Cel mai bun VPN pentru Twitch

Folosirea Twitch este mai mult sau mai puțin asemănătoare cu YouTube, cu excepția celor de la Twitch, puteți încărca videoclipuri din exploatările dvs. de jocuri și unii dintre prietenii dvs. se minunează de nivelul dvs. de abilitate. Puteți chiar să vă transmiteți în direct activitățile de joc. Este relativ o platformă nouă pentru interacționarea jucătorilor și câștigă rapid multă popularitate în comunitatea de jocuri din întreaga lume. Distribuirea videoclipurilor dvs. pe site ar putea deveni foarte dificilă, mai ales dacă locuiți într-o regiune care are o serie de legi de cenzură stricte instituite de guvern..


Cel mai bun VPN pentru Twitch

Cel mai bun VPN pentru Twitch

Cel mai bun VPN pentru rezumat Twitch

Mai jos puteți găsi o listă cu toate cele mai bune VPN-uri pe care le folosiți cu Twitch:

 • ExpressVPN
 • CyberGhost
 • NordVPN
 • IPVanish
 • VyprVPN

Cum să accesați Twitch cu VPN

Pentru a evita această cenzură pe Internet este nevoie de o soluție care să vă ascundă identitatea și, de asemenea, nu se dezvăluie de unde accesați site-ul. O astfel de soluție este o rețea privată virtuală.

După ce vă înregistrați la furnizorul ales, veți putea accesa o serie de servere private ale acestora în funcție de locația de unde doriți să pară de parcă accesați serviciul. Astfel informațiile dvs. sunt criptate, iar adresa dvs. IP este ascunsă de public. Cu toate aceste măsuri în vigoare, veți putea cu ușurință să treceți peste orice restricție și să încărcați videoclipurile dvs. pe Twitch ori de câte ori doriți.

Cel mai bun VPN pentru Twitch – revizuire în profunzime

Iată câțiva dintre furnizorii VPN pe care poate doriți să îi luați în considerare pentru un astfel de serviciu:

1. ExpressVPN – (Top Pick-ul editorului)

Cel mai bun lucru despre ExpressVPN este că aveți posibilitatea să transmiteți videoclipuri de înaltă definiție și să jucați jocuri grafice intensiv, fără să vă faceți griji pentru lățimea de bandă. ExpressVPN vă permite să vă conectați la Internet fără a vă gândi la limitele de date pentru care să lucrați. Veți putea, de asemenea, să conectați un alt dispozitiv sub același abonament și să navigați cât doriți.

Cu un preț de aproximativ 10 USD pe lună, utilizarea ExpressVPN ar trebui să vă permită să continuați activitățile online, fără să vă faceți griji cu privire la încălcarea securității. Software-ul pe care îl furnizează a fost creat cu ușurință în utilizare, astfel încât chiar și prima dată utilizatorii nu petrec mult timp încercând să descopere cum funcționează totul.

Există, de asemenea, o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, în cazul în care, dacă simțiți că serviciul nu se potrivește cu adevărat la așteptările dvs., puteți solicita o rambursare completă și vă puteți înmâna banii fără probleme. Dacă totuși vă place că vă place, există o lună gratuită de serviciu care așteaptă să fie solicitată în cazul în care oricine decideți să trimiteți serviciul se înscrie. De fapt, amândoi beneficiați de o lună gratuită de utilizare după semnarea dvs.!

Dacă după înscriere vă confruntați cu anumite probleme pe care nu le puteți descoperi cu adevărat, atunci biroul de asistență pentru clienți ExpressVPN este întotdeauna deschis pentru a afla și a rezolva orice problemă. Acestea necesită maximum 30 de minute pentru a răspunde la e-mailul dvs., astfel încât nu va trebui să rămâneți blocat atât de mult timp.

Cu toate aceste calități și multe altele nu am enumerat, ExpressVPN este cu siguranță unul dintre cei mai fiabili furnizori VPN atunci când vine vorba de satisfacerea tuturor nevoilor dvs. de joc.

2. IPVanish – (Cele mai accesibile)

Chiar în urmă ExpressVPN noi avem IPVanish, un alt furnizor care merită cu siguranță. Taxa de 10 dolari pe care o percep pentru abonament în fiecare lună nu este, de asemenea, prea rea ​​în comparație cu ceea ce este oferit de alte servicii.

În ciuda prețurilor accesibile, un anumit grup de utilizatori nu va putea apela la gama de servicii oferite de acest furnizor. Utilizatorii Apple ar putea găsi dificil să înțeleagă că dispozitivele lor nu sunt acceptate de serviciu, deoarece clientul VPN funcționează pe toate platformele, dar iOS.

Dacă se întâmplă să vă înscrieți înainte de a arunca o privire asupra gamei de dispozitive pe care le acceptă și sunteți și un utilizator Apple, există o garanție de înapoiere de 30 de zile care vă va primi banii înapoi printr-o rambursare. În acest fel veți putea să vă uitați la alți furnizori, cum ar fi ExpressVPN, care sunt siguri că serviciul lor funcționează pe toate platformele dvs..

3. HideMyAss – (nu este la fel de rapid ca majoritatea)

Al treilea pe lista noastră din HideMyAss, un alt concurent care oferă o lățime de bandă nelimitată, deși o mulțime de utilizatori nu s-au mulțumit cu lipsa de fiabilitate a serviciului, mai ales atunci când începe să se retragă dintr-o dată.

Jocurile de noroc necesită o conexiune super rapidă în care poți să ții pasul cu lucrurile. Se pot întâmpla foarte multe dacă lucrurile întârzie cu o secundă chiar și când joci, așa că este important să te înscrii cu un furnizor ale cărui servere sunt capabile să gestioneze mult trafic și să funcționeze bine în ceea ce privește viteza..

Clientul HideMyAss VPN funcționează pe toate dispozitivele acceptate, astfel încât să puteți fi sigur că Android-ul, Mac-ul, iPhone-ul sau iPad-ul dvs. nu vă vor da probleme în momentul în care vă configurați. Având în vedere că securitatea este prioritatea maximă a oricărui furnizor VPN, HideMyAss își îndeplinește rolul principal prin instituirea unei multimi de protocoale de securitate, precum și o criptare de 256 biți..

Dacă veți avea vreodată nevoie să contactați serviciul pentru clienți, puteți face acest lucru prin telefon, e-mail sau chat live în orice moment al zilei sau al nopții, deoarece ajutorul lor este disponibil 24/7.

Rotiți-vă la cel mai bun VPN pentru Twitch

După ce cunoașteți trei servicii VPN pe care le puteți utiliza pentru a accesa Twitch, nu există niciun motiv pentru care să nu vă înscrieți în bandwagon. Cu siguranță, piața VPN poate fi una dificilă de navigat, așa că vă recomandăm să încercați servicii care au un fel de perioadă de încercare gratuită sau chiar o garanție de restituire a banilor, precum cea pe care am inclus-o în această recenzie. În acest fel, nu veți pierde banii în relația cu un furnizor al cărui serviciu nu sunteți mulțumit. Împărtășirea videoclipurilor dvs. despre jocuri pe Twitch devine mult mai ușoară odată ce sunteți asigurat de un furnizor VPN care poate:

 • Asigurați-vă că rămâneți anonim online.
 • Circumnavigează toate acele blocuri și restricții.
 • Securizați-vă informațiile personale.
 • Ascundeți istoricul de navigare.

Vom fi bucuroși să aflăm despre experiența dvs. dacă decideți să vă ocupați de oricare dintre serviciile menționate mai sus. Lasă comentariul tău în secțiunea de mai jos și vom fi siguri că vom răspunde.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map