Cele mai bune alternative pentru HideMyAss

Care sunt cele mai bune alternative pentru HideMyAss? Acest furnizor de servicii este cel mai distractiv nume dintre toate celelalte VPN-uri. Un nume ca atare îi va intriga cu siguranță pe oameni, dar va fi suficient pentru a-i agăța pentru un angajament pe termen lung? HideMyAss poate face atât de mult pentru viteză și numărul de servere, dar foarte puțin pentru confidențialitate și securitate. Cu HMA, veți alege să fiți oriunde în lume și vi se permite o libertate de streaming nelimitată. Serviciul lor VPN vă criptează conexiunea astfel încât orice faceți online să fie ascuns. Acestea promit să vă facă de neatestat și ca activitatea dvs. de navigare să fie privată, deși clienții sunt sceptici cu privire la acest lucru. Alegeți acest furnizor de servicii VPN dacă vă aflați într-o țară care aplică cenzura grea și impune restricții de conținut, deoarece conectarea la un server HMA vă va permite să treceți la o țară în care site-urile nu sunt blocate, astfel încât să puteți naviga deschis încă în privat.


Cea mai bună alternativă HMA

Cele mai bune alternative pentru HideMyAss

Nu numai că HideMyAss face parte din familia Avast – una dintre cele mai mari companii de securitate din lume, dar au și 11 ani de experiență în lumea rețelelor private virtuale. Puteți utiliza conexiunea acestei HMA pentru a vă asigura internetul în doar 1 clic, ceea ce este de asemenea excelent pentru securitatea instantaneu când vă aflați pe Wi-Fi public. Ei vorbesc atât de mult despre ei în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea atunci când există mulți dintre clienții lor care nu sunt de acord cu pretențiile lor și caută alternative. Aflați de ce oamenii caută alternative HideMyAss în articolul de mai jos.

Cele mai bune alternative HideMyAss rezumate

Am efectuat diverse teste pentru a găsi cea mai bună alternativă pentru HMA. Iată rezultatele:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. VyprVPN
 5. Unlocator

De ce să cauți alternative HideMyAss

Oamenii din cunoștință nu laudă HideMyAss, însă nu neagă faptul că oferă o rețea imensă de servere cu servere în peste 190 de țări din întreaga lume. Deși acest furnizor de servicii este un nume important pe piața VPN, reputația nu este în întregime bună. Dacă ceva HideMyAss are o reputație slabă din mai multe motive. În afară de păstrarea jurnalelor de date ale clienților lor, HMA predă aceste jurnale autorităților. Calitatea serviciilor lor nu este atât de fierbinte, ceea ce a generat nemulțumire în rândul multor clienți. Iată de ce oamenii caută alternative HMA.

Cu sediul în Marea Britanie

Faptul că are sediul în Marea Britanie înseamnă că HMA are puțină libertate cu ceea ce are de-a face cu jurnalele utilizatorilor. Ei pretind că vă oferă confidențialitate atunci când ironia este că nu puteți avea încredere în acest furnizor de servicii cu al vostru.

Serviciu slab pentru clienți

Asistența clienților ar trebui să fie de acord pe toată durata experienței clienților. De asemenea, aceștia trebuie să fie gata să răspundă la orice întrebare sau întrebare pe care clienții o pot avea despre serviciile lor. Cu toate acestea, sprijinul HMA nu răspunde la întrebări tehnice dificile cu privire la metodele de criptare sau alte politici legate de securitate.

Servicii blocate P2P

HMA probabil nu este o alegere excelentă pentru utilizatorii BitTorrent, deoarece nu permite conexiunile P2P. În acest sens, nu este permisă nici o torentare legală.

Politica jurnalelor

Cea mai mare grevă împotriva HMA ProVPN este înregistrarea datelor. Deși nu înregistrează utilizarea propriu-zisă a internetului, acestea păstrează jurnalele de conexiune timbrate în timp într-o bază de date până la 6 luni. Deci, chiar dacă locația dvs. este sigură și privată, cineva cu putere legală vă poate identifica cu ușurință.

Alternative ExpressVPN gratuite

Dacă nu ați auzit despre serviciile VPN precum Hola, Hotspot Shield, TigerVPN sau Spotflux, atunci bucurați-vă că nu ați făcut-o. VPN-urile ca atare sunt cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla cu confidențialitatea și securitatea dumneavoastră. Sigur că sună foarte tentant pentru că sunt gratuite și toate, dar când vei afla că îți vând conexiunea personală de internet, vei pierde imediat interesul. Gratuitul nu înseamnă neapărat bun, ceea ce înseamnă că ar trebui să stați departe de VPN-uri gratuite cu orice preț. Iată câteva motive pentru care:

 • Majoritatea VPN-urilor gratuite au viteze ritmate de melc, din cauza cât de supraîncărcate sunt (mulți utilizatori profită de lucrurile gratuite).
 • Vă pot vinde lățimea de bandă către agenții de publicitate terți.
 • Acestea nu garantează criptarea traficului, ceea ce înseamnă că acoperirea dvs. este suflată online.
 • VPN-urile gratuite păstrează jurnalele traficului online și vă urmăresc activitățile.
 • Acestea vă direcționează către site-uri web care pot fi răuvoitoare fără aprobarea dvs..
 • Unele aplicații VPN gratuite au programe malware ascunse, care vă pot fura datele, trimițându-vă e-mailuri spam, furând detaliile cardului dvs. de credit, făcând dispozitivul dvs. inaccesibil sau hacking în conturile dvs. online.

Cele mai bune alternative HideMyAss

Deși suntem siguri că HideMyAss încearcă tot posibilul să mențină confidențialitatea clienților, nu poate fi trecut cu vederea faptul că aceștia au sediul în Regatul Unit. Deși este cunoscut că a ajutat FBI-ul în capturarea a doi infractori informatici nu îi face pe clienți să se simtă bine. Oamenii caută în principal alternative HideMyAss în scopuri de protecție a confidențialității, iar aici sunt unele dintre cele mai bune înlocuitori:

ExpressVPN

Cel mai important lucru pentru utilizatorii torrenți în ceea ce privește ExpressVPN este dacă permite utilizarea torrenturilor și a altor descărcări P2P. Răspunsul este da, ExpressVPN permite traficul P2P și torrent în rețeaua sa. De asemenea, nu păstrează niciun fel de jurnal, indiferent de activitățile utilizatorilor săi. În consecință, chiar dacă ExpressVPN a fost solicitat să predea informațiile utilizatorilor lor, nu o fac. ExpressVPN este unul dintre cele mai bune VPN-uri din jur, ca să nu mai vorbim de unul dintre cele mai rapide. Ei se mândresc chiar cu serviciile lor excelente de asistență 24/7, întrucât sunt întotdeauna gata să răspundă la întrebările și îngrijorările clienților. Citiți mai multe despre ExpressVPN în acest sens revizuire. Puteți verifica, de asemenea, comparația noastră ExpressVPN vs HMA pentru mai multe informații despre modul în care acești doi furnizori VPN se compară între ei.

NordVPN

VPN și politică strictă fără jurnaluri. Securitatea este cea mai bună caracteristică a acestora, deoarece utilizează dubla criptare, ceea ce înseamnă că datele dvs. sunt criptate de două ori. NordVPN nu numai că permite traficul P2P, ci oferă și viteză de descărcare rapidă, nu există limite de lățime de bandă și garantează protecția datelor dvs. private. Aceștia iau foarte în serios ancheta de asistență pentru clienți și nu lasă un singur bilet nerezolvat. Există multe motive pentru care NordVPN poate fi un înlocuitor bun pentru HideMyAss. Citiți-ne recenzie pe NordVPN pentru mai multe informații despre aceasta.

BulletVPN

BulletVPN se conformează unei politici fără jurnal și promite un serviciu pentru clienți 24 de ore din 24. Politica lor de confidențialitate prevede strict că „BulletVPN nu colectează jurnalele unei activități ale utilizatorului și nici nu poate lega alte informații colectate cu un utilizator specific. Nu colectăm niciun fel de istoric de navigare a utilizatorului, istoric de conexiune, trafic și transfer de date sau interogări DNS și nici nu stocăm jurnalele de conexiune VPN de orice tip. ”Puteți descărca și încărca fișiere P2P în confidențialitate. În plus, acest furnizor de servicii oferă 5 protocoale VPN diferite OpenVPN, L2TP / IPSec, IPSec, IKEv2 și PPTP. Acesta este motivul pentru care BulletVPN se califică drept un înlocuitor bun pentru HideMyAss. Aflați mai multe despre BulletVPN în acest sens revizuire chiar aici. 

VyprVPN

VyprVPN este un serviciu VPN din Elveția, care și-a menținut o reputație bună pentru sine. Este unul dintre puținii furnizori VPN care dețin fiecare server din rețea, ceea ce vă oferă o siguranță excelentă și o viteză deosebită. Cu toate acestea, VyprVPN păstrează jurnalele de conexiune de bază, care sunt șterse după 30 de zile (nu sunt păstrate niciodată jurnalele de activitate / utilizare). În total, acesta este un furnizor de servicii sigur și ușor de utilizat. Cu VyprVPN, veți obține 5 conexiuni simultane (precum și acces la alte beneficii, cum ar fi Chameleon, protocolul nostru proprietar). În plus, oferă o asistență 24/7 pentru clienți, ceea ce îl face unul dintre cei mai buni înlocuitori pentru HideMyAss. Pentru mai multe informații, citiți pagina noastră recenzie pe VyprVPN aici.

Unlocator

Cu toate că Unlocator nu este un furnizor de servicii VPN, poate ocoli restricțiile la fel ca VPN. Este un proxy inteligent DNS care poate bate restricțiile geo, inclusiv servicii de streaming importante. Unlocator redirecționează doar un pic din datele dvs. de geolocalizare prin serverele dedicate, astfel încât nu toate datele dvs. sunt criptate. S-ar putea ca securitatea să nu meargă mână în mână cu un DNS inteligent, deoarece, practic, nu este treaba lor. Un proxy Smart DNS nu ascunde IP-ul dvs. sau nu vă maschează identitatea, dar oferă viteze mai rapide atunci când transmiteți conținut audio și video online. Pentru mai multe informații despre acest proxy inteligent DNS consultați nostru Recenzie pentru unlocator.

Cele mai bune alternative HideMyAss

Motivul principal pentru care ați merge pentru HMA se datorează diversității incredibile a rețelei lor de server VPN. HMA are servere în peste 190 de țări, așa că dacă căutați un server VPN în Guineea Ecuatorială, Haiti, Insulele Cook, Liban sau alte locații neobișnuite, HideMyAss este cea mai bună opțiune disponibilă. Chiar dacă HMA are un software bun și servește rapid, securitatea nu este o caracteristică garantată. Când oamenii caută un VPN, primul lucru pe care îl caută este securitatea și faptul că nu are asta face ca VPN să fie inutil. Așadar, dacă sunteți conștient de securitate, poate doriți să verificați toate alternativele menționate mai sus, deoarece HideMyAss nu este VPN pentru un astfel de lucru.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map