un comutator de ucidere, criptare SSL pe 2048 biți și o caracteristică dublă VPN dovedește că este o VPN orientat către securitate.

De exemplu, utilizatorii datele sunt criptate de două ori în loc de o dată. Asistența clienților este disponibilă 24/7 în caz că cineva avea nevoie de ajutor. Politica de rambursare de 30 de zile de asemenea, face ca utilizatorii să fie mai confortabili cu privire la utilizarea furnizorului de servicii VPN. Puteți obține mai multe informații despre NordVPN în în urma recenziei.

BulletVPN

Doar pentru că BulletVPN este alegerea finală nu înseamnă că nu este la fel de bun ca cele enumerate mai sus. Furnizorul nu diferă de VPN-urile de top oferte de securitate. Are unele dintre cele mai bune funcții bazate pe securitate, cum ar fi comutator ucigați, criptare de grad militar, și utilizarea protocoalelor PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 și IKEv2.

In timp ce 52 servere din 30 de țări ar putea fi un număr mic, multe alte funcții compensează acest lucru. La fel ca ofertele ExpressVPN și NordVPN un DNS inteligent gratuit, Suport pentru chat live 24/7, și Politica de rambursare de 30 de zile. Citiți mai multe despre asta Recenzie BulletVPN, veți înțelege cât de bine este un VPN.

Cel mai bun VPN pentru Phoenix – Gânduri finale

Nu uitați, un VPN va face atât de mult când vine vorba de securitatea dvs. Trebuie să vă asigurați că nu îl utilizați pentru nicio activitate ilegală. De asemenea, trebuie să fiți foarte atenți atunci când navigați pe link-uri care trimit programe malware pe care le găsiți online sau în e-mailuri dăunătoare.

Tot deoparte, care v-a atras atenția VPN? Și pe care credeți că îl veți folosi în timp ce sunteți în Phoenix. Nu părăsiți această pagină înainte de a renunța la alegerile din secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map