Cel mai bun VPN pentru Synology

A avea un loc la distanță, dar central, pentru a stoca date de pe mai multe calculatoare într-o rețea, este practic ideea din spatele unui dispozitiv de stocare rețea atașată (NAS). Aceste dispozitive la îndemână pot fi accesate și prin Internet, ceea ce face și mai convenabil pentru utilizatorii care ar dori accesul la datele lor în timpul mersului. Producătorul numărul unu al acestor dispozitive este un brand binecunoscut care are sediul în Taiwan și este cunoscut sub numele de Synology.


Cel mai bun VPN pentru Synology

Cel mai bun VPN pentru Synology

Ce este Sinologia?

Synology oferă dispozitive NAS de cea mai bună calitate, iar acest lucru le-a menținut în topul listei pentru oricine caută soluții de stocare în rețea. Acest lucru se datorează profunzimii caracteristicilor pe care le oferă dispozitivele, precum și simplității de utilizare care vine cu toate acestea. Pe lângă serviciile de stocare, firma oferă și soluții bazate pe cloud, backup și partajare de fișiere, ceea ce le face un magazin unic pentru majoritatea nevoilor dvs. de rețea.

Dacă există o problemă care aproape întotdeauna nu a fost lăsată în urmă atunci când vorbim despre stocare, securitatea acesteia. Atunci când alegeți unde să vă stocați datele, trebuie să faceți întotdeauna un pas înapoi și să vă gândiți la securitate. Va trebui să fiți sigur că, oriunde ați stoca datele dvs. este suficient de sigur pentru a descuraja pe oricine ar putea dori să pună stăpânire cu răutate. Chiar și prin oferirea de Synology pentru a cripta datele dvs. în timp ce acestea sunt stocate, va trebui totuși să vă asigurați că conexiunea dintre dispozitivul NAS și computerul dvs. este ignibilă, deoarece există atât de multe lucruri care se pot întâmpla în timp ce este în tranzit pe Internet..

După cum probabil știți, Internetul devine lent un hub al criminalității informatice care vizează utilizatorii care nu au gândit cu adevărat la nivelul de securitate implicat în ceea ce fac. Au fost furate numeroase cazuri de criptocurrency, computere cu informații valoroase hacked și persoane care au fost implicate online și toate au existat din cauza unei încălcări de securitate de care de multe ori nu a putut fi tratat. Pe măsură ce transferați datele, nu ați dori să fiți vulnerabil la astfel de situații. Cea mai bună modalitate de a vă proteja datele despre Synology este printr-un VPN.

De ce ar trebui să utilizați un VPN pentru sinologie

Abonarea la o rețea privată virtuală vă permite să criptați conexiunea și, prin urmare, asigurați-vă că datele pe care le transmiteți ajung la NAS desemnat fără probleme. Un VPN îți oferă un nivel de confidențialitate care îți păstrează chiar și ISP-ul la curent cu ceea ce faci. Acest lucru vă permite să transferați sau să accesați date fără să vă faceți griji cu privire la lăsarea urmelor. După ce v-ați abonat la un furnizor credibil și ați protejat conexiunea de orice formă de interferență externă, veți putea, de asemenea, să rulați o varietate de pluginuri, indiferent de numeroasele restricții geografice pe care le-ar putea avea.

Cele mai bune VPN-uri pentru Synology

Acest mic avantaj inteligent se extinde și la site-urile și canalele geo-blocate pe care s-ar putea să doriți să răsfoiți sau să le transmiteți. Un VPN vă permite să vă schimbați locația și să păcăliți serviciile crezând că vă bazați în zona lor locală, oferindu-vă astfel acces. Pentru a vă asigura că alegeți cel mai bun serviciu pentru utilizarea intenționată, am aliniat câteva servicii de încredere care sunt toate cele mai bune rafturi. Uitați-vă mai jos la ele.

1. ExpressVPN

ExpressVPN este un serviciu care este capabil să se asigure că datele dvs. rămân complet sigure când accesați NAS-ul dvs. Synology. Serviciul a oferit tutoriale elaborate despre modul de configurare a serviciului VPN cu Synology, în funcție de protocolul VPN pe care doriți să îl utilizați. Furnizorul din Insulele Virgine Britanice are un număr de servere care depășește puțin 2000, ceea ce vă permite să accesați dispozitivul de la distanță dintr-o gamă largă de locații.

În ceea ce privește securitatea, ExpressVPN menține criptarea AES de 256 biți și recomandă utilizatorilor să se bazeze pe protocolul OpenVPN, deoarece este cel mai sigur. Opțiunile sunt încă disponibile pentru cei care ar prefera altfel, compania sprijinind PPTP, L2TP / IPSec și SSTP. Serviciul vă permite, de asemenea, să vă conectați până la încă 3 dispozitive simultan pentru acces securizat la unitatea dvs. NAS. În gama sa de servere, există un grup special cunoscut sub numele de servere sigure pe care utilizatorii se pot baza dacă sunt în țări ostile pentru utilizarea VPN, precum și servere care acceptă torrenting. Dacă această scurtă privire de ansamblu v-a atras maximul de interes, atunci vă recomandăm să vă îndreptați spre revizuirea noastră mai completă ExpressVPN.

2. IPVanish

IPVanish este un furnizor bine respectat, care a lucrat în domeniul VPN acum de mai bine de un deceniu. Serviciul are sediul în Florida SUA și se întâmplă să dețină integral flota sa de peste 1500 de servere. Aceasta înseamnă că, dacă întâmpinați probabil o problemă cu conexiunea dvs., aceasta va fi rezolvată în interior. Asistența este disponibilă pentru utilizatorii care ar dori să utilizeze serviciul cu Synology, deși este recomandat să rămâneți cu PPTP ca protocol VPN ales.

IPVanish folosește, de asemenea, criptarea AES de 256 biți și îi asigură abonaților că niciun jurnal al traficului lor nu este niciodată memorat de către serviciu.IPVanish a fost foarte local în ceea ce privește suportul pentru utilizatorii care doresc să se torreze, garantând că vor rămâne anonimi și asigurând încât acestea nu au limite impuse traficului lor P2P. Serviciul oferă, de asemenea, o caracteristică foarte unică, proxy web SOCKS5, care vă permite să criptați conexiunea dvs. conectându-vă la serviciu prin intermediul site-ului web furnizat. Acest lucru este foarte convenabil pentru utilizatorii care ar prefera să nu descarce clientul VPN. De asemenea, IPVanish oferă atât o lățime de bandă nelimitată, cât și o schimbare de server nelimitată utilizatorilor care se înscriu cu serviciul. Pentru a afla mai multe despre ceea ce IPVanish are în magazin, aruncă o privire la IPVanish Review.

3. VyprVPN

VyprVPN este un alt concurent preferat pentru utilizatorii care doresc să-și asigure datele, deoarece serviciul face cu adevărat multe pentru a se asigura că utilizatorii se bucură de cele mai bune funcții de confidențialitate de pe piață. Furnizorul are aproximativ 700 de servere din întreaga lume pentru a vă sprijini conexiunea și oferă protocoale VPN, cum ar fi OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP și exclusiv Cameleonul. Deși este disponibil numai pentru clienții lor premium, protocolul Chameleon este una dintre adevăratele lor minuni de inovație.

Tehnologia Chameleon este utilizată pentru a scampa metadatele OpenVPN pentru a vă asigura că rămâne de nerecunoscut chiar și prin intermediul Deep Packet Inspection. Acest lucru este foarte bun dacă intenționați să utilizați VPN (sau să accesați un NAS Synology) în timp ce vă aflați într-o regiune care are cenzură profundă pe Internet și nemulțumire în ceea ce privește utilizarea VPN. VyprVPN acceptă, de asemenea, până la 5 conexiuni simultane și un client VPN care vine în diferite versiuni pentru a rula pe Windows, Android, Mac, iOS TV Smart sau chiar instalat pe router. Furnizorul este, de asemenea, unul dintre puținii care dețin în totalitate rețeaua lor de server și, în acest sens, este capabil să furnizeze peste 200.000 de IP-uri pentru utilizatorii săi să se conecteze la Internet prin. Veți putea, de asemenea, să ocoliți cenzura prin funcția sa VyprDNS și să vă bucurați de zero limite atât pentru capacele de comutare și de descărcare a serverului. Pentru mai multe informații, accesați revizuirea noastră VyprVPN.

Înfășurați-vă pentru cel mai bun VPN pentru sinologie

Intrarea dvs. în mâini greșite este un lucru pe care îl puteți evita complet folosind un VPN credibil. ExpressVPN, IPVanish și VyprVPN sunt trei exemple care sunt complet capabile să ofere o protecție adecvată online și să asigure căile de date dintre dvs. și dispozitivul dvs. NAS.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map