Cel mai bun VPN pentru qBitTorrent

Utilizatorii care caută un client ușor de platformă încrucișată pe care să-l folosească pentru torrenting ar trebui să arunce o privire cu adevărat atentă asupra qBittorrent. Clientul foarte popular se bazează pe un protocol BitTorrent pentru a descărca fișiere mari. Acest lucru îi permite să facă acest lucru într-un mod foarte rapid și eficient. Comparativ cu alți furnizori de torrenting, qBittorrent iese în evidență deoarece este open-source. În ciuda faptului că nu are atât de mult o interfață grafică atrăgătoare, serviciul oferă o gamă largă de funcții și funcții. De asemenea, este unul dintre puținele care este gratuit și nu se bazează pe asistența publicitară pentru a rămâne disponibil.


Cel mai bun VPN pentru qBitTorrent

Cel mai bun VPN pentru qBitTorrent

Este qBitTorrent Orice Bun?

Clientul este de asemenea disponibil în mai mult de 70 de limbi diferite; făcând astfel o alegere cu adevărat globală pentru utilizatorii care ar dori să tororeze. Compatibilitate înțeleptă, puteți avea clientul care lucrează pe Mac, Linux, Windows sau Android fără prea multă bătaie de cap. Clientul vă permite, de asemenea, să urmăriți descărcările, deoarece veți primi o notificare prin e-mail ori de câte ori se termină descărcarea. Toate aceste funcții o plasează cu mult înaintea multor altor clienți torrenți pe care îi puteți găsi pe Internet. Dar un lucru care mai are nevoie de un sprijin suplimentar este nivelul de securitate.

De cele mai multe ori, conținutul torrentat tinde să încalce anumite politici de copyright. Acest lucru ar putea să vă aterizeze în probleme dacă autoritățile reușesc să vă prindă. Cum te-ar prinde în act? Simplu. Trebuie să lucreze în colaborare cu ISP-ul dvs. Furnizorul dvs. de servicii de internet sau ISP are capacitatea de a explora online activitățile. S-ar putea să aleagă acest lucru. Dacă o fac, ar fi o încălcare clară a vieții private. De asemenea, sunt capabili să vă accelereze viteza și să vă împiedice să accesați anumite site-uri de torrent dacă observă că multă lățime de bandă va duce la sprijinirea descărcărilor de volum mare. Dacă bănuiți că ISP-ul dvs. vă poate face oricare dintre aceste lucruri, este timpul să implementați o măsură preventivă proprie; folosind un VPN.

Utilizarea unui VPN cu qBitTorrent

O rețea privată virtuală sau o VPN este o rețea sigură de servere la care vă puteți conecta și a avea traficul dvs. Internet criptat. Vă permite să împiedicați urmărirea istoricului dvs. de navigare de către ISP. Prin urmare, trebuie să vă păstrați confidențialitatea pe măsură ce alegeți să faceți rețeluri de pe orice site doriți. Prin extensie, obțineți, de asemenea, un strat de anonimat care vă ajută să vă protejați împotriva oricăror încălcări ale drepturilor de autor pe care le-ați putut comite fără să știți.

Un serviciu VPN vă asigură, de asemenea, că aveți un strat de securitate care vă menține protejat de orice formă de detecție de către terți; făcând astfel dificilă urmărirea. Datele dvs. vor fi securizate de hackeri și escroci, oferindu-vă încrederea de a vă conecta chiar și la un loc Wi-Fi public, fără griji.

Cele mai bune VPN-uri pentru qBittorrent

Selectarea serviciului VPN la care să vă abonați poate fi o provocare descurajantă, întrucât există atât de multe servicii prezente în industrie. Unele dintre ele sunt chiar îndrăznețe pentru a împărtăși datele dvs. cu terți, cu dvs. v-ați abonat la acestea, în principal, deoarece au făcut publicitate serviciului lor ca fiind gratuit. Iată lista noastră de VPN-uri recomandate pentru qBitTorrent:

1. ExpressVPN

ExpressVPN este în fruntea listei în ceea ce privește fiabilitatea și eficiența serviciului. După ce a fost lansat în 2009, acest furnizor premiat a făcut o mulțime de-a lungul anilor pentru a-și menține serviciul ca fiind cel mai bun din industrie. Sediul lor se află în Insulele Virgine Britanice. Securitatea este o afacere mare cu furnizorul și, de aceea, ei promit să nu vă monitorizeze sau să vă conecteze activitatea prin politica lor de înregistrare zero. ExpressVPN oferă, de asemenea, criptarea AES de 256 biți pentru a vă asigura securitatea traficului.

ExpressVPN acceptă pe deplin torrenting. Are chiar servere oftalmate pentru utilizatorii din țările ostile VPN pentru a se conecta și a-și desfășura activitatea. De asemenea, veți avea acces la peste 200.000 de adrese IP, precum și la lățimea de bandă nelimitată și la comutarea nelimitată a serverului. ExpressVPN vă asigură o asistență permanentă pentru clienți, care poate fi accesată prin intermediul social media, prin e-mail sau prin chat-ul live. Aplicația sa VPN este, de asemenea, clasată printre cele mai ușor de utilizat, ceea ce o face excelentă pentru începătorii care abia încep cu VPN. Pentru a afla mai multe despre servicii, aruncați o privire la revizuirea noastră ExpressVPN cuprinzătoare.

2. IPVanish

Un alt pretendent de top pe care trebuie să-l luați în considerare pentru o protecție completă atunci când torrenting este IPVanish. Acest cunoscut furnizor este în joc din 1999. Acest lucru oferă echipei din spatele său o experiență în ceea ce privește ceea ce clienții săi doresc să utilizeze și să experimenteze. IPVanish are, de asemenea, un avantaj distinct față de alți furnizori, datorită faptului că deține propria rețea de mai mult de 1500 de servere. Aceasta înseamnă că vor avea întotdeauna un control complet asupra a ceea ce se întâmplă în rețeaua lor, spre deosebire de alți furnizori.

IPVanish este foarte clar în legătură cu suportul pentru torrenting și chiar îl prezintă pe site-ul său web. Serviciul acceptă până la 10 conexiuni simultane. Pentru cei care ar prefera o soluție mai ușoară pentru confidențialitatea online, IPVanish acceptă atât extensiile browserului Chrome, cât și cele ale browserului Firefox. O soluție proxy SOCKS5 bazată pe web este de asemenea disponibilă. Pentru a vedea ce mai există în magazin pentru dvs. odată ce v-ați abonat, vă rugăm să parcurgeți revizuirea IPVanish.

3. NordVPN

NordVPN este o bijuterie pentru utilizatorii care doresc să experimenteze capacitățile complete ale unui furnizor VPN serios și mențin în continuare o viteză de navigare care nu durează prea mult timp cât își desfășoară activitățile online. Serviciul are sediul în Panama. Acest VPN oferă peste 4000 de servere distribuite în 62 de țări. NordVPN este, de asemenea, singurul serviciu care are o dublă caracteristică VPN, unde datele dvs. sunt trimise prin două servere în loc de unul pentru o criptare AES crescută de 256 biți.

NordVPN lucrează în colaborare cu Tor pentru a vă îmbunătăți anonimatul online. Datorită software-ului intuitiv, cum ar fi CyberSec, programele malware și reclame nedorite sunt ferite de distragerea atenției. NordVPN oferă, de asemenea, servere oftalmate pentru utilizatorii care doresc să utilizeze VPN în secret, precum și adrese IP dedicate celor care preferă servicii mai specializate în funcție de nivelul lor de utilizare. Până în prezent, NordVPN este, de asemenea, singurul furnizor care vă permite să alegeți serverele la care să vă conectați pe baza tipului de muncă pe care îl efectuați pe Internet. Au servere optimizate atât pentru jocuri online, navigare, streaming, cât și pentru torrenting. Puteți afla multe despre acest furnizor. Toate aceste informații sunt disponibile pe baza reviziei noastre detaliate NordVPN.

Cuvânt final pe Cel mai bun VPN pentru qBittorrent

Folosirea qBittorent sau orice alt client torrent fără a avea un mijloc de a-ți ascunde identitatea nu este tocmai recomandabil, deoarece s-ar putea să fiți persecutat pentru o eroare de copyright pe care nici măcar nu știați că ați comis-o. Pentru a evita o astfel de situație, utilizați un VPN și obțineți garanția propriei confidențialități online.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map