Cel mai bun VPN pentru uTorrent

Printre numeroșii clienți torrenting disponibili pe web, uTorrent este unul dintre cele mai populare. Dacă nu sunteți la fel de nou pentru a face torenting, atunci sunteți probabil familiarizați cu notificările DMCA, troll-urile de copyright sau avertismentele ISP care v-ar fi putut fi trimise prin căsuța de e-mail, încercând să vă descurajați să vă torrentați. Autoritățile nu sunt un fan al acestei forme de partajare a fișierelor, deoarece se crede că acest lucru este un act împotriva legii drepturilor de autor. În cazul în care au dreptate și nu doriți să fiți prinși de partea greșită a legii, cel mai bine ar fi să luați măsuri care să vă ajute să vă protejați libertatea. O astfel de măsură este folosirea unui VPN. Un VPN vă permite să vă închideți activitățile online din privirile indurerate ale ISP, să vă criptați datele și să deveniți anonimi pentru toate site-urile pe care le vizitați. Vom analiza mai mult acest lucru în timp ce analizăm care sunt cele mai bune VPN-uri uTorrent, dar mai întâi, pentru cei dintre noi care sunt noi în termen, să facem cunoștință cu torrenting.


Cel mai bun VPN pentru uTorrent

Cel mai bun VPN pentru uTorrent

uTorrent explicat

uTorrent este mai mult o aplicație de rețea de partajare a fișierelor peer-to-peer (P2P) disponibilă pe PC, Mac și Android, Permite utilizatorilor să partajeze fișiere mari. Există două versiuni uTorrent: gratuit și premium. Versiunea premium este practic aceeași, dar fără reclame. Utilizarea unui VPN în timp ce torrent face dificilă identificarea ISP, infractorilor cibernetici sau a troll-urilor de copyright, deoarece veți avea conexiunea criptată și adresa dvs. IP reală mascată.

Cele mai bune funcții VPN uTorrent

Ceea ce căutați în esență ca VPN uTorrent este unul care

 • Nu are o politică strictă de logare.
 • Oferă asistență 24/7 fiabilă pentru clienți.
 • Are o rețea de server impresionantă.
 • Are lățime de bandă nelimitată & comutare server.
 • Are o garanție de returnare a banilor.

Cel mai bun VPN pentru uTorrent

Am trecut deja prin ceea ce oferă piața și am venit cu cinci alegeri care sunt cele mai potrivite pentru a fi utilizate alături de uTorrent. Iată cele mai bune VPN-uri uTorrent:

1. ExpressVPN – Recomandarea noastră de top

ExpressVPN caracteristici din partea de sus a acestei liste, în principal datorită serviciului incredibil pentru clienți și al sprijinului acordat partajării P2P. Rețeaua lor modestă de 145 de servere ar trebui să vă permită să stabiliți o conexiune cu orice țară la alegere și, cu o politică strictă de logare în vigoare, ExpressVPN face multe pentru a se asigura că clienții ajung la torrent fără amenințări de care să se îngrijoreze. Serviciul lor include un program de recompense, în cazul în care, dacă vă referiți un prieten la serviciu și se înscrie, beneficiați amândoi de o lună de utilizare gratuită a serviciului. De asemenea, oferă o garanție de returnare de 30 de zile, în care sunteți încurajat să vă înscrieți și să încercați mai întâi serviciul înainte de a decide să cumpărați un abonament.

2. NordVPN

Venind pe locul doi pe lista noastră este NordVPN, un furnizor particular, care este foarte popular pentru sortimentul de caracteristici și instrumente pe care le oferă și prețul accesibil la care își bazează serviciile. Pentru a începe, NordVPN oferă clienților posibilitatea de a avea până la 5 dispozitive mai multe conectate simultan la un cont, precum și o funcție de criptare dublă, unde datele unui utilizator sunt trimise pe două servere la distanță pentru a face atât de dificil de urmărit . Nivelul de securitate este de prim rang, cu un protocol de criptare AES de 256 biți. Toate protocoalele VPN populare sunt incluse în pachet și cu servere dedicate pentru torenting pentru a fi pornite, NordVPN prezintă un caz puternic despre motivul pentru care ar trebui să fie furnizorul tău ales.

3. IPVanish

IPVanish este unul dintre furnizorii care sunt deja pe piață de ceva vreme și un grup mare de peste 1000 de servere continuă să se asigure că niciunul dintre clienții lor nu întâmpină probleme atunci când torrentează muzica, filmele sau emisiunile TV preferate. Furnizorul oferă protocoale PPTP, L2TP, SSTP, IKEv2 și OpenVPN pentru clienții lor să decidă exact ce preferă și o listă în creștere de peste 40.000 de IP-uri pentru a alege. Ca un furnizor de servicii de nivel superior, IPVanish a luat măsuri pentru a asigura suportul pentru partajarea de fișiere P2P în rețeaua lor, ceea ce îl face unul dintre cei mai preferați clienți VPN atunci când vine vorba de torrenting.

4. PureVPN

Al patrulea pe lista noastră avem PureVPN, de asemenea, un jucător de industrie bine respectat, cu peste 750+ servere în mai mult de 141 de țări. Echipa lor de îngrijire a clienților a fost de asemenea felicitată pentru cât de bine își tratează clienții și serviciul în ansamblu pentru lista completă de protocoale de tunelare. PureVPN are, de asemenea, câteva caracteristici care sunt incluse în serviciul lor, cum ar fi comutatorul de ucid Internet, care închide conexiunea la Internet în caz că intervine clientul dvs. VPN. Serviciul are, de asemenea, protecție împotriva scurgerii DNS și este acceptat diverse forme de plată, cum ar fi Bitcoins. Furnizorul din Hong Kong asigură clienților că nu ar trebui să-și facă griji în ceea ce privește istoricul de navigare, întrucât nu au o politică strictă de logare.

5. VyprVPN

Efectuarea listei noastre este VyprVPN, unul dintre cei mai inovatori furnizori VPN de pe piață. Baza lor de abonați îi adoră pentru caracteristicile unice pe care le oferă doar ele, în special protocolul lor de cameleon, care permite utilizatorilor să treacă chiar și prin cele mai dificile firewall-uri chinezești. Serviciul permite partajarea de fișiere peer to peer, astfel încât clienții nu ar trebui să aibă greutăți să le torreze filmele și jocurile. Așa cum se întâmplă cu majoritatea altor furnizori, serviciul are de asemenea suport pentru toate protocoalele VPN și menține securitatea la un nivel optim cu protocolul său de criptare AES de 256 biți. Înscrierea cu un serviciu precum VyprVPN înseamnă să ajungeți în prim-plan la orice tehnologii noi care sunt capabile să vă îmbunătățească securitatea online, înainte de a deveni mainstream.

Concluzie cu privire la cel mai bun VPN uTorrent

În afară de a vă permite să torrent fără întreruperi, un VPN vă asigură, de asemenea, că veți accesa conținut geore-restricționat indiferent de locul în care vă aflați. Aveți o întrebare sau un comentariu căruia doriți să ne adresăm? Lasă-le în caseta de comentarii de mai jos și vom fi siguri că vom răspunde.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map