Cel mai bun VPN pentru Showbox

Streamingul de conținut a devenit în prezent unul dintre cele mai populare timpi de trecere pentru oricine are o conexiune de internet fiabilă. Acest lucru a văzut că multe aplicații video și servicii de streaming devin cu adevărat populare, în special în rândul utilizatorilor care caută pe Internet ca principală sursă de divertisment. Multe dintre aplicații oferă acces la o gamă largă de emisiuni TV și filme, dar nu puteți fi sigur că toate oferă conținut de calitate. Cu Showbox, însă, lucrurile sunt cu adevărat diferite.


Cel mai bun VPN pentru Showbox

Cel mai bun VPN pentru Showbox

Ce este Showbox – este legal?

Showbox este o aplicație Android care, în multe privințe, este mult mai bună decât majoritatea serviciilor de streaming populare cu care s-ar putea să fii obișnuit deja. Aplicația oferă conținut premium pentru care cu adevărat nu ai nevoie de abonament. Prin urmare, vă permite să accesați o mulțime de conținut autorizat, cu drept de autor. Biblioteca sa este de asemenea destul de mare, așa că pentru a vă ajuta să vă găsiți drumul, aplicația vă permite să căutați pe baza evaluării IMDb, cea mai recentă versiune, după titlu sau chiar după popularitate.

Aplicația Showbox permite, de asemenea, streaming HD și descărcare. Cu toate acestea, la fel ca în orice alt lucru care pare prea bun pentru a fi adevărat, ne îndoim că Showbox este legal. Showbox-ul nu este într-adevăr legat de blocuri georestructive, ceea ce înseamnă că ar trebui să-l poți accesa indiferent de locul în care te-ai afla. Singurul lucru care ar putea să vină între dvs. și să transmită streaming din aplicație este ISP-ul dvs. ISP-urile din întreaga lume au fost cunoscute pentru a arunca cu adevărat în jos orice persoană care folosește o mare parte a lățimii de bandă alocate pentru streaming, iar majoritatea încearcă să-și gestioneze utilizarea prin accelerarea vitezei dvs. sau blocarea completă a accesului la Internet prin aplicația Showbox.

De ce ai nevoie de un VPN Showbox

Cu aplicația incapabilă să stabilească accesul la Internet, veți fi lăsat în imposibilitatea de a transmite orice conținut și, prin urmare, aplicația ar deveni inutilă pentru dvs. Din fericire, însă, există o singură soluție garantată pe care ai putea să o aplici pentru a lucra la oricare dintre blocurile care ar putea fi aplicate de ISP-ul tău și care ar fi să folosești o VPN.

VPN completează rețeaua virtuală privată. Aceasta este practic o colecție de servere plasate în diferite locații din întreaga lume care sunt destinate să cripteze conexiunea. Utilizarea unui VPN vă permite să ascundeți orice ați făcut online, în măsura în care nici furnizorul dvs. de ISP nu va avea idee despre ceea ce faceți. Acest lucru va face apoi dificil pentru ei să vă accelereze viteza, sau chiar să vă blocheze conexiunea.

Utilizarea unui VPN pentru a vă proteja conexiunea la Internet înseamnă că veți putea utiliza aplicația Showbox în ciuda oricăror blocuri care ar fi fost puse în funcțiune de ISP. După ce vă conectați la un server la distanță, detalii precum adresa dvs. IP se schimbă pentru a ascunde informații referitoare la identitatea dvs., cum ar fi locația dvs. reală. În acest sens, veți putea, de asemenea, să transmiteți conținut de pe site-uri și canale geo-restrictive, deoarece ar presupune că veți transmite fluxuri din țara de origine a site-ului.

Cel mai bun VPN pentru Showbox

Alegerea serviciului VPN potrivit la care vă puteți abona poate fi o sarcină foarte descurajantă, mai ales dacă nu aveți experiență prealabilă în acest sens. Pentru a facilita lucrurile, am creat o listă elaborată de furnizori cu care suntem siguri că nu vă vom oferi atât de greu să lucrați cu.

1. ExpressVPN

Dacă există un singur furnizor pe care trebuia să-l identificăm pentru a fi bine construit pentru noii utilizatori VPN și pentru a oferi în continuare un serviciu uimitor, acesta ar trebui să fie ExpressVPN. Bazat în Insulele Virgine Britanice, ExpressVPN vă ajută să vă asigurați că utilizatorii rămân protejați online prin vasta sa rețea de aproximativ 2000 de servere, precum și prin serviciul său de criptare AES de 256 biți. Politica sa cu jurnalele zero este corect pusă în aplicare într-o țară care nu se abonează la nicio regulă de păstrare a datelor, iar capacitatea adăugată de încă 3 servere simultane înseamnă că utilizatorii pot proteja celelalte dispozitive..

ExpressVPN oferă, de asemenea, utilizatorilor o aplicație ExpressVPN fiabilă, care este bine compatibilă cu dispozitivele care rulează pe Android, Linux, Windows și iOS. Aplicația permite, de asemenea, tuneluri împărțite și poate fi configurată pentru a se conecta la serverele stealth ale ExpressVPN, care ascund faptul că s-ar putea să utilizați un VPN dacă navigați prin site-uri din țări precum China și Orientul Mijlociu, unde utilizarea VPN este restricționată. . Pentru a afla mai multe din ce poate face ExpressVPN pentru tine, aruncă o privire la Examenul nostru ExpressVPN.

2. IPVanish

IPVanish a continuat să-și păstreze reputația de unul dintre cei mai fiabili furnizori de pe piață, datorită abordării sale obiective pentru securitatea online. Serviciul are aproximativ 1500 de servere la numele său și, de asemenea, se întâmplă să le dețină pe toate. După ce vă abonați, veți avea acces și la toate protocoalele sale diferite, cum ar fi OpenVPN, PPTP și L2TP. Serviciul are de asemenea una dintre cele mai mari capacități pentru conexiuni simultane, deoarece permite până la 10 dispozitive multiple să rămână protejate toate sub un singur cont.

Una dintre cele mai prolifice caracteristici pentru care IPVanish este cunoscută este proxy-ul SOCKS5, care te scutește de la nevoia de a descărca întregul client VPN al serviciului, dacă nu vrei. Pentru a vă cripta conexiunea prin acest proxy, nu trebuie să vă conectați decât la o anumită adresă web. În plus, IPVanish acceptă pe deplin torrenting și îl încurajează în mod flagrant chiar și pe site-ul său web. Securitatea prin intermediul serviciului este, de asemenea, pe deplin asigurată, întrucât IPVanish folosește criptarea AES de 256 biți împreună cu o politică fermă de jurnaluri zero pentru a se asigura că utilizatorii lor știu că istoricul lor nu este înregistrat chiar de furnizorul lor de securitate online. Dacă doriți să aflați mai multe despre IPVanish și ce au de oferit, aruncați o privire la revizuirea noastră IPVanish foarte bine detaliată..

3. NordVPN

Pentru majoritatea oamenilor, a auzi că un serviciu are peste 4000 de servere ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru a-i convinge că merită abonat. Totuși, NordVPN depășește convingerea simplă, oferind funcții cu care majoritatea celorlalți furnizori nu le pot compara nici măcar. Pentru început, NordVPN permite până la 6 dispozitive să se conecteze la serviciul său și are, de asemenea, o politică strictă de jurnal zero, ca urmare a bazării în Panama.

Rețeaua mare de servere permite NordVPN să ofere servicii, cum ar fi DoubleVPN, care se adaugă la securitatea dvs. prin dirijarea traficului prin două servere și CyberSec, care împiedică anunțurile dăunătoare sau programele malware să vă întrerupă sesiunea de navigare. NordVPN vă permite, de asemenea, să alegeți ce server doriți să vă conectați, în funcție de orice doriți să faceți online. Serviciul are servere care pot optimiza activități precum streamingul în HD, torrenting, descărcări de volum mare și jocuri online. Descoperiți ce poate face NordVPN pentru dvs. parcurgând recenzia noastră NordVPN.

Concluzie cu privire la cel mai bun VPN pentru Showbox

Alegerea fie VPN Express, IPVanish sau NordVPN vă va ajuta să vă asigurați că activitățile de navigare rămân sigure și, de asemenea, să vă asigure că aplicația Showbox menține accesul fără restricții la Internet. Aveți întrebări sau comentarii cu privire la recenzia noastră? Lasă-le în secțiunea de comentarii de mai jos și vom fi bucuroși să răspundem.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map