Cel mai bun VPN pentru PUBG – Câmpurile de luptă ale PlayerUnknown

Care este cel mai bun VPN pentru PUBG? În cazul în care există un singur joc multiplayer care a luat lumea jocurilor cu furtună în ultimele câteva luni, trebuie să fie Câmpurile de luptă ale jucătorului Necunoscut, mai bine cunoscut ca PUBG.


Cel mai bun VPN pentru PUBG - Player’Unknown’s Battlegrounds

Cel mai bun VPN pentru PUBG – Câmpurile de luptă ale PlayerUnknown

Ce este PUBG?

Dacă nu ai avut nicio șansă să joci jocul în ultima vreme, probabil te întrebi despre ce este vorba. Ei bine, pentru a încerca să-ți ușurezi frustrarea, voi încerca să dau o imagine simplă.

În general, jucătorii se împotrivesc între ei pe o insulă, iar zona de joc scade treptat pe măsură ce continui jocul prin uciderea concurenților.

Dacă aveți norocul, veți ajunge să terminați toată lumea și să fiți declarat câștigătorul jocului. PUBG este momentan disponibil pe PC, Mac, Android, iOS și Xbox One. Mulți jucători preferă chiar să joace PUBG Mobile pe Windows PC sau Mac.

Analiza PUBG completă

Acest joc video multiplayer palpitant este cel mai important concept Brendan Green. A venit cu versiunea perfectă a jocului după ce a făcut o serie de mod-uri, inspirate din filmul japonez Battle Royale.

El a căutat să creeze un joc care să implice nu numai elementul de viteză necesar pentru a reacționa cu adevărat rapid la situații în schimbare, ci și acela de surpriză și improvizație bazat pe împrejurimile unuia.

După ce a luat legătura cu Green și a organizat pentru o lansare timpurie a jocului cândva în 2013, Bluehole a reușit să pună mâna pe unul dintre cele mai de succes jocuri pe care le-am văzut de ceva vreme.

Au reușit chiar să se închidă în Green numindu-l ca director creativ în companie. Jocul a continuat să înregistreze recorduri pe Steam, ajungând 1,3 milioane de jucători concurenti la un moment dat. La scurt timp după ce a fost lansat pe Xbox One, înregistrarea anterioară a fost împinsă chiar mai sus 3,1 milioane de jucători concurenti, cu „Cel mai bun joc multiplayer din 2017” premiu deja în buzunar.

Cum să obțineți PUBG Lite în afara Filipinelor?

Versiunea PUBG Lite pe dispozitivele Android este disponibil numai în câteva țări selectate. Unul dintre ei se întâmplă să fie Filipine. Pentru a deblochează, descarcă și instalează PUBG Lite oriunde în lume, trebuie să schimbați mai întâi regiunea Google Play Store. Iată cum s-a procedat.

 1. Mai întâi, instalați aplicația ExpressVPN pe dispozitivul dvs. Android.
 2. Apoi, lansați aplicația VPN și conectați-vă.
 3. Din aplicația VPN, alegeți un server VPN din Filipine.
 4. Stabiliți o conexiune VPN.
 5. Acum, pe dispozitivul Android, accesați Setări -> Aplicații.
 6. Apoi, în secțiunea „Descărcat”, căutați aplicația Magazin Google Play.
 7. Apasa pe el.
 8. Apăsați „Clear Data” și „Stop Stop”.
 9. Ieșiți din setări.
 10. Relansați aplicația Magazin Google Play.
 11. În cele din urmă, descărcați PUBG Lite de oriunde din lume.

În mod evident, există o mulțime de site-uri web care oferă fișiere apk PUBG Lite terțe pe care le puteți descărca. Dar atenție! Astfel de fișiere pot fi potențial contin malware. Instalarea lor pe smartphone-ul dvs. poate provoca daune uriașe. Descărcați doar aplicații și jocuri verificate din Magazin Google Play.

Cel mai bun VPN pentru PUBG – Sumar rapid

Indiferent dacă doriți să eliminați PUBG IP Ban sau pur și simplu să schimbați Serverul Battleground al Playerunknown, o VPN este o necesitate. Mai jos puteți găsi cele mai bune servicii VPN pentru PUBG în 2018:

Cel mai bun VPN pentru PUBG: De ce ar trebui să obțineți unul

Acum, în măsura în care fiecare jucător avid și-ar dori să aibă șansa de a învinge alți jucători din întreaga lume, trista realitate este că o bună majoritate a acestora nu poate doar din cauza geo-restricții impus fie de către companie de jocuri de noroc sau de către guvern în orice țară încearcă să se conecteze.

În majoritatea cazurilor, blocurile impuse nu sunt la fel de tehnice cum ar presupune majoritatea și nu necesită decât o serviciu VPN credibil a merge ici colo.

Practic, un serviciu VPN creează un tunel securizat prin care traficul dvs. poate trece prin nedetectat, fără a lăsa nicio urmă pe care site-uri vi se întâmplă să vizitați și este foarte dificil pentru oricine să vă utilizeze conexiunea pentru a hack la dispozitivul dvs. sau pentru a vă urmări..

Cu anonimat fiind unul dintre avantajele pe care le puteți obține de la un serviciu VPN, acest lucru înseamnă că veți putea să lucrați în jurul oricărui geo-blocuri s-ar putea să fi fost pus la punct pentru a vă frustra accesul la joc.

Cele mai bune VPN-uri pentru PUBG

Cu o înțelegere fermă a modului în care funcționează VPN-ul în funcție, următoarea sarcină dificilă devine apoi să descoperi care furnizor dintre mulți de pe piață este cel mai potrivit pentru a-ți oferi servicii stelare și a-ți permite să profezi cât mai bine din experiența ta de joc..

Pentru a încerca să vă ajutăm, am trecut prin mai multe servicii VPN bine stabilite să ne dăm seama care sunt cele mai bune și avem mai jos rezultatele.

1. ExpressVPN – Top Pick-ul editorului

Capac ExpressVPN

ExpressVPN are o reputație îndelungată de a fi unul dintre cele mai fiabile servicii pe piață și acest lucru este evident din grupul mare de adepți care își reînnoiesc continuu pachetele cu ei, în ciuda ratelor lor fiind printre cele mai mari din industrie. Excelența lor în serviciul clienți se compară cu niciunul și cu a lor 3000+ servere permite utilizatorilor să aleagă dintr-o rețea care acordă acces în majoritatea regiunilor din întreaga lume.

ExpressVPN se mândrește cu faptul că are unul dintre cele mai rapide servere în jur, iar aplicația sa este capabilă alegerea celor mai bune setări pentru care să lucrezi pe baza utilizării tale. Acest lucru este incredibil de convenabil, mai ales dacă sunteți un utilizator care nu are la fel de multă experiență cu VPN.

ExpressVPN oferă și o caracteristică cunoscută sub numele de tunel divizat, unde puteți alege ce tip de trafic beneficiază de criptarea. Dacă toate aceste caracteristici sună destul de interesant pentru ca dvs. să încercați, atunci puteți merge mai departe și să le luați pe ele Garanție de returnare de 30 de zile, și vezi de unde merg lucrurile de acolo.

Pro-uri

 • 3000+ servere în 94 de țări
 • P2P Torrenting acceptat
 • Cinci conexiuni simultane
 • Politica de rambursare de 30 de zile
 • Viteză rapidă de aprindere
 • Deblochează Netflix din SUA
 • Proxy DNS inteligent
 • Politica fără logare

Contra

 • Puțin mai scump decât ceilalți

2. IPVanish

Capac IPVanish

IPVanish este printre puținii furnizori care au făcut multe pentru a se asigura că utilizatorii pot beneficia de o experiență bogată și simplă pentru clienți, însoțită de acces la o rețea de peste 1000 de servere bazate în peste 60 de țări. Serviciul lor oferă cele mai bune în criptare de grad militar, și sprijin pentru OpenVPN, PPTP și L2TP ca unele dintre cele mai populare protocoale VPN.

Având capacitatea de a adăuga până la zece dispozitive sub un singur cont, IPVanish face multe pentru a ajuta utilizatorii să economisească cheltuielile de securitate online, fără a face un compromis în valoarea oferită..

De asemenea, IPVanish face mult pentru a se menține activitățile clienților lor pe internet confidenţial. Face acest lucru prin menținerea a politică strictă pentru jurnalele zero. Oricine se gândește să se înscrie la acest serviciu poate considera o idee bună să testeze mai întâi lucrurile prin intermediul lor Perioada de încercare cu 7 zile de returnare a banilor.

Pro-uri

 • Rețea de server decent (1000+)
 • Servere rapide
 • Zece conexiuni concomitente
 • Serviciu de asistență 24/7
 • Zero trafic trafic
 • Criptare puternică
 • AES 256 biți, OpenVPN, SOCKS5
 • P2P și torrenting sunt permise

Contra

 • Cu sediul în SUA
 • Nu acceptă Netflix

3. NordVPN

Capac NordVPN

Un alt furnizor care permite utilizatorilor să adauge până la cinci dispozitive sub un singur cont este NordVPN. Acești tipi au o serie de trucuri în mâneci sub formă de caracteristici și instrumente pe care nu le veți găsi cu adevărat cu mulți alți furnizori. Una dintre ele se dovedește a fi caracteristica lor dublă de criptare, mai cunoscută sub numele de VPN dublu.

După cum puteți ghici din numele său, această caracteristică dublează efectiv nivelul de securitate pe care îl veți experimenta cu traficul dvs. care trece printr-un server, prin canalizând-o prin două. Gândiți-vă la el ca la un tunel într-un tunel. Un alt plus important demn de menționat este prezența servere specializate, prin care performanțele sunt optimizate pe baza utilizării.

Pentru jucătorii care doresc să joace PUBG, asta înseamnă să ai o experiență mai lină și prevenirea oricărei forme de lag PUBG pe tot parcursul piesei tale. Continuați și probați serviciul prin perioada lor de rambursare de 30 de zile; este complet gratuit.

Pro-uri

 • 4900+ servere din întreaga lume
 • Criptare AES-256 biți
 • Șase dispozitive simultane
 • CyberSec
 • VPN dublu
 • SmartPlay (Smart DNS)
 • Garanție de 30 zile înapoi
 • Nu păstrează jurnalele
 • Suport pentru chat live 24/7

Contra

 • Viteze ascuțite

4. SurfShark

Husa SurfShark

Surfshark oferă un serviciu destul de solid, având în vedere că este încă nou pe piață. Are aspect standard Aplicația Windows, cu un tablou de bord primar care prezintă o indicator conectat / neconectat, precum și o listă cu cele mai recente conexiuni la țară.

Pe lângă aplicația sa, care este compatibilă cu aproape toate sistemele de operare de acolo, SurfShark permite utilizatorilor să se conecteze dispozitive nelimitate pe cont. Aceasta este o caracteristică pe care nu o oferă niciunul dintre VPN-urile de top din industrie.

Furnizorul are o funcție numită CleanWeb, o tehnologie care blochează reclame, trackere, malware și chiar tentative de phishing. Deci, ori de câte ori sunteți online folosind oricare rețea, sunteți întotdeauna în siguranță.

Când vine vorba de servere, SurfShark are mai mult de 1000 de servere în 60 de țări. Este destul de decent, rivalizează cu uriașii, ca să fiu sincer.

La fel ca NordVPN, SurfShark are un Funcție Double Hop, unde întregul dvs. trafic este redirecționat nu o dată, ci de două ori. Este foarte util, deoarece veți obține dubla securitate în acest proces.

Pro-uri

 • 1200+ server în 60 de țări
 • Conexiuni simultane nelimitate
 • Aplicații foarte simple
 • Deblochează Netflix din SUA
 • Zero trafic trafic
 • Politica de rambursare de 30 de zile
 • Hop Double
 • Criptare puternică

Contra

 • Putin cam scump

5. BulletVPN

Cover BulletVPN

Îl au pe nume, „Bullet”. BulletVPN, o VPN bazată în Estonia, este cu siguranță unul dintre servicii rapide acolo. În ciuda faptului că este nou și totul, acest furnizor VPN și-a marcat teritoriul printre cele mai bune din industrie.

BulletVPN oferă cinci protocoale VPN diferite: OpenVPN, L2TP / IPSec, IPSec, IKEv2, PPTP. În cazul în care căutați ceea ce oferă cea mai mare securitate, ar trebui să mergeți pentru OpenVPN.

Indiferent de la ce nivel vă aflați când vine vorba de înțelegere tehnică, aplicația lor este foarte ușor de utilizat. Puteți să-l instalați pe dvs. Windows, Mac, iOS, Android, precum și FireStick.

Pe de altă parte, furnizorul oferă o lățime de bandă nelimitată, permițându-vă să faceți descărcări mari, inclusiv torrentinguri anonime. În ceea ce privește serverele, rețeaua este cam mică, dar eficientă. BulletVPN are servere peste tot 30 de țări. Nu este comparativ cu celelalte, dar sunt plasate strategic în mai multe scopuri.

În cele din urmă, BulletVPN oferă un Garanție de returnare de 30 de zile pentru noi abonați. Asta înseamnă că puteți testa serviciul complet fără riscuri.

Pro-uri

 • Criptare dură
 • Cinci protocoale VPN
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • DNS inteligent
 • Aplicații simple
 • Foarte rapid (Bullet)
 • Deblochează American Netflix
 • Asistență credibilă pentru clienți

Contra

 • Rețea de servere mici
 • Trei conexiuni concomitente

VPN de top pentru PUBG – linia de jos

Sunt cunoscute restricțiile geografice care îngreunează multe persoane acces site-uri, canale și jocuri online oricând se află într-o regiune blocată. O soluție simplă la această problemă este utilizarea a Serviciu VPN acest lucru este facilitat de un furnizor demn.

Nu ar trebui să stai în afara site-ului sau canalului tău preferat doar pentru că ai călătorit într-o regiune străină. Înscrieți-vă cu un VPN și accesați orice ați dori indiferent de oriunde v-ați afla. Cu ce ​​ai sfârșit? Povestește-mi totul despre noua ta experiență PUBG în comentariile de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map