Cel mai bun VPN pentru Thailanda

Nu se spune că Thailanda este similară cu China în ceea ce privește restricțiile pe Internet, dar vecinul de lângă ea ar fi putut inspira legile opresive care guvernează Internetul acolo. În 2014, Freedom House a acordat Thailandei un scor de 62 (adică nu este gratuit) pentru libertatea internetului. Cenzura pe internet în Thailanda a crescut an de an, cu accent pe crimele care jignesc monarhia (lèse majesté), probleme politice și probleme care amenință securitatea națională. VPN-urile pot îmbunătăți experiențele online ale utilizatorilor în Thailanda. Nu numai că aceste rețele private sunt compatibile cu sistemele de operare PC, Mac, Android și iOS, dar garantează și securitatea și libertatea internetului.


Cel mai bun VPN pentru Thailanda

Cel mai bun VPN pentru Thailanda

Cel mai bun VPN din Thailanda s-a rezumat

În cazul în care nu doriți cu adevărat să parcurgeți analiza de mai jos, am rezumat cele mai bune VPN-uri pentru Thailanda pentru dvs. aici:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. VyprVPN
 5. IPVanish

Este nevoie de un VPN în Thailanda?

Cenzura pe Internet există în Thailanda, ceea ce înseamnă că navigarea și rețeaua gratuită sunt practici neobișnuite. Acest lucru a devenit un șoc cultural pentru expatriații care călătoresc în țara din Asia de Sud. Accesarea în siguranță a Internetului nu este garantată, de asemenea, într-o țară în care traficul online al utilizatorilor este monitorizat. Faptul că în Thailanda există platforme web parțial blocate, cum ar fi Google, Wikipedia și platforme de socializare, justifică necesitatea urgentă de VPN.

ISP-urile thailandeze precum 3BB sunt, de asemenea, cunoscute pentru a aplica deturnarea DNS. Asta înseamnă că sunteți forțat să utilizați aceste adrese de server DNS ISP chiar și atunci când configurați manual setările dvs. DNS. Făcând acest lucru, ISP-urile thailandeze pot dicta ce site-uri puteți accesa și care dintre cele nu sunteți. Folosirea VPN este o soluție perfectă pentru a evita deturnarea DNS.

Acces la Internet în Thailanda

Faptul că Thailanda este printre primii 25 din lume pentru că a fost supusă atacurilor malware și estimarea că 90% din rețeaua sa este infectată de acest tip de software face ca conectarea la Internet să fie complet nesigură. Guvernul este mult prea preocupat de urmărirea disensiunilor politice, de faptul că a împins cybercrimes la margine. Guvernul din Thailanda a restricționat accesul la peste 100.000 de site-uri web, ceea ce face incredibil de greu utilizatorilor să se bucure de lucru online.

Cele mai bune VPN-uri pentru Thailanda

Alegerea unui VPN poate părea o sarcină dificilă pentru cei care nu au cunoștințe și experiență, motiv pentru care suntem aici pentru a vă prezenta cele mai bune VPN-uri pe care să le utilizăm în Thailanda.

ExpressVPN

Acest serviciu VPN este unul dintre cele mai bune de pe piață. Oferă servere excelente de viteză de internet, în afară de viteze impresionante de tunelare. ExpressVPN are peste 1500 de servere distribuite în 94 de țări. Acest VPN utilizează o criptare fiabilă de 256 biți și nu are o politică strictă de logare, care asigură confidențialitatea și securitatea. Alte caracteristici includ comutatorul nelimitat de server, datele și lățimea de bandă, 3 dispozitive conexiune simultană și o politică de rambursare de 30 de zile.

BulletVPN

BulletVPN oferă protocoalele VPN standard: OpenVPN, L2TP / IPSec, IPSec, IKEv2, PPTP. Un VPN Open oferă cel mai înalt nivel de securitate și performanță din toate protocoalele și nu multe VPN-uri oferă protocolul IKEv2. Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, Mac OSX, Android, iPhone și iPad și sunt ușor de utilizat. BulletVPN au o politică strictă de neînregistrare care face apel la o audiență care le valorizează confidențialitatea. Acestea fiind spuse, acestea oferă și servicii care deblochează conținutul, printre care American Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video în Thailanda. La fel ca alți furnizori de servicii VPN de top, BulletVPN are o garanție generoasă de returnare de 30 de zile.

NordVPN

Acesta este un serviciu excelent pentru Thailanda pentru securitatea sa incontestabil. O criptare SSL pe 2048 biți oferă utilizatorilor săi cea mai bună protecție, în special atunci când sunt conectați la wifis-uri publice. Chiar și cu serverele din peste 62 de țări, viteza este încă cea mai rapidă. NordVPN permite, de asemenea, ocolirea tuturor tipurilor de conținut restricționat, care pot fi de mare ajutor în Thailanda.

VyprVPN

Acest furnizor de servicii are sediul în SUA și are peste 700 de servere în toată lumea. Acest furnizor folosește protocoale populare de criptare pentru a asigura securitatea online. Lucrul bun este că VyprVPN este compatibil cu toate dispozitivele de operare. VyprVPN oferă, de asemenea, viteze excelente de server cu lățime de bandă nelimitată, adrese IP și comutare gratuită între serverele sale.

Cel mai bun VPN pentru Thailanda

Într-o țară puternic cenzurată precum Thailanda, confidențialitatea și libertatea sunt virtuți de neatins. Pentru a dobândi libertate în timp ce navighează pe internet, trebuie să pună mâna pe un VPN, atât de sigur încât guvernul Thailandei ar fi pe scaunul orb. Pentru a evita legile și cenzurile restrictive ale Thailandei, trebuie să accesați cea mai bună VPN de acolo, iar acestea includ cele menționate mai sus. Spuneți-ne ce VPN considerați că este cel mai potrivit pentru Thailanda.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map