Cel mai bun VPN pentru streaming TV în timp ce este în vacanță

Atunci când oamenii abandonează televiziunea prin cablu pentru servicii de streaming, o fac cu speranța de a avea mai multă libertate și flexibilitate. Serviciile de streaming oferă multă flexibilitate. Trebuie să alegeți planul, canalele pe care doriți să le urmăriți, cât timp doriți să păstrați serviciul și pe ce dispozitiv doriți să urmăriți. Aceste caracteristici sunt de neimaginat pe TV prin cablu sau prin satelit. Trebuie să plătiți un preț mare în fiecare lună și să urmăriți ce vă arată. Cu serviciile de streaming, veți experimenta o dimensiune diferită a vizionării TV. Din cauza restricțiilor regionale, nu veți putea viziona filmele și emisiunile TV preferate pe aceste servicii premium în timp ce petreceți timp în străinătate. Pentru a ocoli geoblocurile, trebuie să utilizați un VPN. Cum vă ajută un VPN să transmiteți fluxul TV în străinătate? Care este cel mai bun VPN pe care să îl folosești în vacanță? Vom încerca să răspundem la toate aceste întrebări în ghidul de mai jos.


Cel mai bun VPN pentru streaming TV în timp ce este în vacanță

Cel mai bun VPN pentru streaming TV în timp ce este în vacanță

Cel mai bun VPN pentru streaming TV în timp ce este în vacanță – rezumat rapid

Cele mai bune servicii VPN pe care le puteți utiliza în concediu sunt următoarele:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Limitări dezamăgitoare

Cu toate acestea, serviciile de streaming nu sunt perfecte. Au propriile limitări și dezavantaje. Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale serviciilor de streaming este experimentat atunci când abonații pleacă în vacanță și sunt plecați de acasă. Deoarece acest serviciu este disponibil pe dispozitivele mobile, vă așteptați să poarte cu voi în orice parte a lumii, nu? Se pare că nu poți.

Dacă ați plătit abonament de șase luni, dar sunteți plecat acasă timp de o lună, este posibil să nu puteți accesa serviciul în călătoria dvs. internațională și banii dvs. vor fi irosiți.

Majoritatea abonamentelor de streaming nu funcționează în afara țării de origine. Dacă nu știați anul acesta până acum, încercați să urmăriți CBS, Netflix sau Hulu în timp ce sunteți într-o altă țară și veți fi foarte dezamăgiți. Veți plăti, dar nu veți vedea ce doriți.

Geoblocking

Acest lucru se întâmplă din cauza geo-blocării – da, amenințarea care nu vă va permite să urmăriți Om nebun sau Jocurile foamei în Regatul Unit. Geo-blocarea a devenit destul de infamă în întreaga lume în rândul iubitorilor de streaming. Ceea ce urmăriți în SUA rămâne în SUA. Deși este posibil să nu doriți să urmăriți Jurassic World și Planet of the Apes III oriunde altundeva sau oriunde deloc pentru această problemă!

Când plecați în Europa în vacanță, nu trebuie să vă folosiți serviciul, deoarece locația dvs. nu este SUA, chiar dacă aveți un abonament american. Geoblocarea a apărut în ziua în care corporațiile și casele de producție aveau nevoie pentru a controla datele de lansare din întreaga lume.

Nu s-a schimbat mare lucru

Chiar și astăzi, când redați unele DVD-uri vechi, trebuie să vă alegeți regiunea pentru a putea reda conținutul. Dacă nu vă aflați în zonele geografice în care DVD-ul este autorizat să funcționeze, nu îl veți putea reda. Odată cu streamingul, te-ai gândit că acele dureri au dispărut, dar par să fie în continuare norma.

Serviciile de streaming susțin că le pasă de comoditatea clienților, dar, de fapt, nu. Nu le pasă decât să obțină profituri din fiecare colț al lumii. Ei consideră că oricine urmărește conținutul unei regiuni dintr-o altă națiune comută pirateria – chiar dacă sunteți un client legitim.

Diferite servicii de streaming au reguli și restricții diferite cu privire la vizualizarea conținutului lor în timpul vacanței.

Unele dintre ele vă permit să descărcați anumite emisiuni, dar nu cele pe care le primiți în țara dvs. de origine. Dacă plecați în SUA, nu veți putea vedea conținutul pe care îl primiți în țara dvs. natală și invers. Așadar, dacă plecați la Paris pentru o vacanță de vară, abonamentul dvs. principal va sta acasă fără să facă nimic. Ar putea fi un bronz și relaxant, dar acest lucru nu face pe cineva care plătește pentru asta.

Servicii precum Amazon Video, Hulu, CBS și HBO Go (The Wire a fost uimitor!) Sunt disponibile doar în SUA, Alaska și Hawaii. Puteți urmări Netflix în alte țări, dar trebuie să vă conformați pentru spectacolele disponibile în regiunea dvs. geografică.

Nimeni nu-i place abonamentul lor să meargă la deșeuri. Prin urmare, există o modalitate minunată de a folosi serviciile de streaming americane în timp ce sunteți în vacanță. Nu trebuie decât să folosești un VPN.

O rețea privată virtuală a devenit foarte populară recent, cu toate amenințările la adresa securității internetului. Un VPN este utilizat practic pentru confidențialitate și activități anonime pe internet, dar poate fi folosit și pentru a ocoli geo-blocurile și pentru a accesa serviciul de streaming oriunde în lume.

Cum se folosește VPN pentru streaming în timp ce este în vacanță?

Pentru a viziona canalele TV și emisiile preferate de la întoarcerea acasă, în timp ce petreci timp de calitate peste mări, trebuie să-ți răsfeți locația online. Pentru a face acest lucru, practic trebuie să vă schimbați adresa IP. Iată cum puteți obține asta folosind un VPN.

 1. În primul rând, înregistrați-vă cu un furnizor VPN. Mai jos am rezumat cei mai buni furnizori de servicii VPN.
 2. După ce v-ați creat contul VPN, este timpul să descărcați și să instalați aplicația VPN. Aplicațiile VPN pot fi configurate pe PC, Mac, Android, iPhone, iPad și FireStick.
 3. Apoi, lansați aplicația VPN și conectați-vă utilizând contul VPN.
 4. Din aplicație, conectați-vă la un server VPN din aceeași regiune cu canalul sau site-ul web pe care doriți să îl deblocați. De exemplu, dacă doriți să deblocați American Netflix sau HBO Go în afara SUA, conectați-vă la un server VPN american.

Acest lucru este necesar pentru a ocoli restricțiile regionale și a transmite în flux orice conținut dorit oriunde doriți.

Cel mai bun VPN de utilizat în vacanță?

În ceea ce privește VPN-urile de top pe care le puteți utiliza în străinătate, există o mulțime de opțiuni. Furnizorii de servicii VPN premium oferă utilizatorilor o garanție de returnare de 30 de zile. Este întotdeauna cel mai bine să configurați contul și aplicația VPN înainte de a părăsi patria. Iată care sunt cele mai bune VPN-uri pe care le puteți utiliza în timpul vacanței.

Un VPN este Răspunsul

Pur și simplu trebuie să alegeți un server din SUA atunci când călătoriți pentru a viziona emisiunile disponibile în SUA. De exemplu, dacă sunteți la Paris și doriți să urmăriți casă pe Netflix, nu puteți face acest lucru, deoarece locația dvs. nu se află în SUA. Când vă conectați cu un server american, puteți ajunge cu ușurință să vă răsfățați locația și să urmăriți emisiunile preferate.

Rețineți că serviciile de streaming sunt foarte inteligente și pot afla cu ușurință dacă vă conectați printr-un VPN. Prin urmare, doar câteva VPN-uri vor funcționa. În mare parte, serviciile plătite cu reputație sunt de obicei cele cu numărul maxim de adrese IP. VPN-urile gratuite continuă să fie blocate. Există VPN-uri disponibile exclusiv în scopuri de deblocare, deci verificați-le înainte de a cumpăra un serviciu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map