Cel mai bun VPN pentru Vudu

Încă de la începuturile sale umile ca producător de set-top box, Vudu a reușit să atragă atenția unuia dintre cele mai mari lanțuri de supermarket-uri cu amănuntul din lume și a continuat să devină unul dintre cele mai populare servicii de streaming de pe Internet. Serviciul de streaming a adăugat, de atunci, o mulțime de conținut în biblioteca sa, 2015 văzându-l să adune peste 18.000 de filme și peste 5.000 de emisiuni TV în catalogul său.


Cel mai bun VPN pentru Vudu

Cel mai bun VPN pentru Vudu

Ce face special Vudu?

În ciuda a fi printre sutele de alte site-uri de streaming pe care le puteți găsi pe net, Vudu mai are ceva care îl diferențiază de majoritatea celorlalte servicii online. Vudu nu percepe o taxă lunară pentru utilizatori pentru a transmite conținut din biblioteca lor. În schimb, ceea ce fac este să le solicite telespectatorilor să plătească doar pentru tot ceea ce vor să vadă. Vă permit să „închiriați” filmele lor cu o taxă mică. Taxele sunt de aproximativ 1,99 USD pentru definiția standard și 2,99 USD pentru vizualizarea HD. De asemenea, din moment ce sunt deținute de Walmart, utilizatorii pot alege să aibă copii digitale ale filmelor stocate de gigantul de retail adăugate în contul lor Vudu și să procedeze la difuzarea lor de acolo.

Vudu este disponibil în afara SUA?

Există un lucru despre care probabil că nu veți fi la fel de fericiți, mai ales dacă ați crescut serviciul și veți călători întotdeauna și aproape. Serviciul este disponibil numai în SUA și Mexic. Aceasta înseamnă că veți întâmpina o mulțime de dificultăți, în special atunci când călătoriți în afara celor două țări, deoarece veți primi un mesaj de eroare de fiecare dată când încercați să accesați platforma. Acest lucru se datorează faptului că serviciul de streaming a pus în aplicare geo-blocuri pentru a refuza accesul utilizatorilor dacă au sediul în afara teritoriului preferat.

Utilizarea VPN pentru a transmite fluxul Vudu în afara SUA

Acesta ar putea fi sfârșitul drumului pentru unii utilizatori care speră să acceseze serviciul în timpul călătoriei în străinătate, dar nu neapărat, dacă știți despre VPN-uri. Rețelele private virtuale funcționează prin redirecționarea traficului care provine din utilizarea dvs. de Internet către servere private bazate în multe alte părți ale lumii. Acest lucru este făcut pentru a rezolva oricare dintre restricțiile care ar fi putut fi configurate fie de ISP-ul dvs., fie de serviciul web la care încercați să accesați.

Lucrul din spatele tuturor nu este atât de greu de înțeles. După ce v-ați abonat la un serviciu VPN și v-ați conectat la un server care se află în aceeași locație cu site-ul web pe care doriți să îl accesați, adresa dvs. IP se schimbă cu cea care aparține serverului. După acest lucru, veți putea apoi să păcăliți orice site sau canal geo-blocat pentru care sunteți un utilizator local și să accesați serviciul așa cum ar face orice utilizator normal. Acesta este exact modul în care ați putea accesa Vudu din străinătate dacă v-ați abona la un serviciu VPN.

Utilizarea unui VPN vă permite, de asemenea, să accesați alte servicii geore-restricționate în același mod, asigurând în același timp că orice ați accesat online rămâne privat și ascuns chiar de ISP-ul dvs. Acest lucru se realizează prin criptare și ajută la rezolvarea oricărei măsuri pe care ISP-ul dvs. le-ar fi putut aplica pentru a încerca și gestiona conexiunea dvs. Utilizarea unui VPN vă asigură, de asemenea, securitatea ori de câte ori faceți lucruri sensibile online, cum ar fi serviciile bancare sau cumpărăturile, deoarece oferă nivelul de securitate de care va trebui să vă asigurați că niciun hacker nu poate pune mâna pe detaliile dvs. bancare..

Streaming Vudu în afara SUA prin VPN

Este foarte important să vă asigurați, de asemenea, că serviciul VPN pe care îl alegeți pentru Vudu va fi unul care are tipul de funcții care ar fi excelent pentru streaming. Pur și simplu urmați acești pași pentru a urmări Vudu din orice parte a lumii:

 1. Înscrieți-vă cu un serviciu VPN premium din lista de mai sus.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul de streaming PC, Mac, Android, iOS sau FireStick.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă la aceasta folosind contul VPN.
 4. Din aplicație, conectați-vă la un server VPN american.
 5. Acum puteți accesa Vudu din Canada, Marea Britanie, Australia sau oriunde altundeva.

Cele mai bune VPN-uri pentru Vudu

Nu există atât de multe servicii care să corespundă acestor criterii, așa că pentru a vă ajuta să le rezolvați pe cele care le fac, am compilat o listă cu ceea ce știm că sunt cele mai bune VPN-uri pe care le puteți utiliza pentru a transmite fluxul Vudu din afara SUA. Uită-te:

1. ExpressVPN

ExpressVPN se bazează pe o mare reputație de a păstra clientul întotdeauna pe primul loc și de a nu face niciodată compromisuri pentru calitatea serviciilor sale. Bazat pe Insulele Virgine Britanice, furnizorul este de aproximativ un deceniu acum, iar acest lucru le-a permis să crească până la peste 2000 de servere. Serviciul își bazează criptarea AES de 256 biți pe protocolul OpenVPN, dar acceptă și utilizatorii care ar prefera L2TP, PPTP, IKEv1 sau IKEv2 în funcție de dispozitivele lor.

ExpressVPN este excelent pentru streaming, deoarece are servere super-rapide, precum și un client care alege cele mai bune setări pe care să le folosești, astfel încât să nu fii nevoit să faci prea mult tinkering. Serviciul are, de asemenea, capacitatea de 3 conexiuni simultane și are un set de servere sigure pe care vă puteți baza dacă doriți să vă conectați la site-uri din regiuni unde există multă cenzură online. Utilizatorii ExpressVPN se bucură de o lățime de bandă nelimitată și o schimbare nelimitată a serverului și li se promite că niciunul dintre traficul lor nu va fi înregistrat datorită politicii de înregistrare zero a serviciului. Pentru a afla ce mai are serviciul pentru abonați, aruncați o privire la Examinarea noastră ExpressVPN.

2. BulletVPN

BulletVPN este un alt furnizor de care aveți încredere pentru a vă avea securitatea intactă în timp ce navigați pe internet, în special datorită structurii sale de securitate bine construite. Serviciul este excelent în special pentru utilizatorii care își petrec mult timp în streaming, deoarece li se va asigura că încărcarea și tamponarea nu vor dura chiar atât de mult. BulletVPN are și un client VPN care acceptă platforme precum Windows, Mac, Linux și Android și are o prezență a serverului în mai mult de 25 de țări.

Viteza nelimitată și lățimea de bandă neschimbată sunt incluse în pachet în mod implicit, iar sediul central din Estonia înseamnă că furnizorul nu este obligat să respecte nicio regulă de păstrare a datelor. La fel ca ExpressVPN, serviciul permite, de asemenea, până la 3 conexiuni multiple și este echipat cu un serviciu Smart DNS pentru utilizatorii care sunt foarte dornici să acceseze site-uri cu restricții geo-restricționate. Utilizatorii vor fi, de asemenea, liberi să efectueze comutatoare de server nelimitate și să aleagă dintre PPTP, L2TP, TCP, UDP sau OpenVPN ca protocol VPN preferat. Pentru a afla mai multe detalii, cum ar fi costul abonamentelor și pachetele disponibile, încercați să citiți revista noastră BulletVPN.

3. NordVPN

NordVPN oferă unul dintre cele mai multe pachete la pachet din întreaga industrie VPN. Acest furnizor capabil are sediul în Panama și are peste 4000 de servere bine împrăștiate la numele său. Alegerea NordVPN înseamnă a se potrivi cu un serviciu care este de încredere și are o mulțime de instrumente în caseta de instrumente pentru a vă garanta protecția online. Serviciul permite, de asemenea, utilizatorilor să se conecteze până la 6 dispozitive simultan și este capabil să se ocupe de tot traficul care ar veni dacă ați alege să transmiteți fluxul de la Vudu prin toate cele 6 adăugări.

NordVPN acceptă streaming neîntrerupt și are chiar servere desemnate pentru respectiva utilizare. De asemenea, serviciul se integrează bine cu Tor pentru a vă crește nivelul de anonimat online și are o funcție VPN dublă cunoscută care vă orientează traficul prin două servere pentru o mai mare securitate. De asemenea, NordVPN este dotat cu funcții suplimentare, cum ar fi un comutator automat pentru uciderea internetului, software-ul Cybersec pentru a alunga anunțuri nedorite și malware, protecție anti-atac DDOS și un serviciu SmartPlay pe care îl puteți utiliza pentru a accesa servicii geo-restricționate. Există o defalcare mai detaliată pe care o avem despre acest furnizor, pe care o puteți parcurge mai departe și să o citiți în recenzia noastră NordVPN.

Rezumatul pentru cel mai bun VPN pentru Vudu

Utilizatorii care preferă să plătească pentru ceea ce văd în loc să participe la un abonament lunar sunt siguri că se vor bucura de utilizarea Vudu. Singura problemă pe care ar trebui să o rezolve este să o poată folosi în afara SUA. Pentru a vă asigura că nu întâmpinați probleme cu Vudu în străinătate, obțineți un VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map