Cel mai bun VPN pentru San Francisco

S-a spus că, atunci când vă aflați în San Fransico, trebuie să „trăiți cu o stare de spirit aurie”. Am constatat că acest lucru este adevărat doar atunci când am descoperit VPN-uri în timp ce mă aflam în San Fran. Dacă doriți să vizitați Coasta de Aur, asigurați-vă că obțineți un VPN pentru că „trăiți cu o stare de spirit liniștită și de aur”. Află de ce tu ai nevoie de un VPN în San Francisco, și care ar trebui să iei în considerare.


Cel mai bun VPN pentru San Francisco

Cel mai bun VPN pentru San Francisco

De ce am nevoie de un VPN în San Francisco?

Primul lucru de care trebuie să țineți cont este că, atât timp cât sunteți pe solul american, sunteți supus supravegherii și monitorizării celor cinci ochi. De fapt, SUA este considerat fondatorul principal al acestei organizații de supraveghere. Primul motiv pentru care ar trebui să luați în considerare un VPN în San Francisco este că aveți nevoie de o cale to asigurați-vă conexiunea și asigurați-vă că comunicațiile dvs. sunt complet private.

Rețelele private virtuale sau VPN sunt Instrumente de securitate cibernetică utilizate pentru a vă asigura conexiunea la internet și vă acordă acces la conținut la nivel mondial. VPN funcționează prin crearea unui tunel privat care criptează datele odată ce trece prin ea. Nu numai că acest proces de criptare vă protejează împotriva furtului de date și a eventualelor apariții, dar și ea vă oferă o conexiune pe care nimeni nu o poate descifra. Cu un VPN care vă protejează datele, nici ISP-ul dvs., nici terții nu pot ști ce faceți online. 

VPN, de asemenea redirecționați-vă traficul printr-unul dintre serverele la care alegeți să vă conectați. Acest vă oferă o adresă IP a serverului la care v-ați conectat, ceea ce vă face eligibil pentru a accesa conținutul situat în țara în care se află serverul. După ce faceți conexiunea VPN, veți schimba pentru a reflecta locația serverului.

Posibilitatea unui VPN este importantă mai ales dacă doriți să accesați site-uri care nu sunt disponibile în SUA sau să ocoliți blocajele sportive care se petrec în toată America. De ce ai nevoie de VPN în San Francisco? Pentru că te ajută stai sigur, privat, anonim, și vă oferă acces la toate site-urile dorite.

Cel mai bun VPN pentru San Francisco

Puneți cunoștințe despre VPN-uri înainte de a alege unul de utilizat în San Francisco. Rețineți următoarele lucruri:

 • Citiți Politica de confidențialitate a VPN: VPN-ul la care doriți să vă abonați trebuie să vă explice ce fel de informații colectează și nu colectează. Politica ar trebui să fie clar clară, asigurați-vă că o citiți cu atenție.
 • Vitezele ar putea scădea: Pentru că VPN-ul dvs. rvă elimină traficul prin serverele sale și vă înfășoară date cu criptare, există o mare posibilitate ca conexiunea dvs. să scadă puțin.
 • Păstrați VPN-urile gratuite: Niciun software gratuit nu face ceea ce face reclamă, iar VPN-urile gratuite nu fac excepție. Nu uitați, dacă nu puteți plăti produsul, probabil ești produsul.

Cele mai bune VPN-uri pentru San Francisco sunt explicate în secțiunea de mai jos, asigurați-ne că ne anunțați dacă suntem de acord cu listarea noastră atunci când ați terminat cu articolul.

ExpressVPN

ExpressVPN prevede viteze decente și probabil cele mai sigure politici de confidențialitate acolo. Compania promite absolut nici jurnalele. Cu această VPN trebuie să câștigi multe, indiferent dacă securitatea sau confidențialitatea sa, ExpressVPN te-a dat înapoi. A comutator ucide este una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale acestui VPN, deoarece vă asigură că adresa dvs. IP este întotdeauna în siguranță, indiferent de situație. Mai mult, ExpressVPN gestionează una dintre cele mai mari rețele de servere cu peste o mie de servere răspândite în întreaga lume. Cea mai bună alegere a noastră este ExpressVPN și iată mai multe informații despre aceasta:

 • protocoale de criptare dure
 • Funcție Smart DNS gratuită
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • 2000+ servere în peste 94 de țări
 • Suport pentru partajarea fișierelor P2P
 • asistență de calitate 24/7 de calitate

Această recenzie vă va învăța tot ce trebuie să știți despre ExpressVPN.

IPVanish

Acest prestator de servicii populare ocupă al doilea loc pe lista noastră. IPVanish susține că este unul dintre cele mai rapide VPN-uri din lume, și după câteva testări, putem valida această afirmație. În ciuda faptului că este localizat în SUA, IPVanish promite pentru a vă asigura datele și traficul cu criptările dure. Dacă aveți probleme cu ceva legat de VPN, clientul IPVanish serviciul răspunde rapid la întrebările voastre. Cu IPVanish, puteți profita de:

 • conectând simultan până la 10 dispozitive
 • Suport pentru chat live 24/7
 • răspândirea a peste 1000 de servere în 60 de țări
 • Suport pentru partajarea fișierelor P2P
 • Politica de rambursare pe 7 zile

Citiți recenzia completă a IPVanish aici.

NordVPN

NordVPN este un furnizor VPN cu caracteristici complete și solide cu un o gamă largă de servere care operează cu viteze rapide. Acest VPN are ucide întrerupătoare și caracteristici fantastice de securitate. Trebuie să căutați comutatoarele Kill atunci când selectați un VPN. ei protejați-vă adresa IP ar trebui ca conexiunea dvs. să scadă vreodată. De asemenea, dacă sunteți un streamer, NordVPN este potrivit pentru asta. Pe partea de securitate, NordVPN criptează datele de două ori în loc de o dată, devenind o opțiune super sigură. Acest furnizor de funcții grele este cunoscut pentru abordare bazată pe securitate. Verifică-i:

 • Protecție împotriva scurgerilor DNS
 • Criptare SSL pe 2048 biți
 • Suport pentru chat live 24/7
 • 3500+ servere din peste 60 de țări
 • Politica de rambursare de 30 de zile

Obțineți recenzia completă NordVPN aici.

BulletVPN

BulletVPN este bazat în afara Estoniei și oferă servicii VPN printr-o rețea mică de server. Acest VPN este foarte ușor de utilizat și oferă viteze decente, deoarece nu supraîncărcați serverele sale. BulletVPN face mult mai mult decât să îți ascunzi adresa IP. Acesta criptează datele dvs. și astfel vă protejează de hackeri, terți și infracțiuni. Este alegerea noastră finală pentru primele 4 VPN-uri din San Francisco, dar nu este mai puțin impresionant decât celelalte. Mai multe despre acest furnizor din această listă:

 • 52 servere din 30 de țări.
 • un comutator de ucidere
 • Suport pentru chat live 24/7
 • criptare neîncăpătoare.
 • o caracteristică Smart DNS gratuită
 • Politica de rambursare de 30 de zile

Citiți recenzia completă BulletVPN aici.

Cel mai bun VPN pentru San Francisco – Gânduri finale

Șederea mea în San Fran a fost absolut aurie datorită ExpressVPN. Puteți găsi un link către un Abonament ExpressVPN aici în caz că decideți să ne luăm cuvântul pentru asta. Este aproape tot ce trebuie să știți despre VPN-uri, beneficii și utilizări în San Francisco.

Oh, înainte de a merge, vă sfătuim să nu faceți niciodată clic pe un link pe care nu îl puteți verifica, să nu descărcați software-ul de pe site-uri și să vă asigurați întotdeauna că software-ul dvs. anti-malware și antivirus sunt actualizate. Acest articol a lovit acasă cu tine? Simțiți că ați putea folosi oricare dintre VPN-urile menționate mai sus? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map