Cel mai bun VPN pentru Signal Messenger

Proiectat pentru a înlocui clientul dvs. SMS obișnuit este Messenger Messenger, o aplicație de mesagerie protejată de criptarea extrem de puternică. În timp ce poate fi cel mai sigur mijloc de comunicare, multe țări, cum ar fi Emiratele Arabe Unite au ordonat interdicția acesteia. am reusit sa deblocați-o cu ceva timp în urmă cu un VPN la fel și voi. Dar întrebarea este, care este cel mai bun VPN pentru job? Să ne dăm seama de asta în următoarea revizuire.


Cel mai bun VPN pentru semnal

Cel mai bun VPN pentru semnal

Semnal blocat în țări

Multe țări cu cenzură strictă pe internet ca China și Emiratele Unite, interzice aplicațiile precum Signal, deoarece acestea nu au control asupra lor. Faptul că Semnal se laudă cu faptul că mesajele sunt protejat de criptarea extrem de puternică face astfel de guverne incomode. A avea o caracteristică de genul acesta înseamnă guvernele nu pot accesa sau monitoriza activitățile utilizatorilor, și asta nu este de acord cu politica lor.

În plus, la fel ca orice aplicație de mesagerie, Signal permite utilizatorului să o folosească funcții de apel vocal și video. Acest lucru a fost strict interzis în țări precum EAU aceasta afectează fluxurile de venituri ale lui Du și Etisalat. Vedeți, dacă sunteți un expat care locuiește în Emiratele Unite, sunteți obligat să utilizați apeluri internaționale pentru a rămâne în contact cu cei dragi înapoi acasă. Ce mod mai bun de a face acest lucru decât cu servicii de VoIP gratuite?

Ei bine, nu în Emiratele Unite, prietenii mei, nu în Emiratele Arabe Unite. Apelurile internaționale sunt cel mai bun mod pentru ca un furnizor de telecomunicații să beneficieze de utilizatorii săi. Dacă utilizați aplicații gratuite precum Signal, aceasta va afecta veniturile companiei la scară drastică. Prin urmare, astfel de servicii sunt blocate.

Cum deblochează semnalul folosind un VPN

Oricât de sigură ar putea fi aplicația, orice hacker amator poate apela la ceea ce trimiteți și primiți cu o simplă aplicație de hacking. Cu toate acestea, cu un VPN, ajungeți la criptați traficul dvs. pe internet și asigurați-vă datele cu cele mai noi protocoale de securitate de grad militar.

Pe de altă parte, care este obiectivul nostru principal astăzi este faptul că aplicația este blocată în unele regiuni. Pentru a-l debloca, va trebui să vă conectați la un server situat în afara țării în care a fost emisă interdicția. Ca exemplu, conectați-vă la un server american dacă sunteți în Emiratele Unite și Semnalul va fi complet funcțional.

Mai faci doriți să accesați Semnal în țara dvs.? Aceasta este ceea ce trebuie să faceți:

 1. Mai jos, veți găsi recenzii complete despre cele mai bune VPN-uri pentru Signal. Alegeți în funcție de ceea ce vi se potrivește cel mai bine și înscrieți-vă pentru serviciul lor.
 2. După aceea, utilizați magazinul local de aplicații pentru descărcați clientul dedicat. Dacă nu este disponibil, puteți primi direct de pe site-ul oficial.
 3. Acum, instalați aplicația, lansați-l și Autentificare cu contul VPN.
 4. Găsiți un server în care Semnalul nu este interzis. Încercați un server american.
 5. Conectați și lansează Semnal din nou.
 6. Accesați și utilizați Semnalul liber și privat în orice țară de pe hartă.

Cele mai bune VPN-uri pentru semnal

V-ați gândit vreodată că aplicația dvs. Signal este complet imună de amenințările online? Ei bine, gândiți-vă din nou la prietenii mei. Indiferent de măsurile de securitate pe care această aplicație le ia pentru a-și proteja utilizatorii, oricine poate apela la informațiile dvs. cu condiția să dispună de mijloacele necesare. Cu toate acestea, cu un VPN, ajungeți la creșterea securității deja prezente cu o apăsare a unui buton.

VPN-urile pe care le-am analizat astăzi au fost testate în termeni de securitate, viteză și posibilitatea de a debloca aplicația în țările extrem de cenzurate. Așadar, fiți siguri că, după ce ați terminat această recenzie, veți utiliza Semnal fără un cârlig. Sa incepem?

1. ExpressVPN

ExpressVPN - Cel mai bun VPN pentru 2019

În primul rând, acest VPN prezintă tot ceea ce aveți nevoie într-un furnizor VPN. Acesta este motivul pentru care a ocupat primul loc în recenzia noastră. Vă puteți conecta cu ușurință ExpressVPN datorită acesteia opțiune cu un singur clic. Alegeți doar un server și voilă, aveți o conexiune la internet sigură.

În afară de asta, veți proteja dispozitivul cu Criptare pe 256 biți prin OpenVPN. Adică poate fi mai sigur? ExpressVPN oferă o rețea de servere imensă care include mai mult de 3000 de servere în 94 de țări. Aceasta înseamnă că trebuie să deblochezi conținut restricționat / blocat, indiferent unde ai reședința.

Mai mult, ExpressVPN s-a dovedit a fi atât de credibil, chiar și ocolit blocurile puternice pe care Marele Zid de Foc le impune. Crede-mă, o vei iubi. Dacă nu, nu, puteți solicita întotdeauna o rambursare cu condiția să vă respectați Perioada de restituire a banilor pentru 30 de zile.

Contra

 • Cam scump în comparație cu ceilalți de pe listă.

Trebuie să știți mai multe despre acest furnizor VPN. Deplin  Recenzie ExpressVPN aici.

2. IPVanish

IPVanish

IPVanish este încă un exemplu de VPN care nu stochează niciun jurnal. Cu IPVanish, puteți utiliza în mod sigur Semnal fără a vă îngrijora ca datele dvs. să cadă în mâinile greșite.

Utilizări IPVanish Criptare pe 256 biți pe OpenVPN protocol implicit, Autentificare SHA-512, și a DHE-RSA 2.048 biți cheie, ceea ce îl face un VPN extrem de sigur.

Puteți alege unul dintre ei 1000+ servere răspândite pe 60 țări și așteptați performanțe excelente.

Pro-uri

 • Fără restricții privind comutarea serverului.
 • Mii de servere din întreaga lume.
 • Funcționează în Emiratele Arabe Unite.
 • Caracteristici de securitate la nivel înalt.
 • Protecție împotriva scurgerii DNS.
 • Criptare de 256 biți
 • Zece conexiuni concomitente

Contra

 • Politica de rambursare scurtă.
 • Nu poate debloca Netflix pe niciun server.

Doriți să verificați alte caracteristici ale acestui furnizor robust? Verificați recenzia noastră IPVanish.

3. NordVPN

NordVPN - Top VPN în revizuirea anului 2019

Acum, să vorbim despre o altă VPN extrem de recomandată. Acesta are cea mai mare rețea de servere din toate VPN-urile din lista noastră. Vreau să spun că vorbim 5000+, acesta este un număr de un număr.

Cât despre securitate, NordVPN este destul de unică curtoazie caracteristică dublă de criptare. Datele utilizatorilor sunt criptate nu o dată, ci de două ori, ceea ce adaugă un strat suplimentar de securitate traficului utilizatorilor. Acest furnizor nu stochează datele utilizatorului de când urmează a politică strictă fără jurnale. De asemenea, puteți accesați Semnalul oriunde v-ați afla.

Pro-uri

 • Cea mai mare listă de servere din această recenzie.
 • Permiteți conectarea a 6 dispozitive pe cont.
 • SmartPlay, Proxy DNS inteligent.
 • Criptare dublă.
 • Protecții împotriva programelor malware (CyberSec).
 • Politica strictă fără jurnale

Contra

 • Procesul gratuit necesită informații despre cardul de credit.
 • Servere lent în anumite țări.

În cazul în care vă întrebați dacă acest VPN are mai multe de oferit, treceți peste asta Recenzie NordVPN.

Cel mai bun VPN pentru semnal – înfășurare

Cu semnal, veți putea să discutați cu prietenii și familia cu precauții suplimentare. Adăugați la asta un VPN, vă obțineți singur confidențialitate finală. Verifică fiecare VPN de pe lista noastră astăzi și anunță-mă cu care ai ajuns, în secțiunile de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map