Cel mai bun VPN pentru Tixati

Proiectat pentru utilizatorii care preferă o interfață de utilizator mult mai de bază, Tixati este un client BitTorrent care oferă o listă lungă de funcții care o fac mult mai eficientă de utilizat în comparație cu alte alternative disponibile. De asemenea, există versiuni care pot funcționa atât pe dispozitive bazate pe Linux cât și pe Windows, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la compatibilitate. Descărcările sunt eficiente datorită algoritmilor avansați care se aplică și cu măsuri precum criptarea RC4 pentru a vă asigura că conexiunea dvs. rămâne sigură, nu veți avea de ce să vă faceți griji chiar și atunci când descărcați conținut din surse care nu sunt la fel de credibile.


Cel mai bun VPN pentru Tixati

Cel mai bun VPN pentru Tixati

Este Tixati Bun?

Tixati este, de asemenea, foarte bazat pe lățimea de bandă, deoarece furnizează și aplică cele mai bune viteze pentru torrenting ori de câte ori căutați un anumit fișier. Serviciul are, de asemenea, unul dintre cele mai eficiente instrumente de credibilitate pe care le puteți utiliza pentru a stabili dacă cine dorește torrentul are sau nu fișierul pe care îl căutați, precum și un protocol automat de planificare pe care îl puteți utiliza pentru a secvenționa torenți.

În ciuda tuturor acestor funcții avansate, Tixati rămâne în continuare vulnerabilă la măsurile pe care un ISP le-ar putea aplica pentru a smulge care dintre clienții săi aspiră toată lățimea de bandă prin torenting continuu. Dacă nu sunteți conștienți, ISP-urile tind să fie foarte dornici de cantitatea de lățime de bandă pe care o consumați de fapt și dacă află că faceți constant ceva intensiv de lățime de bandă, puteți fi sigur că ar putea aplica unele măsuri pentru a încerca și te încetinește.

Când fac acest lucru, se numește accelerare ISP și înseamnă că veți avea în mod semnificativ viteze de navigare reduse sau acces la anumite site-uri web blocate. Acum, oricare dintre aceste condiții funcționează împotriva capacității dvs. de a face torent. Dacă doriți să continuați cu activitățile neîntrerupte, va trebui să căutați o soluție pentru a ocoli accesul la Internet de către ISP..

Cum să lucrați în jurul accelerației ISP

Unul dintre cele mai bune moduri de a preveni accelerația este să vă asigurați că ISP-ul dvs. nu are idee despre ce faceți online. Cum poți face asta? Prin abonarea la un serviciu de rețea virtuală de încredere virtuală. Înregistrarea la un serviciu VPN vă permite să vă asigurați conexiunea prin criptare și, prin urmare, rămâneți sigur că nimeni, inclusiv ISP-ul dvs., nu este capabil să stabilească ce faceți online.

De asemenea, un VPN vă ajută să vă asigurați identitatea astfel încât să puteți păstra identitatea dvs. chiar și în rândul colegilor dvs. private, deoarece veți avea ascunsă adresa dvs. IP reală. Ori de câte ori vă conectați la un server la distanță printr-o VPN, adresa dvs. IP reală este schimbată pentru una virtuală, iar acest lucru se întâmplă pe baza locației de la care doriți să pară de parcă ar fi. Prin urmare, pentru a vă asigura că aveți o selecție largă de servere din care puteți alege, veți avea nevoie de un serviciu care are o amprentă largă în întreaga lume. De asemenea, veți avea nevoie de un serviciu VPN care să reducă cea mai mică viteză de la lățimea de bandă (VPN-urile acceptă lățimea de bandă din cauza criptării) și, de asemenea, unul al cărui serviciu pentru clienți poate fi întotdeauna bazat pe.

Cele mai bune VPN-uri pentru Tixati

Pentru a vă asigura că nu terminați cu un furnizor cu care s-ar putea să regretați mai târziu că v-ați înscris, am efectuat deja suficiente verificări de fond pentru a vă sfătui asupra cui puteți să vă adresați și să nu vă dezamăgiți. Iată lista noastră de servicii despre care știm că sunt cele mai bune pentru Tixati.

1. ExpressVPN

ExpressVPN continuă să impresioneze prin gama largă de caracteristici și de înaltă calitate a serviciilor, iar acest lucru a văzut că obține diverse premii în recunoaștere pentru excelența în serviciu. Furnizorul are aproximativ 2000 de servere în mai mult de 94 de țări și protecție AES de 256 biți de calitate militară pentru a păstra utilizatorii și datele lor securizate ori de câte ori sunt online. Serviciul oferă, de asemenea, o serie de servere sigure pe care le puteți utiliza pentru a utiliza în mod anonim VPN, precum și torrent fără cunoștința ISP-ului dvs..

ExpressVPN are capacitatea de a suporta până la 3 conexiuni multiple, iar cu un client VPN care este sigur să funcționeze cu toate dispozitivele Windows, Linux, Android și iOS, veți avea o gamă largă de dispozitive acceptate. Furnizorul are suport complet pentru o gamă largă de protocoale VPN, cum ar fi OpenVPN, SSTP, L2TP și PPTP. Serviciul are sediul în Insulele Virgine Britanice și, întrucât aceasta este o regiune care nu intră în sfera de jurisdicție a oricărei autorități de reglementare a datelor, nu trebuie să ai niciun dubiu că politica lor de înregistrare zero este pusă în aplicare pe deplin. Pentru a vedea ce caracteristici și servicii pe care ExpressVPN le are în magazin, aruncați o privire la revizuirea noastră mai detaliată ExpressVPN.

2. IPVanish

IPVanish funcționează, de asemenea, pe această listă datorită nivelului de asistență pe care îl are pentru utilizatorii care doresc să se torreze. Furnizorul încurajează în mod deschis torrenting-ul pe site-ul său web și acceptă torrentingul anonim fără nicio limită plasată în traficul dvs. P2P. Serviciul are sediul în SUA și, în ciuda faptului că este aproape de multe dintre agențiile responsabile de represiunile online, acesta susține în continuare că nu se vor păstra jurnalele de utilizatori pentru a monitoriza activitățile utilizatorilor săi online.

IPVanish are aproximativ 1500 de servere în rețeaua sa și toate se întâmplă să fie pe deplin deținute de acest serviciu. Acest lucru înseamnă că niciun terț nu va avea șansa să se infiltreze în conexiunea dvs., iar cu criptarea AES de 256 biți implementată, nu va fi nimic de îngrijorat cu privire la securitatea dvs. IPVanish pune un accent puternic pe viteza pe care le oferă abonaților săi, promițând să nu le suporte întârzieri îndelungate la streaming, descărcare sau torrenting. Utilizatorii IPVanish beneficiază de o lățime de bandă nelimitată și de o viteză nelimitată după abonare, precum și de alegerea de a opta pentru protocolul lor SOCKS5 bazat pe web dacă nu preferați să descărcați clientul VPN pe dispozitiv. Pentru a afla mai multe despre ce vă așteptați de la IPVanish, aruncați o privire la revizuirea noastră IPVanish.

3. NordVPN

NordVPN este un alt furnizor serios care nu se oprește la nimic pentru a vă asigura că conexiunea dvs. la Internet rămâne bine protejată și criptată. Cu până la 4000 de servere în domeniul său de aplicare, nu ar trebui să aveți nicio problemă să căutați un server la care să vă conectați. Serviciul folosește, de asemenea, securitate AES de 256 biți de calitate militară, precum și criptare dublă pentru a oferi cel mai înalt nivel de securitate posibil pentru conexiunea dvs. A avea sediul în Panama este un avantaj uriaș, deoarece utilizatorii nu vor trebui să se îngrijoreze de păstrarea jurnalelor browserului lor, datorită politicii lor de înregistrare zero.

NordVPN permite până la 6 conexiuni simultane și, datorită suportului lor complet pentru torrenting, utilizatorii sunt capabili să utilizeze toate aceste 6 dispozitive pentru torrenting fără probleme. Serviciul permite, de asemenea, o amabilitate sporită a anonimatului pentru asistența lor pentru Tor și oferă, de asemenea, IP-uri dedicate pentru utilizatorii care ar dori un serviciu mai orientat către client. NordVPN are, de asemenea, software-ul CyberSec pentru a vă păstra de orice reclame dăunătoare și SmartPlay ca serviciu DNS, care vă permite să vă ascundeți locația prin schimbarea IP-ului. Serviciul are multe mai multe de oferit care nu au fost enumerate aici, așa că pentru a afla mai multe despre ce este în magazin, aruncați o privire la revizuirea noastră NordVPN.

Cel mai bun VPN pentru Tixati – concluzie

Utilizarea unui serviciu VPN de încredere pentru Tixati te asigură de o experiență de torrent fără probleme, deoarece vei fi scutit de toate condițiile pe care ISP-ul tău le-ar putea pune pentru a încetini sau a-ți restrânge torrenting-ul. Cele trei pe care le-am enumerat sunt printre cele mai bune din industrie, dar vă sfătuim totuși să efectuați propriile teste, luând garanțiile de înapoiere a banilor sau perioada de încercare gratuită pentru a vedea care este cea mai bună pentru dvs..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map