Cel mai bun VPN pentru tăieturile de prindere

Ce este cel mai bun VPN pentru tăierea cablurilor? De când a declanșat revoluția de mare viteză, o mulțime de spectatori de televiziune prin cablu trec acum la opțiunile mult mai bune oferite prin serviciile de streaming pe internet. Acest lucru a lăsat majoritatea emisiilor de cablu TV într-o frenezie despre ce trebuie să facă, deoarece le va fi foarte dificil să se potrivească atât cu varietatea, cât și cu caracteristicile oferite prin intermediul noilor concurenți. Pe măsură ce se vor consolida în următoarea lor mișcare, noii tăietori de cabluri vor trebui să ia ceva timp pentru a face cunoștință cu această lume a „streamingului” și a „video la cerere”, aducând la revedere contractelor pe termen lung și abonamentului nejustificat la cablu înalt. prețurile în proces. Aplicațiile VPN au devenit, de asemenea, o parte esențială a cutiei de instrumente a oricărui tăietor de cabluri atunci când renunțați la TV prin cablu. În revizuirea de mai jos, vom arunca o privire asupra celor mai buni furnizori de servicii VPN pentru tunsori în Statele Unite.


Cea mai bună recenzie VPN de tăiere a cablurilor

Cel mai bun VPN pentru tăieturile de prindere

Serviciile de difuzare au contrareul lor prea mult

Nu există nici o îndoială că creșterea serviciilor de streaming de sine stătătoare ne-a oferit tuturor o opțiune viabilă de a viziona televizorul fără cablu pe dispozitivele de streaming precum Apple TV, Roku, televizoare inteligente, Amazon Fire TV Stick și chiar console de jocuri precum Nintendo Switch , Xbox One și PS4. Printre numeroasele lucruri pe care trebuie să le învețe noile tăietori de cabluri se pot înțelege numeroasele licențe și restricții care guvernează care sunt emisiile în ce regiuni. Aceste legi sunt în mod normal stipulate atunci când un serviciu dobândește drepturile de difuzare pentru a transmite un anumit spectacol în cadrul serviciului său. Acest lucru înseamnă că nu fiecare regiune va avea parte de același tip de conținut ca toate celelalte regiuni. Cel mai bun exemplu pentru a ilustra acest lucru ar fi modul în care serviciul de streaming Netflix are diferite site-uri web pentru spectatori diferiți în funcție de locația lor. Există Netflix Marea Britanie, Netflix SUA, Netflix Canada și așa mai departe. 

Dintre toate aceste canale, American Netflix este cel cu cele mai recente filme, seriale, documentare sau emisiuni. Majoritatea emisiilor TV apar prin acest canal înainte de a fi încărcate în alte regiuni, ceea ce înseamnă că publicul american va primi întotdeauna cele mai recente despre aproape tot. Ca un nou tăietor de cabluri, este important să ne dăm seama încă de acum, că nu trebuie să fie așa. Există o soluție la care vă puteți orienta, care vă va ajuta să ascundeți locația dvs. și să faceți posibilă accesarea oricărei regiuni Netflix doriți. Am acoperit, de asemenea, o listă cu cele mai bune alternative de televiziune prin cablu pentru tăieturile de cablu. 

În plus, dacă sunteți fan sportiv, s-ar putea să vă confruntați cu anumite blocaje atunci când încercați să urmăriți online echipa dvs. MLB, NFL, NBA sau NHL preferate. Restricțiile de oprire au fost implementate inițial pentru a proteja furnizorii de cablu. Deși conceptul a devenit destul de învechit, întreruperile sunt încă în curs de implementare în Statele Unite și Canada până în prezent.

Modul în care un VPN poate ajuta tăietorii de cabluri

O rețea privată virtuală, prescurtată drept VPN, este singura soluție de care aveți nevoie pentru a avea acces nu numai la alte versiuni ale Netflix, ci la sute de alte servicii de streaming care s-ar putea să nu vă permită nici măcar să transmiteți de la ele cu amabilitatea locației dvs. Un serviciu VPN credibil facilitează toate acestea prin furnizarea rețelei de servere la distanță la care ar putea fi nevoie să vă conectați. După ce vă conectați la oricare dintre aceste servere, veți putea accesa canale geore restricționate care nu ar avea nici măcar o idee despre locul în care le veți accesa. Printr-un serviciu VPN, le-ați păcălit să „gândească” că vă aflați într-o regiune care se află pe lista lor albă.

Același proces permite tăietorilor de cabluri să ocolească restricțiile de oprire impuse canalelor de streaming sportiv, inclusiv MLB.tv, ESPN, NBC Sports, NHL.tv, NBA League Pass și NFL Game Pass.

Acestea fiind spuse, un serviciu VPN are și o serie de funcții pe care majoritatea oamenilor le consideră foarte utile. Vedeți, scopul principal al unei rețele VPN este acela de a cripta conexiunea unui utilizator. Aceasta înseamnă protejarea tuturor datelor care sunt transmise de pe dispozitivul unui utilizator VPN. De asemenea, un VPN ascunde nu numai locația unui utilizator, ci și datele personale. Acest lucru împiedică orice infractor cibernetic prost intenționat să pună mâna pe datele dvs. pentru a șantaja sau extorta de la dvs..

Cel mai bun VPN pentru tăietori de cabluri

Există aproximativ 800 de furnizori în industria VPN de astăzi. Unii dintre ei chiar își oferă serviciile gratuit și, întrucât nu este capabil să se poată susține în acest sens, ei continuă să vândă istoricul de navigare către terți. Acest lucru este cel mai important punct al înregistrării cu un serviciu VPN, și de aceea oferim un cuvânt de precauție oricui se gândește să se înscrie la acești furnizori dubioși. În schimb, vă sugerăm să vă înscrieți la oricare dintre acești furnizori extrem de examinați pe care îi enumerăm mai jos.

1. ExpressVPN

ExpressVPN a fost fondată în Insulele Virgine Britanice în 2009 și a devenit un furnizor VPN de nivel superior care a dovedit că serviciul lor este unul pe care te poți baza pe deplin. Serviciul are aproximativ 2000 de servere din întreaga lume, care sunt bine protejate prin intermediul criptării AES de 256 biți ExpressVPN. Serverul asigură pe oricine se înscrie la respectarea strictă a politicii lor de înregistrare zero și oferă, de asemenea, posibilitatea de a se conecta până la 3 dispozitive simultane la conexiunea lor. ExpressVPN a câștigat premii laudând serviciile sale excepționale de îngrijire a clienților, astfel încât puteți fi siguri că echipa lor va avea întotdeauna spatele ori de câte ori întâmpinați o problemă. ExpressVPN are, de asemenea, servere sigure, pe care se pot baza utilizatorii cu sediul în zone foarte restrictive, cum ar fi China, pentru a lucra în continuare în jurul restricțiilor și pentru a accesa orice site-uri de streaming și canale pe care le doresc. De asemenea, clienții sunt încurajați să aducă alți abonați prin luna de serviciu gratuită care este oferită atât trimiterului, cât și arbitrului ori de câte ori un nou utilizator se înscrie. Aplicația furnizorului este de asemenea ușor de navigat, ceea ce o face foarte potrivită pentru newbies-ul VPN absolut. Aplicațiile sunt, de asemenea, sigur că funcționează cu orice dispozitiv mobil care rulează Windows, iOS, Mac OS sau Android ca sistem de operare. Dacă vă interesează acest serviciu, aruncați o privire la recenzia noastră ExpressVPN pentru a afla tot ce trebuie să știți despre el.

2. NordVPN

NordVPN este un alt veteran al industriei a cărui echipă și-a luat timpul să afle ce își doresc cu adevărat clienții și și-a dat seama de o modalitate de a le livra acestora. Acest furnizor cu sediul în Panama are aproximativ 4000 de servere la rețeaua sa, iar acest lucru oferă acces la o serie de site-uri mai mari decât ceea ce alte site-uri consacrate sunt capabile. Furnizorul are, de asemenea, câteva caracteristici unice care îl fac să se distingă de restul, cea mai notabilă fiind serviciul lor de criptare dublă. Această caracteristică folosește rețeaua mare de servere la care furnizorul are acces, permițând utilizarea a două servere în loc de una. Acest lucru înseamnă de două ori nivelul de criptare AES de 256 biți pe care l-ați obține de la alți furnizori, iar acest lucru vine în continuare cu opțiunea de a conecta până la încă 6 dispozitive sub același cont. Beneficiile adăugate, cum ar fi un comutator automat de ucidere, protecția împotriva scurgerii DNS și Tor peste VPN sunt de asemenea incluse în pachet, toate astfel încât să puteți fi sigur atât de securitatea online, cât și de anonimat când utilizați NordVPN. Pe lângă toate acestea, utilizatorii se bucură, de asemenea, de o experiență de navigare mai bună datorită funcției CyberSec proprie a NordVPN, care este responsabilă pentru păstrarea tuturor reclamelor și malware-ului nedorit în timp ce navigați. Există aici o recenzie NordVPN foarte bine făcută, pe care am recomandat să o parcurgeți dacă doriți să aveți NordVPN ca furnizor ales.

3. VyprVPN

Nu am fi făcut dreptate la această listă dacă nu am fi inclus VyprVPN. Acest furnizor foarte capabil are aproximativ 700 de servere înregistrate în rețeaua sa, intenționând să se extindă foarte mult în curs. Aceste servere oferă un număr de până la 200.000 de IP-uri, care pot fi utilizate pentru a stabili conexiuni protejate indiferent de oriunde ar fi utilizatorul. Serviciul este înalt printre ceilalți furnizori, pur și simplu datorită faptului că dețin pe deplin toate serverele și sunt bine monitorizate și controlate de la baza lor din Elveția. Serviciul este renumit pentru a fi pionierii propriilor inovații în industria VPN, iar unul dintre cele mai populare până în prezent este protocolul lor Chameleon. Acest serviciu scapă metadatele pachetului OpenVPN, permițându-i astfel să nu fie detectat chiar și după inspecția profundă a pachetelor. Acest lucru înseamnă că datorită tehnologiei, utilizatorii VyprVPN vor putea să se bazeze pe criptarea bazată pe OpenVPN pentru a accesa site-urile și canalele preferate chiar și în zonele care nu împiedică utilizarea unei VPN. VyprVPN oferă, de asemenea, aplicații VPN bine construite, ușor de utilizat, care sunt disponibile în versiuni care pot rula pe Mac, Android, iOS, Windows, precum și pe televizorul dvs. inteligent. Am explicat în detaliu ce vă oferă acest furnizor pentru examinarea noastră VyprVPN, așa că dacă sunteți interesat, luați un minut sau două și parcurgeți-l.

Cel mai bun VPC CordCutters rezumat

De-a lungul timpului, am testat destul de mulți furnizori de servicii VPN. Iată cele mai bune alegeri ale noastre când vine vorba VPN-uri de top pentru tăierea cablurilor:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. VyprVPN
 4. BulletVPN
 5. IPVanish
 6. CyberGhost
 7. VPN HideMyAss
 8. Acces la internet privat
 9. PureVPN
 10. PrivateVPN

Cel mai bun VPN pentru tăietori de sfoară – Cuvinte finale

Numărul de canale sau emisiuni pe care le veți găsi prin serviciile de streaming depășește cu mult ceea ce spectatorii de televiziune prin cablu pot accesa, dar odată ce adăugați un serviciu VPN credibil în toată ecuația, ceea ce obțineți este o lume a canalelor pe care nu le-ați face chiar să fie în măsură să cuantifice. Obțineți un VPN și dezlănțuiți adevăratul potențial al Internet TV.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map