Cel mai bun VPN pentru The Dark Web și Darknet revizuit

Cunoscut și sub denumirea de Darknet, Dark Web este ceea ce majoritatea oamenilor ar dori să considere o piață neagră virtuală, unde se vând bunuri ilegale sau interzise care nu ar fi în mod normal accesibile pe Internetul normal. Este o rețea asemănătoare cu cea din lumea întreagă, dar diferă doar prin faptul că poate fi accesată numai cu rețele anonime, cum ar fi TOR sau Project Freenet. Genul de lucruri pe care le veți găsi aici includ droguri, software ilegal sau chiar arme de distrugere în masă.


Cel mai bun VPN pentru The Dark Web și Darknet revizuit

Cel mai bun VPN pentru The Dark Web și Darknet revizuit

Cel mai bun VPN pentru The Dark Web și Darknet – Introducere

Se întâmplă o mare represiune în cazul în care agențiile guvernamentale din întreaga lume colaborează pentru a identifica majoritatea utilizatorilor de pe această platformă și fac acest lucru prin încercarea de a traversa infrastructura rețelei. NSA este în special interesat de oricine încearcă să acceseze Darknet-ul ca „extremist”, deoarece acest tip de oameni par a fi gata să se angajeze în majoritatea formelor de comerț ilegal. Printr-un efort combinat, furnizorii de Internet din anumite state din întreaga lume lucrează pentru a-i semnaliza pe utilizatorii Darknet sau Tor, efectuând o inspecție amănunțită a pachetelor de date. În țări precum Marea Britanie sau SUA, „comenzile gag” existente obligă ISP-urile să monitorizeze ce au de făcut utilizatorii lor, fără a lăsa pe nimeni altcineva să știe că fac.

Cea mai bună modalitate de a vă asigura că nu veți obține niciun dezavantaj legal atunci când accesați conținut cenzurat sau chiar să postați informații controversate online, este să utilizați o conexiune VPN validă. Acest lucru vă va asigura ISP-ul dvs. nu va vedea ce faceți online și va evita confruntările cu guvernul. Ar fi deosebit de important dacă intenționați să vă conectați pe Dark Web din orice motiv aparent. Acum, deoarece înțelegem că alegerea unui serviciu VPN care va oferi o protecție completă poate fi uneori o provocare, am trecut de problemele de a testa un număr și de a veni cu 4 care merită atenție:

Cele mai bune 4 VPN-uri pentru Dark Web și Darknet

ExpressVPN

Ca unul dintre cele mai populare servicii de acolo, ExpressVPN face mult pentru a oferi un nivel ridicat de servicii de calitate clienților săi. Fiind bazat pe Insulele Virgine Britanice înseamnă că sunt complet libere de orice legi care i-ar putea obliga să păstreze datele utilizatorului lor. De asemenea, autoritățile precum DMCA nu au nicio modalitate de a identifica utilizatorii înscriși pentru acest serviciu și, prin urmare, nu pot urmări ceea ce este vizualizat online de către cine.

Garanție de returnare a banilor de 30 de zile

Una dintre metodele anonime pe care le puteți utiliza pentru a plăti serviciul este prin Bitcoins. Pentru majoritatea oamenilor, acest lucru este foarte preferat, dar există o varietate de alte opțiuni disponibile, cum ar fi depozitul direct sau transferurile de numerar. Rețeaua lor mare de servere din întreaga lume vă asigură un serviciu care este atât de încredere, cât și demn de plătit.

BulletVPN

Al doilea pe lista noastră este BulletVPN, un alt prestator de servicii cunoscut. Acești tipi promit că veți avea o conexiune fiabilă până la capăt și veți evita eventualele reduceri ale vitezei dvs. mai ales atunci când transmiteți videoclipuri. Nivelul de confidențialitate oferit este susținut de 5 protocoale de securitate, care sunt OpenVPN, IKEv2, PPTP, IPSec și L2TO / IPSec. Toate aceste cinci lucrează împreună pentru a vă asigura că conexiunea dvs. rămâne criptată.

În ceea ce privește prețul, BulletVPN oferă 3 planuri flexibile, care vin toate cu aceleași avantaje, singura diferență fiind cât de des se fac plățile. Puteți opta pentru opțiunea lunară, intervalul de 6 luni sau chiar abonamentul anual. În cazul în care doriți mai întâi să vă testați serviciul înainte de a face angajamentul, garanția lor de returnare a sumelor de 30 de zile ar trebui să vă ușureze. Această politică vă permite să vă revendicați banii în primele 30 de zile, dacă considerați că serviciul lor nu vă impresionează atât de mult. Metodele de plată sunt de asemenea variate, majoritatea vă permit să efectuați plăți în mod anonim.

Cu servere în 22 de țări și numărând, BulletVPN este cu siguranță un furnizor de servicii pe care vă puteți baza pentru o conexiune stabilă, prin intermediul navigării dvs..

NordVPN

Dacă ați căutat un serviciu VPN pentru a vă proteja datele, nu așteptați cu nerăbdare o companie care păstrează un registru al istoricului dvs. de navigare pentru ei înșiși. NordVPN își îndeplinește această așteptare asigurându-și clienților că niciunul din istoricul lor nu va fi înregistrat, iar acest lucru este ușurat prin faptul că acestea au sediul în Panama. Legile de acolo nu sunt la fel de stricte ca SUA, deci nu sunt obligați să țină vigilență asupra accesului abonaților lor prin serverele lor.

Un mare plus de care utilizatorii NordVPN se bucură este criptarea SSL de 2048 biți pentru OpenVPN. Cei care nu suntem foarte familiarizați cu jargonul nu trebuie să ne îngrijoreze; aceasta înseamnă doar că nivelul de securitate oferit este mai mare decât cel obișnuit. De asemenea, NordVPN se remarcă prin oferirea atât a garanției de returnare a banilor de 30 de zile, cât și a perioadei de încercare gratuită de 3 zile. Este o combinație care va fi greu de găsit în altă parte. De asemenea, permit ca până la 6 dispozitive să se conecteze simultan la serverele lor VPN sub un singur cont. Acest lucru este foarte bun dacă doriți să protejați mai multe dispozitive împotriva oricărei supravegheri.

IPVanish

Din toate alegerile noastre de top, IPVanish este singurul serviciu care se bazează efectiv în SUA. Acest lucru nu este neapărat un lucru rău, deoarece nu înseamnă că este mai puțin sigur sau sigur ca un serviciu VPN. Cele 500 de servere pe care le-a împrăștiat în întreaga lume le clasează cu ușurință printre primii 5 furnizori cu o rețea mare, iar acesta este unul dintre cei mai mari motivatori pentru clienții lor. Planul de prețuri este, de asemenea, flexibil, cu pachete care permit plata pentru fiecare, trei și 12 luni. Cu toate acestea, serviciul nu are nicio perioadă de încercare gratuită. Este o garanție de returnare a banilor de 7 zile, care permite clienților să își testeze serviciul într-un interval de 7 zile. Dacă nu le place, pot opta pentru o rambursare, dar numai în limita acestei 7 zile.VPN de top pentru Kodi

IPVanish este cunoscut și pentru faptul că este afiliat cu o serie de servicii de jocuri. Parteneriatul lor cu Lag Assassin le permite abonaților să se bucure de experiența completă a jocului online, fără a lăsa loc pentru niciun fel de retardare.

VPN-uri de top Darknet – concluzie

Accesarea Dark Web devine mult mai ușoară dacă știi ce servicii VPN au încredere. Cele patru menționate mai sus au fost testate și aprobate de echipa noastră, așa că nu ar trebui să vă ofere nicio problemă odată ce v-ați înscris. Suntem deschiși la orice feedback pe care l-ați putea avea dacă ați avansat și ați înregistrat; lăsați-le mai jos la secțiunea de comentarii și vom fi siguri că vom răspunde.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map