Cel mai bun VPN pentru streaming de sport

Dacă sunteți un streamer avid, probabil că sunteți familiarizați cu aprecierile NBC Sports, ESPN, Sky Sports, BeIN, SuperSport și BT Sport. Folosesc aceste servicii pentru a fi la curent cu ultimele evenimente sportive din întreaga lume. Cu toate acestea, trebuie să știi asta aceste canale sunt geo-restricționate în afara regiunilor respective. Din fericire, poți utilizați un VPN pentru a ocoli geo-blocurile și accesați aceste canale din țara dvs.. Dar nu te poți întreba, ce VPN ar trebui să aleg pentru job? Ei bine, în recenzia de mai jos, vom arunca o privire cei mai buni furnizori de servicii VPN pentru sport din 2019. Parcurgeți un pic mai departe și aflați.


Cel mai bun VPN pentru sport

Cel mai bun VPN pentru sport

De ce să folosiți un VPN pentru sport?

Știți cât de frustrant este să obțineți închis din fluxul sportiv abonamente doar pentru că călătoriți? De câte ori ai observat că conexiunea la internet a luat o scădere bruscă? Îmi pare rău, dar pentru un streamer sport avid, acest lucru trebuie să se oprească imediat.

Cu un VPN, vă puteți duce experiența sportivă la un nivel cu totul nou. Vom verifica ce aduce un VPN pe masă în situația noastră?

Evitați restricțiile regionale

Servicii de streaming sunt disponibile numai în țara de origine. Oricine locuiește în afara țării sau călătorește în străinătate va fi blocat să-și acceseze conținutul.

Asta numim noi geo-restricții. Un canal examinează adresa dvs. IP pentru a determina locația dvs. curentă. Dacă dețineți o adresă IP străină, nu veți primi, scuze. Știi că vorbesc despre servicii de genul Sky Go, BeIN Sports, SuperSport și altele.

Cu un VPN, ajungeți la schimbați-vă locația curentă și par să navigheze într-o țară pe care o alegeți. Aceasta se produce selectând un server în regiunea respectivă. De exemplu, veți avea nevoie de un IP din Marea Britanie pentru a accesa Sky Sports.

daca tu conectați-vă la un server VPN din Marea Britanie, veți obține IP-ul necesar pe teritoriu și apar ca rezident actual. În consecință, veți avea un număr complet acces la Sky Go și zeci de alte servicii din Marea Britanie, în străinătate.

Evitați oprirea

Granițele regionale nu sunt singura problemă cu care vă veți confrunta în timp ce transmiteți sporturi. Ai putea fi în țara de origine și blocat și pe canalul dvs. sportiv local.

Acestea sunt denumite ca Restricții de oprire. Permiteți-mi să elaborez mai mult. Oprirea are loc atunci când furnizorul local de televiziune are drepturi exclusive să difuzeze un anumit joc din regiune. Dacă așa stau lucrurile, serviciul dvs. de streaming sport nu va putea oferi jocul în direct. Va trebui să așteptați până când meciul s-a încheiat la TV pentru a putea urmări evenimentul.

Este destul de frustrant dacă mă întrebi. Cu toate acestea, dacă tu operați cu un VPN, ajungi la mutați-vă într-o regiune diferită, unde niciun televizor nu are drepturi la meci. De exemplu, dacă sunteți în New York și ați suferit o întrerupere, conectați-vă la un VPN într-o stare în care meciul nu este afișat la TV. În acest fel, serviciul dvs. de streaming va putea oferi meciul, în ciuda faptului că vă aflați într-un teritoriu înnegrit.

Mențineți viteza de conectare

Transmiterea este în legătură cu dvs. viteza de conectare. Cum puteți viziona un joc live în timp ce ecranul continuă să întrerupă din când în când? ISP-ul dvs. are un obicei de încovoindu-ți conexiunea în funcție de datele pe care le utilizați.

Dacă utilizați un VPN, puteți ascunde-ți identitatea în timp ce navighezi pe web. În felul acesta, ajungi la evitați orice alterare a conexiunii ISP-ul dvs. are în minte pentru dvs. cu ușurință.

Doar conectați-vă la un server VPN și vei face mențineți adresa dvs. IP. Acest lucru vă va ajuta navigați pe internet în mod anonim pentru ca nimeni să nu poată spiona ceea ce faci online.

Cel mai bun VPN pentru sport – revizuire în profunzime

De-a lungul timpului, am încercat destul de multe VPN-uri. Unele sunt grozave, altele în medie, iar altele sunt destul de rele. Dacă sunteți în căutarea unui VPN pentru deblochează canalele sportive, trebuie să vă asigurați că furnizorul dvs. VPN are o rețea globală de servere VPN rapide.

De asemenea, ar trebui să aveți grijă Suport pentru chat live 24/7 și Politica de rambursare de 30 de zile. În acest fel, puteți întoarce întotdeauna banii doar în cazul în care VPN nu se potrivește destul de bine cu nevoile dvs.. Iată cele mai bune VPN pentru sport.

ExpressVPN

Un VPN care se mândrește cu mai mult decât 2000 de servere din întreaga lume merită analizat. Dacă verificați recenziile, comentariile și verdictele din fiecare App Store, veți găsi asta ExpressVPN întotdeauna ocupă topurile.

Oferte ExpressVPN aplicații ușor de utilizat pe o multitudine de dispozitive, inclusiv PC, MacOS și Linux. Cu toate acestea, veți vedea că clienții de pe dispozitivele mobile sunt investiți un pic mai mult. Dacă aveți un iOS sau Android, verificați aplicația lor, ușurința de navigare este excepțională.

Apropo, când vorbim despre dispozitive compatibile, trebuie să vă informez că ExpressVPN permite până la 5 conexiuni simultane. Prin urmare, puteți beneficia de o rețea sigură împreună cu alți 4 utilizatori. Oh, în caz că vă întrebați, de asemenea, serviciul deblochează Netflix.

Securitatea este despre ce este vorba despre un VPN, nu? Ei bine, mă bucur să vă spun că ExpressVPN oferă o selecție de protocoale care vă pot ajuta să navigați pe internet în siguranță. Suporta OpenVPN, L2TP – IPSec și PPTP.

De asemenea, devii puternic Criptare 256 biți, DNS cu cunoștințe zero, și altele. Cu politica fără jurnal, fiți sigur că niciuna dintre datele dvs. nu este stocată, inclusiv orele de conectare și adresele IP.

Pro-uri

 • Aplicații ușor de utilizat.
 • Deblochează toate canalele sportive menționate.
 • Obține în jurul blocului VPN al Netflix.
 • 2000+ servere în 94 de țări.
 • Ultimele protocoale cu criptare de 256 biți.
 • DNS de cunoaștere zero
 • Foarte rapid.

Contra

 • Nu este cel mai ieftin VPN.

IPVanish

Cel de-al doilea VPN care îți va îmbunătăți experiența de streaming sportiv nu va fi altceva decât IPVanish. Înainte de a începe, acest furnizor este nu poate accesa Netflix. Cu toate acestea, funcționează destul de bine cu serviciul de streaming dedicat sportului.

Când vorbim despre aplicarea lor, trebuie să menționăm cum bine concepute este. Veți găsi o gamă largă de setări de bază și avansate ușor de înțeles indiferent care este nivelul tehnologic al utilizatorului. Apropo, dacă îți place să torești foarte mult, ar trebui să știi că dispariția IP este unul dintre cei mai buni furnizori pentru torrenting. 

IPVanish are și o firmă fără politici de jurnal. Și protejează datele cu Criptare de 256 biți peste Protocoalele OpenVPN, PPTP și L2TP. 

Pro-uri

 • Rețeaua de servere constă din peste 1000 de servere.
 • Permite conectarea a 10 dispozitive pentru fiecare cont.
 • Acceptă protocoalele OpenVPN, PPTP și L2TP.
 • Protecție folosind criptarea de 256 biți.
 • Aplicații excelente pentru majoritatea sistemelor de operare.
 • Vitezele mari de descărcare.

Contra

 • Nu include un proces gratuit.
 • Are o poliță de rambursare de numai 7 zile.
 • Nu poate accesa Netflix pe niciunul dintre serverele sale.

NordVPN

Caracteristici speciale și unice sunt ceea ce NordVPN e totul despre. Cu toate acestea, se concentrează mai mult pe securitate strânsă. Veți găsi foarte benefic atunci când aflați că vă puteți dubla securitatea redirecționarea traficului dvs. prin două servere VPN în loc de una. Această funcție este numită VPN dublu.

Mai mult, malware și viruși nu mai sunt de temut atunci când CyberSec este activ. Puteți parcurge internetul fără să vă faceți griji cu privire la ce vă poate infecta dispozitivul. Rămânând la siguranță, NordVPN acceptă Protocoalele KEv2 / IPsec, OpenVPN, PPTP și L2TP.

NordVPN este P2P-friendly și are un Politica „zero jurnaluri”. Furnizorul este destul de accesibil în comparație cu ceea ce are de oferit. Vreau să spun 5000 de servere în 62 de țări, aceasta este o singură rețea mare care să funcționeze.

Pro-uri

 • O rețea de servere foarte mare.
 • Caracteristici de securitate ultime (CyberSec și Double VPN)
 • Suportă protocoalele KEv2 / IPsec, OpenVPN, PPTP și L2TP.
 • 6 conexiuni simultane.
 • P2P-friendly
 • Politica zero-jurnal.
 • Deblochează Netflix din SUA

Contra

 • A venit pe niște servere lente.
 • Abonament lunar scump.

VyprVPN

A fi Compania de nivel 1 este foarte benefic pentru un VPN, deoarece își controlează rețeaua completă. VyprVPN oferă viteze rapide în flăcări când am încercat serviciul. Puteți difuza sport din toată lumea datorită a doi factori. Una fiind viteza, iar cealaltă este 700 de servere din peste 70 de locații in jurul lumii.

Vrei Sky Go? Ai inteles. Serviciul poate de asemenea debloca Netflix, ceea ce nu putem spune multe despre alți furnizori. În ceea ce privește securitatea, VyprVPN oferă o mulțime de funcții care vă păstrează mulțumit. În primul rând, să vorbim despre ei Tehnologia Chameleon. Înfrânge blocarea și accelerarea VPN, asigurând performanțe constante.

Mai mult, VyprVPN folosește obișnuitul Criptare de 256 biți și nu păstrează jurnalele a utilizatorilor săi. Cu ceva timp în urmă, au existat rapoarte conform cărora furnizorul furnizează date guvernului. Cu toate acestea, toate s-au schimbat și confidențialitatea dvs. este maximizată încă o dată.

Când m-am abonat la serviciul lor, am observat că oferă nicio garanție de înapoiere. Doar un Proces gratuit de 3 zile. Prin urmare, dacă doriți să testați serviciile lor, folosiți mai bine perioada scurtă de timp pe care o oferiți.

Pro-uri

 • 700 de servere în 70 de țări.
 • Viteze foarte rapide.
 • Tehnologia Chameleon.
 • Criptare la nivel înalt.
 • Echipa de suport 24x7x365
 • Utilizarea nelimitată a datelor

Contra

 • Conexiunile simultane depind de abonament: 3 pentru regulat, 5 pentru premium.
 • Fără restituiri.

Proxy-uri inteligente DNS – Cel mai bun VPN pentru alternativă sportivă

Această parte este destinată celor care nu le pasă cu adevărat de confidențialitatea lor online. Proxy-ul DNS inteligent este utilizat doar pentru a ocoli restricțiile regionale. În afară de aceasta, nu se vor lua măsuri suplimentare de securitate.

Partea cea mai bună este că este ușor de utilizat și este compatibil cu fiecare dispozitiv cunoscut de internet. Să aruncăm o privire la ce poate face cu adevărat Smart DNS:

 • Puteți configura Smart DNS pe toate platformele de streaming, inclusiv Amazon Fire TV, Windows PC, MacOS, iOS, AndroidOS, Roku, Apple TV, Chromecast, PlayStation și Xbox.
 • DNS inteligent ocolește restricțiile regionale cu ușurință. Aceasta modifică o parte din traficul dvs. și vă oferă acces la like-urile Fox Sports, DAZN, Sky Go, Sportsnet și multe altele.
 • Nu este modificați viteza de cand nu este prezentă criptarea.
 • De când dumneavoastră Adresa IP nu se schimbă, ajungi la mențineți-vă canalele locale complet funcționale.
 • Din păcate, dacă ISP-ul dvs. folosește proxy transparente sau Deturnarea DNS, DNS-urile inteligente nu intră în vigoare.

La fel ca VPN-urile, serviciile Smart DNS sunt pe toată piața. Cu toate acestea, după părerea mea, Unlocator ar trebui să fie examinat. Oferă gratuit Proces gratuit de 7 zile și acces la împrejurimi 230 servicii de streaming in jurul lumii. Verificați-l, nu veți regreta. Cel puțin, este unul dintre puținii furnizori care oferă un serviciu VPN ca noi.

Cel mai bun VPN de streaming sport – Wrap Up

Fie că este ocolind restricțiile de oprire sau pur și simplu deblocarea unui canal sportiv care nu este disponibil acolo unde locuiți în prezent, v-a acoperit un VPN. Trebuie doar să vă asigurați că sunteți înregistrarea cu furnizorul de servicii VPN potrivit. Sperăm că recenzia de mai sus v-a oferit o idee mai bună despre în ce VPN-uri puteți avea încredere și în care ar trebui să le evitați. Împărtășește-ți gândurile de mai jos și anunță-mă ce furnizor VPN ai finalizat să folosești pentru streaming sport.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map