Cel mai bun VPN pentru Tinder

este posibil să schimbați-vă locația pe Tinder? Care este cel mai bun VPN deblochează Tinder de oriunde? Întâlnirea online este un moft care continuă să fie o alternativă care ar putea ajuta la satisfacerea unui potențial interes de dragoste, iar Tinder continuă să fie în fruntea acestei tendințe în creștere. Lansat în 2012, Tinder a făcut posibilă mii de cupluri să discute și să se întâlnească, bazându-se doar pe faptul că oricare dintre părți a trecut sau nu la dreapta sau la stânga pe profilul partenerilor lor. Aplicația funcționează utilizând locația GPS pentru a găsi mai mulți utilizatori potențiali în codul dvs. de zonă, care se încadrează în parametrii de căutare pe care i-ați specificat ideal. Tinder a făcut posibilă utilizatorilor iOS și Android să-și crească cercurile sociale, iar cu acesta având peste 1000 de swip-uri pe zi, viitorul rămâne încă foarte luminos pentru această aplicație de întâlnire online.


Cel mai bun VPN pentru Tinder

Cel mai bun VPN pentru Tinder

De ce Tinder este blocat sau interzis?

Singura problemă pe care o puteți întâmpina în timpul utilizării Tinder este restricțiile setate de majoritatea furnizorilor de rețele Wi-Fi care se află în locuri precum locul de muncă sau școala. În unele țări, aplicația Tinder este blocată cu totul. Restricțiile sunt menite să descurajeze utilizarea Tinder și a altor aplicații în astfel de spații, astfel încât fiecare să se poată concentra pe ceea ce trebuie să facă. Restricțiile pot fi, de asemenea, stabilite de ISP-uri. În Marea Britanie, abonații rețelei Three au raportat că au găsit un moment greu în accesarea Tinder, iar unii au speculat că acesta este rezultatul filtrelor instituite de serviciu. Aceasta și multe incidente mai nereportate în care utilizatorii nu au reușit să acceseze aplicația constituie baza utilizării unei VPN. 

Deblocați Tinderul cu VPN

Tinder este o aplicație distractivă de utilizat, deoarece vă permite să vă conectați foarte ușor cu oameni cu sediul în diferite locații. Cea mai bună modalitate de a ocoli oricare dintre blocurile care ar fi putut fi impuse serviciului este să vă criptați conexiunea printr-o VPN. O rețea privată virtuală vă permite să vă conectați la serverele la distanță, care apoi vă criptați conexiunea și vă permit să lucrați în jurul oricărui bloc de rețea care poate fi impus de administratorul de rețea sau chiar de ISP-ul dvs..

Această formă de criptare ascunde, de asemenea, activitățile dvs. online și, făcând acest lucru, este destul de dificil pentru ISP-ul dvs., precum și pentru orice alți utilizatori care nu au intenție să vă localizeze. Datele dvs. personale sunt de asemenea ascunse, iar acest lucru vă protejează de influența cyber criminali sau atacuri cibernetice.

O conexiune VPN vă permite, de asemenea, să alegeți de unde doriți să vă vedeți. În acest caz, acest lucru este destul de util, deoarece Tinder are un serviciu premium în care puteți trece prin profilurile persoanelor dintr-o zonă diferită. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la orice servere bazate în noua dvs. locație și veți avea o idee despre cum arată piscina de întâlniri de acolo. Acest lucru este destul de util mai ales dacă intenționați să vizitați zona menționată într-un timp scurt. Puteți urma acești pași pentru a debloca Tinder folosind un furnizor de servicii VPN, cum ar fi ExpressVPN, de exemplu:

 1. Înscrieți-vă pentru un cont ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația ExpressVPN pe același dispozitiv pe care îl utilizați Tinder. Android, iPhone și iPad sunt acceptate.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă utilizând contul ExpressVPN.
 4. Conectați-vă la o locație VPN unde Tinder nu este blocat.
 5. Începeți să alunecați.

Este nevoie de toate pentru a debloca Tinder de oriunde în lume, fie el la școală, la serviciu sau chiar într-o țară în care Tinder este interzis..

Cel mai bun VPN pentru Tinder

Există o mulțime de furnizori pentru a alege de acolo, așa că trebuie să știți despre caracteristicile pe care ar trebui să le aveți în vedere atunci când căutați un serviciu ideal. În această revizuire, am avut în vedere o serie de factori pe care ar trebui să-i aibă toți furnizorii demni. Ne-am concentrat pe furnizorii care au criptare de grad militar, o rețea mare de servere și atât o ofertă de încercare, cât și o garanție de returnare a banilor pentru utilizatorii potențiali care pot testa serviciul. Iată lista noastră

1. ExpressVPN

ExpressVPN este unul dintre foarte puțini furnizori care a obținut o recunoaștere considerabilă pentru activitatea sa și continuă să ofere servicii de calitate superioară. Fondată în 2009, ExpressVPN are mai multe cunoștințe de piață pentru a oferi utilizatorilor săi cea mai bună valoare pentru bani, iar rețeaua sa de aproape 2000 de servere este excelentă nu numai pentru aplicația Tinder, ci și pentru navigarea rapidă și sigură. Serviciul are sediul în Insulele Virgine Britanice, ceea ce înseamnă că nu va fi nevoie să vă stocați niciunul din jurnalele dvs. de navigare, întrucât nu există jurisdicție de date în care se află țara. Acest lucru permite furnizorului să ofere o politică de logare zero foarte solidă.

ExpressVPN oferă o gamă largă de protocoale și, în acest sens, oferă o gamă largă de alegeri pentru clienții săi. Abonații sunt liberi să aleagă dintre OpenVPN, TCP / UDP. SSTP, L2TP / IPSec și PPTP ca protocoale preferate. Există, de asemenea, opțiunea de a utiliza serviciul lor Smart DNS, care este rulat pe fiecare dintre serverele lor și face conexiunile utilizatorului mai sigure și mai sigure. Serviciul permite, de asemenea, utilizatorilor să înregistreze până la 3 dispozitive sub un abonament, dar dacă utilizatorii optează pentru aplicația de router, vor putea asigura mai mult de trei. Dacă doriți să faceți acest lucru, puteți găsi, de asemenea, mai multe informații despre acest serviciu prin intermediul ghidului nostru de revizuire ExpressVPN.

2. CyberGhostVPN

CyberGhost VPN are sediul în România și este, de asemenea, unul dintre puținele servicii care au o rețea la fel de extinsă ca 1300 de servere. Serviciul acceptă OpenVPN, L2TP / IPSec și IKEv2 (iOS) ca protocoale VPN și oferă, de asemenea, o protecție Wi-Fi puternică pentru utilizatorii săi care intenționează să se conecteze la rețelele publice. Serviciul asigură rapid clienților că niciunul din jurnalele lor de utilizator nu este stocat, dar ține un număr de date care îi vor ajuta să își îmbunătățească serviciul, cum ar fi gradul în care serverele sunt utilizate. CyberGhost are, de asemenea, cu mândrie controlul deplin asupra rețelei sale de servere, iar acest lucru anulează probabilitatea ca orice dealeri terți să le ofere ale lor și poate să spioneze activitatea utilizatorului..

În ceea ce privește securitatea, CyberGhost VPN folosește criptarea AES de 256 biți, asociată cu secretul perfect perfect pentru o autentificare securizată în cont. De asemenea, serviciul precizează în mod clar pe site-ul său web că nu procesează în mod direct nicio plată, ceea ce înseamnă că va trebui să aveți de-a face cu oricare dintre furnizorii săi de plăți terți de încredere. Acestea sunt în principal PayPal, Stripe și Cleverbridge. Dacă doriți să rămâneți anonimi, puteți opta să plătiți prin Bitcoin. Asistența pentru clienți este un pilon cheie al companiei și, ca atare, utilizatorii pot solicita ajutor oricând prin intermediul serviciului de chat live, care are suport integrat pentru limbile franceză și germană. Aflați mai multe despre acest furnizor prin intermediul reviziei noastre VPN CyberGhost aici, astfel încât tot ce trebuie să știți este clar înainte de a lua o decizie.

3. NordVPN

NordVPN este, de asemenea, un pretendent de top pentru oricine caută un furnizor demn, iar acest lucru se datorează gamei de servicii pe care le oferă utilizatorilor săi. Cu sediul central în Panama, serviciul este departe de orice politici de reglementare a datelor, iar acest lucru inspiră încredere în politica lor cu jurnalele zero. Serviciul are până la 4000 de servere aliniate în rețeaua sa, ceea ce le permite utilizatorilor să se extindă pe aproape toate țările din lume. NordVPN are o capacitate sănătoasă de până la 6 dispozitive simultane, ceea ce o face o opțiune considerabilă pentru utilizatorii care doresc să își asigure micile afaceri.

Serviciul oferă, de asemenea, un serviciu de criptare dublă, datorită rețelei sale vaste, iar acest lucru se adaugă imens la nivelul de securitate oferit, ceea ce face destul de dificil de accesat la oricare dintre abonații NordVPN. Cu un abonament NordVPN, veți putea, de asemenea, să alegeți la ce server doriți să vă conectați, iar acest lucru se bazează pe tipul de muncă pe care doriți să o faceți. Serviciul are servere optimizate pentru jocuri online, torrenting, transmisie HD și descărcare fără fișiere de fișiere mari. NordVPN poate fi integrat și cu Tor pentru a oferi anonimat complet utilizatorilor săi, prin Tor peste VPN. Continuați și vedeți ce să vă așteptați de la acest furnizor parcurgând analiza NordVPN.

Cum se schimbă locația Tinder?

Tinder folosește locația dvs. GPS, precum și adresa dvs. publică pentru a determina locația dvs. Puteți falsifica locația GPS folosind aplicații precum „Xposed Framework”. Pentru a vă ascunde adresa publică IP, puteți utiliza oricare dintre furnizorii de servicii VPN de top pe care i-am recomandat mai sus.

 1. În primul rând, trebuie să vă rootați dispozitivul. Se găsesc tutoriale despre cum se poate face acest lucru aici.
 2. Apoi, instalați o aplicație numită „Xposed Framework”
 3. Lansați Xposed Framework și derulați la „Descărcări”
 4. Căutați „FakeLocation” și descărcați cea mai recentă versiune.
 5. activați modulul în secțiunea „Module” din programul de instalare Xposed
 6. Reporniți telefonul.
 7. Deschide aplicația „FakeLocation”.
 8. Apoi, selectați „Setări”.
 9. Activați „Aplicații sistem” și reîmprospătați lista de aplicații.
 10. Activați „GPS Mocking” și alegeți locația dvs..
 11. Înainte de a lansa aplicația Tinder, asigurați-vă că ați lansat Aplicație VPN și sunteți conectat la un server VPN cel mai aproape de locația pe care ați ales-o în aplicația FakeLocation.

Cel mai bun VPN pentru Tinder – Concluzie

Dacă ați hotărât să vă căutați partenerul pe Tinder, atunci nu ar trebui să faceți față restricțiilor setate pe orice rețea pe care o utilizați pentru a vă conecta la Internet. Obțineți un VPN și beneficiați de o libertate completă online.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map