Cel mai bun VPN pentru revizuirea HBO GO – 2020

Ce este cel mai bun HBO GO VPN din 2020? HBO GO este un canal de streaming online care oferă video la cerere doar în SUA. Spectacole HBO precum Game of Thrones, Silicon Valley și Soprano sunt toate Geo blocat. Pentru utilizatorii care ar dori urmăriți HBO GO în afara SUA, este posibil să ocoliți aceste restricții geografice și să aibă acces la HBO GO indiferent de locul în care vă aflați. Acest lucru se întâmplă prin utilizarea un VPN. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre cel mai bun VPN pentru HBO Go.


Cel mai bun VPN HBO GO

Cel mai bun VPN HBO GO

Cel mai bun VPN pentru HBO Go – Conținut

 • rezumat
 • Eroare locație HBO Go
 • VPN pentru deblocarea HBO Go
 • Lista celor mai bune VPN-uri
  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. BulletVPN
  4. Surfshark
 • Alternativă proxy inteligentă DNS
 • Cel mai bun VPN HBO Go

rezumat

Mai jos, este o prezentare rapidă a celor mai bune VPN-uri pe care le puteți utiliza cu HBO Go.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. Surfshark

Eroare locație HBO Go

Dacă încerci urmăriți HBO plecând în afara SUA, veți primi următoarea eroare. „Pentru a accesa HBO GO, trebuie să vă aflați în cele cincizeci de state ale Statelor Unite ale Americii.” La ocoliți această restricție regională, folosește o Serviciu VPN asta susține de fapt deblocarea canalelor americane precum HBO GO, Netflix, HBO Now, Showtime și Amazon Prime în străinătate.

VPN pentru deblocarea HBO Go

Atunci când alegeți un VPN, mai ieftin nu înseamnă neapărat mai bine. Există o mare varietate de VPN-uri gratuite pe Internet, care promit o mulțime de funcții atunci când sunt descărcate, dar rareori sunt în conformitate cu așteptările clientului. Ar trebui să știu de când am efectuat diverse teste atât cu furnizori gratuite, cât și cu plăți. În toate testele mele, ExpressVPN s-a dovedit a fi cel mai bun HBO GO VPN. Iata de ce.

 • Asistența 24/7 clienți vă asigură accesul garantat la ajutor în caz de problemă
 • Un software ușor de utilizat este disponibil pentru dispozitivele care funcționează Windows, iOS, Linux, și Android.
 • Cu ExpressVPN, toate ale tale traficul este criptat. Navigați pe web în mod privat, fără să vă faceți griji pentru a fi monitorizat.
 • De asemenea, ajungi la deblocați Netflix-ul american cu ExpressVPN.

Cel mai important este însă faptul că ExpressVPN de fapt funcționează cu HBO GO sau HBO Now. Asta înseamnă că puteți utiliza serverele VPN americane ale ExpressVPN pentru vizionați HBO GO în Marea Britanie, Australia, Canada, Germania, sau în alte părți de peste mări. In afara de ExpressVPN, aici sunt alți furnizori VPN buni pe care i-ar putea lua în considerare deblocați HBO GO în afara SUA.

Lista celor mai bune VPN-uri

HBO Go este o modalitate excelentă pentru streamere de a viziona toate filmele și emisiunile TV preferate. Cu toate acestea, dacă se întâmplă să călătorească în afara Statelor Unite, accesul la HBO Go ar putea fi o problemă. Dar, cu un furnizor de servicii VPN adecvat și de încredere care poate fi remediat. Nu toate VPN-urile pot oferi ceea ce se laudă. Mulți nu reușesc să deblocheze serviciile de streaming la fel de mari ca HBO Go și, din acest motiv, suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune dintre cele mai bune.

ExpressVPN

ExpressVPN operează o rețea mare de servere în multe locații doar în SUA și în 94 de țări din întreaga lume. Chiar nu poți greși cu acest furnizor de servicii. Vitezele sale sunt rapide, iar securitatea este sigură. Compania nu păstrează jurnalele activităților dvs. online sau adresa IP. Asistența clienților este disponibilă 24/7, așa că dacă HBO a blocat un server, puteți primi ajutor la fața locului. Nu numai că ExpressVPN poate debloca HBO Go, dar funcționează și cu US Netflix, Hulu, BBC iPlayer și Amazon Prime Video. Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN aici.

NordVPN

Dacă doriți să surprindeți cele mai noi emisiuni de pe HBO Go, indiferent unde vă duceți, NordVPN te-a acoperit. Puteți suporta live chat sau puteți verifica site-ul companiei pentru a afla ce servere funcționează cel mai bine pentru un serviciu de streaming specific. Acesta rulează peste 700 de servere numai în Statele Unite. NordVPN este capabil să deblocheze Netflix, Hulu și BBC iPlayer, printre altele. Acest furnizor execută o adevărată politică zero loguri și folosește criptarea de nivel militar. Citiți integral revizuire aici.

BulletVPN

BulletVPN furnizează o rețea de servere în toate părțile globului. Acesta este un VPN care se referă la securitate și viteză. Compania folosește protocoale de criptare standard pentru industrie pentru a asigura menținerea securității și confidențialității utilizatorilor. Viteza este esențială. BulletVPN se asigură că serverele nu sunt supraîncărcate și folosește linii de transport de calitate premium pentru a oferi cea mai mare viteză posibilă. Cu BulletVPN, puteți accesa în siguranță orice geo-locație globală la cele mai rapide viteze. Citiți mai multe despre recenzia BulletVPN aici.

Surfshark

Surfshark este un serviciu privat, sigur, pentru cei care caută să curgă flux, torrent sau aproape orice. Cu toate că Surfshark este un furnizor nou pe piață, generează un anumit sunet. De la capacități de deblocare deosebite până la servicii clienți de vârf, acest furnizor s-ar putea dovedi de fapt un concurent. Oferă servicii rapide și fiabile. În plus, este nevoie de confidențialitate și securitate foarte în serios. În plus, Surfshark este excelent la deblocarea site-urilor de streaming populare precum Netflix, Hulu și BBC iPlayer. Citiți mai multe despre Surfshark în această recenzie.

Alternativă proxy inteligentă DNS

A Proxy DNS inteligent permite utilizatorilor să ocoli geo-blocuri și să canalizeze fluxuri care nu sunt disponibile în anumite regiuni. Acesta îndeplinește aceeași funcție ca un VPN, dar într-o manieră ușor diferită:

 • Spre deosebire de VPN, Smart DNS nu vă schimbă adresa IP.
 • Cu Smart DNS, ISP-ul dvs. va fi în continuare capabil să vă urmărească activitatea online. Acest lucru se datorează faptului că traficul dvs. nu este criptat.
 • Smart DNS este compatibil cu toate dispozitivele de streaming. Veți putea vizionați HBO GO pe Android, Apple TV, PS3 / PS4, iPhone, iPad, Amazon Fire TV, PC, Mac, Xbox și Chromecast.
 • Proxy-ul DNS inteligent nu va funcționa pentru dvs. dacă se aplică ISP Proxy transparente sau Hijacking DNS.

Dacă sunteți Smart DNS este opțiunea potrivită pentru dvs., utilizați Unlocator la urmăriți HBO GO în străinătate. Perioada lor de încercare gratuită de 7 zile vă permite să evitați restricțiile geografice fără riscuri timp de o săptămână.

Cel mai bun VPN HBO Go

Pentru a evita orice incidente în care ajungeți să primiți un serviciu care nu este în conformitate cu așteptările dvs., asigurați-vă întotdeauna că există fie o politică de rambursare, fie o perioadă de încercare gratuită oferită de furnizorul de servicii cu care doriți să vă înscrieți. Acesta este cazul ambelor ExpressVPN și Unlocator. Puteți utiliza oricare serviciu pentru deblocați HBO GO în afara SUA.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map