Cele mai bune alternative pentru CyberGhost

Care sunt cele mai bune alternative CyberGhost? CyberGhost este un software VPN care îți maschează IP-ul, criptează datele, anonimizează activitatea ta pe Internet și te păstrează în siguranță ori de câte ori ești online. Acest furnizor de servicii cuprinde toate caracteristicile de bază și esențiale pe care trebuie să le aibă un VPN, scopul lor fiind acela de a ajuta utilizatorii să își revendice dreptul la confidențialitate și la un internet deschis. Rețeaua lor se răspândește în 61 de țări cu peste 1.300 de servere. Au un comutator automat de omoare, puteți conecta până la 7 dispozitive simultan și acceptă majoritatea protocoalelor majore, inclusiv OpenVPN, L2TP și IPSec. Compania și-a creat un nume pe piață datorită celei mai populare versiuni gratuite a serviciului său.CyberGhost prezintă o gamă impresionantă de funcții care includ clienți personalizați pentru Windows, Mac, iOS și Android, cu torentele permise pe majoritatea serverelor. Aceștia au o politică de 30 de zile de returnare a banilor și sprijin pentru a oferi utilizatorilor îndrumări.


Deși există multe VPN de încredere pe piața care publicizează o politică de jurnal zero, CyberGhost ia în serios confidențialitatea utilizatorilor lor. Pe scurt, CyberGhost nu păstrează jurnalele utilizatorilor. În plus, CyberGhost este un VPN cu sediul în România, ceea ce înseamnă că este din cei 14 ochi. De asemenea, utilizează cel mai puternic criptare standard din industrie – AES de 256 biți pentru a oferi utilizatorilor lor cele mai ridicate niveluri de securitate. Chiar și cu avantajele pe care le oferă acest VPN, oamenii încă caută alternative CyberGhost din diferite motive. Citiți mai departe pentru a afla de ce.

Cele mai bune alternative CyberGhost

Cele mai bune alternative CyberGhost

Cele mai bune alternative CyberGhost rezumate

Am efectuat câteva teste pe mai multe VPN-uri pentru a găsi cele mai bune alternative pentru CyberGhost și iată:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish

De ce să cauți alternative CyberGhost

Nu există un VPN perfect. Există un VPN bun și de încredere, care fie răspunde așteptărilor dvs. și vă satisface nevoile, fie căutați o alternativă. Există multe reclamații cu privire la CyberGhost și majoritatea au legătură cu serviciul și funcționalitatea clienților. Să aruncăm o privire la motivele care îi determină pe oameni să caute înlocuitori CyberGhost. De asemenea, vă recomandăm să ne citiți Recenzie CyberGhost pentru a avea o idee mai bună despre furnizorul de servicii, încercăm să găsim alternative pentru.

Relații Clienți

Având asistența clienților la dispoziție 24/7 este întotdeauna apreciat, în special de noii abonați. Cu CyberGhost, cu toate acestea, asistența în direct este disponibilă numai în timpul programului de lucru (orele de lucru din Europa de Est). În sensul că trebuie să aștepți un răspuns atunci când de fapt ai nevoie disperată de ajutor și îndrumare imediată. Începătorii VPN s-ar bucura cu siguranță de interfața CyberGhost, însă, atunci când sunt întâmpinați de dificultăți, le-ar păsa mai mult să obțină ajutor decât estetica.

Nu există funcții suplimentare

CyberGhost nu oferă funcții suplimentare de criptare suplimentare care ar spori securitatea acestuia. Acest serviciu folosește deja unele dintre cele mai bune protocoale de tunelare proxy disponibile precum PPTP, L2TP și OpenVPN, ca să nu mai vorbim de o criptare de 256 biți. Dacă aveți caracteristici suplimentare de securitate, probabil că ar reduce amortizorul la viteza lor deja medie.

Lipsa diversității serverului

Deși CyberGhost are o mulțime de servere, le lipsește diversitatea, în special în America, unde traficul este de obicei mare. De asemenea, sunt destul de stricte când vine vorba de serverele lor americane. Din cauza lipsei diversității serverului, găsirea unei conexiuni nelimitate și neîncărcate cu CyberGhost poate fi dificilă.

Preț

Desigur, puteți obține CyberGhost pentru un preț mai ieftin, cu abonamente pe termen lung, dar prețul său de plată lunară este de 11,99 $. Faptul că există furnizori de servicii mai ieftini, face ca CyberGhost să pară la fel de scump.

Cele mai bune alternative CyberGhost

VPN-urile au devenit o necesitate pentru utilizatorii de Internet de-a lungul vieții lor de zi cu zi. Le permite să acceseze o rețea privată pentru a obține o conexiune sigură chiar și în timpul utilizării unei rețele publice. Cu un VPN instalat, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la încercările de hacking, supraveghere sau furt de date. Cu toate acestea, cu toate avantajele mari care vin cu un VPN, sunt multe care nu reușesc să le furnizeze. Nu toate VPN-urile sunt la fel și nu fiecare VPN vă oferă lucrurile pe care le căutați în esență. Deși CyberGhost își îndeplinește afirmațiile cu privire la securitate și confidențialitate, acesta rămâne în urmă cu celelalte caracteristici. Este posibil să nu fie motive suficiente pentru a căuta o alternativă CyberGhost, dar s-ar putea să nu fie pe placul tuturor. Acestea fiind spuse, vă vom prezenta unele dintre cele mai bune alternative VPN pentru CyberGhost:

ExpressVPN

Dacă sunteți în căutarea unui furnizor VPN premium, cu măsuri de securitate mai stricte și o gamă mai mare de servere, vă sugerăm să faceți check out ExpressVPN. Dacă vă înregistrați la acest furnizor de servicii, veți primi ajutor în câteva secunde, nu în câteva zile și puteți solicita orice prin intermediul serviciului de chat live. ExpressVPN este un preț scump, începând de la 12,95 $ pe lună, dar merită fiecare bănuț. Spre deosebire de CyberGhost, acestea rulează o rețea uriașă de peste 2.000 de servere VPN globale optimizate pentru conexiuni rapide. Vorbim despre diversitatea serverului! De asemenea, vă puteți proteja de hacking și supraveghere cu ajutorul criptării AES de 256 biți ExpressVPN, protecție împotriva scurgerilor DNS / IPv6, comutatorului de omor și tunelului divizat. Asigurați-vă că ne citiți Recenzie ExpressVPN pentru analize aprofundate.

BulletVPN

BulletVPN costă 10,9 $ pe lună – mai puțin decât CyberGhost – și oferă un serviciu gratuit de DNS inteligent cu abonamentul lor. Urmează o politică de înregistrare zero și sunt destul de simple în acest sens. Utilizarea criptelor de cea mai bună calitate vă ajută să vă protejați traficul de terți oriunde vă aflați. Majoritatea serverelor lor se află în centre de date Tier-1, ceea ce înseamnă că au conexiuni de înaltă calitate și oferă cea mai rapidă viteză. Acestea urmăresc să ofere servicii de calitate pentru a asigura menținerea confidențialității clienților lor și experiența lor online să funcționeze fără probleme. Citiți-ne Recenzie BulletVPN pentru a afla mai multe despre tot ce are acest furnizor de servicii VPN.

NordVPN

Acum, acesta este un VPN care se mândrește cu caracteristicile sale suplimentare și cu orice drept de a face acest lucru. Pentru niveluri mai mari de confidențialitate, NordVPN oferă o criptare dublă, ceea ce înseamnă că datele dvs. sunt criptate de două ori. VPN dublu direcționează traficul prin cel puțin două hamei, ceea ce sporește securitatea. Conexiunea este criptată în două straturi de criptare AES-256-CBC. Oferă tipuri de server specializate, adaptate nevoilor dumneavoastră. Serviciul lor pentru clienți este excelent pentru că sunt informați și răspundeți. După citirea noastră Recenzie NordVPN, îți vei da seama că face un substitut excelent pentru CyberGhost. În plus, este aproape același preț ca CyberGhost, dar cu funcții de securitate mai bune.

IPVanish

IPVanish“Prețul este mult mai ieftin decât CyberGhosts începând cu 8,99 $ abonament lunar. Acest furnizor de servicii nu are o caracteristică de chat live sau telefon pentru serviciul clienți, ceea ce ar putea să nu atragă atenția noilor veniți. Acestea adaugă continuu servere pentru a-și extinde acoperirea globală, pentru a-și crește opțiunile de conectare VPN și pentru a le oferi utilizatorilor lor cea mai bună experiență VPN din industrie. Nu este nimic care să renunțe la acest VPN. Acesta acoperă toate elementele de bază și rămâne în continuare ca o opțiune VPN mai bună decât alte libere sau nesigure pe piață. Iată-ne Revizuire IPVanish, dacă doriți să aflați mai multe despre serviciile sale.

Alternative CyberGhost

Se poate spune că CyberGhost este un mare furnizor de servicii VPN cu multe funcții. Oferă planuri gratuite și premium pentru clienți și un număr acceptabil de servere care operează cu o viteză relativ bună. VPN-ul CyberGhost este foarte deschis în ceea ce privește schimbul de date și politica legată de lege, ceea ce face alegerea potrivită pentru utilizatorii conștienți de securitate. Deci, la un preț atât de accesibil și cu funcții atât de bune, puteți găsi în CyberGhost VPN-ul pentru dvs. Cu toate acestea, dacă nu ezitați să vă abonați la serviciile CyberGhost, este posibil să doriți să luați în considerare alternativele menționate mai sus. Distribuie alegerea ta în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map