Cel mai bun VPN pentru toate dispozitivele

Numărul dispozitivelor prin care utilizatorii sunt capabili să acceseze conturile lor continuă să crească, alegând mai multe conturi deschise în aproape toate dispozitivele. Ca urmare, devine mai mult mai ușor pentru infractorii virtuali să se conecteze la unul dintre dispozitivele utilizate pentru a stabili o conexiune și a avea acces la aproape toate conturile unui individ specific. Acest lucru adaugă doar riscul de a utiliza un punct public. a conexiunii, în cazul în care utilizatorii neobservatori sunt și mai predispuși la atacuri în care informații credibile, cum ar fi datele bancare și parolele contului, pot fi furate. Indiferent dacă utilizați computerul, Mac, Android, iOS, Apple TV, Roku, Fire Stick, PS4, Smart TV sau Xbox One, conectarea la un VPN are avantaje uriașe. Deci, care este cel mai bun VPN pentru toate dispozitivele?


Cel mai bun VPN pentru toate dispozitivele

Cel mai bun VPN pentru toate dispozitivele

Nevoia de VPN

Fără îndoială, numeroasele dispozitive dotate cu conectivitate Wi-Fi fac foarte convenabil pentru noi să facem atât de multe lucruri online în timp ce suntem în mișcare. Totuși, această comoditate are și un dezavantaj pe care nu mulți par să îl recunoască. Deoarece utilizatorii care sunt predispuși să acceseze același e-mail, social media sau chiar cont bancar folosind fie telefoanele, laptopurile sau tabletele noastre, numeroasele puncte de acces pe care le lăsăm deschise fac pentru un atac online foarte reușit, deoarece cineva își descoperă existența..

Un mod nepermis de a vă asigura că, în calitate de utilizator, puteți să vă asigurați conexiunea pe mai multe dispozitive este să înscrieți serviciile unui furnizor VPN. Un serviciu VPN funcționează prin criptarea conexiunii dvs., făcând astfel dificilă pentru oricine, inclusiv ISP-ul dvs., să știe exact ce faceți în timp ce sunteți online.

Cel mai bun VPN pentru toate dispozitivele – Cum funcționează un VPN

După ce vă abonați la un furnizor VPN, porniți adresa dvs. IP reală, în schimbul unei virtuale, care vă leagă la un server de la distanță. În acest fel, puteți alege să vă conectați la orice server doriți și, de fiecare dată când accesați un site web sau un canal, se va părea că îl accesați din interiorul unei anumite țări.

Utilizarea unui VPN permite o gamă largă de beneficii, dintre care unele includ:

 • Confidențialitate sporită & securitate: conectarea la un serviciu VPN înseamnă că accesul dvs. la Internet este criptat și, prin urmare, nu poate fi interceptat de nimeni, inclusiv ISP-ul dvs. Va trebui să-ți desfășori activitatea online fără să-ți faci griji de pe cineva care te ascultă.
 • Acces la site-uri blocate cu geo: Toate site-urile la care nu aveai anterior acces la acestea vor fi acum accesibile pentru toate dispozitivele tale.
 • Aplicații VPN: Aplicațiile VPN ușor de utilizat face posibilă chiar și pentru prima dată utilizatorii să navigheze prin orice tip de aplicație fără să se simtă de parcă nu sunt siguri de ce să facă.
 • Creșterea anonimatului: folosirea unui VPN înseamnă, de asemenea, că puteți accesa diverse site-uri și canale fără să vă faceți griji pentru ca acestea să vă urmărească..

Cel mai bun VPN pentru toate dispozitivele

Alegerea celei mai bune rețele VPN la care să vă abonați poate fi uneori un obstacol, deoarece se poate alege o mare varietate de astfel de servicii, pentru că o simplă căutare online poate dezvălui. Pentru a ajuta la reducerea căutării dvs., am trecut prin majoritatea furnizorilor disponibili online și am făcut o trecere în revistă a primilor trei pe care credem că ar trebui să îi luați în considerare:

1. ExpressVPN – Recomandarea noastră de top

ExpressVPN stabilește standardul în termeni de ceea ce trebuie să vă așteptați de la un furnizor de servicii VPN de nivel superior. Securitatea lor este de neegalat, cu suport pentru toate protocoalele VPN populare, precum și criptare AES de 256 biți. Serviciul lor este axat pe satisfacția clienților, iar acest lucru este evident prin calitatea răspunsurilor clienților lor prin e-mail, chat live, precum și prin ticketing. Utilizatorii sunt încurajați să se înscrie la un prieten și, în consecință, ambii vor primi o lună de utilizare a serviciului gratuit. Software-ul care vine cu pachetul îi permite să funcționeze pe diverse platforme precum Windows, iOS și Android. Serverele permit, de asemenea, o lățime de bandă nelimitată, comutarea nelimitată a serverului, precum și lipsa capacelor de date. Istoricul dvs. de navigare nu va fi înregistrat, deoarece serviciul are o politică strictă fără jurnaluri.

2. IPVanish

IPVanish are, de asemenea, o gamă variată de funcții, alături de o colecție de peste 40.000 de IP-uri pentru care clienții lor pot alege. Criptarea este, de asemenea, grad militar, la AES de 256 biți, precum și suport complet pentru toate protocoalele VPN populare. Serviciul are o rețea de peste 500 de servere prezente în peste 60 de țări și permite, de asemenea, comutarea nelimitată a serverului. Serviciul prevede până la 5 conexiuni simultane, permițând clienților să aibă toate dispozitivele care funcționează sub un singur abonament. Cu toate acestea, IPVanish permite clienților săi să încerce serviciul doar timp de 7 zile, după care trebuie să decidă dacă vor avansa sau nu achiziționarea unui abonament.

3. NordVPN

NordVPN este un furnizor unic în sensul că nu mulți alții au capacitatea de a oferi tipul de caracteristici pe care le realizează. Un exemplu perfect ar fi funcția sa dublă VPN în care traficul unui utilizator este transmis prin două servere separate, astfel încât să crească nivelul de securitate. Serviciul oferă, de asemenea, cea mai mare capacitate pentru conexiuni simultane, ridicându-se la 6. Serviciul lor de încercare este, de asemenea, destul de unic, din moment ce primești să încerci serviciul gratuit pentru primele 3 zile, apoi sub garanția de returnare a banilor pentru următoarele 30. . Vei fi sigur că niciunul dintre jurnalele dvs. nu va fi păstrat, veți avea, de asemenea, posibilitatea de a activa Tor prin VPN. În plus, NordVPN are, de asemenea, un comutator automat pentru uciderea internetului, care se activează ori de câte ori conexiunea dvs. VPN este afectată.

Faceți clic pe cel mai bun VPN pentru toate dispozitivele

Este de la sine înțeles că cel mai bun VPN pentru toate dispozitivele trebuie să permită și un număr decent de dispozitive să se conecteze simultan la serviciu. Cu NordVPN având cel mai înalt nivel de asistență pentru conexiuni simultane, atunci prezintă un caz puternic pentru convingerea utilizatorilor care doresc să asigure toate dispozitivele lor să se înscrie cu ele. Puteți merge mai departe și face acest lucru aici. Aveți întrebări sau comentarii pe care doriți să le adresăm? Lasă-le în secțiunea de comentarii de mai jos și vom fi siguri că vom răspunde.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map