Cel mai ieftin VPN în 2020 Dezvăluit!

Deși este imposibil să faci cumpărături în aceste zile fără a deranja soldul bancar, securitatea / confidențialitatea online merită aceste tranzacții costisitoare. Asta nu înseamnă că vă voi prezenta pe toate VPN-urile scumpe de pe piață. Nu ți-aș face asta. Vă aflați aici pentru a economisi bani, în timp ce ne protejați confidențialitatea și securitatea, te-am primit. Vei fi surprins cât de ieftine sunt unele VPN-uri în comparație cu serviciile pe care le oferă. Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la cel mai ieftin serviciu VPN la care vă puteți înscrie pentru a obține acel strat suplimentar de confidențialitate și securitate atunci când navigați pe web.


Cel mai ieftin VPN din 2017

Cel mai ieftin VPN din 2020

Cel mai ieftin VPN din 2020

Înainte de a intra în detalii, ar trebui să menționez că, în cele mai multe cazuri, furnizorii de VPN mai scumpi sunt pur și simplu mai buni. Obțineți acces la servere VPN mai bune, aplicații VPN mai fiabile și asistență mai bună pentru clienți. Este practic un caz „obțineți ceea ce plătiți”. Totuși, pentru cei care caută alternative mai ieftine, sunt destule acolo. Aruncați o privire la cele mai ieftine servicii VPN din tabelul de mai jos.

RankProviderLink

2

3

3

Ce este VPN?

Ai venit aici în căutarea „Cel mai ieftin VPN pentru 2020”, acest lucru trebuie să însemne că aveți deja o idee despre funcția VPN. Chiar dacă nu ați făcut acest lucru, vom tot să vă spunem totul despre asta. Reîmprospătați-vă memoria sau permiteți-ne să vă prezentăm VPN, rețeaua virtuală privată.

 • Acest instrument VPN este perfect protecție pentru confidențialitatea online.
 • A VPN creează acest criptat tunel digital privat. După ce vă conectați la unul dintre serverele VPN, întregul dvs. trafic va circula prin acel tunel. Datorită acestei conexiuni, nimeni, nici măcar ISP-ul dvs., nu vă poate accesa datele sau vă poate monitoriza activitatea online.
 • Dacă dorești ocoliți geo-blocurile, o VPN servește ca o metodă eficientă și sigură pentru a realiza acest lucru.
 • Obțineți acces la canale de streaming geo-blocate, cum ar fi  Hulu, HBO GO, Netflix, Amazon Prime, Showtime, CW TV, Sky Go, BeIN Sports, Now TV, printre alții.
 • Obțineți diferite Adrese IP din întreaga lume pentru a debloca toate canalele restricționate.
 • Un VPN este util și pentru americanii care au experiență restricții de oprire pe NFL GamePass, MLB.tv, NBA League Pass, NHL.tv și MLS. 
 • VPN-urile vă ajută ocolirea opririi pentru a putea urmări sporturile preferate în direct online.
 • Descărcați fișierele torrent fără a fi urmărit cu o conexiune VPN sigură.

4 motive pentru care toată lumea ar trebui să utilizeze VPN

Fiecare utilizator online ar trebui să aibă un VPN. Dacă nu ești deja, iată un Abonament ExpressVPN legătură. Nu ești convins? Citiți de ce aveți nevoie de unul de mai jos.

Bypass Cenzura online

Există restricții online și cenzuri aproape oriunde te duci. Dacă nu, pentru motive de drept de autor, ei sunt acolo blocați material necorespunzător. Cu toate acestea, nivelul de cenzură al unor țări este mai mare decât alții, cum ar fi China, Arabia Saudită și India. Abonându-vă la un server VPN, ajungeți la accesați un Internet gratuit și nelimitat nu contează unde ești.

Confidențialitate online finală

În caz că nu știați, nu sunteți singur pe Internet. Google, Facebook și guvernul sunt la maxim. ISP-ul dvs., desigur, monitorizează și fiecare detaliu. Știe ce dispozitiv utilizați, site-urile web pe care le vizitați și fișierele pe care le descărcați. Acum, dacă utilizați un VPN, dumneavoastră pune capăt monitorizării și ține departe toate privirile indurerate din activitățile dvs. online.

Spune-ți geo-locația

Pentru cineva care călătorește în mod constant sau locuiește în străinătate, accesarea anumitor conținuturi ar putea fi oarecum dificilă. Tot ceea ce primesc este o eroare geo la încercarea de acces la servicii de peste mări. VPN-urile servesc ca instrumente perfecte pentru a-i ajuta să acceseze aceste servicii răsfățându-și geo-locația și acordându-le o nouă adresă IP. Conectarea la un VPN vă va permite deblochează materialul care nu este disponibil acolo unde ești.

Accesați în siguranță hotspot-urile WiFi public

Folosirea WiFi gratuit public în restaurante, școli, aeroporturi, biblioteci sau cafenele poate fi periculoasă. Ceea ce nu știți este că aceste conexiuni sunt expuse și sunt supuse atacurilor rău intenționate. Datele dvs. sunt expuse riscului pentru această conexiune, inclusiv conturile dvs. bancare, parolele, e-mailurile și conturile site-ului social. De fapt, pot fi furate. Acesta este motivul pentru care trebuie să vă asigurați că sunteți permanent conectat la un server VPN. Practic, acest lucru ajută keep cybercriminali și hackeri departe de tine. 

Cel mai ieftin VPN pentru 2020 – revizuire aprofundată

VPN Acces Internet privat

Când vine vorba despre cele mai scumpe servicii VPN de acolo, Accesul la internet privat sau PIA sunt deasupra cele mai ieftine servicii VPN. Puteți obține un abonament anual cu prețul de până la 3,33 USD pe lună. Acesta este un preț aproape imbatabil. Abonamentul include acces la peste 3000 de servere VPN distribuite în 25 de țări în întreaga lume. De asemenea, primiți un Aplicație VPN pentru Windows PC, Linux, Mac, Android și iOS. PIA au introdus chiar și o extensie Chrome. În total, dacă căutați un VPN ieftin și de încredere, acesta este cel pe care îl recomandăm.

Caracteristici PIA

   • Fără politică de jurnal
   • Proxy SOCKS5 inclus
   • Tuneluri VPN OpenVPN, PPTP și IPSEC / L2TP
   • Garanție de returnare a banilor pe 7 zile

BulletVPN

Ca un VPN recent înființat, BulletVPN face o muncă destul de impresionantă. Deși nu oferă o rețea VPN la fel de extinsă ca cea a PIA, clienții VPN pentru toate platformele, inclusiv Windows, Mac, PC și Android, sunt extrem de ușor de utilizat. Adăugați la asta faptul că oferă o politică de rambursare de 30 de zile. Asta înseamnă că puteți încerca serviciul lor pentru o lună întreagă fără riscuri. Când am testat serverele lor de VPN americane, am reușit să obținem acces și la mult căutata Netflix USA. Un abonament BulletVPN lunar de obicei costă în jur de 7,50 USD, dar datorită unei reduceri exclusive pentru cititorii VPN Guru, puteți beneficia de o reducere de 25%. Aceasta înseamnă că vă puteți înscrie cu BulletVPN cu 5,60 USD pe lună. Pur și simplu folosiți codul cuponului BULLET25OFF la înscriere.

Caracteristici BulletVPN

   • Garanție de returnare a banilor de 30 de zile
   • Deblochează American Netflix
   • Aplicații pentru iOS, Mac, Android și Windows
   • Suport 24/7

StrongVPN

Garanție de returnare a banilor de 30 de zile

O altă VPN de deblocare a Netflix din SUA și Marea Britanie este StrongVPN. Caracteristicile acestui furnizor nu sunt la fel de multe sau exclusive ca majoritatea VPN-urilor de pe piață. Cu toate acestea, lor taxa de abonament ieftină iar serviciile de încredere le câștigă un loc pe lista noastră.

Cel mai mare dezavantaj al lor este 5 zile de returnare a banilor. Cinci zile nu sunt la fel de 30! Utilizatorii apreciază că își iau timpul când sunt în proces de luare a unei decizii. Puteți folosi în continuare aceste 5 zile pentru a-și testa serviciile și a vă decide dacă StrongVPN este potrivit. Înregistrează-te cu Strong VPN cu un Abonament lunar de 5,83 USD.

Caracteristici StrongVPN

   • prețuri ieftine și rezonabile
   • deblocați și accesați SUA și Marea Britanie Netflix în străinătate
   • obțineți un serviciu proxy Smart DNS gratuit.

Unlocator

Unlocator nu este un serviciu VPN în sensul tradițional. ei nu criptați traficul și nu vă ascundeți adresa IP reală, deci nu veți primi un strat suplimentar de confidențialitate. În schimb, Unlocator redirecționează doar URL-uri geore restricționate, astfel încât să puteți accesa site-uri geoblocate, cum ar fi Hulu, HBO GO, Amazon Prime sau ABC Go din orice parte a lumii. Puteți utiliza chiar și Unlocator pentru a evita restricțiile de oprire în SUA și Canada. Înscrierea la un Proces gratuit de 7 zile nu necesită card de credit. Dacă decideți să vă abonați la Unlocator, puteți primi banii înapoi De asemenea, 14 zile. Un abonament Unlocator vă va seta doar înapoi 4 dolari pe lună.

Caracteristici pentru unlocator

   • Compatibil cu toate dispozitivele de streaming.
   • Nu scade viteza.
   • Deblochează peste 220 de canale din întreaga lume.
   • Proces gratuit de 7 zile.
   • 14 zile de returnare a banilor

Cel mai ieftin serviciu VPN din 2020 – concluzie

Indiferent de ce furnizor VPN cu care finalizați semnarea, navigarea pe web cu o conexiune VPN este mai bună decât fără ea. Obțineți acces la un Internet gratuit fără frontiere, precum și protecție împotriva ochilor induriosiți, cum ar fi ISP-ul dvs., hackerii și troll-urile de copyright.

Dacă cunoașteți alți furnizori VPN ieftine care ar trebui să facă lista noastră, informați-ne în comentarii.

postări asemănatoare

 • Cel mai bun VPN pentru Vodafone

  Cel mai bun VPN pentru Vodafone

  5 comentarii | 5 iulie 2018

 • Cel mai bun VPN pentru august 2019

  Top 10 VPN-uri care ies în evidență în august 2019!

  12 comentarii | 22 iulie 2019

 • Cel mai bun VPN pentru descărcare

  Cel mai bun VPN pentru descărcare

  Nici un comentariu | 23 noiembrie 2017

 • Cel mai bun VPN pentru Ghana

  Cel mai bun VPN pentru Ghana

  Nici un comentariu | 16 august 2018

Despre autor

Charles

Streaming gadgeturi geek. Interesat de orice lucru mic trebuie să știe despre ocolirea restricțiilor regionale. Un credincios avid în dreptul de a proteja confidențialitatea online. Charles a examinat, de asemenea, o mulțime de furnizori de servicii VPN și știe să separe merele bune de cele rele.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map