Cel mai bun VPN pentru QNAP

QNAP Systems este puternic ca una dintre cele mai recunoscute mărci pentru utilizatorii care caută o soluție de stocare fiabilă în rețea atașată. Compania are sediul în Taiwan, iar aparatele sunt specializate pentru partajarea fișierelor, virtualizare, gestionarea stocării, precum și supraveghere. Serviciul are o prezență bine stabilită în întreaga lume, cu birouri în aproximativ 16 țări. De asemenea, se remarcă față de ceilalți furnizori prin sprijinul său atât pentru stocarea în rețea atașată, cât și pentru înregistrarea video în rețea.


Cea mai bună recenzie QNAP VPN

Cel mai bun VPN pentru QNAP

În calitate de utilizator, puteți alege să aveți un sistem QNAP la care doriți să accesați de la distanță sau puteți merge și pentru cele care ar putea avea sediul acasă sau în sediul dvs. de afaceri. După ce ai luat această decizie, cel de-al doilea lucru la care va trebui să te gândești este securitatea datelor tale. Dispozitivele QNAP pe care le veți obține vor necesita probabil o conexiune la Internet pentru a funcționa și, cu numeroasele nesiguranțe care vin online, ar fi bine să căutați o soluție care să ofere un strat de protecție..

Utilizarea QNAP cu VPN

O rețea privată virtuală sau un serviciu VPN ajută prin criptarea conexiunii dvs. de internet, împiedicând astfel orice terțe persoane să intercepteze datele pe măsură ce acestea sunt încărcate sau descărcate pe sau de pe dispozitiv. Deoarece probabil că veți fi conectat și la o rețea, un VPN se asigură că tot traficul dvs. de rețea rămâne criptat, având astfel grijă de orice lacune pe care hackerii le pot utiliza pentru a pune mâna pe datele dvs. Utilizarea unui VPN vă asigură, de asemenea, că datele pe care le stocați nu pot fi ușor recuperabile de către altcineva decât voi. Acest tip de securitate este important mai ales dacă tipul de date pe care le stocați este într-adevăr sensibil.

Pentru a alege furnizorul potrivit, există câteva lucruri pe care va trebui să le știi despre modul în care vor funcționa împreună dispozitivul QNAP și serviciul VPN. VPN-urile oferă o varietate de protocoale prin care vă puteți canaliza conexiunea. Cele mai populare trei sunt OpenVPN, PPTP și L2TP / IPSec. Dacă de exemplu, preferați L2TP / IPSec, va trebui să vă asigurați că QNAP-ul dvs. este de QTS 4.2 sau mai mare. Dacă aceste detalii sunt puțin prea tehnice pentru a vă implica, atunci puteți activa și toate cele trei protocoale și apoi alegeți configurarea automată a traseului pe VPN. În acest fel, serviciul va alege singur cel mai bun mod de a vă asigura că traficul dvs. de rețea rămâne criptat.

Alte avantaje ale utilizării unui VPN

Avantajele utilizării unui VPN se extind și la utilizarea normală a Internetului, deoarece vă permite, de asemenea, să vă ascundeți locația. Cu acest lucru, veți avea acces la o mare varietate de conținut geore-restricționat, indiferent de locația dvs. reală. De asemenea, veți avea acces la un serviciu de internet stabilit, care, în mod normal, vă va bloca conexiunea dacă ar afla că nu vă bazați în regiunile lor acceptate. Dacă aveți tendința să faceți o cantitate considerabilă de cumpărături online, ascunderea locației înseamnă că veți avea acces la cele mai accesibile prețuri, deoarece veți cumpăra prin site-urile regionale unde prețurile lor sunt mai accesibile.

Utilizarea unui VPN vă împiedică ISP-ul să nu spioneze activitățile online, contribuind astfel la prevenirea oricărei forme de aglomerație care pot fi forțate să vă conecteze. Acest lucru este esențial mai ales dacă aveți tendința de a face o mulțime de streaming, deoarece veți putea să vă bucurați de viteza maximă a conexiunii.

Cele mai bune VPN-uri pentru QNAP NAS

Acum că știți ce aveți de câștigat folosind VPN-ul împreună cu dispozitivul QNAP, aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune servicii la care să vă abonați, astfel încât să vă asigurați că conexiunea dvs. rămâne sigură:

1. ExpressVPN

Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, ExpressVPN are o rețea impresionantă de aproximativ 2000 de servere cu sediul în aproximativ 60 de țări din întreaga lume. Serviciul este cunoscut ca o alegere premium, în special pentru utilizatorii care caută cele mai bune în materie de protecție online. În ceea ce privește securitatea, ExpressVPN oferă criptare AES de 256 biți de grad militar, precum și protocoale VPN precum OpenVPN, SSTP, PPTP și L2TP-IPSec. De asemenea, serviciul nu păstrează niciun jurnal al activităților de navigare ale clienților săi, iar acest lucru este asigurat prin politica sa de logare zero.

ExpressVPN permite doar 3 dispozitive simultane pe abonat, dar dacă instalați clientul VPN al furnizorului pe router, veți putea să creșteți în mod semnificativ acest număr. Furnizorul are, de asemenea, o echipă fiabilă de servicii pentru clienți, la care puteți ajunge 24 de ore pe 24, prin e-mail, chat live sau chiar prin canalele de social media. ExpressVPN oferă, de asemenea, o garanție de uptime de 99,99%, precum și un serviciu Smart DNS pentru a vă distruge locația. Pentru a afla mai multe despre serviciile disponibile în magazin, aruncați o privire asupra revizuirii noastre mai aprofundate ExpressVPN.

2. BulletVPN

Dacă numele nu face o treabă bună pentru a sugera la ce să vă așteptați să vă înscrieți la BulletVPN, atunci este posibil să-l defăimăm pentru dvs. în această scurtă recenzie. Acest furnizor bazat pe Estonia oferă una dintre cele mai rapide viteze ale serverului din industria VPN, ceea ce îl face potrivit pentru transferul rapid de date între dispozitiv și sistemul NAS. Furnizorul se asigură că datele dvs. rămân sigure prin standardul său de criptare AES de 256 biți și suportă o gamă largă de dispozitive bazate pe iOS, Windows, Linux și Android.

BulletVPN are o prezență a serverului în aproximativ 19 țări și suport pentru OpenVPN, L2TP / IPSec și IKEv2 ca protocoale VPN. Serviciul are, de asemenea, o versiune a software-ului său VPN, care poate fi descărcat manual pe un router, iar dacă se va realiza acest lucru, veți putea crește numărul de dispozitive simultane care sunt acceptate de dispozitiv până la trei. BulletVPN permite utilizatorilor să își răsfețe locația prin serviciul lor Smart DNS și oferă atât lățimea de bandă nelimitată cât și comutarea serverului. Pentru mai multe informații, aruncați o privire la BulletVPN Review.

3. NordVPN

NordVPN se remarcă cu ușurință printre toate celelalte servicii VPN, datorită gamei sale largi de 4000 + servere și colecției sale de instrumente și funcții menite să vă asigure o protecție inegalabilă. Baza sa în Panama este destul de convenabilă, deoarece este departe de jurisdicția oricărei autorități de reglementare a datelor și, pe deasupra, aderă la o politică strictă de înregistrare la zero, care asigură că niciuna din datele dvs. nu este înregistrată sau stocată.

NordVPN este capabil să susțină până la 6 conexiuni simultane și oferă de asemenea criptare dublă VPN pentru o securitate fiabilă. Furnizorul dispune, de asemenea, de servere disfuncționale pentru conectarea la servere bazate în diferite țări, precum și asistență pentru ceapă prin VPN pentru un anonimat crescut. Protecția împotriva scurgerilor DNS și un comutator automat de oprire sunt, de asemenea, oferite, alături de o serie de servere IP dedicate utilizatorilor care ar avea nevoie de o lățime de bandă mai mare pentru conexiunea și securitatea lor. Serviciul acceptă, de asemenea, torrenting și este sigur că va oferi un strat suficient de sigur pentru transferul fișierelor către și de pe dispozitivul dvs. NAS. Dacă vă gândiți deja să cumpărați un abonament NordVPN, vă recomandăm să treceți mai întâi prin recenzia noastră NordVPN.

Faceți clic pe cel mai bun VPN QNAP

Sperăm că, până la sfârșitul acestei analize, am acoperit ceea ce trebuie să știți despre tipul de serviciu pentru a vă abona dacă doriți să criptați procesul de transfer de date. În cazul în care doriți să ne adresați întrebări, introduceți-le în secțiunea de comentarii de mai jos și vom fi siguri că vă vom reveni.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map