Cel mai bun VPN pentru YouTube TV

Nerespectarea canalelor preferate online din cauza restricțiilor regionale este o reducere. Am avut probleme de fiecare dată când am încercat să accesez YouTube TV în străinătate. Din fericire pentru mine, VPN a venit la salvare. În recenzia de mai jos, voi prezenta cele mai bune VPN-uri pe care le-am folosit pentru a debloca YouTube TV în întreaga lume.


Cel mai bun VPN pentru YouTube TV

Cel mai bun VPN pentru YouTube TV

Ce este YouTube TV?

Lansat în februarie 2017, YouTube TV este încă destul de nou pentru majoritatea oamenilor. Dar pentru cei care știu despre asta, este una dintre cele mai bune opțiuni de streaming disponibile pe piață. Serviciul este, în esență, o platformă de streaming în direct TV exclusivă din SUA. Dacă programul dvs. nu vă permite să fiți la curent cu ultimele episoade din emisiunile preferate, există Cloud DVR pentru a salva o înregistrare pe care o puteți urmări data viitoare când veți fi gratuit.

Serviciul de streaming este de asemenea excelent pentru configurarea unei familii. Permite până la 6 persoane să acceseze serviciul sub un abonament. În plus, veți avea acces și la propriile emisiuni YouTube. Dacă nu sunteți destul de mulțumit de selecția sa implicită de canale, puteți adăuga oricând la alte versiuni premium, contra cost. Trecerea la YouTube TV de la abonamentul dvs. de cablu este un loc minunat pentru a începe mai ales dacă tocmai v-ați tăiat cablul. Este o alternativă mult mai accesibilă și plină de valori în comparație cu alte servicii de streaming.

Acum, așa cum am menționat anterior, YouTube TV este un serviciu de streaming exclusiv din SUA. Dacă achiziționați un abonament și călătoriți în străinătate, nu veți putea accesa serviciul. Ceea ce veți obține este un mesaj de eroare care vă refuză accesul din cauza schimbării locației dvs. Din fericire, acesta este un obstacol pe care îl puteți depăși dacă știți despre VPN.

Utilizarea unui VPN cu YouTube TV

O rețea privată virtuală sau pur și simplu o VPN este un serviciu care vă permite să stabiliți o conexiune cu serverele la distanță care lucrează pentru criptarea traficului dvs. și care ascunde atât locația dvs. cât și identitatea dvs. Aceste mici detalii sunt transmise prin adresa dvs. IP. Odată stabilită conexiunea dvs. la un server la distanță, adresa dvs. IP va fi modificată. Detalii precum locația și identitatea dvs. se schimbă sau se ascund. La rândul său, vă permite să accesați servicii geo-restricționate. Pentru a vă conecta la YouTube TV, de exemplu, va trebui să stabiliți o conexiune cu un server care are sediul în SUA.

Dacă veți folosi foarte mult fluxul de timp, ar trebui să aveți un ISP prietenos care să ofere tipul potrivit de lățime de bandă pentru a vă bucura de spectacolele dvs. fără niciun inconvenient. Unele ISP reduc dimensiunea dvs. de bandă dacă există prea mult trafic prin conexiunea dvs. Streamingul în HD suferă din această cauză. Un VPN vă ajută să evitați orice încercări ale ISP de a vă accelera conexiunea. Tot traficul dvs. va fi criptat și, prin urmare, ascuns de ISP-ul dvs. În acest fel, păstrarea confidențialității dvs. online este menținută. De asemenea, veți avea o protecție completă împotriva oricărui hackeri și escroci care s-ar putea gândi să vă infiltreze conexiunea.

Cel mai bun VPN pentru YouTube TV

Acum, după ce ne-am uitat la ce obțineți pentru a obține de la un VPN, să intrăm în tipul de servicii credibile la care ar trebui să luați în considerare abonarea. Iată lista noastră cu Cele mai bune VPN-uri pentru YouTube TV.

1. ExpressVPN

ExpressVPN nu dezamăgește niciodată în ceea ce privește eficiența serviciului și calitatea conexiunii pe care o veți obține odată ce sunteți conectat la un server. Furnizorul este un câștigător de premii multiple, care a fost recunoscut în special pentru echipa sa de servicii de încredere pentru clienți, care poate fi consultat întotdeauna în cazul în care există o problemă cu conexiunea dvs. Puteți vorbi cu ei prin intermediul social media, prin e-mail sau chiar live chat. Serviciul asigură că traficul dvs. este ascuns prin criptarea AES de 256 biți. Aplicația ExpressVPN funcționează pe iOS, Mac, FireStick, Windows și Android.

ExpressVPN are sediul în Panama și are aproximativ 2000 în sfera sa de activitate. O abonament înseamnă că veți putea beneficia de servicii, cum ar fi un comutator automat de omor și servere sigure la care vă puteți conecta în cazul în care țara în care nu vă permiteți să utilizați VPN-uri.

Este inclus și un serviciu Smart DNS pe care îl puteți utiliza pentru a ascunde locația dvs. și o funcție de tunel împărțit, care funcționează pentru a separa ceea ce ați dori să aveți criptat și ceea ce faceți bine fără nici o formă de securitate. ExpressVPN este excelent și pentru streaming, deoarece serverele sale funcționează cu o viteză suficient de rapidă pentru a permite bufferarea zero. Puteți ajunge să citiți mai multe despre aceasta și alte caracteristici ale serviciului parcurgând recenzia noastră ExpressVPN.

2. IPVanish

Înființat în 1999, IPVanish este unul dintre cei mai primi furnizori de VPN care și-au pus bazele vreodată. Experiența lor vastă în industrie le-a permis cu siguranță să-și optimizeze serviciile pentru utilizatorii lor. Acest lucru le-a câștigat reputația de a fi unul dintre cei mai rapide furnizori cu care vă puteți înscrie. Serviciul are aproximativ 1500 de servere în domeniul său de aplicare, furnizorul având proprietatea deplină a tuturor serverelor din rețeaua sa.

IPVanish oferă, de asemenea, o alternativă proxy web SOCKS5 pe care o puteți încerca, precum și criptarea AES standard de 256 biți din industrie. Serviciul are sediul în SUA; dar, în ciuda acestui fapt, mai are o politică strictă de înregistrare zero.

Clientul IPVanish VPN este, de asemenea, compatibil cu o gamă largă de dispozitive și platforme precum Windows, iOS, Android și Linux. Serviciul are, de asemenea, numeroase servere VPN din SUA care vă permit să deblocați canale americane precum YouTube TV de peste mări. Accesați recenzia IPVanish pentru mai multe informații despre acest serviciu VPN popular.

3. NordVPN

Nu am face justiție cu această listă dacă nu am include un furnizor la fel de apreciat ca NordVPN. Cu mai mult de 4000 de servere în rețeaua sa, nu atât de mulți furnizori sunt capabili să compare cu nivelul de serviciu pe care îl veți primi de la NordVPN. Baza sa este ascunsă în Panama. Acest lucru ajută la menținerea clienților săi la îndemâna autorităților de date și a factorilor de decizie care altfel ar solicita înregistrările de navigare a clienților.

Serviciul are, de asemenea, o gamă unică de caracteristici care îl diferențiază de alți furnizori, una dintre cele mai prolifice fiind capacitatea sa de criptare dublă. DoubleVPN face din ce în ce mai greu pentru oricine să treacă prin istoricul de navigare.

Serviciul are, de asemenea, un set de servere ofuscate pe care le puteți utiliza pentru a ascunde faptul că utilizați VPN; precum și servere specializate care sunt optimizate pentru utilizatorii care speră să torcteze, să transmită sau să descarce fișiere mari prin conexiunea lor. Serviciul Tor over VPN duce anonimatul online la un alt nivel. Caracteristica software CyberSec blochează orice anunțuri potențial dăunătoare sau malware. Aruncați o privire la revizuirea noastră NordVPN pentru o descriere completă a ceea ce vă puteți aștepta de la acest furnizor.

4. BulletVPN

BulletVPN promite să ofere tot ceea ce ați fi așteptat de la un serviciu VPN credibil, dar cu viteza plasată în centrul serviciului său. În baza Estoniei, abonarea la acest furnizor înseamnă că nu va trebui să așteptați cât timp videoclipurile dvs. vor fi protejate. Traficul dvs. va fi securizat prin criptarea AES standard de 256 biți a industriei. BulletVPN oferă, de asemenea, opțiunile de protocol OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 și PPTP. Serviciul are o politică de înregistrare zero zero strict acceptată.

BulletVPN asigură clienților săi o indemnizație de lățime de bandă nelimitată, precum și posibilitatea de a schimba servere de câte ori doresc acest lucru. Serviciul oferă utilizatorilor până la 3 conexiuni simultane. Acest număr poate crește dacă alegeți să instalați aplicația VPN direct pe router.

BulletVPN are, de asemenea, o prezență decentă a serverului în puțin mai mult de 30 de țări. Prin urmare, nu ar trebui să aveți probleme în căutarea unui server pe care să îl utilizați. Serviciul oferă, de asemenea, aplicații pentru toate platformele majore, astfel încât clientul său VPN ar trebui să poată rula pe majoritatea dispozitivelor. Pentru o revizuire mai detaliată a acestui furnizor, aruncați o privire la Revizuirea noastră BulletVPN.

Concluzie cu privire la Cel mai bun VPN pentru YouTube TV

YouTube TV combină conținutul pe care îl obțineți pentru streaming cu canalele furnizate de compania dvs. de cablu. Acesta elimină necesitatea unei abonamente prin cablu pe parcurs. Pentru a vă asigura că puteți accesa serviciul oriunde v-ați afla, veți avea nevoie de un VPN. Cele trei menționate mai sus sunt locuri bune pentru început.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map