Cel mai bun VPN pentru Vodafone

Fone de date vocale, Vodafone. Acest lucru au avut în vedere fondatorii Ernest Harrington și Gerry Whent atunci când se gândeau la ce să-și numească divizia de radio mobil, în timp ce se ramifica de la firma sa de electronică Racal Limited. Cei doi au continuat să ghideze și să vadă prin Vodafone cum s-a extins într-unul dintre cei mai buni furnizori de telefonie mobilă din lume, iar succesul lor i-a văzut extinzând operațiunile prin diferite alte echipamente din diferite țări. Fiind unul dintre furnizorii de rețea mobilă de pionierat, Vodafone oferă toate serviciile de care aveți nevoie pentru a utiliza în întregime dispozitivul dvs., iar acesta include un pachet de acces la Internet..


Cel mai bun VPN pentru Vodafone

Cel mai bun VPN pentru Vodafone

Cel mai bun VPN Vodafone rezumat

În cazul în care știți deja ce aduce VPN în tabel și nu doriți să parcurgeți toată revizuirea de mai jos, am rezumat cele mai bune VPN-uri pentru Vodafone aici pentru dvs.:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. IPVanish
 4. BulletVPN
 5. VyprVPN

Site-uri de blocare a Vodafone?

Vodafone oferă pachete care permit consumatorilor să se conecteze pe Internet, deși politicile lor de utilizare au fost examinate de câteva ori în ultimii ani. În 2014, de exemplu, s-a constatat că Vodafone a blocat accesul la site-ul Chaos Computer Club, probabil pentru că s-a întâmplat să fie cea mai mare asociație de hackeri din Europa. Membrii asociației au ieșit să-și exprime frustrarea spunând că majoritatea structurilor puse în fața cenzurii împotriva paginilor dăunătoare de pe Internet vor fi întotdeauna utilizate greșit pentru motive politice. Au existat chiar cazuri în care clienții au raportat că nu au putut accesa anumite site-uri după ce dispozitivele lor au trecut printr-o actualizare automată de securitate.

Acestea sunt toate situațiile care ar fi destul de neplăcut să te regăsești în mijlocul acestora, mai ales pentru că nu poți chiar să prezici când poate fi introdusă o formă de restricție pe conexiunea ta. În calitate de client care s-a obișnuit deja cu serviciul Vodafone, caută un alt furnizor de telefonie mobilă mai puțin restrictiv pentru a se înscrie cu probabil că nu va fi în fruntea minții tale. Există o singură altă modalitate sigură de a preveni orice blocare bruscă a site-ului web și cenzurarea Internetului nereglementată de către furnizorul dvs., iar aceasta ar fi prin utilizarea unui serviciu VPN de top..

Utilizarea unui VPN în rețeaua Vodafone

Configurarea VPN pe telefonul dvs. sau pe dispozitivul mobil activat în rețea nu este atât de tehnică cum s-ar putea crede. Veți configura doar un serviciu care oferă acces nerestricționat la site-uri web prin redirecționarea traficului către serverele lor la distanță criptate. Făcând acest lucru, conexiunea dvs. este protejată și ascunsă, ceea ce înseamnă că veți putea apoi să navigați pe internet în mod anonim, fără ca cineva să știe ce aveți de gând. ISP-ul dvs., sau în acest caz, veți fi operatorul de telefonie mobilă va rămâne în întuneric cu privire la ceea ce faceți online, astfel încât nu vor putea impune nicio restricție asupra utilizării dvs..

Înscrierea cu un serviciu VPN înseamnă, de asemenea, obținerea accesului la orice site-uri web geore restricționate la care este posibil să nu fi avut acces anterior. Dacă nu cunoașteți astfel de site-uri, site-urile restricționate sunt tipul care vă acordă accesul în funcție de locația dvs. După ce stabiliți o conexiune cu un server la distanță, adresa dvs. IP se schimbă de la cea care arată unde sunteți bazat exact, la cea care reflectă locația serverului la care v-ați conectat.

Atunci când luați decizia cu privire la serviciul VPN pentru a vă abona, puteți fi tentat să vă înscrieți la acești furnizori gratuit, suntem siguri că veți găsi online. Vom dori să vă avertizăm împotriva utilizării VPN-urilor gratuite, deoarece se știe că vă monitorizează, stochează și vinde istoricul de navigare către cumpărători terți. În loc să vă adresați furnizorilor care nu vă vor percepe o taxă, dar care va provoca o mulțime de frustrări, luați în considerare înscrierea la servicii care vor oferi o valoare excelentă pentru bani și vor avea întotdeauna biroul de asistență pentru clienți gata să rezolve problemele dvs..

Cele mai bune VPN-uri pentru Vodafone

Am efectuat deja lucrările de bază pentru cele mai bune servicii posibile la care ar trebui să vă abonați și am inclus, de asemenea, o scurtă privire de ansamblu a fiecăruia pentru a vă ajuta să faceți o alegere în cunoștință de cauză. Uită-te:

1. ExpressVPN

ExpressVPN este unul dintre furnizorii la care ar trebui să vă abonați dacă căutați cel mai bine în materie de protecție de clasă și o experiență de calitate pentru clienți. Acest furnizor promite să ofere securitate de grad militar, prin amabilitatea criptării AES de 256 biți centrată OpenVPN. Prin intermediul celor peste 2000 de servere, abonaților le este garantat accesul la conținut restricționat geo, indiferent de locul în care se bazează. Orice ar alege pentru a accesa rămâne cunoscut numai lor, deoarece ExpressVPN are o politică strictă de înregistrare zero, care este bine confirmată. Aplicațiile lor VPN sunt de asemenea concepute având în vedere pentru prima dată utilizatorul, iar serviciul oferă versiuni compatibile cu dispozitivele mobile bazate pe Windows, iOS sau Android. Dacă aveți mai multe dispozitive care toate se execută pe diferite programe software, ExpressVPN vă permite să le protejați pe toate, deoarece un utilizator are dreptul la maximum 3 conexiuni simultane. ExpressVPN vă permite, de asemenea, să rulați serviciul lor chiar și în cele mai restricționate regiuni de internet, datorită serverelor Stealth. Aceste grupuri speciale de servere vă permit să navigați cu VPN nedetectat și să parcurgeți orice firewall configurat pentru a refuza accesul utilizatorilor la anumite site-uri și canale. Puteți ajunge să aflați multe mai multe despre ExpressVPN și ce le oferă prin intermediul revizuirii noastre detaliate sau puteți opta, de asemenea, să vă înscrieți pentru garanția lor de returnare a banilor de 30 de zile pentru a testa lucrurile din prima mână.

2. NordVPN

NordVPN este cunoscut mai ales pentru gama largă de caracteristici care adaugă destul de bine capacității sale de a vă asigura conexiunea. Serviciul are un număr de 4 000 de server de top-class, care este cu mult mai mult decât ceea ce am putut găsi cu alți furnizori. O astfel de rețea extinsă vă asigură că nu veți găsi bariere în timp ce încercați să vă conectați la oricare dintre site-urile dvs. la distanță și vă permite, de asemenea, să alegeți serverele specifice pe care doriți să le utilizați, în funcție de ce sunteți la curent online . Serviciul le permite abonaților să se conecteze până la 6 dispozitive simultane, toate care vor permite trecerea nelimitată a serverului. Serviciul oferă, de asemenea, un serviciu de criptare dublă, unde traficul dvs. va fi securizat și transmis prin două servere în loc de unul. Printre caracteristicile suplimentare ale NordVPN se numără un switch Kill Internet, care vă închide automat conexiunea la Internet în cazul în care serviciul VPN devine compromis. Baza convenabilă a NordVPN în Panama înseamnă că nu vor înregistra și nici nu vor împărtăși istoricul de navigare cu un organism de reglementare a datelor, întrucât regiunea nu se află în niciuna din jurisdicțiile lor. Am pregătit o recenzie detaliată NordVPN pe care o puteți parcurge pentru a afla și mai multe despre NordVPN, sau mai bine, puteți să vă înscrieți la garanția lor de returnare de 30 de zile pentru a vă vedea despre ce este vorba..

3. IPVanish

IPVanish promite că serviciul lor te va ajuta să faci exact asta; creează-ți IPVanish. Ofertele de servicii oferă 40.000 de IP-uri pentru care pot alege utilizatorii și, de asemenea, acceptă deschis partajarea de fișiere Peer to Peer. Acest furnizor cu sediul în Florida este, de asemenea, unul dintre puținele care nu are nevoie să închirieze servere de la alte terțe părți, deoarece acestea dețin toate cele 1500+ servere care pot fi găsite în rețeaua lor. Acest lucru le oferă un avantaj semnificativ față de alți furnizori, deoarece utilizatorii lor au o legătură directă cu serverele pe care doresc să le utilizeze, iar acest lucru se traduce printr-o viteză de navigare mai rapidă. Acesta este motivul real pentru care jucătorii online preferă serviciul lor; a lor este mult mai puțin probabil să inducă orice formă de întârziere în timpul jocului. IPVanish permite, de asemenea, cel mai înregistrat număr de conexiuni multiple, datorită suportului lor de până la 10 dispozitive conectate simultan. Aceste dispozitive nici nu trebuie să ruleze pe aceeași platformă pentru a fi acceptate; aplicația IPVanish VPN este disponibilă în versiuni care pot rula pe dispozitive bazate pe Android, iOS sau Windows. În mod alternativ, puteți alege, de asemenea, să îl instalați direct pe router și există un software IPVanish care este conceput special pentru astfel de instalații manuale. Am abordat un pic despre IPVanish în această scurtă perspectivă, dar pentru a ști și mai multe despre servicii, vă sugerăm să parcurgeți revizuirea noastră în profunzime a IPVanish. De asemenea, aceștia sunt interesați de o perioadă de încercare gratuită de 7 zile înapoi garantată înapoi.

Faceți clic pe cel mai bun VPN pentru Vodafone

La fel ca majoritatea rețelelor cunoscute, Vodafone încearcă să filtreze conținut necorespunzător de pe Internet pentru a proteja abonații mai tineri, dar uneori metodele lor ies din mână și sfârșesc prin a bloca site-uri normale cu care utilizatorii sunt deja obișnuiți. Întrucât este dificil de știut ori de câte ori s-ar întâmpla acest lucru, este mai bine să te înscrii la un serviciu VPN pentru a rămâne acoperit. ExpressVPN, NordVPN și IPVanish sunt furnizori excelenți și începem să garantăm că sunt unele dintre cele mai bune VPN-uri pentru Vodafone.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map