Cel mai bun VPN pentru Sky Ticket

Cu tot efortul pe care Sky îl depune pentru ca serviciile sale să fie accesibile pentru o piață largă, abonații pot fi nevoiți să facă față problemelor legate de geore restricții atunci când sunt în străinătate. Acest lucru are legătură cu faptul că Sky Ticket este blocat pentru utilizatori din afara Europei. Poate fi menținerea acordurilor de licență care guvernează distribuția conținutului său. Din fericire, avem o soluție care ar putea ajuta la îngrijirea acestei preocupări.


Cel mai bun VPN pentru Sky Ticket

Cel mai bun VPN pentru Sky Ticket

Ce este Sky Ticket?

Compania Sky Media și Telecomunicații este unul dintre cele mai mari conglomerate din lume. Are o prezență largă în Europa, precum și o listă lungă de canale pe care le transmite. Având în vedere că conținutul la cerere devine atât de popular în rândul spectatorilor de astăzi, serviciul a continuat să introducă o serie de servicii de streaming. Unul dintre numeroasele pe care gigantul multimedia le-a prezentat consumatorilor săi este Sky Ticket.

Lansat pentru prima dată în Germania în 2016, serviciul de streaming le permite telespectatorilor să țină pasul cu cele mai noi din acțiunile sportive, precum și cu o programare de divertisment premiată. Serviciul a fost inițial introdus pentru a satisface piața germană și austriacă. Dar s-a extins pentru a servi în alte regiuni din Europa și din jurul acesteia. Serviciul oferă o alternativă fără contract în care utilizatorii sunt capabili să aleagă cea mai potrivită opțiune, în funcție de cât timp doresc să acceseze conținut prin intermediul serviciului.

Cum deblochezi Sky Ticket în afara Europei folosind un VPN

Unul mod de încredere pe care l-ați putea utiliza pentru a debloca Ticketul Sky în afara Europei este de a utiliza serviciile unei rețele private virtuale. Un VPN vă permite să vă conectați la servere din străinătate care ascund adresa dvs. IP pentru a face să pară ca și cum sunteți bazați într-o anumită țară.

Acest lucru este esențial deoarece serviciile precum Sky Ticket se bazează pe adresa dvs. IP pentru a ști dacă sunteți sau nu în Europa. Și în funcție de locația dvs. geografică, acestea vă acordă acces. Cu un VPN, puteți accesa serverele la distanță într-o țară dorită. Făcând acest lucru, puteți schimba locația dvs. pentru a apărea ca și cum vă aflați în această țară. Urmați pașii de mai jos pentru a afla cum deblocați biletul Sky în străinătate:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor de servicii VPN precum ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația pe dispozitivul dvs..
 3. Lansați aplicația și conectați-vă.
 4. Conectați-vă la un server german pentru a obține un Adresa IP germană.
 5. Acum puteți accesa Ticketul Sky oriunde doriți în lume.

Cel mai bun VPN pentru Sky Ticket

Având în vedere faptul că multe servicii VPN disponibile pe piață, nu este atât de dificil să te duci să te înscrii la un furnizor fraudulos. Pentru a vă ajuta să evitați acest lucru, am redus lista serviciilor în doar trei servicii cunoscute care sunt garantate pentru a vă oferi cea mai bună valoare. Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Sky Ticket.

ExpressVPN

ExpressVPN începe de la capăt datorită calității sale de top și serviciilor profesionale pentru clienți. Furnizorul a câștigat mai multe premii în recunoașterea capacităților sale. Serviciul are sediul central în Insulele Virgine Britanice. Acest lucru înseamnă să vă feriți de orice autoritate care ar putea dori să investigheze datele utilizatorilor săi. Serviciul aplică, de asemenea, o politică strictă fără înregistrare, împreună cu criptarea AES de 256 biți de grad militar pentru securitatea completă.

ExpressVPN acceptă protocoale VPN precum OpenVPN, PPTP, SSTP și L2TP / IPSec. De asemenea, permite până la 3 dispozitive simultane să se conecteze la serviciu și oferă o caracteristică specială cunoscută sub numele de tunelare divizată. Această caracteristică permite utilizatorilor să aleagă ce părți ale traficului lor să cripteze și ce părți nu. Serviciul are, de asemenea, servere sigure la care utilizatorii pot alege să se conecteze. Pentru a afla ce mai are ExpressVPN în magazin, accesați Examinarea noastră ExpressVPN.

IPVanish

IPVanish este un alt furnizor bine respectat, care a fost suficient de lung pentru a ști cum să ofere cel mai bun tip de servicii. Începând cu 1999, IPVanish a oferit cel mai fiabil serviciu utilizatorilor care preferă să aibă atât viteză, cât și securitate din partea furnizorilor lor VPN. Aceasta include utilizatorii care tind să joace jocuri online. Se știe că serverele lor sunt suficient de consistente și de a evita întârzierile. IPVanish are o rețea de peste 1500 de servere fizice din întreaga lume și toate se întâmplă să fie direct deținute de serviciu.

Furnizorul este, de asemenea, unul dintre cei mai capabili în ceea ce privește conexiunile simultane. Se poate descurca mai mult de 10 simultan. Nu este necesar să vă înscrieți cu un alt furnizor odată ce ați configurat abonamentul IPVanish. IPVanish se bazează, de asemenea, pe criptarea AES standard de 256 biți din industrie. Chiar permite utilizatorilor să decidă dacă doresc sau nu să își descarce clientul VPN. IPVanish promite, de asemenea, lățime de bandă nelimitată, precum și opțiunea de a comuta între servere de câte ori este posibil. Pentru a afla cum altfel IPVanish este capabil să vă protejeze conexiunea, luați ceva timp și parcurgeți revizuirea noastră IPVanish.

NordVPN

Încheierea listei noastre este NordVPN. Este un alt furnizor de încredere care are peste 4000 de servere pentru care utilizatorii săi să aleagă. Cu sediul în Insulele Panama, NordVPN există ca unul dintre cei mai versatili furnizori din industrie. Are caracteristici care sunt orientate spre a oferi o experiență fără stres ori de câte ori este online. Furnizorul este de asemenea capabil să sprijine până la 6 utilizatori simultan, iar prin protocolul său dublu VPN, dublează nivelul de protecție.

Criptarea VPN dublă unică înseamnă că datele utilizatorului sunt dirijate prin două servere în loc de unul. Dublarea nivelului de criptare care este deja furnizat prin intermediul standardului său de criptare AES de 256 biți face ca această VPN să fie mai sigură. NordVPN permite, de asemenea, utilizatorilor să aleagă ce servere pe care ar dori să le conecteze în funcție de tipul de activitate pe care doresc să o efectueze online. NordVPN oferă, de asemenea, niște programe software pentru a vă asigura că totul funcționează fără probleme. Două dintre cele mai fiabile software ale sale sunt CyberSec și SmartPlay. Pentru o analiză mai detaliată a NordVPN și ce are de oferit, consultați recenzia noastră NordVPN.

Mai multe informații despre Sky Ticket

Utilizatorii pot opta să plătească 10 euro pentru acces zilnic, 15 euro pentru acces săptămânal sau 30 de euro pentru acces lunar. Aceste opțiuni sunt clasificate în continuare în biletul Supersport pentru toate lucrurile sport, biletul de divertisment pentru serii, documente și biletul pentru cinematograf pentru cele mai bune filme blockbuster. Serviciul Sky Ticket este suportat atât de Apple TV cât și de Chromecast. Cu toate acestea, dacă un utilizator nu are acces la niciuna dintre acestea, Sky Ticket TV Stick este o alternativă excelentă.

Dongle este simplu de utilizat. Îți cere doar să-l conectezi la portul HDMI al televizorului. Pentru cele mai bune performanțe, va fi excelent să vă asigurați că aveți un abonament nelimitat pentru pachete WiFi, astfel încât fluxurile să fie mai rapide și de o calitate superioară. Puteți cumpăra Stick Sky TV TV Stick pentru 30 de euro. Dar, din nou, acest lucru poate fi la fel de gratuit dacă decideți să cumpărați biletul de divertisment (10 euro) timp de 3 luni, bilet de cinema (15 euro) timp de 2 luni sau biletul Supersport (30 euro) timp de 1 lună.

Cel mai bun VPN pentru Sky Ticket – Gânduri finale 

Cel mai bun mod de a obține la maxim un serviciu de streaming este să utilizați un serviciu VPN. În acest fel, veți evita orice formă de accelerare sau restricții. De asemenea, vă veți garanta securitatea. Asigurați-vă că citiți toate recenziile individuale, astfel încât să obțineți o perspectivă mai bună a ceea ce fiecare serviciu are de oferit. Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos care va fi VPN. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map