Cele mai bune alternative pentru VPN Mullvad

Mullvad este un VPN ușor de utilizat, sigur și accesibil, care are peste 160 de servere VPN în 24 de țări. Serverele rulează pe OpenVPN și sunt controlate în întregime de Mullvad. Ceea ce este grozav la Mullvad VPN este că sediul său se află în Suedia, una dintre cele mai libere țări din lume în ceea ce privește accesul la Internet. Acest furnizor folosește o criptare AES de 256 biți pentru a menține securitatea. Pun accentul pe confidențialitatea utilizatorilor, ceea ce face o alegere excelentă dacă aceasta este prioritatea dvs. În plus, Mullvad vine cu un comutator de ucidere, care vă protejează datele atunci când conexiunea VPN scade. Pagina web Am I Mullvad este foarte utilă pentru a vă spune dacă VPN-ul dvs. este sau nu conectat. P2P este permis, astfel încât să puteți descărca torrente. Fără limitări de lățime de bandă, veți avea, de asemenea, capacități excelente de streaming. Cu toate caracteristicile bune pe care le oferă Mullvad, să explorăm unele dintre cele mai bune înlocuitori din acest articol de mai jos.


Cele mai bune alternative pentru VPN Mullvad

Cele mai bune alternative pentru VPN Mullvad

Cele mai bune alternative pentru VPN Mullvad

După diferite testări, am reușit să formăm o listă cu cea mai bună alternativă pentru MullvadVPN. Iată rezultatele:

 1. ExpressVPN 
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. VyprVPN
 5. IPVanish

De ce să cauți alternative Mullvad?

Mullvad este un serviciu demn de încercat, care are standarde ridicate pentru confidențialitate și care vă oferă libertatea online de care aveți nevoie. Este unic pentru faptul că acceptă numerar greu ca plată. Indiferent de toate caracteristicile deosebite ale Mullvad, există totuși câteva motive pentru care utilizatorii VPN ar putea căuta alternativele sale. Iată de ce unii oameni caută înlocuitori VPN Mullvad:

 1. Nu funcționează cu Netflix

Nu puteți transmite fluxul Netflix, deoarece Mullvad nu este în măsură să ocolească blocul Netflix VPN de cele mai multe ori.

     2. Fără caracteristică de chat live

Serviciul clienți este decent, deși nu extraordinar. Dacă vă confruntați cu o problemă, puteți trimite un e-mail, dar nu există chat live.

     3. Încercarea la trei ore și fără înapoiere

Se oferă un proces de 3 ore și o garanție de returnare a banilor de 30 de zile. Mullvad acceptă bitcoin, numerar, bancă, card de credit, PayPal și Swish. Garanția sa de restituire de 30 de zile nu se aplică dacă plătiți în numerar. 

De ce VPN-urile gratuite sunt nesigure?

Gratuit nu înseamnă siguranță. Aproape tot ceea ce este gratuit vine la un preț mai mare. Cu un VPN gratuit, s-ar putea să vă puneți în pericol securitatea online și să vă supuneți datele la furt. În orice moment, ar trebui să evitați utilizarea furnizorilor de servicii VPN gratuite. Aici, să ne explicăm de ce:

 • VPN-urile gratuite nu garantează criptarea traficului, ceea ce înseamnă că acoperirea dvs. este suflată online.
 • Acestea vă direcționează către site-uri web care pot fi răuvoitoare fără aprobarea dvs..
 • VPN-urile gratuite păstrează jurnalele traficului online și vă urmăresc activitățile.
 • Majoritatea VPN-urilor gratuite au viteze ritmate de melc, din cauza cât de supraîncărcate sunt (mulți utilizatori profită de lucrurile gratuite).
 • Vă pot vinde lățimea de bandă către agenții de publicitate terți.
 • Unele aplicații VPN gratuite au programe malware ascunse, care vă pot fura datele, trimițându-vă e-mailuri spam, furând detaliile cardului dvs. de credit, făcând dispozitivul dvs. inaccesibil sau hacking în conturile dvs. online.

VPN-uri gratuite

Mai jos este o listă a unor VPN-uri gratuite la care nu trebuie să apelați la:

 • buna
 • Scutul Hotspot
 • TigerVPN
 • Spotflux

Rang
Furnizor VPN
Legătură

rang

vpn-furnizor

 • Garanție de 30 de zile înapoi
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Aplicații pentru toate dispozitivele dvs.
 • Suport live 24/7

Accesați ExpressVPN

rang

vpn-furnizor

Accesați BulletVPN

rang

vpn-furnizor

Accesați NordVPN

4

vpn-furnizor

Accesați Surfshark

Cele mai bune alternative Mullvad

Există o șansă destul de bună să crezi că există alternative bune pentru VPN Mullvad, altfel, nu ai fi aici să citești asta. Dacă vă gândiți să cumpărați Mullvad, dar nu ați comparat alte servicii VPN oferite de concurenți, sfatul nostru este să faceți acest lucru. Revizuirea noastră despre cele mai bune alternative Mullvad vă face mai ușor să faceți o alegere. Dacă nu îți plac serviciile Mullvad, iată câteva dintre cele mai bune alternative VPN Mullvad pe care le poți folosi:

1. ExpressVPN

ExpressVPN este cu siguranță una dintre cele mai bune opțiuni pentru deblocarea și accesarea Netflix-ului american de oriunde în lume. Acest furnizor are plăcerea de a anunța 24/7 suport pentru chat VPN live. Timpul de răspuns este fulgerător, iar echipa lor de asistență este super cunoscută. ExpressVPN este sigur că vă veți bucura de cel mai de încredere VPN ultra-rapid, din lume. Dacă din orice motiv nu sunteți nemulțumit de experiența dvs., aveți la dispoziție 30 de zile complete pentru a fi rambursat pentru orice plan ExpressVPN pe care îl alegeți. Furnizorul acceptă plata prin Visa, Mastercard, American Express, Discover, Paypal, Bitcoin, WebMoney, Alipay, UnionPay, Yandex Money, Giropay, iDEAL, Sofort, Maestro, Carte Bleue, Interac Online, Mint, FanaPay și OneCard. Iată mai multe despre ExpressVPN în această recenzie.

2. BulletVPN

BulletVPN este un VPN ușor de utilizat, care oferă viteze decente și posibilitatea de a debloca Netflix. Acest furnizor oferă, de asemenea, asistență la distanță și o caracteristică de chat live, dacă aveți nevoie BulletVPN oferă plăți sigure prin Paypal, Bitcoin și prin cele mai populare cărți de credit. Niciuna din informațiile dvs. de plată nu este stocată. Protejați-vă confidențialitatea și deblocați site-urile web cu o garanție de returnare de 30 de zile. Pentru mai multe informații despre acest furnizor de servicii, consultați site-ul nostru Recenzie BulletVPN.

3. NordVPN

Netflix a făcut mult mai greu pentru VPN-uri să-și ocolească geo-blocurile. Dar NordVPN îl poate debloca cu viteze super rapide. NordVPN oferă o funcție de chat live 24/7 și este întotdeauna gata să răspundă la orice întrebare ai avea. Puteți plăti prin PayPal, cărți de credit, criptomonede, AliPay și multe altele. De asemenea, puteți efectua o plată prin iTunes sau Google Play. Dacă doriți să solicitați o rambursare, puteți face acest lucru în termen de 30 de zile de la achiziționarea serviciului NordVPN. Pentru mai multe informații despre acest furnizor de servicii, consultați site-ul nostru Recenzie NordVPN. 

Cele mai bune alternative VPN Mullvad

Găsirea unui VPN de încredere și sigur poate fi o provocare. Cu toate acestea, dacă folosiți acest articol, veți afla care sunt VPN-urile considerate cele mai bune și care sunt caracteristicile lor cele mai proeminente. VPN-ul dvs. trebuie să răspundă nevoilor și așteptărilor dvs. plus să fie în concordanță cu limitele bugetare. În timp ce căutați diverse alternative la VPN Mullvad, este posibil să doriți să acordați atenție tuturor aspectelor precum prețul, nivelul de asistență pentru clienți, dispozitivele mobile acceptate și multe altele. Crezi că am lovit marca cu aceste VPN-uri? Cunoașteți înlocuitori mai buni pentru VPN Mullvad? Ne-ar plăcea să auzim de la tine. Asigurați-vă că renunțați la sugestiile dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map