Cel mai bun VPN pentru Telegram

Cel mai bun VPN pentru Telegram


Cel mai bun VPN pentru Telegram

VPN și Telegram – o mare combinație

Cu toții avem Orientul Mijlociu pentru a mulțumi că a făcut din aplicația de mesagerie Telegram una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, toate într-un interval scurt de 4 ani. Fondată de doi frați ruși în 2013, aplicația concurează acum pentru utilizatori cu Whatsapp, Skype și Viber. Continuă să atragă o masă mare de noi utilizatori într-un ritm din ce în ce mai mare. Această utilizare pe scară largă a serviciului a fost considerată o amenințare de către diverse guverne din întreaga lume și au dus la interzicerea utilizării serviciului fără a fi luate în considerare prea mult.

Iată pașii

Dacă te bazezi pe Telegram pentru majoritatea chaturilor tale și se întâmplă că ai călătorit într-o țară în care utilizarea aplicației este interzisă, ar putea fi o idee bună să apelezi la un serviciu VPN dacă vrei să-ți continui utilizarea. Un furnizor credibil vă va permite să ocoliți toate restricțiile stabilite de furnizorii de servicii internaționale dintr-o anumită țară și să accesați serviciul fără ca nimeni să vă poată urmări sau conexiunea dvs..

Mai simplu spus, un VPN este un instrument de securitate cibernetică care conectează dispozitivul la unul dintre serverele sale într-o altă locație de pe internet. Această conexiune are ca rezultat obținerea o adresă IP diferită, anonimat complet, confidențialitate maximă și posibilitatea de a naviga gratuit pe internet. Dacă serverul la care te conectezi se află într-o altă țară, conectarea la acesta te va face să pară și tu în țara respectivă. În consecință, veți accesa conținutul acelei țări fără nicio restricție.

Întregul proces de înregistrare VPN este la fel de ușor ca A, B, C. Este nevoie de un abonament VPN valid și câteva minute pentru ca conexiunea să se întâmple și o vom prezenta chiar acum:

 1. Obțineți-vă un VPN de renume precum ExpressVPN. Beneficiați de toate ofertele sale și de politica de rambursare a banilor de 30 de zile.
 2. Faceți clic pe linkul care vă permite să descărcați aplicația VPN. Instalați-l pe dispozitiv.
 3. Acum, lansați aplicația VPN.
 4. conectare folosind contul dvs. VPN.
 5. Scanați rețeaua de servere și conectați-vă la un server unde Telegram este permis.
 6. Obțineți adresa IP a locației respective și par să se conecteze de acolo.
 7. Accesați Telegram după bunul plac în orice loc din întreaga lume.

Înainte de a explica explicit fiecare VPN și caracteristicile sale, puteți consulta acest scurt rezumat al celor mai bune VPN-uri de pe piață în acest tabel.

Cele mai bune 5 VPN-uri Telegram

Lista a 5 furnizori VPN pe care i-am pus mai jos ar trebui să facă multe pentru a vă ajuta să păstrați criptat în siguranță toate mesajele Telegram. Știm cât de dificil poate fi alegerea furnizorului VPN perfect, în special pe o piață în care majoritatea dintre ei nu sunt cu adevărat sinceri în ceea ce pot sau pot face pentru tine. Găsiți mai jos cele mai bune VPN-uri pentru utilizare cu Telegram în această listă.

1. ExpressVPN – Cel mai bun VPN pentru Telegram

ExpressVPN este chiar în partea de sus a listei noastre din mai multe motive. În primul rând, compania a proiectat cel mai ușor software cu aplicația interfața cea mai simplă. În timp ce utilizatorii navighează prin aplicație, ei pot folosi ExpressVPN Echipa excelentă de suport 24/7 pentru orice întrebare ar putea avea. Nivelul de securitate pe care această companie trebuie să îl ofere este de necrezut, deoarece folosește doar cele mai dure protocoale. ExpressVPN operează mii de servere răspândite peste tot 93 de țări. Aceasta înseamnă că nu veți avea nicio problemă să vă conectați la orice server doriți în orice locație.

 Dacă ați avut vreodată o problemă în timp ce vă conectați la internet pentru a utiliza Telegram, puteți trimite echipei de asistență un e-mail, puteți solicita un bilet de ajutor sau puteți discuta cu ei în direct. În schimbul aspecte de securitate furt, A rețea de servere largi, și servicii de primă valoare, 12,95 USD nu este altceva decât ieftin. Cel puțin, luați în considerare utilizarea lor 30 de zile garanție înapoi perioadă. Apoi veți vedea dacă doriți sau nu să continuați cu abonamentul. 

2. NordVPN

 NordVPN designerii au muncit foarte mult pentru a crea aplicații pe care utilizatorii le-ar găsi ușor și plăcut de utilizat. Este sigur să spunem că compania și-a atins cu succes obiectivul, împreună cu multe altele, precum securitatea. Compania oferă un funcție dublă VPN pentru că pur și simplu unul nu este suficient. La fel de sigură este această VPN. Vorbind despre securitate, faptul că NordVPN are sediul în Panama îl face și mai sigur. Locația sa îl împiedică să fie supus legilor de păstrare, adică este nu este obligat să prezinte niciun jurnal pentru oricine – dacă este păstrat. Dar, cel mai probabil, nu, luând în considerare politica de înregistrare zero

De asemenea, serviciul vă permite să vă conectați la șase conexiuni simultane. Puteți partaja conexiunea VPN cu șase dispozitive diferite. Caracteristicile acestui furnizor sunt mai mult decât sigure. Puteți fi sigur că nivelul de securitate va face dificil pentru terți să vă urmărească. 

3. IPVanish

IPVanish este un furnizor VPN care înaintează includerea unui DNS inteligent gratuit pentru oricare dintre clienții interesați. Deși serviciul lor Smart DNS nu se poate compara cu adevărat la nivelul de securitate oferit de VPN, totuși ajută la grija secțiunii pieței care trebuie doar să facă câteva lucruri cu identitatea lor ascunsă. Utilizatorii care apelează la IPVanish pentru nevoile lor de securitate vor putea să plătească serviciul în mod anonim prin Bitcoins și să efectueze transferuri de fișiere P2P fără a fi nevoie de griji.

Diversitatea funcțiilor oferite de serviciu este de asemenea impresionantă, cu instrumente ale utilizatorilor precum comutator automat de ucidere și protecție împotriva scurgerii DNS fiind inclus cu serviciul. Deși IPVanish are sediul în SUA, IPVanish nu păstrează jurnalele de utilizare ale clienților săi.

4. VyprVPN

Utilizatorii care se abonează la VyprVPN vor ajunge să iubească și să îi aprecieze Tehnologia Chameleon, care funcționează prin ambalarea metadatelor de pachete într-un a adăugat un strat de criptare, astfel, sunt inteligente toate guvernele care efectuează inspecții profunde despre pachete. După ce metadatele vor fi zguduite, veți avea acces fără restricții la Telegram și veți putea să vă bucurați de el fără nicio formă de filtre sau blocuri care pot fi aplicate în conexiunea dvs..

Un alt plus major este acela VyprVPN deține toate lor 700 de servere, ceea ce înseamnă că sunt responsabili direct de gestionarea problemelor legate de conexiunea la server. Serviciul oferă software bine construit pentru orice platformă utilizați Telegram pe, fie pe Windows, Mac, Linux iOS sau Android. Puteți încerca serviciul lor gratuit, dar vor trece doar trei zile până când vi se cere să achiziționați un abonament.

5. CyberGhost

Încheierea listei noastre este CyberGhost, un furnizor care are sediul în România și este departe de regulile de păstrare a datelor care pot fi aplicate asupra lor. Serviciul are aproximativ 850 de servere împrăștiate în întreaga lume, și au sediul în peste 30 de țări. Obișnuiau să ofere un versiune gratuită pentru utilizatori pentru a testa, dar, din păcate, a fost întrerupt. Au crezut că este mai bine să aibă un Politica de garanție înapoi de 30 de zile, unde utilizatorii ar putea să lucreze cu software-ul lor ușor de utilizat și să obțină o opțiune de caracteristici unice oferite de serviciu, cum ar fi alegerea de a alege propriul server sau configurarea software-ului pentru a face exact ceea ce doriți să facă în acest moment, de exemplu, deblocați streamingul sau deblocați site-urile web. Utilizatorii Telegram vor găsi „funcția de protecție a aplicației ” destul de util, deoarece vă va cripta conexiunea și vă va permite să utilizați Telegram de oriunde.

Cel mai bun VPN pentru revizuirea Telegram – Verdict

Înainte de a vă abona la oricare dintre furnizorii pe care i-am enumerat mai sus, ar putea fi mai bine să le încercați versiuni gratuite sau înapoi în garanție doar pentru a vedea cât de bine îți plac. Aveți întrebări sau comentarii pe care doriți să le transmiteți? Lasă-le în secțiunea de comentarii și te vom contacta cât mai curând posibil. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map