Cel mai bun VPN pentru tablete

Astăzi, tot mai mulți oameni se îndreaptă către tablete ca o opțiune mai bună și mai durabilă care le permite să aibă grijă de munca lor în timp ce sunt în mișcare. Versiunile mai noi vă permit chiar să atașați o tastatură și, cu cea mai recentă suprafață Microsoft Pro, puteți rula versiunea completă Windows pe care o operați în mod normal pe computer sau laptop. În ciuda tuturor acestor progrese, riscul ca informațiile dvs. private să fie furate rămâne totuși o preocupare principală. Unul mod sigur de a vă proteja tableta Android, iOS sau Microsoft de la hackeri este prin abonarea la un serviciu VPN credibil.


Cel mai bun VPN pentru tablete

Cel mai bun VPN pentru tablete

De ce tableta dvs. are nevoie de VPN

La fel ca majoritatea dispozitivelor de calcul de pe piață astăzi, tableta dvs. poate fi accesată de la distanță de către persoane cu intenții rele. Pentru cei care tind să se deplaseze foarte mult, este posibil să se bazeze pe Wi-Fi public. Făcând acest lucru, îi expune la o gamă largă de criminali cibernetici.

Un VPN vă permite să faceți două lucruri majore; ascunde-ți identitatea online și criptează-ți traficul astfel încât nimeni să nu poată afla site-urile pe care le vizitezi online. Furnizorul dvs. VPN vă atribuie o adresă IP complet nouă, iar acest lucru vă permite să accesați conținut geore-restricționat de pe site-uri și canale precum Netflix și HBO. ISP-ul dvs. este, de asemenea, scutit de monitorizarea traficului dvs., astfel încât vă permite să accesați conținut care poate fi restricționat în țara dvs..

Datorită aplicațiilor prietenoase care sunt disponibile pe Google Play Store, precum și în Apple Store, instalarea VPN a devenit extrem de ușoară.

Cum vă poate ajuta o VPN de tabletă

Un VPN de tabletă vă asigură că toate informațiile sensibile pe care le stocați sunt păstrate în siguranță împotriva hackerilor ori de câte ori accesați internetul și oferă, de asemenea, un nivel suplimentar de securitate, mai ales atunci când tranzacționați orice afacere online.

Veți putea, de asemenea, să descărcați, să toritați sau să partajați fișiere media în mod anonim, deoarece veți opera sub o adresă IP virtuală. Acest lucru vă permite să ocoliți orice restricții setate la descărcarea aplicațiilor sau accesarea site-urilor blocate.

Să aruncăm o privire asupra mai multor furnizori pe care poate doriți să-i considerați VPN pentru tabletă.  

Cele mai bune 3 VPN-uri pentru tablete

1. ExpressVPN – Cea mai bună recomandare a noastră

Faptul că a fost atât de mult timp pe piață, ExpressVPN și-a stabilit credibilitatea ca unul dintre cei mai buni furnizori de VPN din jurul mulțumită serviciului lor exemplar pentru clienți și conexiunii VPN fiabile. Aceștia au depășit kilometrul suplimentar pentru a se asigura că clienții lor Android și iOS sunt bine atenți, introducând aplicații care funcționează foarte bine pe ambele platforme..

Aplicația ExpressVPN este destul de ușor de utilizat, cu o interfață cu care este foarte plăcut să interacționezi. Conexiunea lor SSL de 256 biți funcționează de asemenea bine pentru a împiedica pe oricine să dea peste cap activitatea. În ceea ce privește serviciul pentru clienți, ExpressVPN are o echipă de asistență care este disponibilă 24/7, permițându-vă să obțineți orice probleme pe care le puteți întâmpina cu serviciul sortat imediat ce apar. Există întotdeauna cineva la celălalt capăt al serviciului de chat în direct, iar acest lucru vă permite să mențineți contactul pe măsură ce implementați pașii necesari pentru rezolvarea problemei dvs..

Pentru cei care nu sunt pe deplin convinși, ExpressVPN oferă un abonament de 30 de zile, în cazul în care dacă ați plătit serviciul, dar nu sunteți cu adevărat impresionați, puteți obține o rambursare completă și puteți începe să încercați un alt furnizor. Cu toate acestea, dacă descoperiți că serviciul lor are grijă de nevoile dvs., atunci sunteți încurajat să trimiteți ExpressVPN unui prieten. Dacă vă înscrieți, amândoi veți utiliza gratuit serviciul timp de o lună.

Dacă aveți mai multe dispozitive care trebuie să rămână protejate pe Internet, ExpressVPN are grijă de acest lucru permițându-vă să aveți un alt dispozitiv conectat sub același cont. Acest lucru funcționează bine pentru persoanele care doresc să utilizeze ExpressVPN pe tabletă, precum și telefonul sau laptopul lor. Conectați-vă pe site-ul lor aici.

2. IPVanish

Din moment ce ExpressVPN este cunoscut a fi ceva mai scump, IPVanish este o altă alternativă pe care ar putea să o iei în considerare. Serviciul lor nu este la fel de stelar ca cel al ExpressVPN, dar dacă nu vă bazați pe tableta dvs., atunci este o opțiune considerabilă.

Comparativ cu majoritatea celorlalți furnizori VPN, garanția lor de restituire de 7 zile este o perioadă destul de scurtă pentru a decide dacă serviciul îndeplinește sau nu așteptările tale. Nu este pentru un utilizator care face cunoștință cu serviciile VPN și cum funcționează.

Aplicația lor a început să funcționeze doar pe tabletă pe care o testam după mult timp. A fost nevoie de mult timp pentru a configura totul, dar, în cele din urmă, am reușit să lucrăm. Nu este rău dacă ai un pic de experiență în relația cu VPN-urile. Aruncați o privire pe site-ul lor aici.

3. BulletVPN

BulletVPN este un furnizor care încearcă foarte mult să-și îmbunătățească constant serviciile și să se ridice la nivelul poziției ExpressVPN și altele asemenea. Până acum, fac o treabă bună.

După instalarea aplicației BulletVPN pe tableta noastră, ni s-a oferit o interfață prietenoasă. Aplicația vă oferă posibilitatea de a vă conecta la serverele VPN din întreaga lume. În timp ce rețeaua VPN nu este la fel de vastă pe placul IPVanish, toate țările majore sunt acoperite.

Garanția lor de returnare de 30 de zile vă permite să testați serviciul pentru a vedea dacă este unul pentru care veți plăti confortabil. Parcurgeți site-ul web de la dvs. aici.

Top 3 VPN-uri pentru tablete: concluzie

Acum, dacă cunoașteți tipul de furnizor la care să apelați, nu există niciun motiv să vă ocupați de afacerea online fără un fel de protecție adecvată. De regulă, încercați să nu vă abonați la niciunul dintre aceste servicii VPN gratuite pe care le vedem anunțate pe Internet. Acestea vin cu atât de multe reclame și viteze suficient de lente pentru a nu vă permite să faceți nimic. Unii dintre ei chiar vând datele dvs. de trafic către terți pentru a rămâne la suprafață. Ai încredere ca un furnizor credibil ExpressVPN pentru a te feri de rău.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map