Cel mai bun VPN pentru Puerto Rico

Planificați să vă mutați în Puerto Rico curând? Deja există acolo și aveți nevoie de o modalitate de acces la internet în siguranță? Nu căutați mai departe de acest articol. Puerto Rico este un teritoriu american neincorporat din Caraibe, cunoscut pentru mulți pentru coasta superioară și priveliștile pitorești. Deci, de ce aș scrie un articol pe care cel mai bun VPN îl va folosi în Puerto Rico? Simplu. Ca teritoriu american, Puerto Rico intră sub jurisdicția SUA atunci când vine vorba de legile privind cenzurarea internetului și de neutralitatea netă. Cu alte cuvinte, guvernul SUA vă poate spiona conexiunea de internet dacă aleg acest lucru. Un VPN este un mod ușor și sigur de a evita această supraveghere pentru o experiență sigură, privată și anonimă pe internet.


Cel mai bun VPN pentru Puerto Rico

Steagul Puerto Rico

De ce ai avea nevoie de VPN în Puerto Rico?

După cum am menționat mai sus, Puerto Rico este un teritoriu american. Chiar dacă este neîncorporat în SUA și nu are aceleași drepturi ca un stat american normal, Puerto Rico rămâne în continuare sub jurisdicția SUA atunci când vine vorba de cenzura pe internet.

Se știe, într-un fel, că SUA au internet relativ gratuit. Ce vreau să spun prin aceasta este că cetățenii americani se bucură de restricții limitate atunci când vine vorba de site-uri web, aplicații și media online. De asemenea, se bucură de libertatea de exprimare online, fără a fi nevoie de restricții auto-impuse. Cu toate acestea, guvernul SUA este notoriu pentru monitorizarea cetățenilor și vizitatorilor și spionarea comunicărilor lor. Puerto Rico nu face excepție. Aveți nevoie de un VPN pentru a vă asigura că informațiile dvs. sunt în permanență private și pentru a împiedica orice încercări de spionare efectuate de terți.

Portoricanii nici măcar nu ajung să se bucure de același conținut pe care îl fac rezidenții din SUA. Spre deosebire de state, te vei confrunta cu o mulțime de conținut restricționat regional pe teritoriu, ceea ce face ca capacitatea VPN de a accesa site-uri geoblocate să fie foarte importantă.

Cel mai bun VPN pentru Puerto Rico – Prezentare generală

Acum că știți de ce aveți nevoie de VPN în Puerto Rico, să vorbim despre ce trebuie să căutați într-o VPN. Întrucât securitatea este un aspect imens al ceea ce face un VPN, trebuie să vă uitați la modul în care furnizorul VPN se ocupă de datele dvs. Aveți nevoie de un furnizor VPN care are o politică strictă de log-zero în care puteți avea încredere pentru a vă garanta că niciuna dintre datele dvs. nu este partajată cu terți. De asemenea, aveți nevoie de un VPN care vă poate oferi viteze de internet decente / rapide, fără a vă încetini prea mult conexiunea. Și în final, verificați VPN-urile care au o echipă de asistență pentru clienți cu care puteți contacta în orice moment. La fel ca în cazul oricărui serviciu, uneori ceva poate merge greșit cu un VPN. Dacă oferă o echipă de asistență 24/7 care știe ce fac, atunci nu există niciun motiv de îngrijorare. O echipă bună de asistență se traduce direct într-o experiență de serviciu bună în lumea VPN.

Având în vedere aceste criterii, am venit cu o listă de VPN-uri minunate care funcționează cel mai bine pentru Puerto Rico:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Cel mai bun VPN pentru Puerto Rico

Pe baza criteriilor menționate mai sus, am constatat că acești trei furnizori sunt cei mai buni VPN-uri pe care le puteți utiliza în Puerto Rico. Voi discuta fiecare furnizor individual și vă voi oferi o imagine de ansamblu asupra a ceea ce oferă. Nu trebuie să-mi luați cuvântul pentru asta, fiecare furnizor are o politică de rambursare „fără întrebări” de 30 de zile pe care o puteți utiliza pentru a testa serviciul înainte de a vă angaja cu adevărat.

ExpressVPN

Sugestia noastră numărul 1 pentru o VPN din Puerto Rico este ExpressVPN. ExpressVPN este considerat pe scară largă drept cel mai bun furnizor VPN absolut de pe piață. Acestea oferă toate caracteristicile necesare într-un VPN, inclusiv o caracteristică Smart DNS gratuită și își livrează funcțiile cu un serviciu impecabil. Cu ExpressVPN, obțineți:

 • Criptare de grad militar și cele mai recente protocoale VPN
 • 2000+ servere în 94 de țări
 • Un ucigaș
 • Servere optimizate pentru viteză
 • Suport de chat live 24/7 cu o echipă de asistență pentru clienți de 5 stele
 • Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia completă ExpressVPN aici.

BulletVPN

O altă mare alegere VPN pentru Puerto Rico este BulletVPN. BulletVPN este cunoscut pentru a furniza una dintre cele mai rapide viteze de internet din lumea VPN. Cu BulletVPN, veți obține și:

 • Criptare de grad militar
 • 5 protocoale VPN, inclusiv OpenVPN
 • Un Killswitch
 • Servere optimizate P2P
 • Suport pentru chat live 24/7
 • Politica de rambursare de 30 de zile

Citiți recenzia completă BulletVPN aici.

NordVPN

În cele din urmă, NordVPN înfășoară cele mai bune 3 VPN-uri pentru Puerto Rico. NordVPN este cunoscut ca un furnizor de VPN „cu caracteristici grele”, ceea ce înseamnă că oferă multe funcții adăugate pe lângă funcționalitățile VPN de bază. Cu NordVPN, veți obține:

 • Criptare SSL pe 2048 biți
 • VPN dublu
 • Tunel Split
 • Funcție gratuită Smart DNS
 • Suport pentru chat live 24/7
 • Politica de rambursare de 30 de zile

Citiți recenzia completă NordVPN aici.

Cel mai bun VPN din Puerto Rico – gânduri finale

Nu există niciun motiv să vă faceți griji cu privire la confidențialitatea dvs. pe internet atunci când vă bucurați de șederea dvs. în Puerto Rico. Indiferent dacă ești un turist, un expat sau un cetățean, un VPN este un instrument excelent. Nu numai că vă protejează informațiile online, dar vă ajută, de asemenea, să accesați conținutul geo-restricționat cu ușurință. Un VPN devine lent, dar sigur, unul dintre cele mai importante programe pe care le puteți avea în acea zi și vârstă, și nu este șoc de ce. Nu vă riscați datele, obțineți-vă un abonament VPN și alăturați-vă miilor de persoane care au început să își ia în serios conexiunea la internet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map