Cel mai sigur VPN pentru confidențialitate și securitate online

Infracțiunile informatice este în creștere, iar cei care nu au o protecție adecvată la locul de muncă s-ar putea plasa cu drag în viitorul apropiat. În măsura în care internetul a adus un mediu care permite o comunicare rapidă, cercetări ample și o rețea și mai bună prin intermediul rețelelor de socializare, a devenit și un teren de vânătoare în care spammerii și hackerii dezvoltă tactici pe care ajung să le utilizeze asupra persoanelor care nu se interesează. Numărul de infractori cibernetici în continuă creștere pe zi, iar acești indivizi prost intenționează să ofere modalități destul de sofisticate de a fugi de persoane private și de corporații ale datelor lor private.


Cel mai sigur VPN pentru confidențialitate și securitate online

Cel mai sigur VPN pentru confidențialitate online & Securitate

De asemenea, mass-media nu a fost timidă să raporteze incidente în care informațiile private ale oamenilor au fost colectate ilegal, unul dintre cele mai mari cazuri fiind până acum scandalul de date Facebook-Cambridge Analytica. Atât cu multinaționalele mari, cât și cu infractorii de timp mic, care se gândesc cu greu la conceperea metodelor pe care le-ar putea utiliza pentru a capta ilegal datele utilizatorilor, riscul de a rămâne neprotejat online este mai mare ca niciodată. Acest tip de amenințare necesită acțiuni preventive și avem doar soluția potrivită pentru a vă implementa și proteja datele dvs. oricând sunt online.

Utilizarea unui VPN pentru a rămâne în siguranță online

O rețea privată virtuală, mai cunoscută sub numele de VPN este un răspuns formidabil la această problemă. Acesta este un serviciu care funcționează prin criptarea conexiunii dvs. imediat ce vă alăturați unei rețele prin înregistrarea la un furnizor. Odată ce conexiunea dvs. la oricare dintre serverele lor de la distanță este stabilită, datele dvs. vor fi transmise de atunci într-un mod sigur, criptat. Abonamentul dvs. la VPN va face, de asemenea, posibil să obțineți acces la site-uri geo-restrictive, deoarece, după ce v-ați conectat la un server la distanță, se va părea că v-ați baza oriunde s-ar afla serverul la care v-ați conectat..

Alegerea unui serviciu VPN la care să vă abonați poate fi foarte dificilă, mai ales dacă o faceți pentru prima dată. Pentru a vă asigura că veți obține corect, avem o listă de factori pe care ar trebui să o verificați pe măsură ce examinați serviciile VPN disponibile pe piață:

 • Funcții de securitate și confidențialitate: căutați orice funcții unice care fac posibilă furnizorului dvs. o conexiune mai sigură în comparație cu ceea ce veți obține cu alte servicii..
 • Asistență pentru clienți: Posibilitatea de a ajunge cu ușurință la echipa de asistență a clienților furnizorului dvs. este un mare avantaj.
 • Descărcare viteze: VPN-urile sunt cunoscute pentru a încetini ușor conexiunea la Internet. Pentru a contracara acest lucru, cel mai bine ar fi să căutați un furnizor care are servere cu adevărat rapide.
 • Politica de logare & Jurisdicție: diferiți furnizori au politici diferite despre înregistrarea datelor. Asigurați-vă că vă puteți consulta cu furnizorul pentru a afla care este a lor.
 • Asistență pentru torrenting: dacă veți efectua multe partajări și descărcări de fișiere, veți avea nevoie de un furnizor care să fie configurat într-un mod care să susțină acest tip de activitate.

Cele mai sigure VPN-uri pentru confidențialitate online & Securitate

În ceea ce privește cele mai sigure VPN-uri cu care vă puteți înscrie, nu există prea multe opțiuni. Stai departe de VPN-uri gratuite, deoarece acestea pot compromite adesea securitatea online în loc să o protejezi. Iată cele mai sigure VPN-uri din 2018:

1. ExpressVPN

Acesta este un furnizor care conduce piața aproape de la început. ExpressVPN a fost fondată în Insulele Virgine Britanice în 2009 și a continuat de atunci să câștige numeroase premii pentru calitatea serviciilor sale. ExpressVPN oferă criptare AES de 256 biți, care depinde de OpenVPN ca protocol principal VPN. Serviciul are acces la aproximativ 2000 de servere și o politică de înregistrare zero care asigură că informațiile dvs. rămân private și necunoscute chiar și ExpressVPN. Serverele lor sunt, de asemenea, printre cele mai rapide din industrie și, cu un serviciu pentru clienți care este disponibil 24/7, nu va fi niciodată prea târziu sau prea devreme pentru a vă adresa problemele dvs. Pachetul lor include, de asemenea, un serviciu DNS pentru care poți opta în loc de VPN, deși ar trebui să știi că acesta îți ascunde locația numai fără criptare. Rețeaua lor de servere include, de asemenea, o serie de servere sigure care vă vor permite să parcurgeți chiar și cele mai dure dintre firewall-uri, în funcție de locul unde este găzduit site-ul pe care îl accesați. Lista de funcții suplimentare pe care serviciul trebuie să le ofere include un comutator de oprire a internetului care închide Internetul în cazul în care serviciul dvs. VPN este interzis, precum și un serviciu de protecție împotriva scurgerilor DNS care împiedică transmiterea oricăreia dintre solicitările DNS prin lista greșită . Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, aruncați o privire la recenzia noastră ExpressVPN. După ce ați terminat, puteți consulta și oferta lor de încercare de 30 de zile care vine cu o garanție de returnare a banilor.

2. NordVPN

Această VPN bazată în Panama oferă acces la aproximativ 4000 de servere din rețeaua sa. Acest lucru doar garantează accesul la o gamă atât de largă de site-uri web, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu au de ce să-și facă griji când se conectează la Serviciul are o mulțime de funcții valoroase în ofertă, iar cele mai multe dintre acestea sunt centrate pe maximizarea protecției online a abonaților. Luăm, de exemplu, caracteristica lor dublă de criptare. Această caracteristică permite utilizatorilor să își transmită traficul prin două servere în loc de unul, dublând astfel nivelul de protecție. În plus, utilizatorii vor de asemenea să aleagă cu ce servere să se conecteze pe baza activității pe care o fac online. NordVPN oferă servere optimizate pentru jocuri online, torrenting, streaming HD și, de asemenea, descărcări mari de fișiere. Dacă vă gândiți să vă protejați mai multe dispozitive, NordVPN v-a protejat, deoarece acceptă până la 6 conexiuni multiple. Vă rugăm să parcurgeți revizuirea noastră completă NordVPN pentru a afla mai multe despre NordVPN.

3. CyberGhostVPN

Pentru a avea o listă de abonați de peste 15 milioane de utilizatori, CyberGhost VPN face cu siguranță unele lucruri făcute chiar în oferta lor de servicii. Furnizorul are o listă impresionantă de aproape 1.300 de servere, care sunt toate bazate în mai mult de 61 de țări. În ceea ce privește securitatea, clienții ajung să navigheze sub criptarea AES de 256 biți, ceea ce este suficient de bun pentru a păstra conexiunea și informațiile private departe de îndemâna persoanelor dăunătoare. Baza lor în România este, de asemenea, departe de influența oricărui organism de reglementare a datelor, iar acest lucru inspiră un vot de încredere în politica de înregistrare zero a companiei. CyberGhost VPN acceptă, de asemenea, torrenting în rândul utilizatorilor săi, și are servere speciale rezervate pentru a facilita acest lucru. Furnizorul oferă, de asemenea, diverse versiuni ale aplicației sale VPN, iar acest lucru face posibilă utilizatorilor să ruleze serviciul pe dispozitivele lor bazate pe Windows, iOS, Linux sau Android. Furnizorul VPN implementează, de asemenea, utilizarea secretului perfect înainte, în care trebuie să utilizați o cheie privată recent asamblată de fiecare dată când vă conectați. Pentru o examinare mai detaliată a ceea ce poate face acest furnizor pentru dvs., luați timpul necesar să parcurgeți Revizuirea noastră VPN Cyberghost.

Rezumatul VPN-urilor cele mai sigure

Când vorbim despre cât de „sigur” este un serviciu VPN, ceea ce este privit este nivelul său de credibilitate. Am revizuit unele dintre cele mai credibile servicii VPN de pe piață, așa că suntem siguri că toate cele trei sunt garantate pentru a vă proteja complet securitatea online.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map