Cel mai bun VPN pentru SUA – Revizuirea 2020

Utilizarea unei rețele private virtuale în timp ce navigați pe internet are numeroase avantaje care beneficiază deopotrivă rezidenții SUA și expatriații. Fie că vrei evitați restricțiile de oprire, urmăriți canalele TV americane cu restricții geo-restricționate din străinătate sau navigați pe web în mod anonim, ai nevoie de un VPN. Cu toate acestea, alegerea serviciului potrivit poate fi complicat dacă ești nou în lumea VPN, mai ales că există foarte mulți furnizori acolo. Acesta este motivul pentru care am decis să vă ajut, trecând în revistă cel mai bun VPN din SUA furnizori, așa că rămâneți în jur pentru a afla mai multe.


Cel mai bun VPN din SUA 2017

Cel mai bun VPN din SUA 2020

Top 5 motive pentru a utiliza VPN în SUA

Există mai multe motive pentru care VPN a devenit atât de crucial pentru o experiență online mai bună și mai sigură. Iată-ne primele 5 beneficii VPN în SUA.

1. Protejează-ți confidențialitatea online

Rar o săptămână nu trece fără știri despre agenții guvernamentale NSA ascultă activitățile de navigare online a americanilor. Același lucru se poate spune despre ISP și grupuri de protecție a drepturilor de autor care aruncă afară DMCA (Digital Millennium Copyright Act) și aviz de încălcare a dreptului de autor stânga și dreapta.

Dacă dorești rămâi anonim online și sunt serioși cu privire la confidențialitatea online și securitatea VPN este o necesitate.

2. ocoliți oprirea

Dacă sunteți un fan sportiv american, probabil că sunteți deja bine conștienți de restricțiile de oprire care se aplică tuturor canalelor de streaming sport din Statele Unite.. MLB.tv, NHL.tv, NBA League Pass, precum și NFL GamePass, toate impun strict regional restricții de oprire care te împiedică să urmărești echipele preferate online.

Un VPN oferă o soluție de încredere care permite fanilor sportivi din SUA să ocolirea opririi. Puteți răspunde la locația dvs. online prin configurarea unui VPN pe adresa dvs. PC, Mac, iOS sau Android. Canalele în streaming vor vedea doar adresa IP pe care VPN-ul dvs. o oferă în loc de adresa dvs. IP reală.

3. Descărcați în mod anonim Torrents

Descărcați deseori fișiere cu torrent? Ei bine, de fiecare dată când descărcați un film, o melodie sau o aplicație prin uTorrent, adresa dvs. IP este adăugată la un „Torrent Swarm”. Oricine partajează același fișier vă poate vedea adresa IP. Dacă dorești descărcați fișierele torrent în mod anonim, utilizați un VPN.

4. Accesați canalele geoblocate

În timp ce SUA este numărul indiscutabil atunci când vine vorba de divertisment online, există încă servicii impresionante video-on-demand, care nu sunt doar SUA. Canalele din Marea Britanie de genul BBC iPlayer, Sky Go, ITV, și Acum TV, de exemplu, sunt foarte populare în state.

Un VPN vă permite să evitați restricțiile regionale și vizionați canale britanice, canadiene, franceze, germane sau australiene în SUA. Expații americani care trăiesc în străinătate pot utiliza, de asemenea, VPN pentru a obține o adresă IP a SUA și pentru a urmări canalele lor preferate americane în direct de oriunde în lume.

5. Hotspot WiFi public

Nu există nimic care să pună în pericol atât datele dvs. private, e-mailurile, cât și conturile bancare hotspoturi publice gratuite WiFi. Ciberneticii consideră că este foarte ușor să-ți fure informațiile sensibile atunci când ești conectat la un hotspot WiFi public, datorită faptului că aceste rețele pot fi ușor hackate.

Un VPN vă oferă asta nivel suplimentar de securitate și confidențialitate; protejându-vă de eventualele pericole online în timp ce sunteți la aeroport, școală, colegiu, spital sau un restaurant.

VPN american gratuit?

Acum că știți mai multe despre VPN-uri, trebuie să rețineți că le oferiți toate datele dvs. private și tot ceea ce faceți pe internet trece prin rețelele lor. Acesta este motivul pentru care trebuie să vă abonați întotdeauna la mărci de încredere și bine cunoscute.

Acestea fiind spuse, puteți găsi mai multe servicii de VPN americane gratuite atunci când căutați online. Cu toate acestea, înainte de a vă înscrie cu acestea Furnizori VPN „gratuite”, există anumite puncte de care trebuie să ții cont că vin la un preț ascuns.

 • VPN-urile gratuite trebuie să obțină un profit cumva, motiv pentru care majoritatea dintre ele vindeți datele dvs. private către agenții de publicitate sau alte terțe părți.
 • Având în vedere aceste servicii VPN gratuite, acestea sunt întotdeauna supraîncărcate. Ta Viteza internetului va scădea brusc ca rezultat.
 • Relații Clienți este practic absent.
 • Nu există criptare adecvată a traficului.
 • VPN-urile gratuite nu vor funcționa cel mai probabil. Până la urmă, te vei pierde timpul.

VPN-uri din SUA – Revizuirea completă

Încă testez VPN-urile de când am fost prezentat instrumentul de internet excepțional. Unii dintre ei au fost de fapt destul de slabi, având în vedere ce vă așteptați de la un astfel de software. Cu toate acestea, cei de pe această listă astăzi s-au dovedit a fi cei mai buni cu care am operat vreodată. Ajungi la deblochează canalele și protejeaza-te cu cele mai noi tehnologii.

Am examinat o mulțime de furnizori VPN și iau în considerare întotdeauna numărul Servere VPN, politică de confidențialitate, viteză, politică de rambursare și asistență pentru clienți. Nu voi spune multe aici. Citiți recenzia completă prezentată mai jos și faceți alegerea în consecință.

ExpressVPN

Examinare ExpressVPN

ExpressVPN a intrat pe primul loc pe listă, deoarece nu este doar opinia mea care certifică măreția acestui VPN. În primul rând, acest VPN oferă aprind servere rapide în 160 de locații diferite, care includ 94 de țări. Aplicația lor VPN este foarte ușor de utilizat și puteți spune că este conceput pentru a ajuta persoanele cu experiență non-tehnologică.

După ce l-ați folosit de mai multe ori în SUA (încă îl fac), vă recomand să vă abonați la acesta, deoarece nu veți găsi un serviciu mai bun.

Mai mult decât atât, acest furnizor este binecunoscut caracteristici de securitate și confidențialitate. Puteți naviga întotdeauna pe internet fără a fi necesar să vă uitați peste umeri în timp ce operați cu ExpressVPN. Aruncați o privire la alte caracteristici ale acestui furnizor VPN la abonare:

 • ExpressVPN păstrează zero jurnalele activităților dvs. de navigare O caracteristică absolut crucială pentru orice furnizor VPN care promite să vă protejeze confidențialitatea online.
 • Funcție de asistență pentru chat-ul live disponibil 24/7.
 • Peste 3.000 de servere în 94 de țări diferite.
 • Mai multe locații de server din SUA.
 • Cinci conexiuni simultane.
 • A Politica de rambursare de 30 de zile.

NordVPN

Recenzie NordVPN

NordVPN este popular printre clienții concentrați asupra vieții private datorită criptării puternice și stricte politicile fără jurnal. În plus, jurisdicția lor legală are internet necenzurat, nu există legi de păstrare a datelor și nici supraveghere guvernamentală online. Puteți atinge mai mult de 4.000 de servere împrăștiate în întreaga lume folosind șase dispozitive diferite sub un abonament.

Dacă credeți că este super, atunci ar trebui să aflați despre acestea VPN dublu caracteristică. Imaginați-vă că datele dvs. sunt criptate printr-un server, apoi re-criptate prin alt. Dublați serverele, dublați protecția. Da, aceasta este o caracteristică pe care o veți primi dacă vă înscrieți la NordVPN. Dar așteaptă, există mai multe:

 • Confidențialitate și securitate de top.
 • Ucide întrerupătorul.
 • Funcție dublă VPN.
 • Șase conexiuni simultane sub un abonament.
 • Viteze rapide – cu excepția Malaeziei!
 • Peste 4.000 de servere în 62 de țări.
 • NordVPN are minunat oferte de pret!
 • Sunt acceptate ca plată criptomonede și numerar.
 • Asistența Netflix este actualizată.

BulletVPN

Revizuirea BulletVPN

Dacă sunteți un buff TV și vă place să transmiteți emisiunile preferate la fel de mult ca mine, atunci BulletVPN este o opțiune excelentă pe care trebuie să o luați în considerare. De fapt, pe site-ul lor web, prima frază pe care o veți găsi este: „Cel mai bun VPN pentru streaming” și nu glumesc.

Compania oferă „aprind viteze rapide„Pentru utilizatori să se asigure că nu vor întâlni niciunul tamponare probleme când vizionează filme, serii, evenimente sportive sau orice altceva. În plus, folosesc caracteristici puternice de securitate și confidențialitate, cum ar fi AES 256 biți criptare și a politica zero-log.

Și dacă nu sunteți un utilizator VPN cu experiență, acestea sunt clare și ușoare ghiduri de configurare despre cum să instalați serviciul pe routerul dvs. sau despre cum puteți crea un router virtual pe PC / Mac. Dacă pot adăuga încă câteva servere la rețeaua lor, s-ar putea să se deplaseze în câteva locuri.

Pro:

 • Garanție de returnare de 30 de zile.
 • Aplicații compatibile cu PC, Mac, iOS și Android.
 • Serviciu excelent pentru clienți cu un 24/7 caracteristică chat live.
 • permite Cinci conexiuni pe cont.
 • Zero înregistrare trafic trafic.

Contra:

 • Rețea de servere mici.

SurfShark

SurfShark

Când un copil nou la școală sau la bloc ajunge, cu siguranță este intimidat de persoane mai mari. Ei bine, nu SurfShark voi. Deși este destul de nou pentru industrie, s-a dovedit un rival demn pentru toți furnizorii mari de VPN.

Rețeaua de server este destul de mică, dar conexiuni simultane nelimitate compensează. Vă puteți imagina toți membrii și prietenii familiei dvs. care operează sub același abonament? Este de asemenea foarte sigur și respectă confidențialitatea utilizatorilor prin implementarea unei prevederi stricte fără politici de jurnal. Mai multe din SurfShark mai jos:

Pro:

 • Conexiuni simultane nelimitate.
 • 14 țări; 100+ servere.
 • Lățime de bandă nelimitată.
 • Viteză nelimitată.
 • Fără politici de jurnal.
 • Protecție împotriva scurgerilor IPv6.
 • Criptare 256 biți.
 • Acceptă Torrents.

Contra:

 • Nu este o rețea de server foarte vastă.

CyberGhost

CyberGhost VPN Review

Un alt brand binecunoscut care face tăierea este CyberGhost. Cu mai mult de 15 milioane utilizatori înregistrați în toată lumea, acest furnizor oferă destul de mult pachetul de servicii, inclusiv viteză maximă, securitate, anonimat și compatibilitate. Vă puteți conecta la peste 1.000 de servere din peste 30 de țări și debloca orice site web pe care îl doriți.

CyberGhost deține un nivel foarte ridicat 4,2 / 5 rang pe Google Play Store și are peste un milion de descărcări. Dacă este atât de popular, trebuie să fie bine.

Pro:

 • Servere VPN rapide.
 • Te protejează de site-urile web dăunătoare.
 • Funcția Kill Switch.
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Până la cinci conexiuni VPN simultane.
 • Criptare puternică AES de 256 biți.
 • Fără politică de jurnal.
 • Garanție de rambursare de 30 de zile.

Contra:

 • Nu puteți plăti folosind BitCoin

Cel mai bun VPN din SUA pentru 2020 – Wrap-Up

Nu dorim să sunăm prea paranoic, dar importanța navigării pe internet în timp ce utilizăm VPN crește în fiecare zi. Nu vă luați ușor confidențialitatea online. Chiar și conturile dvs. sociale care vi s-ar părea nesemnificative ar putea oferi potențialilor ochi indivizi cu informații personale valoroase despre dvs. Sper, asta „Cel mai bun VPN din SUA” ghidul de recenzie v-a oferit o perspectivă suficientă pentru a ști care Furnizori VPN puteți avea încredere de fapt.

Un sfat final ar fi să nu folosiți gratuit VPN-uri deoarece acestea ar putea să vă pună în pericol confidențialitatea de vânzare datele dvs. către terți. Dacă un serviciu VPN pare prea ieftin, este probabil pentru că nu obțineți toate avantajele VPN.

Ați găsit util acest ghid? Spune-ne ce părere ai în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map