Cel mai bun VPN pentru Spectrum ISP

Charter Communications a achiziționat Time Warner Cable în 2016, dar aceasta a fost după o serie de oferte respinse și o mulțime de convingeri neobosite. Prețul acțiunii convenite a fost cu siguranță mai mare decât cel preconizat, dar a fost încă ceva la care Carta era pregătită să participe pentru a cumpăra în a doua cea mai mare companie de cablu din SUA prin venituri. Având în vedere că această achiziție a avut loc, serviciul de internet oferit de companie funcționează acum sub numele de brand Spectrum.  


Cel mai bun VPN pentru Spectrum ISP

Cel mai bun VPN pentru Spectrum ISP

Internetul spectrului este bun?

Pachetele de Internet ale Charter Spectrum includ opțiuni care vor avea factura TV și telefon acoperită și, de asemenea, au pachete separate care se ocupă și de aceste trei separat. Prețurile cu fiecare pachet sunt, de asemenea, bine distribuite, astfel încât va fi mai ușor să găsiți o opțiune care nu va face atât de mult prejudicii în buzunar. De asemenea, proprietarii de afaceri au propriile lor pachete special făcute, astfel încât vor avea o varietate foarte bună din care să aleagă.

În ceea ce privește viteza, Charter Spectrum nu dezamăgește. Serviciul oferă date nelimitate, dar cu numărul de rapoarte care detaliază cât de multe ISP-uri reglementează navigarea utilizatorului lor, nu puteți fi sigur. Înainte de cumpărare, Time Warner a avut o istorie detaliată a accelerației ISP. Accelerarea se întâmplă atunci când serviciul încetinește viteza de navigare sau restricționează accesul la anumite site-uri web și este implementat atunci când ISP-urile pot vedea ce faceți online. Pentru a face față acestei situații și pentru a împiedica conectarea conexiunii tale, aceasta este lacul pe care va trebui să-l exploatezi.

Cel mai bun VPN pentru Spectrum ISP – De ce să utilizați un VPN

Cel mai bun mod de a vă asigura că ISP-ul dvs. nu are nicio înregistrare a ceea ce ați făcut online este să vă criptați conexiunea prin alăturarea unei rețele private virtuale. Un VPN este pur și simplu o serie de servere împrăștiate în diferite părți ale lumii și vă criptează conexiunea folosind o serie de taste pentru a codifica traficul transmis de pe dispozitiv. Când sunteți abonat la un furnizor și sunteți conectat la unul dintre serverele sale, ISP-ul dvs. va găsi dificil să vă urmăriți activitățile online și astfel nu va putea folosi niciun mecanism de accelerare.

Ca urmare a criptării, confidențialitatea online este garantată, iar securitatea dvs. este ridicată până la un nivel cu totul nou. Veți putea efectua tranzacții online fără a fi nevoie să vă faceți griji și chiar să accesați datele dvs. bancare fără niciun motiv de îngrijorare. Acest lucru se datorează faptului că un VPN vă va ajuta să vă ține departe de orice hackeri sau escroci care ar putea interfera cu conexiunea dvs..

Conectarea la serverele la distanță înseamnă, de asemenea, că veți putea să vă schimbați oriunde vi se pare. Detalii precum acesta sunt transmise prin adresa dvs. IP, dar odată ce vă conectați dispozitivul la serverul ales, veți avea adresa IP modificată pentru a se potrivi cu cea a noului server. Acest lucru ar trebui să vă permită să lucrați în jurul oricărui bloc geo-restrictiv pe care un site sau canal ar fi putut să-l plaseze.

Cele mai bune VPN-uri pentru Spectrum

Cu toate aceste avantaje, obținerea unui VPN ar trebui să devină o prioritate pentru mulți, dar veți fi surprinși de cât de multe persoane renunță la punctul în care ar trebui să aleagă ce serviciu să se aboneze. Pentru a vă asigura că nu veți rula în aceeași situație, iată o listă de furnizori de prim rang, care sunt siguri că vor furniza cel mai bun serviciu..

1. ExpressVPN

ExpressVPN este cu adevărat cel mai bun serviciu cu care vă încredințați securitatea online. Furnizorul are o listă de aproximativ 2000 de servere distribuite în peste 90 de țări, iar de la baza sa din Insulele Virgine Britanice, este prea departe de autoritățile de reglementare a datelor pentru a fi reglementate de politicile lor. Serviciul este cunoscut în special pentru politicile lor de îngrijire a clienților, întrucât sunt întotdeauna disponibili 24/7 prin chat live sau e-mailuri pentru a răspunde preocupărilor dvs..

ExpressVPN permite doar 3 conexiuni simultane, dar dacă nu puteți instala direct o aplicație VPN pe router, acest număr ar putea crește. Serviciul este capabil să vă ascundă conexiunea chiar și atunci când navigați în conținut în țări cu cenzură ridicată, datorită gamei sale de servere stealth. Serviciul oferă criptare AES de 256 biți și are o serie de protocoale VPN care includ OpenVPN, PPTP, IKEv2 și L2tP / IPSec din care utilizatorii pot alege. Serviciul are, de asemenea, o aplicație care este acceptată pe o gamă largă de dispozitive și are o caracteristică unică de tunel split, care vă permite să decideți ce să criptați. Ar trebui să știți multe despre ExpressVPN și la ce să vă așteptați și puteți face acest lucru aruncând o privire la recenzia noastră ExpressVPN.

2. Revizuirea BulletVPN

Accelerația ISP în principal se învârte în jurul vitezei de conectare. Cu toate acestea, cu un furnizor precum BulletVPN, nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic. Serviciul oferă viteze suficient de rapide pentru a vă permite să transmiteți fluxuri de muzică sau filme în HD, în același timp având grijă de securitatea online. Serviciul are sediul în Estonia, care este departe de orice influență care poate fi impusă de autoritățile de reglementare a datelor.

Serviciul are o prezență server în puțin peste 20 de țări și permite, de asemenea, până la 3 conexiuni simultane. Aplicația VPN este destul de bine construită și ușor de navigat, dar în cazul în care vă confruntați cu probleme, echipa de asistență a clienților este întotdeauna la îndemână pentru a vă ajuta cu problema dvs. BulletVPN oferă, de asemenea, o caracteristică SmartDNS pe care o puteți folosi pentru a-ți răsfăța locația și nu are limite nici la comutarea serverului, nici la utilizarea lățimii de bandă. Serviciul poate funcționa pe iOS, Android, PC, Mac sau Fire Stick și, dacă dispozitivul dvs. nu este acceptat, există opțiunea de a descărca aplicația VPN direct pe routerul dvs. pentru a cripta toate conexiunile la Internet. Dacă doriți să aflați mai multe despre furnizor, mergeți mai departe și aruncați o privire la revizuirea noastră mai detaliată BulletVPN.

3. NordVPN

Pentru cei care doresc cu adevărat să se bucure de utilizarea Internetului care nu afectează nicio limită la care site-uri aveți acces, NordVPN este serviciul pentru care vă puteți înscrie. Furnizorul are peste 4000 de servere pe numele său, răspândite în mai mult de 60 de țări. NordVPN asigură utilizatorilor securitatea gradului militar datorită criptarea AES de 256 biți și unei oferte largi de protocoale VPN cu care este compatibil. Fiind bazat în Panama înseamnă că poate asigura clienților săi un anonimat complet, iar acest lucru este susținut prin politica lor de logare zero.

Furnizorul oferă multe funcții pentru a vă asigura că securitatea online este bine îngrijită, una dintre cele mai prolifice funcții fiind protecția dublă VPN. Acest lucru se aplică atunci când traficul dvs. este dirijat prin două servere în loc de unul, prin urmare dublați nivelul de protecție. NordVPN oferă, de asemenea, un comutator automat pentru a împiedica interceptarea conexiunii dvs. în cazul în care serviciul dvs. VPN este compromis, precum și software-ul CyberSec pentru a menține toate acele anunțuri nedorite sau malware departe de dispozitiv. Pentru a vedea ce altceva mai are NordVPN de oferit, aruncați o privire la revizuirea noastră mai completă NordVPN.

Concluzie cu privire la cele mai bune VPN-uri pentru ISP Time Warner Cable

Dacă aveți întotdeauna facturile de Internet plătite la timp, atunci nu există niciun motiv pentru care ar trebui să vă utilizați internetul reglementat în afara controlului dvs. Cel mai bun mod de a lucra în jurul oricărei încercări de a vă accelera conexiunea este să obțineți un furnizor VPN. Cei trei pe care i-am făcut eșantionul de mai sus, cu siguranță, vă vor păstra în siguranță și protejați în permanență și vă vor asigura că beneficiați la maxim de ceea ce plătiți.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map