Cele mai bune servicii OpenVPN din 2020

Probabil, ați auzit despre faptul că OpenVPN a fost oferit ca un serviciu în multe dintre reclamele VPN pe care le-ați văzut pe Internet. Poate te-ai gândit la asta, încercând să descoperi ce înseamnă, dar dacă nu, ai noroc pentru că vom demitifica despre ce este vorba, înainte de a recomanda care credem că sunt cele mai bune servicii OpenVPN în 2020..


Cele mai bune servicii OpenVPN din 2020

Cele mai bune servicii OpenVPN din 2020

Ce este OpenVPN?

Furnizorii care oferă OpenVPN ca serviciu permit practic clienților lor să acceseze o aplicație software open-source care implementează tehnici de rețea privată virtuală (VPN) pentru crearea conexiunilor sigure punct-la-punct sau site-la-site. Clienții vor folosi apoi serverele unui furnizor VPN, dar se bazează în continuare pe criptarea OpenVPN.

Cel mai bun VPN cu criptare OpenVPN

Acum că știți un pic despre cum funcționează, iată o recenzie detaliată a furnizorilor care oferă cele mai bune servicii OpenVPN în 2020:

1. ExpressVPN

Ca unul dintre primele servicii VPN care au încorporat OpenVPN în lista de funcții, ExpressVPN continuă să crească și să dezvolte rețeaua lor de peste 50 de servere din peste 40 de țări în fiecare an, datorită numărului mare de persoane care le încearcă mai întâi sub garanția de returnare a banilor de 30 de zile, doar pentru a se înscrie ca abonați anual. Vorbind despre acestea, ei oferă 3 planuri de plată; pachetul lunar se ridică la 12,95 USD, pachetul de 6 luni pentru 9,99 USD și planul anual la 8,32 dolari.

Dacă sunteți complet nou pentru OpenVPN, ExpressVPN este unul dintre serviciile pe care le veți bucura, deoarece acestea au simplificat totul astfel încât nivelul de configurare pe care trebuie să îl faceți este redus la minimum. Fără o păstrare a jurnalului și o politică de confidențialitate fiabilă, ExpressVPN este garantat pentru a vă asigura că securitatea online este indiscutabilă.

2. IPVanish

Un alt furnizor care nu face prea rău cu OpenVPN este IPVanish. Cu peste 180 de servere, oricine speră să folosească OpenVPN în timp ce se află în rețeaua lor, are acces la site-urile web de oriunde în lume. Prețul acestora este, de asemenea, considerabil corect, la 7,50 USD pentru o lună, 20,24 USD pentru fiecare 6 luni și 58,49 USD pentru fiecare 12 luni.

În afară de OpenVPN, IPVanish acceptă și alte protocoale precum L2TP și PPTP. Utilizatorii vor beneficia, de asemenea, de firewall-ul lor NAT, care este implicit pentru toate pachetele oferite.

3. BulletVPN

Deși nu este la fel de cunoscut ca și alte servicii VPN din această listă, BulletVPN face o treabă excelentă când vine vorba de ocolirea limitelor artificiale online. Nou-venitul este unul dintre puținele VPN-uri pe care le știm care are o aplicație VPN compatibilă cu FireStick. Nu numai că, au locația serverului VPN în toată lumea, inclusiv SUA, Marea Britanie, Canada și chiar Rusia. O garanție de returnare de 30 de zile înseamnă că puteți încerca serviciul lor fără riscuri. În total, BulletVPN se află la curent cu numele lor; servere VPN rapid și cu service client. În mod similar cu ExpressVPN, BulletVPN oferă un serviciu gratuit de proxy inteligent DNS pe care îl puteți utiliza pe dispozitive care nu sunt compatibile nativ cu VPN.

4. HideMyAss

Venind pe locul 4 pe lista noastră este HideMyAss, unul dintre celelalte câteva servicii VPN care oferă un suport imens utilizatorilor care speră să se bazeze pe OpenVPN. Toate serverele lor 841 acceptă protocolul OpenVPN, ceea ce le face unul dintre puținii furnizori de încredere atunci când se ocupă de acest serviciu. De asemenea, au o serie de alte protocoale pe care le suportă, precum SSTP, PPTP și L2TP / IPSec. Puteți accesa toate acestea de la 11,52 USD, 6,55 USD sau 8,33 USD lunar.

Singura problemă ridicată de majoritatea abonaților HideMyAss este rata lentă de răspuns a echipei lor de servicii pentru clienți ori de câte ori aveți o problemă. Serviciul nu are un serviciu de chat live și durează prea mult timp pentru a răspunde prin e-mail.

Acestea oferă un serviciu de garanție de înapoiere de 30 de zile, astfel încât să puteți să le încercați timp de o lună înainte de a vă baza pe acestea ca furnizor preferat.

Configurarea OpenVPN

După ce decideți pe ce furnizor vă veți baza pentru serviciul OpenVPN, configurarea completă nu ar trebui să vă streseze. Configurarea este configurată, în mod normal, înainte, astfel încât să rămâneți să alegeți dacă doriți sau nu să aveți serviciul activ. Pentru cei care ar dori să intre în modul în care funcționează, sunt multe tutoriale „Ce este OpenVPN”, care ar trebui să vă ghideze cum să faceți acest lucru..

avantaje & Dezavantajele OpenVPN

Un număr mare de site-uri web au mers înainte pentru a sugera și chiar a explica motivele pentru care abonații VPN nu ar trebui să meargă înainte pentru a utiliza OpenVPN, citând dezavantajele pe care le-am găsit ulterior, pot fi sortate ușor prin modificarea unor setări de configurare. Cele care nu pot avea mai mult de-a face cu alegerea ISP, sau chiar cu calitatea hardware-ului utilizat.

Majoritatea utilizatorilor se bucură de OpenVPN, deoarece le permite să-și personalizeze setările într-un mod în care alte protocoale, cum ar fi PPTP și L2TP, nu pot. Prin urmare, necesită un pic de experiență tehnică, dar nimic nu se poate descurca prin intermediul unui reprezentant calificat pentru îngrijirea clienților..

OpenVPN nu vine într-adevăr cu o interfață de utilizator, dar imediat ce te obișnuiești cu ea, vei fi și mai expus la modul în care te poți baza pe el pentru lucruri mai avansate, cum ar fi accesul la distanță.

Concluzie privind cele mai bune servicii OpenVPN din 2020

Pentru mulți clienți de acolo care caută o aplicație VPN de tip open-source fiabilă, nu există altă soluție care să apeleze la alta decât OpenVPN. Acest protocol VPN este cel mai preferat, iar calitatea serviciilor pe care le veți experimenta depinde în mare măsură de tipul de furnizor VPN cu care alegeți să vă înscrieți. De obicei, un furnizor cu o rețea extinsă de servere, o echipă fiabilă de asistență pentru clienți și un mecanism rezonabil de stabilire a prețurilor ar trebui să fie suficient pentru a garanta un serviciu bun. Un furnizor, cum ar fi ExpressVPN, verifică căsuțele pe toate cele trei cerințe și are o garanție de bani de 30 de zile pentru ca oricine sceptic în legătură cu serviciul său să se vadă de la sine..

Dacă se întâmplă să testați oricare dintre serviciile menționate mai sus, nu ezitați să lăsați un comentariu sau două în secțiunea de mai jos; vom fi bucuroși să aflăm și să vă răspundem.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map