Cel mai bun VPN pentru Ucraina

Ucraina este o națiune a Europei de Est despre care probabil nu știați că este responsabilă pentru tradiția practicată pe scară largă a ouălor de Paște. În timp ce majoritatea site-urilor web pot fi accesate în mod normal din interiorul Ucrainei, există câteva excepții. Din păcate, diferența dintre Rusia și Ucraina pare să-l fi provocat pe dl Poroshenko (președintele Ucrainei) să interzică interzicerea site-urilor rusești. Adăugați la canalele de streaming geoblocate cum ar fi Netflix, Hulu, BBC iPlayer și HBO GO. Aceasta înseamnă că poporul ucrainean nu poate accesa o bună majoritate a site-urilor web pe care se bazează pentru știri, divertisment sau chiar media socială decât dacă utilizează un VPN.


Cel mai bun VPN pentru Ucraina

Cel mai bun VPN pentru Ucraina

Ce este VPN?

Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, un serviciu VPN este capabil să cripteze conexiunea unuia și îngreunează oricine să urmărească de unde ar putea provoca o conexiune specifică. În acest sens, un utilizator VPN are siguranța că nimeni nu va putea să-și pirateze dispozitivul, ceea ce înseamnă că li se va garanta suficientă securitate online pentru a continua navigarea fără a-și face griji. Deoarece un serviciu VPN face dificilă urmărirea conexiunii cuiva, site-urile cu restricții geografice nu vor putea, de asemenea, să identifice locul unde se bazează exact un utilizator și, prin urmare, le vor acorda acces la site-ul pe care încearcă să îl vizita. Aruncă o privire la primele 10 VPN recomandate să fie utilizate în Ucraina de mai jos:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. CyberGhost
 4. BulletVPN
 5. IPVanish
 6. VyprVPN
 7. VPN HideMyAss
 8. Acces la internet privat
 9. PureVPN
 10. PrivateVPN

După ce un utilizator cu sediul în Ucraina se înscrie cu un serviciu VPN credibil, următorul pas pe care trebuie să-l facă este să se conecteze la un server care are sediul în Rusia. În acest sens, adresa sa IP nu mai este din Ucraina, dar acum devine una rusă, ceea ce face posibilă accesarea oricărui site web rusesc, așa cum a fost el în trecut..

O preocupare particulară pe care o poate avea oricine nu este sigur de VPN este dacă utilizarea serviciului este sau nu sigură. Utilizarea unui serviciu VPN în Ucraina este complet sigură, atât cât este legal. Împiedică utilizatorul de orice formă de epuizare de către guvern, ceea ce înseamnă că nici ISP-ul lor, nici guvernul nu pot spune ce au făcut online.

Alegerea celui mai bun VPN pentru Ucraina în 2018

Alegerea celei mai bune VPN din Ucraina înseamnă să ai o înțelegere corectă a multor furnizori de servicii disponibili pe piață și a ceea ce pot face pentru tine. Au ales aproximativ 800 dintre ei, iar majoritatea nu au chiar servere bazate nici în Ucraina, nici în Rusia. Într-adevăr, trebuie să vă adresați furnizorului dvs. pentru a vă asigura că au serverele lor bazate în aceste regiuni. În caz contrar, veți ajunge cu adevărat frustrat după ce încercați să vă conectați.

De asemenea, viteza de conectare care trebuie utilizată este, de asemenea, de o importanță vitală. Există o gamă foarte largă de furnizori care sunt cunoscuți pentru viteze atât de lente, nu veți fi capabil să transmiteți conținut în HD sau să efectuați descărcări mari de fișiere în timp util. Pentru a evita acest gen de inconveniente, încercați și mergeți pentru un serviciu care are printre cele mai rapide servere.

Cele mai bune VPN-uri pentru Ucraina

Criptarea și securitatea sunt alte două preocupări pe care utilizatorii ar trebui să le verifice, deoarece rămânerea sigură online este necesară pentru a evita amenințările de securitate cibernetică. Poate fi dificil de făcut alegerea serviciului dvs. VPN la prima încercare și de aceea am venit cu o listă de furnizori care reprezintă mai mult sau mai puțin întregul pachet atunci când vine vorba de VPN-uri..

1. ExpressVPN

Conducem pachetul pe care îl avem ExpressVPN; un furnizor care este cunoscut pentru serviciul clienților exemplar, precum și protocolul său de criptare OpenVPN, lider în industrie. Cu peste 1500 de servere bine distribuite în întreaga lume (inclusiv Rusia), ExpressVPN este sigur că vă protejează conexiunea și face posibilă accesarea diferitelor site-uri și canale geo-blocate. Sediul central are sediul în Insulele Virgine Britanice, ceea ce înseamnă că serviciul este capabil să ascundă jurnalele majorității consumatorilor săi. Vitezele VPN sunt rapide și, cu o echipă de asistență pentru clienți care este disponibilă 24/7, nu ar trebui să aveți nicio problemă pentru a rezolva orice problemă ați putea rezolva. ExpressVPN oferă, de asemenea, un program de trimitere în care odată ce îl solicitați pe colegul tău să se înscrie, amândoi beneficiați gratuit de o lună de servicii. Utilizatorii vor avea de asemenea posibilitatea să aleagă să utilizeze Smart DNS în loc de VPN, iar cele bazate pe chinezi se pot baza pe serverele Stealth pentru a rămâne în siguranță. Încercați să testați toate acestea prin garanția lor de returnare de 30 de zile și veți ști dacă vă abonați sau nu. Am publicat anterior o revizuire completă ExpressVPN, care acoperă tot ceea ce acest furnizor de servicii VPN de top are de oferit listei sale în continuă creștere de utilizatori.

2. NordVPN

NordVPN urmează îndeaproape pe locul doi ca unul dintre cei mai fiabili furnizori de pe piață, datorită rețelei sale de servere largi de peste 4000 de servere; toate împrăștiate uniform în întreaga lume. Cu baza în Panama, utilizatorii NordVPN au garanția că nu vor avea niciunul dintre înregistrările de navigare stocate și că vor putea alege fie IKEv2, PPTP, L2TO, IPSec sau OpenVPN ca protocol VPN preferat. Serviciul permite, de asemenea, conectarea a până la 6 dispozitive simultane și, de asemenea, acceptă partajarea de fișiere P2P. Oricine nu este confortabil să folosească pachetul VPN poate să apeleze și la Smart DNS, deoarece este oferit și înțeles să acorde acces la mai mult de 150 de servicii de streaming. Serverele NordVPN sunt, de asemenea, capabile să fie configurate în funcție de scopul utilizatorului, ceea ce înseamnă că pot fi optimizate pentru oricine speră să transmită, să descarce fișiere mari, torrent sau să joace jocuri online. Serviciul oferă, de asemenea, DoubleVPN unde datele transmise se deplasează prin două servere în loc de unul pentru un plus de securitate. NordVPN are, de asemenea, o ofertă de garanție de returnare a banilor de 30 de zile pentru ca noii utilizatori să o încerce. După cum este ilustrat în recenzia noastră, NordVPN este probabil unul dintre cei mai mulți furnizori de servicii VPN încărcați de funcții la care vă puteți abona.

3. CyberGhost

CyberGhost este un alt dintre puținii furnizori în care vă puteți încrede cu siguranța dvs. online, chiar dacă se întâmplă să navigați din Ucraina. Serviciul are sediul în România, care este complet în afara oricăror jurisdicții de date și, de asemenea, sprijină pe deplin partajarea de fișiere Peer to Peer. Rețeaua sa de servere nu este nimic de scutit, peste 1319 dintre acestea fiind distribuite în 61 de țări. Aceste servere sunt deținute în întregime de servicii, iar acest lucru îi oferă un avantaj față de majoritatea celorlalți furnizori. CyberGhost acceptă, de asemenea, toate protocoalele VPN populare și include funcții suplimentare, precum blocarea anunțurilor și capacitatea de a preveni urmărirea online. Pentru securitate, OpenVPN este preferat pentru protecția finală, precum și pentru criptarea AES de 256 biți. Serviciul pentru clienți este, de asemenea, foarte fiabil datorită serviciului de chat live și al asistenței pentru diferite limbi, precum franceza și germana. Aplicația VPN în sine este disponibilă pentru utilizatori atât pe Windows, Linux, Android, cât și pe MacOS, iar interfața sa grafică este bine configurată pentru a vă permite să localizați totul cât de repede puteți. Perioada lor de încercare & garanția de înapoiere durează 30 de zile ca majoritatea altor furnizori. În cazul în care aveți în vedere să vă înscrieți la acest VPN, citiți mai întâi recenzia noastră VPN CyberGhost.

Concluzie cu privire la Cel mai bun VPN pentru Ucraina

Atenție, există câțiva furnizori de VPN populari care se poate presupune că au servere în Rusia, dar nu, iar un exemplu popular este IPVanish. Acestea fiind menționate, cele trei enumerate mai sus ar trebui să poată garanta accesul fără restricții la site-urile ruse și să protejeze orice formă de amenințare online. În cazul întrebărilor referitoare la furnizori sau la ce vă puteți aștepta, introduceți-l în secțiunea de comentarii de mai jos & vom fi siguri că vă vom reveni.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map