Cel mai bun VPN pentru Venezuela

Țările cu acces limitat la Internet pot duce la o experiență online frustrantă. Venezuela a devenit în prezent unul dintre ei. Cenzura și restricțiile au crescut în Venezuela, ceea ce face dificilă rezidenților să se bucure de navigarea pe web. Singurul mod în care venezuelenii pot naviga pe Internet în mod liber și mai confortabil este dacă folosesc o rețea privată virtuală. O conexiune VPN oferă o conexiune sigură și sigură care oferă acces la site-urile și conținutul dorit. Conexiunile VPN funcționează în Venezuela și în alte țări din întreaga lume. Realitatea este că diferite guverne din întreaga lume încearcă să cenzureze comunicațiile și conținutul, cu toate acestea, cu o VPN pot fi accesate toate.


Cel mai bun VPN pentru Venezuela

Cel mai bun VPN pentru Venezuela

Cel mai bun VPN Venezuela

Dacă nu doriți să citiți întregul review și știți deja ce poate face un VPN pentru dvs., iată un rezumat al celor mai bune VPN-uri pentru Venezuela:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. CyberGhost
 6. VyprVPN

De ce ai nevoie de VPN în Venezuela?

Președintele Maduro, președintele Venezuelei, a emis un ordin oficial care poartă numărul 2489, care autoriza în special poliția pe internet și filtrarea conținutului. Circumstanța legată de cenzura pe Internet a ajuns la punctul în care au fost blocate 42 de site-uri web. Guvernul venezuelean, atacat de protestele la nivel național, pare să aibă restricții crescute asupra cenzurii pe Internet. El Nacional și El Pitazo sunt exemple de posturi de știri care au fost interzise. ISP CANTV de stat a blocat chiar accesul la rețeaua Tor. O serie de furnizori de servicii Internet monitorizează site-urile web pe care le vizitați în Venezuela pentru a împinge articole și servicii conexe. Un VPN vă poate asigura securitatea de care aveți nevoie atunci când sunteți online. De asemenea, vă va permite să ieșiți din Venezuela și să accesați site-urile blocate.

Cel mai bun VPN pentru Venezuela

Ce va face un VPN este să vă ajute să evitați cenzura venezueleană și să accesați site-uri web blocate în țară. În plus, vă puteți proteja confidențialitatea online, astfel încât nimeni să nu știe ce faceți online. De asemenea, trebuie să vă conectați la alte țări din întreaga lume pentru a obține conținut distractiv. Iată câțiva dintre cei mai buni furnizori de servicii VPN pe care îi puteți folosi în Venezuela.

ExpressVPN

Dacă vă aflați în Venezuela și doriți să evitați cenzura pentru a accesa servicii din afara țării, cea mai bună modalitate de a face acest lucru este abonarea la un furnizor de servicii cu multe puncte de conectare locale.. ExpressVPN este unul dintre puținii furnizori de servicii VPN care de fapt are servere VPN în Venezuela. De asemenea, oferă o garanție masivă de returnare a banilor de 30 de zile, astfel încât dacă doriți să încercați mai întâi serviciul în Venezuela și nu vă place, vă puteți recupera banii. Software-ul TExpressVPN este compatibil cu toate tipurile de dispozitive, inclusiv Windows, Mac, Android și Apple. Pentru a afla mai multe despre toate caracteristicile pe care ExpressVPN trebuie să le ofere, asigurați-vă că aruncați o privire asupra noastră Recenzie ExpressVPN.

Pur și simplu urmați acești pași pentru a obține o adresă IP venezueleană în străinătate:

 1. Înscrieți-vă cu ExpressVPN.
 2. Descărcați aplicația ExpressVPN pe computer, Mac, Android sau iOS.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă la aceasta folosind contul ExpressVPN.
 4. Selectați „Alegeți locația”.
 5. Faceți clic pe „Toate” -> „America“ -> “Venezuela”.
  Cum să vă conectați la un server VPN din Venezuela

  Cum să vă conectați la un server VPN din Venezuela

 6. Așteptați stabilirea conexiunii VPN.

Este nevoie doar pentru a naviga pe internet ca și cum ai fi în Venezuela. Procesul în sine vă permite să accesați site-uri și aplicații care, în mod normal, nu ar fi disponibile în afara Venezuela.

BulletVPN

BulletVPN este un furnizor de servicii pe care îl puteți utiliza în Venezuela pentru a vizita internetul în siguranță. Furnizorul este compatibil cu toate dispozitivele, inclusiv, computerul, Mac, Android, iPhone, iPad sau Firestick. Acest furnizor oferă utilizatorilor o garanție de returnare de 30 de zile și o caracteristică proxy Smart DNS. Pentru a afla mai multe despre BulletVPN, consultați acest lucru revizuire.

NordVPN

NordVPN merită să fie printre celelalte VPN-uri, deoarece oferă două metode de criptare. Acest furnizor de servicii criptează datele de două ori! Acesta operează sute de servere noi adăugate în întreaga lume. Vitezele NordVPN sunt rapide în toată rețeaua de server. Include funcții noi noi (CyberSec și blocarea anunțurilor). NordVPN poate fi doar una dintre cele mai bune valori din industria VPN. Și cu garanția de returnare a banilor, puteți încerca VPN fără riscuri timp de 30 de zile. Pentru mai multe informații despre acest furnizor de servicii, consultați site-ul nostru Recenzie NordVPN. 

IPVanish

IPVanish este probabil unul dintre cele mai rapide servicii VPN de pe piață. Când vă conectați din Venezuela, viteza este esențială. Toate locațiile serverului IPVanish vă vor permite să ocoliți restricțiile locale din Venezuela. Programele și aplicațiile IPVanish sunt foarte ușor de utilizat și te vor ajuta să te conectezi rapid fără nicio dificultate tehnică. Există, de asemenea, o garanție de returnare de 7 zile, care vă va permite să testați serviciul înainte de a vă angaja. Dacă doriți să aflați mai multe despre IPVanish, asigurați-vă că citiți nostru Revizuire IPVanish.

Lista site-urilor blocate în Venezuela

Iată o listă de site-uri Cetățenii venezueleni nu pot accesa:

 • elpitazo.com
 • elpitazo.info
 • elpitazo.ml
 • el-nacional.com
 • infobae.com
 • maduradas.com
 • minuto30.com
 • noticiaaldia.com
 • noticias.com
 • ntn24.com
 • armando.info
 • dolartoday.com
 • dollar.nu
 • dollarparalelovenezuela.com
 • eldolarparalelo.info
 • aguacateverde1.blogspot.com
 • liberal-venezolano.blogspot.com
 • tucadivi.com
 • ovario2.com
 • vdebate.blogspot.com
 • content.zello.com

Cel mai bun VPN pentru Venezuela – Wrap Up

Puteți găsi în acești patru furnizori opțiuni potrivite pentru Venezuela. Tot ce trebuie să faceți acum este doar să alegeți oricare dintre cele patru de mai sus și să vă bucurați să utilizați un VPN în Venezuela, indiferent dacă sunteți rezident sau călătoriți doar prin țară și intenționați doar să petreceți puțin timp acolo. Spuneți-ne la ce VPN v-ați abona în Venezuela în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map