Cel mai bun VPN pentru Skype în 2020 – Deblocare servicii VoIP

Skype este probabil cel mai popular și utilizat pe scară largă mesagerie și servicii VoIP din lume. Este aplicația specială pentru apeluri video și mesagerie atunci când persoanele în cauză sunt prea departe unul de celălalt sau când organizațiile vor doar să facă o întâlnire video conferință în loc să apară fizic undeva. În ciuda popularității sale, există țări în care utilizarea Skype nu este permisă, cum ar fi Brazilia, Emiratele Unite, China și Cuba. Pentru a-l utiliza în astfel de țări, va trebui să aflați despre unii dintre furnizorii de VPN Skype pe care vă puteți baza. Citiți următoarea recenzie pentru a afla mai multe despre cel mai bun VPN pentru Skype în 2020.


Cel mai bun VPN pentru Skype în 2017

Cel mai bun VPN pentru Skype în 2020

Cel mai bun VPN pentru Skype

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. SurfShark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Skype – Cel mai bun serviciu VoIP

Lucrul despre Skype care îl face atât de popular ar putea fi posibilitatea de a vorbi, de a trimite mesaje text și de a face apeluri video gratuit. Compania a fost încoace încă din primele zile în care oamenii obișnuiau să folosească internet dial-up și au văzut întreaga lume evoluând până la punctul de a utiliza conexiuni la internet de mare viteză.

Majoritatea companiilor de telefonie mobilă au fost mai mult decât speriați când a anunțat Skype & a lansat serviciul VoIP. Erau îngrijorați de scăderea marjelor de profit din cauza oamenilor care foloseau aplicația pentru a efectua atât de multe apeluri telefonice internaționale. Ei au crezut că aceste apeluri vor costa atât de mult datorită utilizării lățimii de bandă ridicate și astfel majoritatea ISP-urilor au continuat să le interzică clienților să folosească Skype. Mai târziu, a reieșit că ISP-urile le interziceau pentru a redirecționa traficul către propriile lor inițiative VoIP.

Toate acestea se întâmplau într-o perioadă în care Skype era încă un jucător nou pe piață. În prezent, majoritatea țărilor și-au permis cetățenii să folosească Skype ca principal mod de comunicare. Cu toate acestea, există totuși țări care interzic în continuare Skype și nu le este interesat să permită cetățenilor săi să-l folosească ca principală aplicație de mesagerie.

Utilizați un VPN pentru a debloca Skype

Dacă ajungeți într-o astfel de țară, ar trebui să apelați la o alternativă, cum ar fi VPN, pentru a debloca Skype. Un VPN Skype funcționează practic ca un canal securizat prin care sunt trimise toate solicitările. Utilizarea unui VPN pentru deblocarea Skype vă va permite să ocoliți toate supravegherea guvernamentală și ISP, precum și să vă păstrați datele online & Identitate Internet sigură și anonimă.

Utilizarea Skype cu un serviciu VPN vă permite, de asemenea, să economisiți tarifele de apeluri telefonice. Acest lucru se poate face prin alegerea unui server bazat în SUA, deoarece ratele Skype sunt semnificativ mai mici. De asemenea, efectuarea unui apel vocal în locul unui apel video face lucrurile mult mai ieftine.

Dacă tot ați insistat să efectuați un apel vocal sau un apel video, atunci căutați un server care este mai aproape de locul în care vă aflați. Câteva exemple de furnizori pe care i-ai putea lua în considerare includ ExpressVPN, NordVPN, și BulletVPN.

Cum se deblochează Skype în patru pași simpli

Deblocați serviciile care vă plac cu un VPN Skype. Iată cum:

 1. Inscrie-te pentru un cont ExpressVPN.
 2. Descarca și instalați aplicațiile VPN pe toate dispozitivele.
 3. Conectați la una dintre cele 145 de locații ale serverului VPN ExpressVPN din întreaga lume.
 4. Folosiți Skype fără restricții.

Nations That Ban Skype & Alte servicii VoIP

Așa cum sa menționat anterior, un număr mare de țări nu apreciază utilizarea Skype în limitele lor. Cei mai mulți dintre ei au propriile motive pentru a face acest lucru. Țările din centru & Sudul Americii, de exemplu, blochează Skype, astfel încât oamenii să se poată adresa la furnizorii de servicii locale atât pentru telefon & servicii de internet. De asemenea, există companii de telecomunicații care fac ca Skype să fie blocat datorită serviciului gratuit de apeluri telefonice. În mod normal, acest lucru se întâmplă în cazul în care compania de telecomunicații este atât de mare, încât are influența de a face lobby pentru ca un serviciu internațional precum Skype să fie interzis și, în cele din urmă,.

Țările care au interzis complet Skype includ Kuweit, Guyana, Libia, Qatar, Siria, Emiratele Arabe Unite, Oman și Coreea de Nord. Cele care au implementat un fel de limitare geografică includ Mexic, China, Cuba, Brazilia, Caraibe, Pakistan, Myanmar, Siria, Tunisia, Venezuela, Panama, Iordania și altele.

Furnizori de top VPN Skype

Cu lista extinsă de furnizori VPN disponibile pentru apucături, poate fi un pic descurajant să te gândești. Acesta este motivul pentru care am pus pe o listă de top VPN-uri din care să alegeți în cazul în care doriți să utilizați Skype în cel mai bun mod. Rețineți că există alte servicii premium de utilizat. Cu toate acestea, acestea ies în evidență pe baza specificațiilor și caracteristicilor lor. Aici sunt ei.

ExpressVPN

Pentru a da startul, începem cu unul dintre serviciile de top din lume, ExpressVPN. Acest furnizor VPN își păstrează cu siguranță reputația atunci când își desfășoară câte premii a câștigat de când a debutat pe piață. Nu numai asta, s-ar putea spune că un produs are limitele sale. Ei bine, acesta continuă să domine industria cu ceea ce are de oferit. Mai întâi, să vorbim despre rețeaua sa de server. Acest VPN oferă peste 2000 de servere din peste 90 de țări din întreaga lume. Aceasta înseamnă că puteți accesa sute de canale de streaming apăsând butonul de conectare pe baza serverului la care doriți să vă conectați. Mai mult de 200000 de adrese IP sunt disponibile. Așteaptă, sunt mai multe.

ExpressVPN permite până la trei conexiuni pe cont. Fără a menționa că veți putea partaja o conexiune VPN la nenumărate dispozitive dacă configurați VPN pe router. Acum, să vorbim despre ce a existat un VPN pentru a vă îmbunătăți securitatea. Acest furnizor VPN se bazează pe criptarea AES de 256 biți pentru a păstra datele utilizatorilor protejate și, de asemenea, adoptă politica strictă de înregistrare zero. Trebuie să alegeți protocoale bazate pe nevoile dvs., inclusiv OpenVPN, PPTP, SSTP și IKEv1 / v2. OpenVPN este întotdeauna alegerea corectă, motiv pentru care ExpressVPN îl stabilește ca opțiune implicită. Aruncați o privire asupra noastră Examinare ExpressVPN pentru mai multe detalii despre modul în care acest VPN poate beneficia de experiența dvs. online.

NordVPN

NordVPN vine pe locul doi pe lista noastră. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că este al doilea cu orice alt software VPN. Pe baza statisticilor, acest VPN are cea mai mare rețea de servere dintre toate. Adică 5000+ servere din 62 de țări, acesta este un număr de reținut. NordVPN vă oferă servicii de securitate de care nu sunt multe alte servicii. Unul dintre acestea este serviciul său dublu VPN. Această caracteristică vă orientează conexiunea prin două servere în loc de una, ceea ce înseamnă că veți putea dubla protecția pe traficul dvs. de internet. Din păcate, viteza de conectare va fi, de asemenea, redusă.

Există, de asemenea, funcția sa CyberSec, care ține anunțurile și malware-ul departe de dispozitiv. Mai mult, funcția SmartPlay oferă utilizatorilor acces la site-uri și servicii cu restricții geo, care este propriul Proxy Smart DNS din Nord, în cazul în care vă întrebați. Pentru a afla mai multe despre acest furnizor VPN robust, luați ceva timp și treceți prin intermediul nostru Recenzie NordVPN.

BulletVPN

BulletVPN se concentrează mai mult asupra securității și confidențialității utilizatorilor. Am menționat asta pentru că nu veți găsi atât de multe servere în rețeaua sa. Acesta acoperă 30 de țări, ceea ce este puțin redus în ceea ce oferă alte VPN-uri. Cu toate acestea, are suport pentru protocoale VPN, cum ar fi OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec și IKEv1 / v2. Acestea sunt destul de esențiale dacă sunteți unul care apreciază siguranța online.

Furnizorul este capabil să-și asigure clienții cu o politică strictă de înregistrare zero. Oriunde ai fi, ISP-ul sau guvernul nu poate pune la dispoziție informațiile de navigare. Cum vor obține datele dvs. dacă nu există nimic de obținut?

Să nu uităm faptul că BulletVPN nu a mai existat de mult timp. Dar este capabil să facă mult mai mult decât alte VPN-uri, așa că merită timpul tău. Aruncă o privire asupra noastră Revizuirea BulletVPN și vino cu un verdict al tău.

SurfShark

În cele din urmă, avem SurfShark, noul VPN de pe piață. În ciuda faptului că este destul de nou, acest VPN promite să ofere clienților cel mai bun serviciu. Dacă doriți ca ceva să vă atragă atenția, primul lucru pe care îl veți vedea este că oferă conexiuni simultane nelimitate. Nu numai că, dar SurfShark are, de asemenea, o gamă largă de servere din peste 50 de țări. Serverul include mai mult de 800 de servere, ceea ce este mai mult decât suficient pentru a debloca sute de canale din întreaga lume.

Mai mult, SurfShark folosește CleanWeb, o caracteristică care ține departe reclame și reclame ori de câte ori navigați pe internet. Pentru a vedea ce altceva are serviciul cu mânecile, aruncați o privire asupra noastră Recenzie SurfShark.

Cel mai bun VPN pentru Skype – Înfășurare

În afară de un serviciu VPN, nu există o altă metodă suficient de eficientă pentru a debloca Skype într-o țară în care utilizarea sa a fost interzisă. VPN pentru Skype vă va permite să criptați datele și să vă ascundeți informațiile personale, astfel încât nimeni să nu poată afla că utilizați Skype sau să introduceți mesajele pe care le trimiteți.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map