Cel mai bun VPN pentru Spotify

Odată cu introducerea sa recentă pe piața sud-africană, vietnameză și românească, Spotify continuă să-și extindă încet accesibilitatea în întreaga lume ca unul dintre cele mai populare servicii de streaming de muzică de la lansarea sa în 2008. În prezent, serviciul oferă ascultătorilor cea mai mare muzică catalog din care să alegeți, și este destul de bine în comparație cu aprecierile Apple Music și Pandora. Atâta timp cât ai acces la contul tău printr-o conexiune de internet fiabilă, ar trebui să poți folosi serviciul prin computer, mobil, tabletă sau Smart TV.


Cel mai bun VPN pentru Spotify

Cel mai bun VPN pentru Spotify

Spotify este geoblocat

Deși acum sunt disponibili în peste 61 de țări, mulți dintre ascultătorii săi încă se dezamăgesc după ce au aflat că destinația în care călătoresc nu au încă suport pentru acest serviciu. Acest lucru se datorează faptului că compania folosește un bloc geo-restrictiv pe site-ul lor pentru a împiedica pe oricine să îl acceseze dintr-o țară în care Spotify urmează să semneze orice acorduri de licență internaționale. Dacă veți călători într-o astfel de țară în curând și doriți să accesați în continuare serviciul de streaming de muzică, există această metodă pe care o puteți utiliza pentru a lucra în jurul blocului lor georestructiv și pentru a cânta muzică din lista de redare preferată..

Utilizarea VPN pentru a debloca Spotify

Prin utilizarea unui serviciu VPN, veți putea să ocoliți oricare dintre restricțiile pe site-ul Spotify, deoarece un astfel de serviciu vă permite să vă ascundeți locația reală și să pară că sunteți într-o țară ai cărei rezidenți pot accesați site-ul de streaming. Acest lucru este posibil pentru că atunci când vă abonați la un furnizor VPN credibil, traficul dvs. web este redirecționat către servere plasate în diferite țări. Făcând acest lucru, devii apoi un utilizator anonim a cărui locație reală nu poate fi urmărită și recuperezi cu ușurință accesul la serviciul tău preferat de streaming de muzică.

Acum că știți cât de mult vă poate beneficia un abonament VPN, următorul curs de acțiune devine alegerea serviciului adecvat la care vă abonați. Aceasta în sine poate fi o sarcină extrem de provocatoare, din cauza mulților furnizori disponibili pe piață. Cu toate acestea, în acest ghid, vom arunca o privire asupra a cinci servicii pe care suntem siguri că vă vor permite să accesați Spotify indiferent de oriunde v-ați afla în lume, fără nicio restricție.

Cum să-ți alegi VPN-ul Spotify

Există o serie de lucruri care se aleg în alegerea furnizorului de servicii potrivit pentru a le utiliza, iar unele dintre acestea includ:

 • Verificarea locației și a numărului de servere pe care un anumit furnizor trebuie să le ofere. Va trebui să verificați lista locațiilor în care se știe că Spotify este disponibil pentru a vă asigura că nu veți pierde niciodată ocazia de a transmite muzica preferată.
 • Aruncând o privire la protocoalele de criptare oferite de furnizorul dumneavoastră VPN. În funcție de dispozitivele pe care doriți să le utilizați pentru a accesa Spotify, ar trebui să încercați și să optați pentru VPN-uri care oferă protocoale L2TP, PPTP sau OpenVPN.
 • Asigurarea că valoarea oferită de serviciul VPN pe care îl promovați este echivalentă cu prețul transmis.
 • Asigurarea că serviciul VPN la care doriți să vă abonați oferă transfer de fișiere peer to peer, astfel încât să veți putea descărca muzică de pe Spotify pentru a asculta mai târziu.

Cele mai bune VPN-uri pentru Spotify

ExpressVPN – Cea mai bună recomandare a noastră

ExpressVPN este cu ușurință unul dintre cele mai bune servicii VPN disponibile în industrie, în special datorită calității sale de top de nivel și a reprezentanților săi de asistență super clienți. Cu peste 1000 de servere găsite în peste 94 de țări, serviciul este sigur că va oferi o conexiune fiabilă clienților săi, indiferent de locul în care ar putea fi localizați. Securitatea ExpressVPN este de asemenea de primă clasă, cu criptare AES de 256 biți care acceptă protocoale PPTP, L2TP, SSTP și OpenVPN. Aplicația VPN este, de asemenea, considerată ca fiind ușor de utilizat și potrivită pentru începători. Oricine are în vedere abonarea la serviciu are opțiunea de a încerca mai întâi garanția de returnare a banilor de 30 de zile pentru a afla dacă serviciul merită sau nu.

NordVPN

Al doilea pe lista noastră este NordVPN, un alt furnizor VPN bine recunoscut, cu peste 3000 de servere împrăștiate în peste 60 de țări din întreaga lume. Cu trecerea nelimitată a serverului, precum și lățimea de bandă nelimitată, nu ar trebui să aveți nicio problemă în blocarea celui mai rapid server disponibil pentru a transmite în mod sigur muzica dvs. de la Spotify. Funcțiile unice, cum ar fi comutatorul său automat de omor, fac dificilă conectarea la Internet fără ca serviciul dvs. VPN să fie pornit, iar capacitatea sa de a suporta până la 5 conexiuni simultane face posibilă protejarea tuturor dispozitivelor dvs. atunci când vă conectați la Internet. Serviciul păstrează, de asemenea, zero jurnale ale întregii activități a utilizatorului și acceptă, de asemenea, metode anonime de plată, cum ar fi Bitcoin și Ethereum.

VyprVPN

Nu în ultimul rând, pe lista noastră, avem un furnizor care se întâmplă să fie foarte cunoscut datorită avansărilor tehnologice pe domeniul securității online și care se întâmplă să fie VyprVPN. Rețeaua sa formidabilă de aproximativ 700 de servere oferă o selecție largă de locații virtuale din care să alegeți. Serviciul oferă, de asemenea, clienților săi viteze de conectare super rapide și comutarea nelimitată a serverului în rețeaua de server. VyprVPN este bine cunoscut și pentru tehnologia sa „Chameleon”, care funcționează prin răsturnarea de metadate OpenVPN și asigură că nu poate fi recunoscută prin nicio formă de inspecție profundă a pachetelor. Făcând acest lucru, devine dificil pentru autoritățile foarte stricte, cum ar fi cele găsite în China, precum și altele similare să detecteze că chiar utilizați un serviciu VPN.

Concluzie – Cel mai bun VPN pentru Spotify

Utilizarea unui serviciu VPN devine din ce în ce mai necesar pentru a accesa multe dintre serviciile populare cu care sunteți obișnuit, în special dacă călătoriți regulat. Deși serviciile de streaming precum Spotify funcționează în permanență pentru a încerca să crească numărul de țări în care serviciul lor este disponibil, amândoi știm că va dura ceva timp până când vor acoperi cea mai mare parte a lumii. Între timp, ce poți face este să folosești un serviciu VPN de încredere, astfel încât să poți transmite muzica oricând, oriunde ai fi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map