Cel mai bun VPN pentru streaming în HD sau 4K UHD

Care este cel mai bun VPN pentru streaming? Transmiterea în definiție înaltă a fost mult timp un privilegiu doar celor care își permiteau cele mai înalte pachete de bandă largă în urmă cu aproape două decenii. Acum, însă, oricine se ocupă de un furnizor ISP credibil este capabil să-și extindă pachetul la un serviciu de bandă largă, fără să provoace atât de mult din buzunar. Deoarece accesul la Internet de mare viteză continuă să scadă în costuri, acest lucru face mai ușor pentru majoritate să evite genul de probleme asociate cu o conexiune lentă la internet. În ciuda acestor progrese, transmiterea în definiție înaltă atrage un risc ridicat de confidențialitate, similar cu majoritatea celorlalte activități cu bandă largă pe care este posibil să le efectuați online. Este posibil să vă protejați de aceste riscuri, dar numai dacă puteți identifica un furnizor VPN care merită să vă abonați.


Cel mai bun VPN pentru streaming în HD sau 4K UHD

Cel mai bun VPN pentru streaming în HD sau 4K UHD

Depășește accelerarea ISP printr-un VPN credibil

În afară de riscul pentru confidențialitate, conexiunea dvs. ar putea fi de asemenea afectată de ISP-ul dvs., pentru a vă limita consumul de lățime de bandă. Astfel, videoclipurile dvs. necesită mai mult timp pentru a fi încărcate sau chiar descărcate, indiferent dacă transmiteți de pe YouTube, Amazon Instant Videos sau Netflix.

Un serviciu VPN de încredere ar trebui să vă poată ajuta să depășiți acest lucru, iar unul dintre elementele care îi permit acest lucru este criptarea. Dacă abonamentul dvs. VPN este activ, ISP-ul dvs. nu va putea face distincția între traficul dvs. și cel al celorlalți utilizatori, ceea ce face dificil să fie văzut de parcă transmiteți videoclipuri HD, împiedicând astfel orice formă de accelerare sfârșitul lor.

Dacă, din anumite motive, ISP-ul dvs. este în continuare în măsură să descifreze tipul de trafic care trece prin dispozitivul dvs., atunci avem câteva sfaturi pe care poate doriți să încercați să le preveniți:

 1. O soluție ideală, deși puțin mai tehnică, ar fi includerea unui alt strat de criptare. Acest lucru se poate face destul de rapid pe Linux, deși ar fi nevoie de ceva mai mult timp pentru a face un tunel SSH pe Windows.
 2. Puteți încerca și comuta porturi, de exemplu, la portul TCP 80 sau la portul TCP 443. Aceste porturi sunt adesea neobservate, astfel încât acest lucru ar fi excelent pentru a preveni orice formă de accelerare.
 3. Dacă nu sunteți prea sigur de SSH, atunci un tunel SSL ar putea fi mai mult o opțiune mai bună. Cele două nu sunt atât de diferite, dar tunelurile SSL sunt mai ușor oferite de o serie de furnizori VPN, cum ar fi NordVPN. Dacă nu este inclus cu al tău, atunci la fel de bine ai putea descărca software-ul stunnel și ai putea continua de acolo.

Ce să faceți pentru a vă spori viteza de tamponare

Dacă, din întâmplare, accelerarea ISP nu este cauza precisă a vitezei reduse a conexiunii dvs., există încă câteva lucruri pe care le puteți face pentru a accelera lucrurile:

 1. Nu este neobișnuit să afli că dispozitivul tău nu are niciun suport pentru vizualizarea de înaltă definiție, iar aceasta este probabil problema dacă dispozitivul se întâmplă să bâlbâie în loc de tampon ori de câte ori transmiți astfel de formate video. S-ar putea să doriți să redați același format pe computer sau laptop dacă aveți cu adevărat nevoie să vizionați aceste videoclipuri.
 2. Există câteva protocoale VPN care sunt considerate mai avansate decât altele, iar avansările lor ajută la reducerea marjei de viteză care este redusă în virtutea utilizării unei VPN. Veți constata că valoarea implicită pentru majoritatea furnizorilor este OpenVPN, dar dacă sunteți bine să compromiteți un pic din confidențialitatea dvs. pentru o viteză mai bună, atunci vă recomandăm să încercați PPTP sau L2TP / IPSec ca protocoale preferate..
 3. O altă problemă care ar putea încetini lucrurile ar putea fi o conexiune wireless fiabilă. Dacă puterea semnalului dvs. continuă să se schimbe, atunci viteza dvs. ar putea continua să fluctueze. Cel mai bun mod de a rezolva acest lucru ar fi să conectați direct la un router sau, dacă este posibil, să utilizați o conexiune ethernet. Se știe că acestea două sunt mult mai stabile decât conexiunile wireless.
 4. Deși aceasta este mai mult o ultimă opțiune, schimbarea furnizorului dvs. VPN ar putea rezolva de fapt problema dvs. Vitezele dvs. lente cu furnizorul dvs. curent ar putea fi deoarece serverele lor nu sunt la fel de aproape de locația dvs. O rețea VPN cu un server mai apropiat poate duce la viteze crescute.

Cel mai bun VPN pentru streaming

Acum că am acoperit ceea ce ar trebui să faceți pentru a obține o viteză de streaming mai bună, aruncăm o privire la tipul de servicii VPN pe care ar trebui să vă puteți baza pentru a nu vă menține viteza la minimum:

1. ExpressVPN – Recomandarea noastră de top

ExpressVPN este un furnizor care are unele dintre cele mai bine distribuite servere între toți jucătorii de pe piața VPN. ExpressVPN are peste 1.500 de servere în aproximativ 94 de țări. Acoperirea este destul de fiabilă, iar viteza este într-adevăr suficient de bună pentru a transmite conținut ultra HD. Veți putea, de asemenea, să măsurați viteza oricărui server la care sunteți conectat și să decideți dacă se schimbă sau nu. Criptarea chestiunilor este de asemenea bine furnizată, utilizatorii putând beneficia de o criptare AES de 256 biți. Există, de asemenea, o politică de înregistrare zero în vigoare, protecția împotriva scurgerilor DNS și un comutator pentru uciderea internetului pentru a menține conexiunea sigură.

2. NordVPN

NordVPN este destul de popular printre utilizatorii de internet mai ales datorită capacității sale de a gestiona până la 6 conexiuni simultane. Acest lucru înseamnă că veți putea să vă bucurați de vizionarea HD pe tabletă, mobil, laptop, televizor inteligent sau orice alt dispozitiv pe care l-ați putea avea, cu condiția să accepte astfel de formate. Utilizatorii NordVPN se pot conecta la peste 2.000 de servere distribuite în întreaga lume. Împreună cu o politică de respectare zero a înregistrării zero, utilizatorii NordVPN nu ar trebui să aibă de ce să se îngrijoreze în ceea ce privește confidențialitatea lor. Serviciul oferă, de asemenea, servere dedicate care permit dubla criptare, viteze îmbunătățite de descărcare P2P și acces la Netflix american.

3. IPVanish

Cu o rețea modestă de server de peste 850 de servere în mai mult de 60 de țări, IPVanish este bine pregătit pentru a asigura viteza de încărcare rapidă pentru utilizatorii care doresc să-și petreacă cea mai mare parte a timpului în streaming video video HD. De asemenea, au aproximativ 40.000 de adrese IP pentru a alege dintre utilizatori și o criptare AES avansată de 256 biți pentru a-i păstra pe toți utilizatorii săi în siguranță împotriva hackerilor și a spammerilor. Veți putea, de asemenea, să beneficiați de politica lor de înregistrare zero și de asistența de descărcare neîntreruptă a torentului. Protecția împotriva scurgerilor DNS și un comutator automat pentru a opri conexiunea la internet în caz că eșecurile VPN vin standard.

4. VyprVPN

Ușor unul dintre cei mai inovatori furnizori de pe lista noastră, VyprVPN ia o mulțime de măsuri pentru a vă stimula confidențialitatea, securitatea și anonimatul online. Faptul că dețin în întregime hardware-ul lor îi face mai fiabili. Utilizatorii beneficiază de o gamă unică de caracteristici, cum ar fi Chameleon, care funcționează în jurul formelor de inspecție profundă a pachetelor, adesea implementate de guverne și ISP-uri. Rețeaua lor de server este, de asemenea, modestă, aproximativ 700 în mai mult de 70 de țări diferite. Criptarea este de prim rang, utilizatorii urmând să lucreze sub criptare de date AES de 256 biți.

5. PureVPN

Nu în ultimul rând avem PureVPN, o soluție de securitate pe internet sănătoasă, în care veți obține funcții pe care nu este probabil să le găsiți oferite de alți furnizori. Câteva includ opțiuni de filtrare web, scanere antivirus, protecție împotriva programelor malware, funcții anti-phishing și încorporat în anunțuri blocante. Criptarea de 256 biți este standard pe toate serverele lor super rapide 750, împrăștiate în mai mult de 141 de țări. Aplicația PureVPN are versiuni potrivite pentru diversele platforme populare, iar politica lor de înregistrare zero este respectată strict de serviciul VPN.

Cel mai bun VPN pentru streaming – linia de jos

Dacă acționați asupra câtorva dintre indicatoarele pe care le-am oferit în această recenzie, lucruri precum bufferingul și streamingul întrerupt vor fi ceva din trecut. Acum, dacă știți că ISP-ul dvs. este foarte capabil să vă încetinească viteza după ce s-a infiltrat în confidențialitate, nu există niciun motiv mai bun pentru a vă abona cu un serviciu VPN credibil. Dacă faceți acest lucru, vă veți îmbunătăți considerabil viteza de streaming și vă va păstra activitatea și informațiile personale ascunse de oricine dorește să vă intercepteze conexiunea. Stați în siguranță, obțineți-vă un VPN credibil.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map