Cel mai bun VPN pentru Torrenting și P2P în 2020

Care VPN este cel mai bun pentru torrenting? În zilele noastre, utilizatorii de web s-au obișnuit cu mai multe facilități greu de imaginat chiar câțiva ani în urmă. Puteți transmite online filme populare și clasice la alegere și obține distracție oricând.


Cel mai bun VPN pentru Torrenting și P2P în 2017

Cel mai bun VPN pentru Torrenting și P2P în 2020

Serviciile Torrent și P2P au permis milioane de oameni să acceseze și să descarce conținut media fără restricții. Cu toate acestea, tehnologia are întotdeauna părțile sale basculante. Monitorizarea utilizării web și a limitărilor teritoriale a venit cu timpul. Pentru a evita aceste limitări și a descărca anonimat torrenturile, puteți utiliza servicii VPN. Cu toate acestea, asigurați-vă că alegeți serviciul VPN potrivit pentru torrenting.

Chiar am nevoie de VPN pentru torrenting?

Pe scurt, da, da. Dacă sunteți serioși cu privire la confidențialitatea online, nu doriți să descărcați torrenturi, fără să fiți conectat la un server VPN.

 • Activitățile dvs. de torentare pot fi ușor urmărite la adresa dvs. IP din cauza modului în care funcționează distribuirea inter pares.
 • Utilizarea VPN vă permite să ascundeți adresa dvs. IP și descărcare torrent în anonimat.
 • Torrentere din toată lumea, în special în SUA, Marea Britanie, Canada, Germania, Franța și Australia, au primit nenumărate Anunțuri privind încălcarea dreptului de autor din cauza fișierelor pe care le-au descărcat de pe site-uri de torrente precum The Pirate Bay sau KickAss Torrents.
 • În Australia, Marea Britanie și alte țări, nu puteți nici măcar să accesați site-uri web cu torrent fără să utilizați mai întâi VPN. Acest lucru se datorează faptului că ISP-urile din aceste regiuni au interzis de fapt accesul la aceste site-uri.

Cel mai bun VPN pentru Torrenting și P2P – Lucruri de luat în considerare

Oamenii folosesc VPN din diverse motive, așa cum este. În timp ce unii utilizatori VPN doresc să ocolească restricțiile de acces teritorial la conținutul web, pentru alții rămân online într-un mod invizibil este prioritatea. Când doriți să folosiți software-ul Torrent și să utilizați VPN pentru o experiență lină, accentul trebuie să se axeze pe următoarele aspecte:

1. Limită de lățime de bandă:

Unii furnizori VPN, în special cei gratuite, pun limite la cantitatea de date pe care le puteți descărca atunci când vă conectați la serverele lor. Practic nu doriți să vă înscrieți cu un VPN care vă spune câtă lățime de bandă puteți utiliza.

2. Securitate:

Există VPN-uri gratuite cu care vă puteți înscrie, care vă poate infecta dispozitivul cu malware rău sau chiar viruși. Acești furnizori de VPN sunt un serviciu no-go./li>

3. Viteza

Nu doriți să vă compromiteți viteza de pe Internet pentru a descărca torrenturi în mod anonim. În caz contrar, ar putea fi nevoie de vârste pentru ca un fișier torrent să se descarce complet. Asigurați-vă că furnizorul dvs. VPN are servere VPN rapide.

4. Politica de logare:

Există furnizori VPN care păstrează jurnalele site-urilor web pe care le vizitați, fișierele pe care le descărcați și aplicațiile pe care le utilizați în timp ce sunteți conectat la serverele lor. Astfel, nu ești cu adevărat anonim în timp ce te chinui. Stai departe de aceste VPN-uri.

5. Suport P2P:

Unii furnizori VPN blochează porturile necesare pentru funcționarea de la „peer-to-peer”. Acesta este cu siguranță cazul VyprVPN, de exemplu.

Utilizatorii Torrent descarcă în mare parte filme și jocuri lungi folosind aceste servicii de partajare online. Așadar, viteza și lățimea de bandă sunt două aspecte care nu pot fi compromise. Rămânerea anonimă online poate fi importantă și pentru mai mulți utilizatori, în funcție de locul în care locuiesc.

Normele legale privind utilizarea torentului diferă de la o țară la alta, iar repercusiunile legale fac ca acești utilizatori să recurgă la utilizarea VPN. Deci, ar trebui să aleagă un VPN care nu urmărește activitățile utilizatorilor online. De asemenea, este mai bine dacă VPN-ul pe care îl folosesc pentru torrenting oferă adresă IP partajate, deoarece acest lucru face imposibilă urmărirea adresei IP reale. Am revizuit mulți furnizori VPN pentru testare și aici sunt cele mai bune alegeri ale noastre.

Cel mai bun VPN pentru Torrenting și P2P

Mai jos sunt enumerate principalele VPN-uri pe care le puteți utiliza pentru P2P și Torrenting.

ExpressVPN

ExpressVPN - Cel mai bun VPN pentru Torrenting 2020

ExpressVPN – Cel mai bun VPN pentru Torrenting 2020

Acesta este unul dintre cele mai populare servicii VPN pe care le puteți utiliza cu siguranță pentru Torrenting și utilizarea generală a web. Acesta oferă criptare AES de înaltă securitate de 256 biți. Faptul că are servere în 78 de țări funcționează, de asemenea, în favoarea sa.

ExpressVPN are un sistem de operare larg și suport pentru dispozitiv. Este, de asemenea, ideal dacă nu sunteți prea mult în legătură cu setarea software, dar doriți să utilizați torentele în mod anonim. Cireașa de pe tort este că nu are date de înregistrare a utilizatorilor. Protocolul implicit utilizat este OpenVPN, dar puteți utiliza, de asemenea, L2TP și SSTP. Toate serverele sale acceptă P2P.

NordVPN

NordVPN - Cel mai bun VPN pentru Torrenting 2020

NordVPN – Cel mai bun VPN pentru Torrenting 2020

Cu sediul în Panama, NordVPN este ideal și pentru utilizatorii torrentului greu și ai serviciilor P2P. De asemenea, vine cu asigurarea înregistrării zero și există o criptare AES de 256 biți. NordVPN oferă, de asemenea, o dublă funcție VPN. Vitezele sunt în general bune, dar pot varia uneori. De asemenea, puteți folosi protecția împotriva scurgerilor DNS și adresa IP comună. Lățimea de bandă nelimitată face doar tranzacția mai dulce.

IPVanish

IPVanish - Cel mai bun VPN pentru torrenting

IPVanish – Cel mai bun VPN pentru torrenting

Dacă utilizați torrent și trebuie să accesați servere web din diverse locații, este bine să alegeți un serviciu VPN IPVanish. De asemenea, vine în minus probleme de înregistrare a datelor. Există criptare și suport pentru 256 biți pentru protocoale precum L2TP și OpenVPN. IPVanish oferă adrese IP partajate, iar lățimea de bandă este nelimitată.

HideMyAss

HMA ar fi fost cu siguranță mai mare pe lista noastră dacă nu ar fi fost pentru nenumăratele rapoarte ale utilizatorilor care au anulat conturile pentru torrenting. HideMyAss are sediul în Londra și păstrează jurnalele timp de 6 luni. Dacă doriți cel mai bun VPN pentru torrenting, probabil că sunteți mai bine să utilizați unul mai sus.

Acces la internet privat

Acesta nu este un serviciu VPN rapid, dar caracteristicile de securitate sunt ceea ce îl face ideal pentru utilizatorii Torrent. Proiectare-înțelept PIA s-ar putea să nu apeleze la utilizatorii care nu sunt foarte experimentați în tehnologie. Îți va plăcea dacă ajustarea cu setările software este chestia ta! Vitezele nu sunt foarte rapide, dar primești criptare de 256 biți. Funcția de comutare a uciderilor VPN este și ea acolo. Nicio limită a lățimii de bandă și a înregistrării zero a datelor nu fac de dorit.

Ce este despre Proxy-urile DNS inteligente?

Proxy-urile DNS inteligente, în mod similar VPN, vă permit să vă ocoliți de geo-blocuri și să accesați anumite site-uri web care nu sunt disponibile în regiunea dvs. Totuși, aceste proxy nu ascund adresa dvs. IP și nici nu cripțează traficul. Multe persoane se înregistrează cu servicii proxy inteligente DNS, cum ar fi Unlocator, Unblock-Us, Unotelly și Overplay în convingerea că obțin anonimatul online, făcând acest lucru. Dacă nu vrei să fii prins în torent, utilizați VPN și nu Smart DNS!

Cel mai bun VPN pentru Torrenting – Concluzie

Deci, există destul de multe opțiuni pentru utilizatorii torrenți care caută un serviciu VPN demn. Puteți selecta dintre oricare dintre opțiunile enumerate mai sus. Trebuie să analizați prioritățile dvs. în timp ce selectați și comparați aceste servicii. Având în vedere că ExpressVPN are o politică de rambursare de 30 de zile, acestea sunt cu siguranță în topul listei noastre. Toți torrenții care le pasă de confidențialitatea lor se vor asigura că utilizează VPN pentru a-și ține ascunse activitățile online de ISP-ul lor. Ce VPN alegeți depinde în totalitate de dvs..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map