Cele mai bune alternative pentru IPVanish

Există o alternativă mai bună pentru IPVanish? Conexiunile private, libertatea online și serviciile bune sunt componente cheie ale furnizorului de servicii VPN IPVanish. Puteți spune că este un furnizor securizat de la numele său, deoarece reprezintă exact ceea ce face IPVanish. Acest VPN face ca adresa dvs. IP reală să dispară, astfel încât nici identitatea dvs., nici activitatea online nu sunt expuse ochilor publicului. Datele dvs. sunt în siguranță cu IPVanish și acesta este probabil cel mai important aspect al oricărui furnizor de servicii VPN de top. Planul lor de stabilire a prețurilor este rezonabil, nu este nici cel mai scump, nici cel mai ieftin, deoarece pare să plutească în mijlocul pieței cu modelul lor de preț. IPVanish nu are lipsă de caracteristici considerate o necesitate uriașă. Ele acoperă toate elementele de bază, securitatea, funcționalitatea și anonimatul.


Cu toate acestea, furnizorul încă nu afectează mulți ca un serviciu VPN care dă dovadă de minte. Așa cum am menționat în analiza IPVanish pe care am publicat-o, faptul că este bazat în SUA poate fi un pic îngrijorător, indiferent de anunțul lor privind politica de jurnal zero. Datorită locației lor, metodele de criptare pe care le folosesc sunt aceleași cu cele utilizate de armata americană, iar comutarea serverului este nelimitată pentru o protecție maximă. Dacă nu doriți să ne luați cuvântul pentru asta, puteți solicita NBC News, Mashable, TechRadar, CNN și Lifehacker care recomandă cu mândrie IPVanish. Conform Ghidului lui Tom, „IPVanish este cel mai complet serviciu VPN pe care l-am testat.” Acestea fiind spuse, să aflăm cât de bun este IPVanish și care sunt furnizorii de servicii care se califică ca înlocuitori.

Alternative IPVanish

Alternative IPVanish

Cele mai bune alternative VPN IPVanish rezumate

Am efectuat diverse teste pentru a găsi cea mai bună alternativă pentru IPVanish. Iată rezultatele:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. VyprVPN
 5. Unlocator

De ce să cauți alternative IPVanish?

Compania a construit o bază de clienți fideli de-a lungul celor 15 ani de experiență, dar acest lucru nu a împiedicat oamenii să caute alte alternative. Nu are o perioadă lungă de încercare gratuită și doar o garanție de returnare a banilor de 7 zile nu este tocmai convingător. Limita de timp se restrânge și nu este suficient timp pentru ca oamenii să se gândească. Nu există chat live sau telefon disponibil pentru serviciul clienți, ceea ce poate fi un pic descurajant pentru abonații pentru prima dată. Chiar dacă gama de prețuri este destul de acceptabilă, este totuși mai scump decât alți concurenți. Mai jos sunt motivele pentru care clienții caută alternative IPVanish:

 • Scump: 11,99 $ lunar este scump în comparație cu serviciile de bază oferite de IPVanish.
 • Interfață neatractivă: Aplicația nu este chiar atât de frumoasă, deoarece schema de culori verzi și negre este neinvitată.
 • Nu este rapid: În ciuda a ceea ce fac reclamă pe site-ul lor web, potrivit multora dintre utilizatorii săi, IPVanish nu este cel mai rapid VPN din lume.
 • Începător neprietenos: Proiectarea software poate fi un pic dificilă pentru acei nou-veniți care încă nu știu drum în jurul unei VPN.
 • Netflix blocat:  Serverele IPVanish nu reușesc să deblocheze Netflix.

Alternative IPVanish gratuite

O VPN gratuită nu este niciodată o opțiune. De obicei, când ceva este gratuit, nu putem să nu ne întrebăm care este captura? Captura de aici este că sunt de încredere și nesigure. Chiar și cu existența unor furnizori legitimați de servicii VPN gratuite, dispozitivul dvs. poate sfârși descărcând un virus sau s-ar putea să vă supuneți datele la atacuri rău intenționate. Nu există niciun motiv pentru care ar trebui să mergeți pe acel drum atunci când puteți plăti ieftin pentru un furnizor de servicii care va pune în valoare încrederea pe care o acordați. Iată o listă a unor VPN-uri gratuite de care ar trebui să stai departe.

 • Spotflux
 • buna
 • TigerVPN
 • Scutul Hotspot

De ce VPN-urile gratuite sunt nesigure?

Ați compromite propria dvs. confidențialitate și ați pune datele în pericol. Nu uitați că singurul motiv pentru care căutăm un VPN este să asigurăm confidențialitatea și securitatea, ambele nefiind păstrate de VPN-uri gratuite. Pentru mai multe detalii despre motivul pentru care nu ar trebui să folosești VPN-uri gratuite în niciun caz, continuați să citiți.

 • Vă pot vinde lățimea de bandă către agenții de publicitate terți.
 • Nu vă criptează datele, ceea ce înseamnă că dvs. nu este sigur online.
 • Majoritatea VPN-urilor gratuite sunt foarte lente din cauza traficului ridicat.
 • VPN-urile gratuite stochează jurnalele traficului și activităților dvs. online.
 • Te duc pe site-uri web care ar putea fi răuvoitoare fără permisiunea ta.
 • Unele aplicații VPN gratuite au programe malware ascunse, care vă pot fura datele, trimițându-vă e-mailuri de spam, furând detaliile cardului dvs. de credit, făcând dispozitivul dvs. inaccesibil sau hacking în conturile dvs. online.
 • Acestea împing reclame pe site-urile pe care le vizitați.

Vă recomandăm personal să plătiți pentru un serviciu VPN și să renunțați la ideea de a primi unul gratuit. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să cercetați numeroasele servicii VPN până să îl găsiți pe cel cu care sunteți cel mai confortabil. Dacă ați găsit IPVanish și nu ați fost atât de sus în legătură cu aceasta, puteți verifica oricând alternativele sale.

Cele mai bune alternative IPVanish

ExpressVPN

ExpressVPN este mai scump decât IPVanish cu un preț de 12,9 $ pe lună, dar cu un motiv întemeiat. Gama largă de caracteristici oferite înseamnă că serviciul este dedicat tuturor tipurilor de oameni. Deși ExpressVPN nu oferă un proces gratuit, acestea oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Este foarte mult să iubesc ExpressVPN, dar interfața lor intuitivă de utilizator este de departe cea mai bună caracteristică a acestora. Serviciul poate fi utilizat pe până la cinci dispozitive simultan, spre deosebire de IPVanish, care și-a dublat propriul număr până la 10 conexiuni VPN simultane. Cu ExpressVPN, nu există niciun serviciu prea important pentru deblocare, inclusiv Netflix. așa că dacă căutați un înlocuitor pentru IPVanish pentru că nu ați ocolit Netflix, înregistrați-vă la ExpressVPN. De asemenea, obțineți lățime de bandă nelimitată, viteză nelimitată și comutatoare de server nelimitate. Pentru a afla mai multe despre toate caracteristicile pe care ExpressVPN trebuie să le ofere, asigurați-vă că aruncați o privire asupra noastră ERecenzie xpressVPN.

Am publicat anterior un an ExpressVPN vs IPVanish comparație în cazul în care doriți să obțineți o perspectivă mai bună asupra acestor doi pătrați unul față de celălalt.

BulletVPN

Acestea permit până la 5 conexiuni simultane – ceea ce este mai mic decât ceea ce oferă IPVanish – dar oferă un serviciu inteligent DNS gratuit cu abonamentul lor. BulletVPN costă 10,9 $ pe lună, ceea ce nu face această diferență. La fel ca ExpressVPN, oferă o garanție de înapoiere de 30 de zile, spre deosebire de procesul de 7 zile al IPVanish. Acestea au o caracteristică de pe site-ul lor dedicat abilității lor de a debloca Netflix. „Urmărește instantaneu American Netflix în Marea Britanie, Australia, Canada sau oriunde altundeva din lume.” Acest lucru dovedește cât de mare este un acord care deblochează Netflix pentru oameni. Acestea oferă viteze rapide în flăcări și servere gazdă în țările de nivelul 1, motiv pentru care nu veți experimenta pierderi de viteză cu conexiunile dvs. În cele din urmă, și cel mai important, au o configurare ușoară și o interfață simplă de utilizare. Citiți-ne Recenzie BulletVPN pentru a afla mai multe despre tot ce are acest furnizor de servicii VPN.

NordVPN

NordVPN este cu siguranță unul dintre cei mai populari furnizori de servicii din jur, deoarece nu necesită niciun efort sau fond tehnologic pentru a descărca și utiliza. Garanția de returnare a banilor de 30 de zile nu vă oferă niciun motiv să nu încercați NordVPN. Au totul de oferit. Sunt rapide, super sigure, cu o mulțime de servere din întreaga lume. IPVanish este sigur, dar nu poate concura cu dublu NordVPN criptare VPN și politică strictă fără jurnaluri. NordVPN este, de asemenea, unul dintre puținele VPN-uri care se deplasează cu succes în blocul VPN al Netflix. Cu toate caracteristicile incredibile pe care le oferă acest furnizor de servicii VPN, nu putem spune că 11,99 $ pe lună este prea mult. Am acoperit toate argumentele pro și contra NordVPN în cadrul nostru Recenzie NordVPN.

VyprVPN 

VyprVPN este rapid și strălucește în capacitatea sa de utilizare. Este un furnizor VPN excelent care oferă clienților numeroase servere, caracteristici excelente de securitate, compatibilitate Netflix și servicii de încredere pentru clienți. Cu toate acestea, politica lor de logare este puțin discutabilă. Așadar, dacă vă pasă de confidențialitate și torrenting, VyprVPN nu este pentru dvs. Cu VyprVPN Premium veți obține 5 conexiuni simultane (precum și acces la alte beneficii, cum ar fi Chameleon, protocolul nostru proprietar). Planul lor de bază costă 5,00 USD pe lună fără nicio politică de rambursare. Dacă face vreo diferență, ei oferă un proces gratuit de 3 zile. O analiză VyprVPN în profunzime poate fi găsită în această recenzie.

Unlocator

Cu toate că Unlocator nu este un furnizor de servicii VPN, el îndeplinește prin diferite metode unele funcții ale VPN-urilor. Este un proxy inteligent DNS care poate ocoli geo-restricțiile, inclusiv cele ale Netflix SUA. Unlocator redirecționează doar un pic din datele dvs. de geolocalizare prin serverele dedicate, astfel încât nu toate datele dvs. sunt criptate. Un proxy inteligent DNS nu ascunde IP-ul dvs. sau nu vă maschează identitatea, dar faptul că oferă viteze mai rapide atunci când transmiteți conținut audio și video online, face acest lucru. Abonamentul lunar al unlocatorului începe la 4,9 $ și, desigur, la fel ca în cazul multor furnizori, cu cât vă înscrieți mai mult, cu atât prețul este mai mic. Pentru mai multe informații despre acest proxy inteligent DNS consultați nostru Recenzie pentru unlocator.

Cele mai bune alternative IPVanish

Pentru aceia dintre voi care doresc să navigheze pe internet fără a vă face griji pentru hackeri sau intrusi, ar trebui să ia în considerare IPVanish. Deși îi lipsește caracteristicile fanteziste care îl aduc la egalitate cu concurenții, costurile și serviciile compensează deficiențele sale. Dacă securitatea este prioritatea dvs., nu vă gândiți nici măcar de două ori la abonarea la serviciile IPVanish. Cu toate acestea, viteze rapide și caracteristici unice nu sunt doar elementele lor cele mai puternice. Pentru a rezuma, IPVansih are o reputație bine stabilită în industrie și vă va oferi securitatea pe care o solicitați. Credeți că este nevoie de o alternativă IPVanish? Vă rugăm să informați în secțiunea de comentarii de mai jos care este furnizorul de servicii VPN cel mai bun înlocuitor pentru IPVanish.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map