Cel mai bun VPN pentru Singapore

Călătoriți în Singapore curând? Singapore este cunoscut a fi un hub regional al turismului în care oameni din întreaga lume zboară și fac cunoștință cu cultura lor bogată și diversă. La prima vedere puteți spune gustul unic prezent în clădirile și arhitectura lor și veți putea experimenta, de asemenea, renumita căldură și ospitalitate din partea cetățenilor acestui stat al orașului. Presupunând că mai doriți să țineți filele cu privire la munca dvs. în timpul vacanței sau dacă sunteți și un expatriat care locuiește în țară, veți folosi o mare parte din Internetul lor public. În toate aceste cazuri, conectarea la o rețea privată virtuală este absolut crucială dacă doriți să păstrați în siguranță datele dvs. private. Un serviciu VPN de top vă permite, de asemenea, să accesați toate acele site-uri web geore restricționate de acasă. Cu toate acestea, care este cel mai bun VPN pentru Singapore? Citiți mai departe pentru a afla.


Cel mai bun VPN pentru Singapore

Cel mai bun VPN pentru Singapore

Riscurile utilizării WiFi-ului public

Există multe riscuri asociate bazării pe rețelele Wi-Fi deschise furnizate de hoteluri, mall-uri, aeroporturi și restaurante și provin din faptul că nu știți cu adevărat intențiile oricăreia dintre persoanele pe care le veți avea partajarea unei conexiuni cu. Deoarece hotspot-urile publice pe Internet sunt oferite pentru acces nerestricționat, acestea sunt deseori configurate pentru a avea cel mai mic nivel de securitate posibil. Din această cauză, acestea se întâmplă să fie un teren de reproducție pentru hackerii și spammerii care sunt mereu în căutarea utilizatorilor care nu au firewall sau sisteme de securitate care să le țină departe de dispozitiv..

Acest lucru poate fi într-adevăr dezastruos, mai ales dacă utilizați o conexiune la Internet pentru a efectua tranzacții online sau chiar pentru a vă gestiona contul de la distanță. Există șanse mari ca, odată ce acești hackeri să ajungă pe dispozitivul dvs., să vă adreseze parolele bancare și numerele cardului dvs. de credit. Vor elimina apoi totul și nu veți avea nici măcar cea mai mică idee despre ce se întâmplă.

Cenzura pe Internet în Singapore

Furnizorii de servicii de internet din Singapore au implementat blocuri care împiedică utilizatorii să viziteze diverse site-uri web în timp ce navighează pe web. Indiferent dacă utilizați SingHub, SingTel, M1, ViewQwest sau MyRepublic, există anumite site-uri pe care nu le puteți deschide. Utilizarea VPN vă permite să evitați aceste măsuri de cenzură pe Internet.

Asigurați-vă conexiunea la Internet cu VPN

Asigurarea conexiunii la internet în timp ce în străinătate vă poate ajuta să vă asigurați că nu vă veți găsi niciodată în astfel de situații, iar una dintre cele mai bune modalități de a vă proteja este prin înscrierea la un furnizor credibil de servicii VPN. Un serviciu VPN vă poate ajuta să evitați orice lacune care pot fi exploatate de oricine dorește să acceseze dispozitivul dvs. încă de la o abonament, veți avea o conexiune criptată care va fi aproape imposibil de infiltrat. Ca beneficiu suplimentar, veți obține, de asemenea, în jurul diferitelor restricții care sunt setate pe canale populare, cum ar fi Netflix și Hulu, în special pentru utilizatorii care încearcă să le acceseze din afara țării de origine. Veți putea, de asemenea, să neutralizați orice eforturi ale ISP-ului dvs. de a răspunde cu ușurință asupra utilizării dvs. de internet, iar acest lucru va continua să vă feriți de orice acțiune de viteză. & practicile de limitare a lățimii de bandă.

În acest ghid, vă vom arăta ce ar trebui să căutați atunci când căutați un furnizor și vom oferi, de asemenea, câteva opțiuni de vârf pentru considerarea dvs..

Criterii utilizate pentru a alege cel mai bun VPN pentru Singapore

Am analizat o serie de funcții la care un serviciu VPN ar trebui să considere că merită să vă abonați, iar acestea sunt cele pe care credem că ar trebui să le acordați atenție:

 • Viteză: În ciuda faptului că un VPN adaugă câteva secunde la timpul necesar pentru ca o pagină, videoclip sau descărcare să apară, cei mai buni furnizori știu să depășească aceste așteptări și mențin în continuare o viteză de navigare rapidă pentru utilizatorii lor
 • Politica de logare: Dacă un VPN păstrează jurnalele, atunci fac câțiva pași înapoi față de ceea ce intenționau să facă; oferind confidențialitate finală.
 • Rețea de servere: Este de la sine înțeles că, cu cât numărul de servere are un furnizor, cu atât este mai bună fiabilitatea acestuia chiar și în fața creșterii traficului.
 • Baza: Am avut în vedere și locul în care se bazează un serviciu, deoarece locația lor stabilește dacă se abonează sau nu la legile privind păstrarea datelor aplicate în anumite țări.

Cele mai bune VPN-uri pentru Singapore

Haideți să mergem mai departe și aruncăm o privire la 3 dintre cele mai bune VPN-uri pentru utilizatorii cu sediul în Singapore.

1. ExpressVPN – Alegerea principală a editorului

Cu ExpressVPN, obțineți un sentiment al nivelului înalt de atenție care a fost acordat serviciului de furnizare a clienților, deoarece echipa lor este întotdeauna gata să rezolve orice problemă care poate apărea oricăruia dintre utilizatorii lor din diverse țări. Rețeaua lor de server continuă să crească constant, cu aproximativ 145 în mai mult de 94 de țări diferite la momentul scrierii. Utilizatorii vor putea, fără îndoială, să aprecieze viteza rapidă și eficientă a serverului, care necesită cel mai puțin timp pentru a transmite videoclipuri HD și chiar vor facilita descărcări de fișiere cu volum mare. Serviciul oferă, de asemenea, funcții neobișnuite, cum ar fi protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator automat de omorâre a internetului care încheie conexiunea la Internet ori de câte ori se consideră că securitatea VPN este expusă riscului. Asistența aplicației pentru utilizatori este, de asemenea, versatilă, furnizorul furnizând software care este capabil să ruleze cu ușurință pe dispozitive bazate pe Windows, iOS, Android, Mac și Linux.

2. NordVPN

NordVPN oferă, de asemenea, funcții competitive celor care apelează la acesta pentru protecția lor online. Abonații vor putea beneficia de gradul de securitate de top de criptare SSL de 2048 biți, de o politică respectată fără jurnal și de posibilitatea de a avea până la 6 dispozitive conectate simultan la un cont doar pentru a menționa, dar câteva. Rețeaua lor de servere nu este, de asemenea, nimic de scandat, cu peste 2000 dislocate în aproximativ 59 de țări diferite. De asemenea, oferă suport pentru utilizatorii interesați de torrenturi și descărcări, oferind servere specializate concepute pentru a optimiza astfel de activități. Înscrierea cu ele înseamnă că veți avea posibilitatea de a schimba serverul nelimitat și veți beneficia, de asemenea, de lățime de bandă nelimitată. Pentru a afla dacă acești tipi sunt potriviți corect, îi încurajăm pe cititorii noștri să se aboneze mai întâi sub garanția lor înapoi de 30 de zile. Dacă faceți acest lucru vă va ajuta să economisiți banii câștigați cu greu, dacă decideți că doriți să încercați alte opțiuni.

3. IPVanish

Echipa din IPVanish continuă să lupte pentru o realitate în care fiecare utilizator nu trebuie să se îngrijoreze de încălcarea vieții private. Acest lucru este exact ceea ce încearcă să obțină și cu peste 850 de servere distribuite în aproximativ 60 de țări, acestea nu par să facă foarte rău. Serviciul lor este, de asemenea, unul dintre puținele care oferă servicii Smart DNS alături de VPN, astfel încât utilizatorii ajung să aleagă care este cea mai bună măsură de securitate pentru ei. Securitatea este, de asemenea, un nivel de top, curtoazie de criptare AES pe 256 de biți, precum și o politică de jurnal de zero care este stabilă. Încă un lucru pe care suntem siguri că îl vor dori utilizatorii este posibilitatea de a conecta până la 5 dispozitive în același timp, toate legate de un singur cont principal. Acest lucru va face mult în reducerea sumei pe care fiecare persoană dintr-un grup ar trebui să o cheltuiască pentru un serviciu VPN credibil.

Concluzie cu privire la cel mai bun VPN pentru Singapore

Am apreciam foarte mult dacă ne-ați împărtășit experiența dvs. folosind oricare dintre serviciile menționate mai sus. Lasă-ți întrebarea sau comentariul în secțiunea de mai jos și vom fi siguri că te vom reveni.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map