Cel mai bun VPN pentru Verizon

Numele Verizon provine dintr-o combinație de două cuvinte latine și engleze. Există „veritas”, ceea ce înseamnă „adevăr” și se alătură „orizontului” pentru a forma „Verizon”. Potrivit companiei, această combinație reprezintă valorile corporative pe care toți angajații ei se străduiesc să le păstreze, iar din aspectul lucrurilor, se pare că fac o treabă destul de bună la ea. Verizon este unul dintre cei mai de încredere furnizori de rețele din America, cu o bază de abonați în creștere, care a trecut puțin peste 143 de milioane din 2018. Serviciul există de mai bine de treizeci de ani și o prezență atât de prelungită în industrie a văzut-o chiar dezvolta una dintre cele mai mari rețele de acoperire 4G LTE din SUA.


Cel mai bun VPN pentru Verizon

Cel mai bun VPN pentru Verizon

Viteza de accelerație Verizon Throttle Internet?

Verizon se mândrește cu oferirea uneia dintre cele mai fiabile soluții de servicii pentru clienți, întrucât se întâmplă să aibă angajații cei mai bine plătiți în comparație cu ceilalți trei furnizori de servicii de rețea majore din SUA. Aceasta înseamnă că ei vor fi întotdeauna fericiți să vă ajute atunci când le formați în caz de problemă pe care o puteți întâmpina. Cu toate acestea, serviciul nu este la fel de popular, este poziția lor foarte interesantă în ceea ce privește utilizarea internetului și accelerarea. În 2017, o mulțime de reclamații au fost înregistrate după ce unii abonați Verizon au raportat că activitățile lor de streaming au fost încărcate. Aceasta a provocat un răspuns în care operatorul a recunoscut că a accelerat o parte din viteza utilizatorilor săi, precizând că aceștia erau în mijlocul efectuării unui nou test de optimizare video.

Cu ocazii precum acestea sunt raportate, probabil că nu ar trebui să ezitați să puneți întrebări data viitoare când încercați să vizionați un videoclip și durează prea mult timp pentru a proteja memoria. Mai bine, dacă doriți să evitați toate aceste frustrări, cel mai bine ar fi să căutați un mod care să păstreze tot ceea ce sunteți la distanță online de radarul ISP. Ar trebui să poți face acest lucru cu ajutorul unui serviciu VPN.

Utilizați VPN pentru a preveni ridicarea ISP

Abonarea la o rețea virtuală virtuală vă permite să vă criptați traficul, astfel încât chiar și ISP-ul dvs. nu va fi în stare să vă dați seama la ce vă aflați online. În acest fel, vor rămâne neîncrezători pe ce site sau serviciu să se accelereze și, din moment ce ar fi lipsit de etică pentru ei să reducă în general viteza dvs., vă vor lăsa în pace pentru a continua cu ceea ce faceți. Utilizarea unui VPN vă va ajuta, de asemenea, să vă păstrați informațiile personale în siguranță și ascunse de utilizatorii rău intenționat care ar putea fi în afara pentru a vă fura informațiile prin hackingul de pe dispozitiv. Un VPN vă va cripta întreaga conexiune și vă va asigura tot traficul.

Un serviciu VPN vă oferă, de asemenea, acces la site-uri web și canale cu restricții geo-restricționate, ceea ce face posibilă accesarea de conținut din aproape peste tot în lume. Accesul dvs. este acordat deoarece adresa dvs. IP este preluată de site-urile pe care le vizitați ca aparținând unui utilizator care are sediul în țară. Acest lucru este posibil, deoarece vă veți conecta la un server din țara străină prin intermediul serviciului dvs. VPN. Pe lângă toate acestea, o VPN permite, de asemenea, să facă lucruri sensibile, cum ar fi cumpărăturile sau serviciile bancare online, fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru ca cineva să pună mâna pe informațiile cardului dvs. de credit sau parolele bancare..

Cele mai bune VPN-uri pentru Verizon

Pentru a vă asigura că veți obține corect cu alegerea dvs. pentru un VPN, am făcut deja lucrările de bază și am oferit o listă scurtă dacă serviciile considerăm credibile și ne-am orientat către oferirea celor mai bune în ceea ce privește protecția online. Uită-te:

1. ExpressVPN

ExpressVPN este singurul furnizor la care ar trebui să apelați, dacă tot ce căutați este un serviciu premium. Fiind bazat pe Insulele Virgine Britanice înseamnă că nu ar trebui să vă faceți griji pentru autoritățile de reglementare a datelor care solicită datele dvs., iar datorită politicii stricte de înregistrare zero a furnizorilor, serviciul nu va fi înconjurător pentru a afla ce sunteți la curent online. De asemenea, securitatea ExpressVPN este de primă clasă, deoarece serviciul oferă criptarea AES de 256 biți bazată pe OpenVPN.

ExpressVPN este, de asemenea, unul dintre puținii furnizori care oferă tuneluri divizate ca una dintre caracteristicile sale. Acest lucru vă permite să alegeți ce tip de trafic doriți protejat de serviciul VPN și ce tip nu. Serviciul are o rețea de aproximativ 2000 de servere în aproximativ 148 de locații și permite, de asemenea, extensii de browser pentru utilizatorii care folosesc browsere Safari, Chrome sau Firefox. Un pachet are șansa de a conecta simultan până la 3 dispozitive, precum și o serie de servere sigure pentru utilizatorii care nu doresc ca activitățile lor de navigare să fie detectate în țările cu un nivel ridicat de cenzură. Există multe altele pe care le oferă acest serviciu și puteți afla totul despre el accesând recenzia noastră ExpressVPN.

2. BulletVPN

Ieșit din Estonia este un alt furnizor care vă va asigura că beneficiați de cel mai bun tip de serviciu chiar și cu mica sa rețea de servere de calitate. BulletVPN oferă un serviciu VPN versatil, cu aplicații disponibile pentru utilizatori care folosesc Apple TV, Smart TV, Xbox One, Xbox 360, PS3 sau PS4 pentru a se conecta la Internet. Serviciul permite, de asemenea, abonaților să utilizeze protocoale diferite, cum ar fi OpenVPN, PPTP, L2TP și ambele IKEv1 & 2 pentru Windows și respectiv pentru iOS.

Un abonament cu BulletVPN vă va oferi, de asemenea, serviciul lor de proxy inteligent DNS, care doar tunelurile web solicită mult mai rapid decât atunci când utilizați VPN. Serviciul permite, de asemenea, torrenting, deoarece are servere dedicate traficului P2P, și cu capacitatea de a proteja până la 3 dispozitive simultane, BulletVPN vă oferă posibilitatea de a vă asigura toate dispozitivele dvs. oricând sunteți online. Clientul său VPN este, de asemenea, destul de ușor de utilizat și de navigat, ceea ce îl face destul de potrivit pentru utilizatorii VPN pentru prima dată. Pentru mai multe despre ce puteți obține dintr-un abonament BulletVPN, aruncați o privire la Revizuirea noastră BulletVPN detaliată.

3. NordVPN

Distribuit în Insulele Virgine Britanice este un furnizor care are capacitatea de a vă conecta la site-uri din peste 62 de țări diferite, datorită a peste 4000 de servere din rețeaua sa. NordVPN este venerat de concurenții săi pentru o acoperire atât de largă și îl folosește la maximul său avantaj, oferind funcții pe care numai acestea le poate face. Una dintre aceste caracteristici speciale este serviciul său dublu VPN, care permite utilizatorilor să-și direcționeze traficul prin două servere în loc de unul, iar acest lucru împreună cu opțiunea de a alege cu ce server să se conecteze în funcție de munca online, îl face unul dintre cele mai concentrate pentru securitate furnizorii de pe piață.

NordVPN asigură, de asemenea, că utilizatorii pot conecta până la 6 dispozitive simultane la serviciul lor și oferă atât lățime de bandă nelimitată, cât și conexiuni de server nelimitate tuturor abonaților săi. Serviciul este, de asemenea, compatibil cu Tor, iar acest lucru vă ajută să vă creșteți nivelul de anonimat online. De asemenea, sunt incluse un comutator de încredere în internet de încredere, o caracteristică CyberSec pentru a bloca reclame proaste și malware periculoase și un serviciu proxy SmartPlay, care vă permite să evitați restricțiile de pe site-urile blocate geo. Dacă sunteți în continuare curios de ce oferă acest serviciu de prim nivel, atunci acordați timp liber pentru a parcurge recenzia noastră NordVPN detaliată.

Rezumat despre Cel mai bun VPN pentru Verizon

Verizon, precum și celelalte servicii populare de rețea din SUA, sunt cunoscute pentru a pune în aplicare măsuri pentru a încerca să controleze modul în care abonații lor folosesc internetul. Puteți scăpa de controalele lor înregistrându-vă cu un serviciu VPN credibil, cum ar fi ExpressVPN, BulletVPN sau NordVPN. Înscrierea la oricare dintre acești furnizori înseamnă să-ți recuperezi libertatea online completă și să te ocupi de securitatea ta pe Internet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map