Cel mai bun VPN pentru Safari Browser

Cel mai cunoscut pentru că oferă cele mai noi tehnologii mobile, Apple se străduiește întotdeauna să se asigure că clienții lor se vor bucura de cele mai bune atât în ​​hardware cât și în software, iar aplicațiile care sunt preîncărcate pe dispozitivele lor nu se dovedesc nimic mai puțin. Safari a fost browserul implicit de când Apple a lansat primul lor iPhone și toată lumea a cunoscut-o bine de când l-a folosit pe primul Mac în 2003, când a fost anunțat Mac OS X 10.3. Browserul este ușor de utilizat, eficient din punct de vedere energetic și este bine echipat cu toate caracteristicile pe care le așteptați de la o aplicație performantă.


Cel mai bun VPN pentru Safari Browser

Cel mai bun VPN pentru Safari Browser

Browser Safari și VPN

Vă veți bucura de funcții care, de exemplu, vă vor permite să salvați și să partajați orice pagini online, fără a vă face griji cu privire la scurgerea bateriei la fel de repede cum ar face alte browsere. Acest lucru face ca navigarea dvs. să fie productivă și mai lungă. De asemenea, Safari nu oferă nicio complicație pentru oricine dorește să transmită fluxuri video, deoarece are suport nativ pentru mai multe formate. Există, de asemenea, opțiunea de a avea toate datele dvs. de navigare stocate pe iCloud, astfel încât să puteți accesa parolele, marcajele și paginile stocate prin orice dispozitiv Apple. Adăugând VPN la mix, ajungi să navighezi pe Internet în mod liber, fără a fi nevoie să te îngrijorezi de cineva care ascultă pe ce site-uri vizitezi și de unde.

Cel mai bun VPN pentru Safari Browser 

Am făcut o recenzie a unora dintre cei mai fiabili furnizori pe care îi puteți utiliza pentru a vă ascunde adresa IP și a cripta traficul în timp ce navigați pe web folosind browserele Safari de pe dispozitivul Mac sau iOS.

1. ExpressVPN

A fi în jur în industrie atât de mult timp a permis ExpressVPN să colecteze informații care vor face multe pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească serviciile pentru toți clienții lor. Acestea oferă standarde de criptare de nivel superior, o politică fără jurnal, streaming HD fără buffering și o garanție de returnare a banilor de 30 de zile pentru a vă încerca serviciul fără a pierde nimic. Serviciul lor este considerat premium și, prin urmare, gama de prețuri este comparativ mai mare decât ceea ce așteptați să plătiți, dar vă putem asigura că costurile ridicate merită complet.

2. NordVPN

NordVPN este un alt serviciu a cărui popularitate continuă să crească în special datorită capacității sale de a permite până la 6 conexiuni simultane. Să aibă sediul în Panama înseamnă că clienții lor sunt siguri că niciunul din istoricul lor nu va fi stocat, deoarece țara nu aplică nicio lege de păstrare a datelor. Vei putea plăti abonamentul în mai multe moduri, iar aceste modalități includ și o varietate de opțiuni anonime. NordVPN oferă câteva setări avansate, cum ar fi VPN-ul dublu și Tor peste VPN, așa că ar trebui să poți parcurge munca fără să te temi că cineva ar putea fi ascultător..

3. IPVanish

O altă soluție populară care vă va permite să deblocați conținutul și să vă păstrați toate datele în siguranță și în siguranță este IPVanish. Cunoscut că funcționează bine cu Safari, IPVanish este un furnizor certificat de nivel 1 cu o prezență a serverului în mai mult de 60 de țări. Echipa sa de asistență pentru clienți este una dintre cele mai bune și mai bine instruite pe care le-am întâlnit, iar serviciul a fost cunoscut pentru a oferi performanțe fiabile în cazul în care conexiunile nu sunt decupate. Planul lor anual este unul dintre cele mai competitive pe care le-am văzut, ceea ce înseamnă că prețurile lor sunt destul de accesibile și merită încercate.

4. BulletVPN

BulletVPN oferă o soluție excelentă pentru oricine dorește să obțină funcții fiabile într-un interval de preț rezonabil. Serviciul oferă software care funcționează pe o mare parte din sistemele de operare și este capabil să se integreze bine cu browsere avansate, cum ar fi Safari. Permite comutarea ușoară a serverului, lățimea de bandă nelimitată și o rețea mare de server care crește constant. Veți putea accesa cu ușurință toate site-urile, canalele și difuzările live preferate printr-o conexiune bine criptată.

5. Acces la internet privat

Ca serviciu care oferă prețuri foarte atrăgătoare, Acces la internet privat a făcut multe pentru a menține un nivel ridicat de securitate pentru toți utilizatorii săi. Nici rețeaua lor de servere nu este ceea ce majoritatea oamenilor ar considera mari, dar la un număr de 3000 împrăștiați în doar 24 de țări, am spune că încearcă doar să-și ofere serviciul printr-o altă strategie. Numărul mare de servere situate într-un număr mic de țări înseamnă că nu veți avea niciodată un singur server la capacitate maximă în ceea ce privește traficul, prin urmare, sunteți garantat cu viteze mari până la capăt.

Funcții de confidențialitate ale browserului Safari

Băieții de la Apple au caracteristici integrate în Safari, menite să vă asigure confidențialitatea și să vă protejeze datele printr-o serie de extensii de încredere. Unul dintre ei se întâmplă să fie 1Blocker. Vă permite să vă păstrați bateria și, de asemenea, blochează cele mai multe scripturi ale terților. Aceasta înseamnă timp de încărcare mai rapid și confidențialitate crescută.

O altă soluție care este inclusă și în această categorie este Rafinare, o soluție de blocare a anunțurilor care acceptă timpi de încărcare mai rapide, adică o navigare mai eficientă. Nu este nevoie decât pentru a vă bucura de aceste funcții, pentru a vă asigura că sunt activate pe dispozitivul dvs. Mac sau iOS. Iată câțiva pași pe care trebuie să îi urmați pentru a face acest lucru:

 • Imediat ce le aveți instalate, le puteți activa sau dezactiva prin meniul Preferințe Safari.
 • Pentru a face acest lucru, începeți clic pe „Safari” în meniul fișier.
 • Selectați „Preferințe”. Va apărea o listă completă a extensiilor instalate.
 • Faceți caseta bifată sau neatinsă pentru a permite blocarea conținutului și veți termina.

Pentru a face același lucru în iOS, va trebui să vă îndreptați către Setări, faceți clic pe „Blocatorii de conținut” sub Safari și porniți extensiile relevante..

Safari și WebRTC

Un fapt care face Safari unic în comparație cu majoritatea celorlalte browsere este faptul că îi lipsește o caracteristică cunoscută sub numele de Web Real-Time Communication, mai cunoscută sub numele de WebRTC. Aceasta este caracteristica responsabilă pentru a vă permite să faceți videochat, apel și mesaj, deși dezvăluie biți despre identitatea și locația dvs. chiar dacă se întâmplă să utilizați un serviciu VPN.

Chrome și Firefox acceptă WebRTC, ceea ce înseamnă că, chiar dacă v-ați abonat la un serviciu VPN credibil, nu veți primi cu adevărat 100% protecție. Safari este unul dintre puținele browsere care nu oferă WebRTC, astfel încât datele dvs. nu sunt sensibile la vulnerabilități. Acestea fiind spuse, vom încerca să aruncăm o privire la o serie de servicii VPN pe care le-ați putea utiliza alături de Safari pentru a vă asigura că navigarea dvs. rămâne în siguranță.

Observații finale despre Cel mai bun VPN pentru Safari

Safari este probabil unul dintre cele mai bune browsere de pe Internet, astfel încât nu veți avea probleme legate de performanță cu care va trebui să faceți față dacă sunteți deja utilizator. Totuși, ceea ce trebuie să faceți este să asociați unul dintre serviciile VPN de încredere pe care le-am enumerat mai sus și veți putea să vă bucurați de conectivitate perfectă fără nimic care vă poate pune în pericol securitatea.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map