Cel mai bun VPN pentru SoundCloud

Există atât de multe aplicații de muzică și site-uri web, încât puteți alege să vă sursați sau să transmiteți fluxul dvs. de muzică. Chestia este că cei mai mulți dintre ei vor cere să vă abonați și să plătiți o taxă din când în când. Soundcloud, însă, este diferit. Este de fapt mai mult o platformă de socializare în care artiștii și iubitorii de muzică sunt capabili să interacționeze, să împărtășească și să examineze piese dintr-o gamă largă de genuri. Utilizarea site-ului este, de asemenea, destul de ușoară. După ce v-ați înregistrat contul, veți putea urmări alți utilizatori și veți fi anunțați de fiecare dată când adăugați un nou flux. Astfel veți putea urmări fiecare flux nou de la artistul preferat.


Cel mai bun VPN pentru SoundCloud

Cel mai bun VPN pentru SoundCloud

SoundCloud este disponibil oriunde?

De la crearea sa în 2007, serviciul a ajutat la descoperirea multor persoane talentate. Site-ul este accesibil în majoritatea părților lumii. Cu toate acestea, conectarea la Soundcloud este destul de dificilă dacă vă aflați într-o țară precum China, Turcia și, cel mai recent, Kârgâzstan. Motivele care stau la baza blocării sunt cele mai cunoscute de către guvernele țărilor respective, dar, oricare ar fi acestea, ar trebui să căutați o modalitate de a rezolva blocurile dacă intenționați să faceți streaming de la SoundCloud în timpul șederii dvs.. 

De ce ar trebui să utilizați un VPN cu SoundCloud

O VPN sau o rețea privată virtuală permite utilizatorului să își ascundă identitatea online, criptându-și conexiunea. Această formă de criptare se întâmplă în mod normal atunci când utilizatorii se conectează la o serie de servere la distanță. Pentru a accesa Soundcloud în timp ce în China, de exemplu, nu trebuie decât să vă conectați la un server din SUA.

Locația dvs. reală rămâne ascunsă datorită faptului că adresa dvs. IP se schimbă atunci când vă conectați la un server la distanță. Adresa dvs. reală este înlocuită cu una virtuală. În acest proces, anumite detalii care sunt transmise prin intermediul acesteia, cum ar fi locația și identitatea dvs. Un VPN vă asigură, de asemenea, că rămâneți anonim pe toată durata utilizării dvs. de internet. Acest lucru vă permite să mergeți despre afacerea dvs. în cunoștințe de siguranță pe care nimeni nu vă poate urmări conexiunea.

Utilizarea unui VPN este de asemenea importantă prin faptul că utilizatorii ajung să evite orice deturnare care s-ar putea întâmpla cu amabilitate de ISP-ul lor. Șansele sunt foarte mari ca furnizorul dvs. de servicii de internet să țină filele activității dvs. online. ISP-urile chiar îți accelerează conexiunea dacă activitățile pe care ai tendința de a le efectua online consumă multă lățime de bandă. Aceasta reduce viteza de navigare.

Cele mai bune VPN-uri pentru SoundCloud

Există atât de multe VPN-uri acolo. Unii chiar distribuie informațiile dvs. către terți. Pentru a preveni astfel de evenimente nefericite, am venit cu o listă de servicii VPN fiabile. Aruncați o privire la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru SoundCloud.

1. ExpressVPN

ExpressVPN este un furnizor special pentru cei care solicită protecție completă. Serviciul are sediul în Insulele Virgine Britanice. Are aproape 2000 de servere =. ExpressVPN este, de asemenea, un furnizor premiat. Acest lucru își consolidează poziția ca unul dintre cei mai capabili furnizori din industrie. Serviciul este chiar accesibil în țările în care utilizarea VPN este interzisă datorită gamei sale de servere ofuscate.

Cu o alocație de până la 3 conexiuni simultane, ExpressVPN vă permite să transmiteți muzică de la Soundcloud de la până la 3 dispozitive. Un abonament înseamnă, de asemenea, că veți putea utiliza funcția lor de tunel divizat, unde puteți alege ce tip de date să criptați sau nu. Există, de asemenea, un comutator Kill Internet care începe să acționeze ori de câte ori clientul dvs. VPN este compromis. Protecție împotriva scurgerilor DNS pentru a vă menține locația ascunsă de toate site-urile pe care le accesați. Pentru a afla mai multe despre ce poate face ExpressVPN pentru conexiunea dvs., aruncați o privire la Raportul nostru ExpressVPN.

2. IPVanish

Înființată în 1999, echipa din spatele IPVanish a câștigat cu siguranță multă experiență legată de securitatea online și confidențialitatea. Furnizorul și-a câștigat reputația de a fi unul dintre cele mai rapide la care să se conecteze. IPVanish are peste 1500 de servere la care v-ați putea conecta. De asemenea, se dețin pe toate, astfel încât nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la accesul oricărei terțe părți la informațiile dvs. de navigare.

IPVanish susține, de asemenea, o politică de înregistrare zero, astfel încât niciuna dintre informațiile dvs. de navigare nu este înregistrată. Serviciul vă asigură conexiunea prin criptarea AES de 256 biți. Puteți avea, de asemenea, până la 10 conexiuni simultane sub un singur cont; asigurând astfel ca toate dispozitivele dvs. să fie bine protejate. Dacă nu sunteți gata să aveți versiunea completă a aplicației client VPN pe dispozitivul dvs., există alternative ușoare, cum ar fi extensiile browserului la care puteți apela. Pentru o revizuire mai detaliată a acestui furnizor, vă rugăm să parcurgeți revizuirea noastră IPVanish.

3. NordVPN

NordVPN rezumă lista noastră cu cei mai buni furnizori VPN pentru Soundcloud și face o treabă destul de bună pentru păstrarea conexiunii private și a fluxurilor anonime. Furnizorul își are sediul în Panama și, bazându-l pe acesta, a fost făcut astfel încât să prevină orice fel de interferențe din partea autorităților de reglementare a datelor. Serviciul are o rețea în creștere de peste 4000 de servere, precum și securitate de grad militar oferite prin criptarea AES de 256 biți.

NordVPN este suficient de generos pentru a permite până la 6 conexiuni simultane și are o serie de caracteristici pentru a menține clienții care navighează pe date sigure și sigure. Pentru început, există funcția sa dublă VPN care îți orientează conexiunea pe 2 servere în loc de una, dublând astfel nivelul de criptare. Utilizatorii NordVPN vor putea, de asemenea, să-și crească anonimatul prin Tor peste VPN și să utilizeze serviciul în țările în care VPN-urile sunt restricționate prin serverele lor lipsite. Pentru a vedea ce altceva are serviciul în depozit, faceți timp să parcurgeți revizuirea noastră mai completă NordVPN.

Concluzie cu privire la cel mai bun VPN pentru SoundCloud

Marea cantitate de muzică de calitate pe care o puteți găsi atât de la artiștii cunoscuți, cât și de la viitori artiști, face din Soundcloud una dintre cele mai premium platforme pentru divertisment. Pentru utilizatorii care preferă să țină urechile la sol în ceea ce privește muzica nouă, accesul la site-ul web trebuie să fie garantat indiferent de țara în care ar putea fi. Singura modalitate de a avea acces fără restricții, în ciuda locației dvs. este printr-un VPN serviciu. Cele trei pe care le-am enumerat în această recenzie sunt mai mult decât capabile să vă asigure accesul la site și, în plus, acestea vor oferi, de asemenea, securitate pentru a vă proteja datele de fiecare dată când sunteți online.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map