Cel mai bun VPN pentru routere de tomate

Rularea unui VPN este excelentă. Trebuie să aveți o protecție garantată împotriva numeroaselor căi de atac care există pe internet. De asemenea, ajungeți să navigați prin site-uri și canale fără să vă dezvăluiți neapărat identitatea sau locația. Un serviciu VPN credibil vă permite să vă treceți traficul printr-un canal securizat, făcând astfel dificilă accesul la dispozitivul dvs. pentru orice cybercriminal sau hacker.. 


Cel mai bun VPN pentru routere de tomate

Cel mai bun VPN pentru Tomter Router

De asemenea, trebuie să vă mascați activitățile online de la ISP-ul dvs. și să împiedicați orice formă de evadare de la terți neintenționat. Majoritatea oamenilor vor fi de acord că avantajele abonării la un serviciu VPN merită costurile. Protecția pe care o obțineți în schimb poate împiedica să se întâmple o mulțime de lucruri rele. Instalarea VPN direct pe routerul dvs. este cea mai bună modalitate de a vă asigura toate activitățile online, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați în prezent pentru a naviga pe web. Din păcate, nu toate routerele sunt compatibile cu VPN. Acesta este motivul pentru care multe persoane au început să instaleze firmware-uri precum DD-WRT sau Tomato pe routerele lor. Procedând astfel, puteți debloca funcții noi la care în mod normal nu ar avea acces, inclusiv configurarea unei conexiuni VPN. În această recenzie, puteți găsi o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru routerele cu tomate.

Obținerea unui VPN instalat pe routerul dvs.

Prin instalarea unui VPN pe routerul dvs., puteți securiza toate dispozitivele care îl utilizează pentru a vă conecta la Internet. Acest lucru înseamnă că puteți conecta la Internet televizorul Smart, telefonul, tableta, computerul și alte dispozitive sub protecție VPN. Instalarea unei VPN pe routerul dvs. poate părea la început absurdă, deoarece dacă dețineți un router, sunteți conștient de faptul că acesta vine deja cu un firmware care s-ar putea să nu aibă deloc o opțiune VPN.

Dacă se întâmplă să aveți de-a face cu un astfel de router, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să îl blindați. Prin aprinderea lui, mă refer la a scăpa de firmware-ul original, astfel încât să îl poți înlocui cu firmware care să poată lucra mai ușor cu VPN. Interfațarea routerului este un proces care nu necesită atât de multă expertiză tehnică și poate fi făcut dacă se urmăresc câteva proceduri pas cu pas. Acum, desigur, nu veți putea folosi routerul fără prezența vreunui firmware, așa că, dacă veți scăpa de firmware-ul industriei, va trebui să înlocuiți acest lucru. Vă recomandăm să o înlocuiți cu firmware Tomato. DD-WRT este o altă opțiune.

Ce este firmware-ul cu tomate?

Tomato este un firmware care deschide majoritatea opțiunilor pe care nu le-ai putea găsi cu adevărat în firmware-ul normal. Vă permite să configurați, monitorizați și personalizați setările care guvernează cât de bine va funcționa VPN-ul dvs. Din păcate, nu toate VPN-urile de pe piață au o calitate la fel de ridicată ca cea a tomatului, așa că există câțiva furnizori selectați care sunt cei mai potriviți pentru a lucra cu acesta.

Cel mai bun VPN pentru Tomter Router

Noi de la VVPN.guru credem că toată lumea are responsabilitatea de a-și asuma responsabilitatea securității online. De asemenea, credem că există o serie de modalități prin care oamenii ar putea face asta fără a fi neapărat să rupă banca. În această recenzie, vom analiza cel mai bun VPN pe care îl puteți instala pe routerul dvs. bazat pe Tomato.

ExpressVPN – Recomandarea noastră de top

Unul dintre cei mai buni furnizori VPN din lume, ExpressVPN sigur încearcă multe pentru a răspunde acestei afirmații și până acum abonații lor nu au ce să se plângă. Prețul relativ ridicat pe care îl solicită este justificat de calitatea înaltă a serviciilor oferite de furnizor. Acest lucru poate fi văzut prin echipa lor rapidă de servicii pentru clienți și peste 1000 de rețele de server super rapide și de încredere. În ciuda faptului că se știe că furnizează până la trei conexiuni simultane sub un singur cont, ExpressVPN oferă funcții, cum ar fi tunelul divizat, unde utilizatorii sunt capabili să decidă cu ușurință ce formă de trafic trebuie protejată prin serviciul VPN și ce nu. Utilizarea acestei funcții ajută la creșterea vitezei conectivității la Internet, deoarece veți restricționa VPN doar la traficul care o necesită. 

NordVPN

Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni mai pline de caracteristici, NordVPN este unul dintre cei mai îmbogățiți furnizori de servicii până acum. Serviciul îți ia securitatea atât de în serios, încât traficul tău de pe Internet să fie dirijat prin două servere în loc de unul, crescând astfel nivelul de criptare care îți protejează datele. NordVPN are mai mult de suficiente servere pentru a vă orienta traficul de două ori, deoarece rețeaua sa constă în peste 3000 și este în creștere. După ce v-ați abonat la acest serviciu, nu va trebui să vă faceți griji pentru nicio formă de înregistrare a traficului, deoarece serviciul are o politică strictă de înregistrare zero. Având sediul central în Panama, îl ține departe de jurisdicția oricărei țări cu „14 ochi”, ceea ce înseamnă că nu veți auzi niciodată despre atacul NordVPN și obligat să predea istoricul de navigare al abonatului său..

IPVanish

Al treilea pe lista noastră este IPVanish, un alt furnizor extrem de fiabil, care a fost pe scena VPN suficient de mult pentru a comanda un următor loial, după ce și-a dat seama ce vrea exact piața. Furnizorul face lucrurile ușoare chiar și pentru utilizatorii VPN pentru prima dată prin aplicația sa ușor de navigat, care permite utilizatorilor să monitorizeze și să configureze o mulțime de lucruri legate de conexiunea lor. Aplicația este compatibilă cu toate platformele populare Windows, iOS, Mac, Android și Linux și facilitează serviciul să își administreze criptarea AES de 256 biți pe conexiunea la Internet a unui utilizator. Utilizatorii IPVanish se pot aștepta să aibă acces la peste 850 de servere bine distribuite în peste 60 de țări și să utilizeze 40.000+ IP-uri partajate atunci când se stabilește o conexiune.

VyprVPN

Nivelul tehnologiei proprii promovat de VyprVPN arată cu adevărat angajamentul lor pentru o inovație îmbunătățită și căutând modalități mai bune de a le asigura clienților securitatea lor ori de câte ori sunt online. Funcții precum Chameleon permit utilizatorilor VyprVPN să utilizeze liber internetul chiar și în cele mai cenzurate regiuni precum China continentală. VyprVPN folosește tehnologia Chameleon pentru a-și scala OpenVPN și îi permite să treacă prin Inspecția Deep Packet nedetectată, eludând astfel Marele Firewall din China. Serviciul oferă o respectabilă adresă IP de 200.000+, posibilă prin intermediul rețelei sale formidabile de peste 700 de servere.

Concluzie cu privire la cele mai bune VPN-uri pentru routere de tomate

Cei patru furnizori menționați mai sus sunt mai mult decât capabili să garanteze cel mai bun din punct de vedere al serviciilor pentru oricine dorește să utilizeze un router aprins. Credeți că există câteva sfaturi sau servicii fiabile pe care le-am putea lăsa din această listă? Împărtășește-le cu noi prin secțiunea noastră de comentarii de mai jos și vom fi bucuroși să răspundem.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map