Cel mai bun VPN pentru uPlay

Lansat în 2012, Uplay este versiunea Ubisoft a unei platforme de jocuri care permite utilizatorilor să creeze echipe, să găsească adversari noi și chiar să obțină recompense odată ce ating anumite repere în jocurile respective. Serviciul este disponibil pe o gamă largă de platforme și dispozitive, cum ar fi PlayStation 4, PC, Xbox One & 360, PlayStation 3, iOS, Android și Windows. Multă confuzie în legătură cu lansarea inițială a platformei, majoritatea utilizatorilor susținând că perturbă foarte mult ceea ce au fost obișnuiți deja, dar pentru cei care și-au luat timpul să o îmbrățișeze, este foarte puțin să se plângă despre.


Cel mai bun VPN pentru uPlay

Cel mai bun VPN pentru uPlay

Lag in Gaming – Who is the Real Culprit?

Platforma vine cu caracteristici impresionante, cum ar fi capacitatea de a utiliza sau cheltui premiile acumulate într-un joc, pe altul. Acest lucru este excelent, deoarece oferă o linie de salvare în cazul în care situația dvs. actuală în joc nu arată atât de bine, dar poate fi o problemă cu care va trebui să faceți față, mai ales dacă conexiunea dvs. la Internet nu este atât de fiabilă cât ar trebui să fie . O rețea fiabilă înseamnă că va trebui să suportați momente în care platforma de jocuri atârnă sau nu mai răspunde cu totul. Acest lucru vă poate costa foarte mult, deoarece ori de câte ori se întâmplă, șansele sunt mari să se întâmple doar de partea dvs., ceea ce înseamnă că veți pierde din capacitatea de a vă controla personajul în fața pericolului iminent, pe măsură ce jocul continuă..

Cei mai mulți oameni dau vina pe consola de jocuri sau pe platforma Uplay ori de câte ori se întâmplă ceva de genul acesta, dar foarte puțini se opresc să considere că este posibil ca ISP-ul lor să lucreze în culise pentru a încetini conexiunea lor. Pentru cei care ar putea să nu fie conștienți, ISP aplică anumite măsuri pentru a încerca și controla orice este, puteți fi la curent online, iar una dintre cele mai frecvente practici ale acestora este să încetinească viteza Internetului. Reducerea vitezei înseamnă că sfârșești frustrat de platforma de jocuri și sfârșești abandonând activitatea cu totul. ISP-ul dvs. aplică aceste măsuri pentru a încerca să gestionați costurile de furnizare a Internetului prin economisirea de bani pe lățimea de bandă. Pentru a face față posibilității ca ISP-ul tău să încetinească serviciul, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-ai putea face este să te înscrii cu un serviciu VPN.

Utilizarea unui VPN pentru ocolirea accelerației ISP

Înscrierea cu o rețea virtuală virtuală vă permite să ocoliți orice formă de accelerare pe care ISP-ul dvs. o poate aplica, deoarece conectarea printr-un VPN vă permite să criptați traficul online. Cu acest lucru, ISP-ul dvs. nu va putea să vă urmărească conexiunea și, prin urmare, va avea greu să știe cum să-și aplice exact accelerația. În cele din urmă, conexiunea dvs. va rula cu viteza rapidă pentru care ați plătit inițial.

Utilizarea unui VPN adaugă, de asemenea, un strat de confidențialitate la conexiunea dvs. și vă ajută să evitați orice hackeri, escroci sau agenții de spionaj să nu țină pasul cu activitățile dvs. online. De asemenea, veți avea ascuns IP-ul dvs. real și, prin urmare, veți putea accesa și juca jocuri care încă nu au fost lansate în regiunea dvs.. 

Cele mai bune VPN-uri pentru Uplay

Pentru a ne asigura că aveți de-a face cu un furnizor care nu compromite viteza sau securitatea dvs., am ales câteva dintre care este sigur că vor oferi un nivel excelent de servicii. Aruncați o privire la selecția noastră de cele mai bune VPN-uri pentru Uplay de mai jos:

1. ExpressVPN

Acesta este VPN-ul nostru preferat când vine vorba de jocuri. Calitatea serviciilor ExpressVPN a fost clar în măsură să testeze timpul, deoarece furnizorul continuă să primească numeroase premii pentru standardul ridicat de livrare. Serviciul are sediul în Insulele Virgine Britanice și are peste 2000 de servere pe numele său. Cu o prezență atât de largă a rețelei în mai mult de 148 de locații, utilizatorii nu ar trebui să aibă nicio problemă în căutarea unui server la care să se conecteze. ExpressVPN este de asemenea serios în ceea ce privește securitatea dvs., iar acest lucru se arată prin criptarea AES de 256 biți.

Abonații au posibilitatea de a utiliza alte 3 dispozitive simultane și cu un client VPN care rulează cu ușurință pe Windows, Linux, iOS, routere sau dispozitive bazate pe Android, nu ar trebui să existe o problemă de compatibilitate. ExpressVPN este, de asemenea, unul dintre puținele servicii care au o echipă de servicii pentru clienți care este întotdeauna gata să aibă grijă de orice problemă, precum și un set de servere sigure care îți vor ascunde utilizarea VPN-ului, dacă se întâmplă să te afli într-o țară în care serviciul nu este acceptat. Furnizorul oferă, de asemenea, un serviciu Smart DNS pe care îl puteți utiliza pentru a vă ascunde locația și pentru a naviga prin conținut de pe site-uri cu restricții geo-restricționate. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, aruncați o privire la Revizuirea noastră ExpressVPN.

2. BulletVPN

BulletVPN este unul dintre serviciile cu care ar trebui să vă înscrieți, mai ales dacă aveți mai degrabă un serviciu interesat de viteză. BulletVPN subliniază că, ca ofertă principală, și aceasta a continuat să atragă o afecțiune de clienți care sunt foarte interesați de viteza pe care serviciul trebuie să o ofere. Având BulletVPN ca furnizor înseamnă că veți putea să vă jucați jocurile fără întârzieri, în același timp bucurându-vă de securitatea oferită prin criptarea AES de 256 biți.

Cu sediul în Estonia, serviciul are o listă de servere prezente în peste 20 de țări, toate orientate către prezentarea celei mai rapide forme de securitate. De asemenea, oferă diferite tipuri de protocoale VPN, cum ar fi OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 și PPTP. Serviciul se asigură că abonații sunt capabili să rămână anonimi chiar și atunci când accesează site-uri geore restricționate prin intermediul serviciului lor Smart DNS. BulletVPN permite până la 3 conexiuni simultane, deși dacă veți descărca serviciul direct pe routerul dvs., veți avea șansa de a conecta mult mai multe dispozitive decât ați face dacă software-ul funcționează pe dispozitiv. Pentru mai multe informații despre ce să vă așteptați de la acest furnizor, aruncați o privire la Revizuirea noastră BulletVPN.

3. NordVPN

Acest furnizor cu sediul în Panama se află de asemenea pe lista noastră, în principal datorită lărgimii rețelei sale, care se află la peste 4000 de servere bazate în peste 60 de țări. Acest lucru înseamnă că probabil nu va exista niciodată un moment în care serverul prin care vă conectați să fie supraîncărcat de utilizatori, iar acest lucru garantează un flux de date fără probleme și, prin urmare, o experiență de navigare sau de joc mai rapidă. Serviciul este foarte vocal în ceea ce privește politica sa de înregistrare zero și oferă până la 6 conexiuni multiple pentru utilizatori care ar dori să aibă securitatea majorității dispozitivelor.

NordVPN oferă standardului industriei criptarea AES de 256 biți de grad militar, precum și o caracteristică DoubleVPN care îți orientează datele prin două servere în loc de una pentru un plus de securitate. Utilizatorii pot, de asemenea, să aleagă la ce servere să se conecteze pentru cele mai bune performanțe, deoarece serviciul are servere specializate pentru torrenting, descărcări mari de fișiere, streaming, precum și jocuri online. NordVPN oferă, de asemenea, un comutator automat de ucidere, protecție împotriva scurgerii DNS, Tor peste suport VPN și extensii de proxy pentru utilizatori care ar prefera o formă ușoară de securizare a traficului lor. Pentru o privire mai profundă asupra a ceea ce NordVPN poate face pentru dumneavoastră, acordați-vă timp pentru a parcurge revizuirea noastră completă NordVPN.

Concluzie pentru cel mai bun VPN pentru Uplay

Utilizarea unui VPN pentru Uplay înseamnă să lucrați la orice formă de accelerație pe care ISP-ul dvs. o poate impune pe conexiunea dvs. și să vă puteți bucura cu adevărat de libertate absolută, securitate și anonimat în timp ce navigați pe Internet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map