Cel mai bun VPN pentru Tor Browser

Care este cel mai bun VPN pentru Tor Browser? Cunoscut inițial drept proiectul „Onion Routing”, Tor este un concept care a fost dezvoltat pentru prima dată de angajații Laboratorului de Cercetări Navale din SUA încă de la începutul anilor ’90. Pionierilor software-ului li sa spus să dezvolte o metodă prin care informațiile US Intelligence să poată fi transmise în siguranță online. A spune că au avut succes ar fi o subestimare brută. Oamenii de știință au pus la dispoziție o metodă nepricepută de a comunica în siguranță online, iar după ce software-ul a fost pus la dispoziție pentru utilizare publică, mai mulți indivizi conștienți de securitate au privit-o drept soluția lor bună pentru a rămâne anonimi online.


Cel mai bun VPN pentru Tor

Cel mai bun VPN pentru Tor

Cel mai bun VPN pentru Tor Browser – Prezentare rapidă

În cazul în care nu sunteți destul de familiar cu modul în care funcționează atât Tor, cât și VPN, puteți săriți citirea prin recenzia detaliată de mai jos. Am rezumat cele mai bune VPN-uri pe care le puteți utiliza cu Tor aici:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. IPVanish
 4. BulletVPN

Tor explicat

Rețeaua Tor urmează un concept simplu de lucru. Când utilizatorii de Internet se înregistrează pentru a utiliza serviciul, dispozitivele lor devin, de asemenea, noduri prin care formele de comunicare ale altor utilizatori sunt respinse de pe ruta lor către serverul de destinație. Prin urmare, acest lucru face extrem de dificilă urmărirea mesajelor sau a solicitărilor utilizatorilor trimise chiar înapoi către inițiator. Printre voluntarii prin care sunt transmise aceste mesaje se numără milioane de oameni din întreaga lume care se întâmplă să facă parte din rețea, astfel încât navigarea sub rețeaua Tor înseamnă că poți să îți ascunzi identitatea, locația și activitatea online indiferent de oriunde ai fi.

Există, de asemenea, o serie de factori care fac din ce în ce mai dificil să afli de unde sunt trimise exact datele. Pentru început, datele care sunt transmise sunt criptate de fiecare dată când se renunță la un nod și fiecare nod este de asemenea conștient de adresa IP a nodului care este „în fața” acestuia sau „în spatele” acesteia. Aceasta înseamnă că nimeni care participă la rețea nu poate prezice unde vor ajunge datele transmise. În cele din urmă, nimeni nu este în măsură să vă descopere adevărata identitate, așa că veți face parte dintr-o rețea mare de utilizatori care nu au idee unul despre celălalt.

Folosind Tor și VPN

La început, majoritatea utilizatorilor de internet ar fi de acord că Tor pare o soluție mai formidabilă în comparație cu VPN-urile, dacă tot ce căutați este anonimatul și securitatea online. Problema este că există anumite aspecte ale serviciului care v-ar putea opri, mai ales dacă nu sunteți într-adevăr o amenințare atât de mare de a face pe cineva să urmărească ceea ce faceți online. Primul regres este viteza. Se știe că Tor este destul de lent în comparație cu VPN-urile. Acest lucru înseamnă un timp suplimentar de fiecare dată când încărcați un videoclip sau discutați cu oricine altcineva ori de câte ori sunteți online. În plus, experiența oferită de un VPN este mult mai bună și potrivită pentru o utilizare zilnică a serviciului. Acest lucru se datorează faptului că permite activități precum partajarea de fișiere P2P, pe care va trebui să le compromite dacă ați alege totuși să faceți parte din rețeaua Tor.

VPN Over Tor vs Tor Over VPN

Înainte de a explora ce furnizori trebuie să acceseze, permiteți-ne să comparăm tipul de serviciu pe care este probabil să îl primiți atunci când alegeți să alegeți VPN sau Tor, sau Tor peste VPN.

VPN peste Tor

Pro:

 • ISP-ul dvs. nu va ști că folosiți Tor
 • Nodul de intrare Tor va vedea doar IP-ul furnizorului VPN.
 • Veți avea acces la site-urile .onion.
 • Furnizorul dvs. VPN nu va vedea ce v-ați prezentat pe internet cu condiția să utilizați browserul Tor.

Contra:

 • Adresa dvs. IP reală este vizibilă furnizorului VPN.
 • Nu primiți nicio protecție împotriva nodurilor de ieșire Tor rău intenționate.
 • Nodurile de ieșire ale Tor sunt blocate.

Tor Over VPN

Pro:

 • Furnizorul VPN nu vă poate vedea adresa IP reală.
 • Te protejezi de orice noduri de ieșire Tor rău intenționate.
 • Puteți evita orice noduri de ieșire Tor.
 • Puteți alege locația serverului.
 • Tot traficul tău trece prin Tor.
 • Veți putea deschide porturi prin VPN.

Contra:

 • Furnizorul dvs. VPN vede ce faceți online.

Cele mai bune VPN-uri pentru Tor

Pentru utilizatorii care sunt conștienți de avantajele obținute prin utilizarea Tor și pentru cei obținuți de la un serviciu VPN, ar putea fi dificil să decidem cu ce opțiune să mergem între cei doi. Într-adevăr, această decizie nu trebuie să fie atât de dificil de făcut, deoarece există servicii VPN care sunt capabile să combine utilizarea ambelor. Aceștia sunt furnizorii VPN pe care îi vom examina astăzi, astfel încât cel puțin să aveți o idee despre ce să mergeți.

1. ExpressVPN

Cunoscut pentru oferirea celui mai bun serviciu VPN din întreaga lume, ExpressVPN acceptă explicit utilizarea VPN și Tor pentru o protecție maximă online. Totuși, un singur furnizor suportă un singur format prin care poate fi configurat serviciul; „Treceți peste VPN”. Această configurație este cea care funcționează cel mai bine cu furnizorul și, de fapt, chiar împiedică rețeaua dvs. VPN să știe ce sunteți la curent online. În afară de această caracteristică excelentă, ExpressVPN este îndrăgit și pentru echipa sa de clienți extrem de fiabilă, deoarece acestea sunt întotdeauna disponibile pentru a aborda problemele clienților. Serviciul are, de asemenea, o rețea de server puternică de peste 1500, ceea ce permite utilizatorilor să lanseze o conexiune cu orice țară pe care și-ar dori-o. Serviciul are, de asemenea, servere Stealth care permit utilizatorilor cu sediul în țări precum China & Orientul Mijlociu pentru a utiliza VPN-urile fără ca ISP-urile lor să afle, precum și o schemă de recompensă în cazul în care oricine se referă la un prieten care se înscrie la serviciu, atât trimiterea & arbitrul primește o lună de utilizare gratuită adăugat la abonament. Garanția lor de restituire a banilor de 30 de zile vă va expune mult mai multe caracteristici ale acestora, așa că luați-o și vedeți exact ce au de oferit.

2. NordVPN

Cu sediul în Panama, acest furnizor bogat în funcții adoptă, de asemenea, modelul „Tor over VPN”, ceea ce înseamnă că datele sunt criptate mai întâi de serviciul VPN, apoi împinse înainte pentru o criptare suplimentară prin rețeaua Tor. Cele mai mult de 4000 de servere accesibile prin acest serviciu permit forme îmbunătățite de criptare la nivel VPN, cum ar fi prin serviciul DoubleVPN. Atunci când datele sunt trimise pe două servere, nivelul de criptare devine de două ori mai mare comparativ cu furnizorii normali. Rutați-l din nou prin rețeaua Tor și aveți printre cele mai ridicate niveluri de securitate online care pot fi atinse. NordVPN îi ajută, de asemenea, pe utilizatori să evite anunțurile și programele malware prin funcția CyberSec, iar serverele lor pot fi, de asemenea, optimizate în funcție de activitatea la care utilizatorul de internet ar dori să se angajeze atunci când este online. Furnizorul oferă servere orientate către streaming HD, jocuri, descărcări P2P și criptare dublă. NordVPN permite, de asemenea, utilizatorilor să aibă până la 5 conexiuni simultane să funcționeze sub un singur cont și promite să nu țină înregistrări din istoricul de navigare al abonaților lor prin politica lor de logare zero. Dacă toate acestea vă sună bine, există o perioadă de încercare gratuită de 3 zile, pe care trebuie să o încercați cu adevărat.

3. IPVanish

Acest furnizor din SUA acceptă, de asemenea, utilizarea Tor, cu serviciul VPN orientat către formatul „Tor peste VPN”. Această configurație poate fi făcută prin aplicația lor VPN și nu ar trebui să dureze mai mult de 5 minute pentru a fi funcționată. În afară de aceasta, IPVanish este de asemenea foarte popular pentru faptul că dețin toate 1500 sau mai mult de serverele lor, ceea ce înseamnă că sunt capabili să rezolve problemele legate de clienți fără să fie nevoie să treacă printr-o terță parte. Serverele lor sunt destul de rapide și acesta este motivul pentru care jucătorii online preferă acest furnizor față de alții. IPVanish este, de asemenea, cunoscut pentru capacitatea sa de a permite până la 10 conexiuni simultane sub un singur cont și având o politică de înregistrare zero strictă, în care nu se păstrează istoricul de utilizare a clienților. În calitate de furnizor de nivel 1, serviciul lor de asistență pentru clienți este, de asemenea, printre cei mai buni din industrie și permite utilizatorilor să solicite ajutor în orice moment al zilei sau al nopții de care ar putea avea nevoie. Serviciul acceptă L2TP, PPTP și OpenVPN ca protocoale principale ale VPN, dar încurajează clienții să se bazeze pe OpenVPN, deoarece este cel mai sigur. Acest serviciu oferă doar 7 zile pentru perioada sa de încercare gratuită, astfel încât oricine speră să-l folosească trebuie să testeze toate funcțiile sale imediat ce se înscrie la această ofertă..

Concluzie privind Cel mai bun VPN pentru Tor Browser

Utilizarea unei combinații Tor și VPN vă asigură că aveți una dintre cele mai bune forme de protecție ori de câte ori sunteți online, iar cele trei servicii pe care le-am enumerat mai sus oferă cele mai bune combinații Tor și VPN posibile, asigurându-vă anonimatul garantat și securitate sporită.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map