Cel mai bun VPN pentru Sony Smart TV din 2020

Care VPN este cel mai bun pentru Sony Smart TV? Poți de fapt? instalați un VPN pe televizorul dvs. Sony Smart? Ce beneficii obțin din utilizarea unui VPN pe Sony Smart TV? Voi acoperi toate aceste puncte în review-ul de mai jos. Alături de Samsung, LG și mai recent, seturile Hisense, Sony Smart TV sunt unul dintre cele mai achiziționate articole din magazinele electronice.


Cel mai bun VPN pentru Sony Smart TV

Cel mai bun VPN pentru Sony Smart TV

Odată cu trecerea constantă de la vizionarea TV tradițională la streaming online, televizoarele inteligente, în general, au devenit și mai populare.

Cu toate acestea, streaming-ul are limitări. În cazul în care sunteți un expat care locuiește în străinătate, probabil că sunteți deja conștient de faptul că nu puteți viziona canalele TV preferate de acasă din cauza geo-restricții.

De-aceea VPN-uri sunt acum foarte populare și căutate tehnologii. Practic, un VPN permite utilizatorului să deblocați conținutul geo-restricționat din toată lumea. Ținând cont de toate acestea, aruncați o privire la cele mai bune VPN-uri pentru televizoarele inteligente Sony sau ceea ce sunt cunoscute în mod obișnuit ca televizoare Sony Bravia.

Sony Internet TV vs Sony Android TV

Înainte de a mă afunda în cel mai bun VPN pentru analiza Sony Smart TV, trebuie să menționez că Sony TV are două sisteme de operare diferite. Sony Internet TV este versiunea mai veche, deoarece a fost propriul sistem de operare Sony. Nu a fost chiar atât de popular datorită performanțelor lente și navigării grele. Televizoarele Sony Bravia sunt mai noi Sistem de operare Android preinstalat pe ele.

În cazul în care ați achiziționat televizorul Sony recent, există șanse mari să fie bazat pe Android. În general, Sony a început să instaleze sistemul de operare Android TV Google pe televizoarele lor din 2015. Consultați lista completă a televizoarelor Android Android aici. Cu toate că modelele mai vechi de televizoare Sony nu sunt compatibile nativ cu VPN-urile, cele mai noi bazate pe Android sunt.

Cum se instalează un VPN pe Sony Smart TV?

Există diferite metode pe care le puteți utiliza pentru a configura un VPN pe televizorul dvs. Sony Smart. Metoda pe care o alegeți depinde în mare măsură de televizorul dvs. sistem de operare.

Daca este Bazate pe Android, puteți instala o aplicație VPN direct pe televizorul dvs. Sony Sony prin intermediul Magazin Google Play.

Elementul cheie aici este abonarea la un furnizor VPN care oferă aplicații care sunt compatibil cu televizoarele Android. BulletVPN, ExpressVPN, IPVanish și NordVPN sunt toate pariurile sigure. Iată cum se instalează un VPN pe Sony Smart TV:

 1. În primul rând, pe computer sau mobil, accesați site-ul web ExpressVPN și creați un cont VPN.
 2. Porniți televizorul Sony Android.
 3. Deschide Magazin Google Play.
 4. Selectează Căutare funcţie.
 5. Introduce “ExpressVPN
 6. Faceți clic pe aplicație și apoi alegeți „Instalare„.
 7. Așteptați ca aplicația ExpressVPN să termine procesul de descărcare și instalare.
 8. Deschis aplicația, conectare folosind noul dvs. cont și conectați la un server la alegere.

Cum să încărcați aplicația VPN pe Sony Smart TV?

În cazul în care nu puteți găsi aplicații VPN pe Google Play Store, le puteți reîncărca utilizând ES File Explorer in schimb. Iată cum am instalat IPVanish pe televizorul nostru Sony Smart, de exemplu:

 1. Porniți Android TV și faceți clic pe „Setări‘ urmat de ‘Sistem‘ apoi ‘Opțiuni pentru dezvoltatori.“
 2. Permite „Permiteți aplicațiile din surse necunoscute.”
 3. Instalați ES File Explorer din Google Play Store pe televizorul Sony Smart.
 4. După ce procesul de instalare este complet, apăsați tasta Aplicația ES Explorer pentru a-l lansa.
 5. Du-te la ES Explorer meniu și lovește „Unelte“ -> „Administrator de descărcări”În meniul din stânga.
 6. Acum, în meniul de jos, apăsați „+ Nou.
 7. Pentru ‘caleCâmp, tip https://thevpn.guru/ipvanish.apk apoi apasa ‘O.K“.
 8. În continuare, scrieți „IPVanish în ‘Nume‘ camp.
 9. Presa ‘Descarcă acumPentru a începe descărcarea Fișier de instalare IPVanish.
 10. După Fișier apk IPVanish sa terminat descărcarea, va trebui să apăsați pe „Deschide fișierul‘ la instalați-l pe televizorul dvs. Android.
 11. Reveniți la ecranul de start al casetei dvs. TV Android când procesul de instalare este finalizat.
 12. Faceți clic pe pictograma IPVanish să-l deschid.
 13. Acum pur și simplu Autentificare și conectați-vă la orice server ți-ar plăcea.

Ce este despre televizoarele inteligente Sony, care nu sunt bazate pe Android?

În cazul în care dețineți un televizor Sony Smart mai vechi, nu veți putea să instalați o VPN direct pe acesta. Puteți să ignorați restricțiile regionale și să deblocați aplicațiile și canalele geo-blocate de pe acesta folosind una dintre aceste două soluții. Fie configurați-vă conexiunea VPN pe un router compatibil VPN sau alegeți o marcă VPN care furnizează proxy-uri Smart DNS pentru utilizatorii săi. Un Smart DNS poate fi configurat direct pe televizorul dvs. Sony Sony fără a fi nevoie de software suplimentar.

 1. Inscrie-te cu un serviciu VPN care oferă proxy-uri Smart DNS. Toate VPN-urile din lista noastră de astăzi oferă un serviciu Smart DNS.
 2. Odata facut, aprinde televizorul dvs. Sony Smart.
 3. apasă pe ACASĂ butonul de pe telecomanda Bravia.
 4. Acum alege Înființat -> Reţea -> Configurarea rețelei.
 5. Selectați Instalare prin cablu sau Setare wireless (În funcție de modul în care vă conectați la Internet)
 6. Alege DNS personalizate.
 7. Apoi, introduceți tasta Adrese de server DNS primare și secundare de care v-a furnizat serviciul de proxy Smart DNS.
 8. Ieșiți din configurare și reporniți televizorul Sony Bravia.

Cel mai bun VPN pentru Sony Smart TV

Acum că știți cum să instalați un VPN pe televizorul dvs. Sony Sony, este timpul să dezvăluiți cele mai bune VPN-uri pentru seturile TV Sony Bravia..

1. ExpressVPN – Alegerea editorului

Capac ExpressVPN

Dacă doriți să instalați un serviciu VPN pe televizorul dvs. Sony Sony, probabil că ar trebui să mergeți pentru cel mai bun, care este ExpressVPN.

Compania are o rețea de servere vastă, cu locații VPN răspândite pe întregul glob. Pentru a fi exact, ExpressVPN are 160 de locații de server în 94 de țări.

Dacă sunteți un streamer și un iubitor de televiziune, veți fi încântat să știți că această marcă vă poate oferi acces la orice Regiunea Netflix, chiar și SUA, precum și Hulu, Disney +, Amazon Prime, și altele.

Este necesar un VPN pe Android TV viteză pentru streaming, pentru care ExpressVPN a fost excelent. Când am evaluat performanțele sale, furnizorul a arătat aprind viteze rapide pe toate serverele sale.

După cum am menționat, nu toate televizoarele au clienți VPN, ceea ce ne aduce MediaStreamer, Funcția Smart DNS a ExpressVPN. Acest lucru poate fi configurat manual pe televizorul dvs. Sony, permițându-vă să accesați conținut restricționat geo la viteză maximă.

ExpressVPN vă permite să conectați până la cinci dispozitive în același timp folosind doar un singur cont. De asemenea, oferă un top-of-the-line Serviciu de asistență 24/7 serviciu pentru toți utilizatorii săi.

Utilizatorii pot, de asemenea, să testeze serviciul pentru o perioadă de o lună înainte de a se angaja cu Garanție de returnare de 30 de zile. Această politică vă permite să vă recuperați banii dacă nu sunteți mulțumit de serviciile oferite.

Pro-uri

 • Criptare AES 256.
 • 5 conexiuni concurente.
 • Peste 160 de locații VPN în 94 de țări.
 • Servere rapide.
 • Deblochează American Netflix, BBC Player, DAZN, Hulu și multe altele
 • Kill Switch.
 • Funcție inteligentă DNS (MediaStreamer).
 • Politica de rambursare de 30 de zile.
 • Split-tunelare.

Contra

 • Putin cam scump.

2. BulletVPN

Revizuirea BulletVPN

În mod similar cu ExpressVPN, primiți o aplicație Sony Smart TV compatibilă, precum și proxy-uri Smart DNS pe care le puteți configura direct atunci când vă înscrieți cu BulletVPN.

Acest serviciu este un fel de nou copil din bloc. Dar când l-am pus la încercare, nu ne așteptam să fie așa de bine, ca să fim sinceri.

BulletVPN are mai mult de 124 locații server în 51 de țări, bine distribuit pe locații cheie. Când i-am evaluat capacitățile de streaming, BulletVPN a ieșit cu rezultate pozitive, deblocând astfel de like-uri Netflix, BBC Player, Amazon și Disney Plus.

Mai mult, serviciul are un DNS inteligent caracteristică. Așadar, dacă televizorul pe care îl funcționează nu acceptă aplicația BulletVPN, puteți configura Smart DNS și beneficiați de streaming nelimitat.

Mai mult, viteza de internet abia a picat când l-am testat pe toate locațiile VPN. Această scădere nu este chiar de menționat.

BulletVPN are un serviciu excelent pentru clienți și oferă utilizatorilor un Politica de rambursare de 30 de zile. Am putut să deblochez americanul Netflix, Hulu, HBO GO, Amazon Prime, și chiar BBC iPlayer datorită aplicației lor VPN.

Pro-uri

 • Criptare de grad militar.
 • Șase conexiuni simultane.
 • 124 servere din 51 de țări.
 • Viteze excelente.
 • Suport torrenting / P2P.
 • Acceptă American Netflix și servicii de streaming de top
 • Kill Switch.
 • DNS inteligent.
 • Politica de rambursare de 30 de zile.
 • Scutul de gloanțe

Contra

 • Nu există tunel divizat.

3. Unlocator

Capacitate VPN pentru unlocator

Acum avem Unlocator, anterior serviciu exclusiv Smart DNS care a devenit hibrid încă din 2019. Serviciul este acum atât DNS Smart, cât și VPN în același timp.

Unlocator are servere peste tot 41+ țări, ceea ce este un număr bun, având în vedere că este nou pentru industria VPN.

Unlocator nu a avut nicio problemă în a accesa giganții de streaming înainte de a fi folosit când a fost folosit DNS inteligent. Nu este diferit nici cu serviciul lor VPN.

Un dezavantaj pe care l-am întâlnit a fost viteza. Nu toate serverele lor sunt rapide, dar oferă Servere de mare viteză pentru streaming UHD.

Poate că cel mai bun lucru despre acest VPN este al lor Proces gratuit de 7 zile. Nu este necesară o carte de credit, doar o adresă de e-mail și sunteți toate setate.

Dacă acest lucru nu este suficient, există și un Garanție de returnare de 30 de zile. Mai mult, puteți alege să vă abonați fie la DNS-urile lor inteligente, fie la ambele. Totul depinde de ceea ce căutați.

Pro-uri

 • Criptare la nivel înalt.
 • Cinci conexiuni simultane.
 • Servere în 41 de țări.
 • Suport torrenting / P2P.
 • Acces la Netflix american.
 • Kill Switch.
 • Funcție DNS inteligentă
 • Politica de rambursare de 30 de zile.
 • Proces gratuit de 7 zile.

Contra

 • Vitezele inconsecvente.
 • Nu există tunel divizat.

4. NordVPN

Capac NordVPN

Urmărind urmele altor furnizori de servicii VPN premium, NordVPN a decis recent că este timpul să dezvolte propria lor aplicație VPN compatibilă cu Android TV..

Aplicațiile sale sunt foarte ușor de utilizat și clar, și vă necesită doar câteva minute și faceți clic, pentru a le instala.

Apoi, puteți doar să atingeți pictograma aplicației pentru a lansa serviciul, a vă conecta și a vă conecta la orice server doriți (veți avea peste 4.000 de servere a alege din).

NordVPN este unul dintre puținele servicii VPN capabile să ocolească blocurile VPN ale Netflix, precum și cele ale Hulu și BBC iPlayer.

Mai mult, serviciul are SmartPlay, este propriul serviciu Smart DNS, care permite utilizatorilor să ocolească restricțiile regionale și să acceseze sute de canale cu pierderi de viteză minime.

Vitezele erau cam amestecate. Am obținut niște viteze mari pe unele servere, în timp ce le-am obținut și pe altele groaznice, în special pe servere duble VPN. Tehnic, acestea ne criptează datele de două ori, așa că înțelegem scăderea.

În cele din urmă, nu trebuie să vă angajați imediat, deoarece NordVPN vă oferă o șansă să încercați serviciile mai întâi cu Garanție de returnare de 30 de zile.

Pro-uri

 • Criptare dură
 • Șase conexiuni simultane.
 • 5000 de servere în 62 de țări.
 • Suport torrenting / P2P.
 • Deblocați Hulu, Netflix și multe altele.
 • Kill Switch.
 • Funcție Smart DNS (SmartPlay).
 • Politica de rambursare de 30 de zile.
 • VPN dublu

Contra

 • Viteze lente.
 • Nu există tunel divizat.

Utilizarea VPN pe Sony Smart TV – Beneficii

Majoritatea aplicațiilor de pe Sony Smart TV sunt accesibile în anumite regiuni, cum ar fi Australia, SUA, Canada, Marea Britanie și Germania.

Dar, cu un VPN, puteți trece peste cele neplăcute restricții regionale și mesaje de eroare și deblocați cele mai bune canale din toate colțurile lumii. Iată ce obțineți când utilizați un VPN cu televizoarele Sony Bravia:

 • Accesați suplimentele Kodi blocate geo: Mai multe canale precum Netflix, HBO GO, HULU și BBC iPlayer nu sunt disponibile în afara regiunilor respective. Cu toate acestea, cu un VPN, le puteți accesa pe toate, indiferent unde vă aflați.
 • Evitați accelerarea ISP: Ridularea devine un lucru în trecut când utilizați un VPN. ISP-ul dvs. nu va mai încetini viteza internetului dvs. dacă vizionați videoclipuri timp îndelungat, astfel încât să transmiteți fluxul cât doriți.
 • Confidențialitate totală: VPN-urile vă protejează confidențialitatea și securitatea ori de câte ori intrați online.
 • Aplicații VPN: VPN-urile bune și de încredere au aplicații dedicate pentru aproape fiecare sistem de operare sau dispozitiv major, inclusiv iOS, Android, FireStick, Mac și PC. Prin urmare, nu veți avea nicio problemă să le descărcați și să le instalați.

Cele mai bune VPN-uri pentru Sony Smart TV și modul de instalare a acestora – Înveliți-le

Având în vedere că televizoarele Sony se bazează pe două sisteme de operare diferite, în funcție de data producției, găsirea celui mai bun VPN pentru televizorul dvs. Bravia poate fi destul de dificilă. Sperăm că instrucțiunile și sugestiile pe care le-am oferit mai sus v-au oferit o idee mai bună la ce să te uiți atunci când alegi un VPN pentru televizorul tău Sony Smart.

Dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar, nu ezitați să lăsați un comentariu mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map