Cele mai bune VPN-uri pentru Oculus Go și Cum să le instalezi

Sunteți unul dintre oamenii care au îmbrățișat Realitatea Virtuală în forma sa modernă? Dacă da, atunci sunteți probabil mândrul proprietar al unui Oculus Go. De ce nu aruncați experiența în VR și aduceți o notă adăugând un VPN la ea? Da, știu, VPN-urile nu funcționează pe un Oculus … nu? Corect .. dar există câteva trucuri pentru a evita acest lucru! Citiți mai departe pentru a afla cum să lucrați un VPN la Oculus Go și în ce VPN-uri ar trebui să investiți.


Cele mai bune VPN-uri pentru Oculus Go + Ghid de instalare

Cele mai bune VPN-uri pentru Oculus Go + Ghid de instalare

Cele mai bune VPN-uri Oculus Go – Prezentare rapidă

Doar dacă nu sunteți deja familiarizați cu diferitele metode de instalare a unui VPN pe Oculus Go, iată o privire de ansamblu rapidă a celor mai bune alegeri ale experților noștri pentru VPN-urile demne de Oculus Go:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. NordVPN
 4. BulletVPN

Oculus Go este compatibil cu VPN?

Pentru a răspunde rapid la acest lucru: Nu. Oculus Go nu este compatibil cu VPN-urile. S-ar putea să fie în cele din urmă, mai ales că mai multe persoane investesc în VR, dar deocamdată nu veți găsi o aplicație VPN specifică Oculus Go.

Acestea fiind spuse, există în continuare modalități prin care să faceți acest pas. Voi acoperi cele 2 cele mai simple metode de a face acest lucru, dar vreau să notez că puteți găsi și alte metode care pot duce la bun sfârșit munca.

Cum să instalați un VPN pe Oculus Go – Două metode

Deci, așa cum am spus mai sus, există și alte metode pe care le puteți utiliza pentru ca VPN-ul dvs. să funcționeze la un Oculus Go. Motivul pentru care nu acoper fiecare metodă este acela că celelalte necesită un pic de cunoștințe tehnice și am vrut să păstrez acest ghid suficient de simplu pentru ca oricine să poată utiliza.

Haideți să intrăm în asta, trebuie??

Metoda 1 – Instalați un VPN pe routerul dvs.

Prima metodă pe care o puteți utiliza este instalarea unui VPN pe dvs. router.

În toată cinstea, aceasta este probabil metoda finală pe care o puteți folosi pentru a acoperi orice se poate conecta la WiFi. De ce? Deoarece routerul dvs. este ceea ce oferă aceste dispozitive acces la internet. Dacă puteți obține punctul de acces inițial acoperit de un VPN, orice dispozitiv pe care îl conectați după acesta va fi, de asemenea, acoperit de o VPN.

Are sens, corect?

În funcție de modelul și modelul routerului, procesul de instalare poate diferi. Am scris o mulțime de ghiduri pentru diferiți producători de routere, așa că vă sugerez să căutați modelul dvs. specific. Unele ghiduri de instalare sunt complicate, altele sunt foarte directe și la obiect. Puteți consulta acest ghid general pentru a vă face o idee despre ce ar urma procesul.

Dacă nu doriți să vă confruntați cu instalarea unui VPN pe router, aveți o altă opțiune. Mulți furnizori VPN au colaborat cu producătorii de routere pentru a oferi clienților lor routere VPN care pot fi citite pentru a fi utilizate. Cumpărați-l, configurați-l și veți folosi Oculus GO cu VPN-ul dvs. în cel mai scurt timp.

Metoda 2 – Folosiți partajarea rețelei

Presupunând că nu doriți să vă confruntați cu instalarea unui VPN pe routerul dvs. sau cumpărarea unui router VPN, puteți utiliza această a doua metodă simplă.

Deci, pentru asta, tot ce trebuie să faceți este să vă puneți VPN-ul pe laptop sau computer, apoi să folosiți partajarea rețelei pentru a vă conecta Oculus Accesați internetul.

Dezvăluire completă: trebuie să configurați singur Partajarea rețelei. Vestea bună este că avem acest ghid la îndemână pe care îl puteți urma la T pentru a face totul atât de ușor de făcut.

Faceți acest proces o dată și apoi tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la rețea.

Cele mai bune VPN-uri pentru Oculus Go

Așadar, acum că ai o idee despre cum să funcționezi VPN-ul la Oculus Go, să vorbim despre ce VPN-uri ar trebui să investești.

Pentru a începe, vreau să subliniez că nu toate VPN-urile sunt create egale. De fapt, unele VPN-uri, în special VPN-urile gratuite, sunt incredibil de periculoase și ar trebui evitate cu orice preț.

VPN-urile plătite sunt, de asemenea, „nu sunt create în mod egal”. Acesta este motivul pentru care vă recomandăm, de obicei, să vă asociați cu furnizorii de nivel superior care și-au construit reputația în jurul protejării confidențialității și securității clienților acestora, oferindu-le în același timp un acces superb la site-urile blocate cu geo.

Iată alegerile experților noștri pentru VPN-urile Oculus Go:

ExpressVPN

Voi începe lista discutând despre cea mai bună alegere a experților noștri: ExpressVPN.

Dacă sunteți în căutarea unui VPN care să aibă totul și să vă ofere frumos, acesta este furnizorul de servicii pentru dvs. Este unul dintre puținele VPN-uri rămase care încă mai poate debloca Netflix-ul american, așa că știi că potențialul său de deblocare este pe măsură. De asemenea, respectă o politică strictă fără jurnaluri și oferă cel mai bun serviciu de asistență pentru clienți din industrie.

ExpressVPN are o gamă completă de caracteristici, inclusiv o garanție de returnare de 30 de zile. Puteți utiliza această ofertă pentru a testa serviciul timp de o lună întreagă înainte de a decide să vă angajați, deoarece poate pentru unii oameni este puțin scump..

IPVanish

În continuare, vom primi IPVanish.

Acest furnizor este puțin mai ieftin decât ExpressVPN și totuși a reușit să ofere un serviciu fantastic și bine rotunjit. Unul dintre cele mai mari puncte de vânzare ale IPVanish este viteza de descărcare rapidă, motiv pentru care VPN este un fan preferat în rândul Torrenters din întreaga lume. Acceptă partajarea de fișiere P2P și vă oferă până la 10 conexiuni simultane pe cont.

Din păcate, nu vine cu „garanția de returnare a banilor” de o lună întreagă, dar puteți testa tot VPN-ul până la o săptămână înainte ca politica de rambursare să se termine. Dacă acest lucru pare a fi un VPN care îți face plăcere, consultați recenzia noastră IPVanish pentru a obține o imagine și mai bună despre tot ce poate face pentru tine.

NordVPN

Cea de-a treia selecție a experților noștri a debarcat pe NordVPN.

Iată un furnizor creat pentru buff-urile de securitate dintre noi. NordVPN și-a oferit caracteristicile pentru a satisface cei mai paranoici utilizatori VPN de acolo. Vorbesc criptare SSL pe 2048 biți, VPN dublu și chiar tunelare divizată. În plus, este, de asemenea, un VPN fantastic pentru oricine dorește să ocolească geo-blocurile complicate, precum cele impuse de Netflix.

Nu-mi lua cuvântul pentru asta, citiți recenzia noastră completă NordVPN pentru a obține toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua decizia corectă.

BulletVPN

În cele din urmă, a patra selecție a experților noștri se adresează BulletVPN.

Acest furnizor este relativ nou, în comparație cu ceilalți din această listă. În ciuda acestui fapt, BulletVPN a reușit să-și formeze o reputație solidă foarte repede. Are viteze rapide înfloritoare și este VPN-ul perfect pentru tăietori și streamere. Chiar dacă nu are o mulțime de servere oferite, este totuși în măsură să deblocheze cele mai dificile site-uri geo-blocante acolo (Netflix).

BulletVPN oferă o mulțime de funcții care îi permit să ofere o experiență VPN excelentă tuturor clienților săi. De ce nu aruncați o privire aici?

Cum se instalează un VPN pe Oculus Go – Gânduri finale

Acolo îl ai, oameni buni; două metode de configurare a unui VPN pe Oculus GO, plus o listă de furnizori VPN în care aveți încredere. În acest fel, veți putea accesa toate funcțiile oferite de lumea VR, chiar dacă este geo-blocată în țara dvs. Veți putea, de asemenea, să vă păstrați informațiile și datele dvs. în siguranță, în siguranță și în mod privat.
Anunță-mă în comentarii dacă ai găsit util acest ghid!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map